Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπορει ανετα να την βαλει οσο θελει...δικο του αντικειμενο ειναι οτι θελει ας κανει.

Απλα δεν θα το πουλησει ποτε.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινεται αυτη η κουβεντα εξαρχης.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μα γιατι δεν μπορουμε να αγορασουμε  κατι τις προκοπις εμεις....

οταν ενας ανοητος βαζει μια 775 μητρικη με DDR1 στα 35 ευρω πως θα να βρω εγω με DDR2 στα 25?

αυτος με την DDR1 ετσι και αλλιως δεν προκειτε να πουλησει αλλα αυτο δεν με νοιαζει

με νοιαζει ομως οτι δεν θα βρω εγω να αγορασω

• Like 1

Μπορει ανετα να την βαλει οσο θελει...δικο του αντικειμενο ειναι οτι θελει ας κανει.

Απλα δεν θα το πουλησει ποτε.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινεται αυτη η κουβεντα εξαρχης.

Γιατί με το κακό interface που έχει το κομμάτι με τις αγγελίες,πρέπει να χαλάσεις ώρα για να βρειςμε αμφίβολα αποτελέσματα,κάτι που ψάχνεις.

Και σε αυτό δε βοηθάει πως καθείςβάζει ό,τι σαβούρα να είναι,όσο να'ναι.

Τώρα κοίταξα το κομμάτι με τις κάρτες γραφικών,για ένα παλικάρι εδώ μέσα.

Κάρτες 8600 του κάποτε,40 ευρώ.

Και δεν είναι μία,είναι πολλές.

Χάνεις το χρόνο σου,δεν κάνεις την δουλειά σου.

Καλησπέρα πόσο να δώσω ένα miix3 64GB ενός έτους ? και επίσης πειράζει εάν εάν έχει τα win10 edu πάνω που είναι το licence στο όνομά μου ? Ευχαριστώ...

Υ.Γ. είναι αυτό http://www.skroutz.gr/s/5880070/Lenovo-Miix-3-10-Z3735F-2GB-64GB.html#specs-container

μα γιατι δεν μπορουμε να αγορασουμε  κατι τις προκοπις εμεις....

οταν ενας ανοητος βαζει μια 775 μητρικη με DDR1 στα 35 ευρω πως θα να βρω εγω με DDR2 στα 25?

αυτος με την DDR1 ετσι και αλλιως δεν προκειτε να πουλησει αλλα αυτο δεν με νοιαζει

με νοιαζει ομως οτι δεν θα βρω εγω να αγορασω

Καταλαβαινω απολυτα το επιχειρημα σου και των αλλων αλλα διαφωνω.

Απλα θα περιμενεις καποιον τυπο που θα πουλησει σε ρεαλιστικη τιμη(street price) και ο οποιος θελει πραγματικα να πουλησει/διωξει

Δεν βιαζομουν τοσο καιρο να αγορασω μνημη αλλα προσφατα πηρα απο τις αγγελιες σε παρα πολυ ρεαλιστικη τιμη απο εαν πολυ σοβαρο ατομο.... οποτε και αμεσως την παρειγγειλα και εκανα την δουλεια μου.

Οποτε αν δεν βιαζεσαι να αγορασεις κατι απλα τσεκαρεις περιοδικά το forum και ελεγχεις....και επωφελειστε και οι δυο(αγοραστης κ πωλητης)

Τωρα αν βιαζεσαι για κατι πχ ενα συγκεκριμενο τροφοδοτικο και ολοι πουλανε σε εξωγηινες τιμες απλα αγοραζεις απο αλλου (εβαυ,amazon used/warehouse, χρυση ευκαιρια,niche forums...κλπ) εναλλακτικα βαζεις αγγελια ζητησης.

Αυτη ειναι η γνωμη μου.

• Like 5

Μια Samsung SyncMaster T240HD χωρις Mpeg4 να την βαλω 60 ευρω αγγελια;

Νορμαλ τιμη για 24αρα παλιο μοντελο ετσι...αν δεν ειχα δευτερο μονιτορ μπορει και να την επαιρνα εγω ;)  

μαλιστα το 11150 παλιο socket δλδ το 775 ειναι αρχαιολογια ? δεν προσφερει τπτ ? μοναδικη καρτα ηχουν,gold connectors.dual sli σε ιδια x στο pci ,αλλα ναι δεν προσφερει τπτ περισοτερο απο μια των 100-120ευρω.

ενταξει εγω θα την αφησω να καθεται μεχρι να βρεθει καποιος που να κατανοει γιατι αυτη η τιμη και δεν θα την τσουβαλιαζει με τις αλλες των 100-150ευρω ειπαμε να την δωσω αλλα αδυνατω να κατανοησω προς τι ο μηδενισμος της επειδη ειναι high end και καποιοι δεν ξερουν...

Ναι το 775 ειναι αρχαιολογια (ακριβως τα λογια μου αν πας πισω αρκετες σελιδες, το εχω πει πολλες φορες). Το 775 αξιζει μονο αν ειναι κανενα παλιο καλο σετ μητρικη/επεξεργαστης/μνημες στο 50ρικο. Γιατι με τις τιμες που τα πουλανε τωρα, παιρνεις και καινουριο pentium/i3 η fx.. Παλια αργα πραγματα 10 ετιας δεν εχουν καμια αξια.

Μάλλον αυτό είπε στον άλλον για να πάρει την Hero στα 80€ πριν από μήνες!!!!

Τι να πω....

Δε ξερω γιατι το λες αυτο. Καταρχας να σου πω οτι την ειχε 80 απο την αρχη, και δεν εκανα κανενα παζαρι. Πηρα μαλιστα και ενα τροφοδοτικο απο το ιδιο ατομο.

Ειχα βρει και την sabertooth στα 120 καταρχας, μετα οταν ειχα παρει ειδη την hero ενας μου την εκανε προσφορα στα 100 αλλα ηταν ειδη πολυ αργα αφου ειχα ειδη μια καλη μητρικη. Ειχα βρει και την extreme στα 220 και φυσικα δεν την αγορασα. Πανω απο 120 δε θα εδινα ΤΟΤΕ, τωρα μαλλον μεχρι 100 θα εδινα για μητρικη Ζ87/Ζ97.

Τα κριτηρια με τα οποια καποιος επιλεγει να αγορασει μια μεταχειρισμενη μητρικη δεν ειναι οπως τα οριζεις εσυ,η εγω,αλλα η αγορα του μεταχειρισμενου που ειναι το κοινωνικο συνολο και η αποψη που επικρατει και οχι καποιος Ελληναρας απατεωνισκος που θελει να αγορασει ακριβο υλικο φτηνα στην χωρα της καταντιας. Δεν του το επιτρεπω εγω να το κανει αυτο και ολοι τα μελη εδω που δεν τρωμε κουτοχορτο και δεν προκειται να σκοτωσουμε το υλικο που αγορασαμε με τον κοπο μας.

Στην συντριπτικη τους πλειοψηφια λοιπον επειδη ειμαι παλιο και εμπειρο μελος στις αγοραπωλησιες εδω στο ινσομνια ο κοσμος θελει να αγορασει μεταχειρισμενο με εγγυηση,το πιο σημαντικο για να εχει καλυψη και να μην πεταξει τα λεφτα του που τα βγαζει με κοπο,και σε μια προφανως φτηνοτερη τιμη απο οτι αν ηταν καινουργιο,σε λογικα πλαισια ομως.

Στο τi προσφερει μια τετοια μητρικη ειναι θεμα του καθε αγοραστη.Εγω ανεφερα ηδη οτι εμενα προσωπικα, δεν με ενδιαφερει το ακριβο hardware,αλλα αφου ειναι μονο φρου φρου και κατι λιγο παραπανω στο overclocking οπως λες, να μην ασχοληθει καν,και να παει να παρει μητρικη μεχρι εκει που τον παιρνει χρηματικα.Αυτο εγραψα πριν και εγω. Αρα λες οτι οσοι αγοραζουν ακριβες καινουργιες μητρικες των 300 ευρω παιρνουν μονο φρου,φρου και κατι λιγο περισσοτερο στο overclocking μονο?Ενδιαφερον. Μπορει και να ειναι κοροιδα δηλαδη.

Και θα ξαναπω για τους Xeon για τελευταια φορα οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των αγοραστων στα μεταχειρισμενα,θελει να αγορασει καλο υλικο,απο καλο και αξιοπιστο μελος με πολλες θετικες,με υπαρκτη εγγυση ακομη, και σε δικαια φτηνοτερη τιμη ,ωστε ουτε ο πωλητης να χασει ουτε ο αγοραστης. Οι Xeon και οι μητρικες που αναφερθηκαν ανηκουν σε παλιες ενεργοβορες πλατφορμες,εχουν φαει χρονια,και αυτοι που τις πουλανε δεν δινουν εγγυηση αρα ειναι ρισκο και μπορει να χασουν τα λεφτα τους. Για αυτο και ειναι αδιαφοροι ενω προσωπικα δεν χαραμιζω ουτε ενα ευρω απο τον κοπο μου σε αρχαιο υλικο χωρις εγγυηση ποσο μαλλον ποσα γυρω στα 200 ευρω.

Προσωπικα τους εχω χεσμενους τους Xeon μου ειναι παντελως αδιαφοροι γιατι με το υλικο που αγοραζω,κανω την δουλεια μου αριστα και καλυπτομαι και με εγγυηση.

Δεν καταλαβα, θα προσβληθει η πλατφορμα αν ειμαι ερωνικος μαζι της? Δεν εβρισα κανενα μελος προσωπικα.

Αλλα για μενα ειναι τουλαχιστον ανοητος οποιος περιμενει οτι θα μου πουλησει υλικο που το εχει 8 χρονια σε ποσο της ταξης των 200 ευρω και θα βγει ξυπνιος,χωρις να εχω εγγυηση. Το 99% του κοσμου θα προτιμησει να δωσει κατι παραπανω και να παρει καινουργιο για να ειναι εξασφαλισμενος.

Ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του αναλογα με τα κριτηρια του για τις αγορες στα μεταχειρισμενα. Το πρισμα της συζητησης σε αυτο το νημα,ειναι τι συμφερει τον αγοραστη μεταχειρισμενου και οχι τι επιδοσεις κρατανε ακομη οι Xeon. Ο μεσος χρηστης ειναι υπερκαλυμενος με καινουργια πλατφορμα Skylake η μεταχειρισμενου Haswell με εγγυηση και για gaming και για οτι θελει, δεν εχει κανενα λογο να ρισκαρει ουτε ενα ευρω σε ξεζουμισμενο υλικο χωρις εγγυηση. Tο hardware δεν ειναι αιωνιο χαλαει καποτε,για αυτο και λεω εγω προσωπικα,οτι υλικο 8αετιας δεν πρεπει να πουλιεται αλλα να κρατιεται η να δινεται πολυ φτηνες τιμες.

Αναρωτιεμαι γιατι αραγε οι εχοντες τους wow Xeon θελουν να τους πουλησουν και μετα τους βλεπω στις υπογραφες με Haswell η Skylake? H ερωτηση ειναι ρητορικη.

Μα ναι αυτο λεω. Μια ακριβη μητρικη σε mainstream σοκετ ειναι κατα κυριο λογο φρου φρου και ενα κατι τοις + στο οβερκλοκινγκ. Τα περισσοτερα features δε θα χρειαστουν ποτε σε κανεναν χρηστη. Για αυτο και ειπα οτι εαν τη πουλησει αυτη τη μητρικη στα 180 θα πρεπει να εχει βρει πολυ συγκεκριμενο ανθρωπο για να την εκτιμησει. Δε το βλεπω μονοπλευρα το θεμα.

Η αναλυση ειναι οτι αυτη ειναι μια καλη μητρικη, που ομως κατα 99% δε τη θελει ενας μεσος χρηστης και κατα 99% και να την θελει θα μπορεσει με τα ιδια λεφτα να παρει ολοκαινουρια μητρικη απο μαγαζι χωρις το χερι-χερι η την αποστολη με οτι κυνδυνους μπορει να συνεπαγονται απο κατι τετοιο, επισης θα εχει επιλεξει να αγορασει μητρικη Χ99 η Ζ170 που ειναι καλυτερα/νεοτερο σοκετ.

Για αυτο και ειπα οτι πρεπει να βρει καποιον bencher η κατι ττετοιο, που θελει να ασχοληθει με ενα πλεον σχετικα παλιο σοκετ και εχει τα λεφτα να τα σκασει για το καλυτερο. Ουτε εγω, ουτε εσυ οπως ειπες δε θα την αγοραζαμε, ειμαστε ο μεσος χρηστης λιγο πολυ, αλλοι ειναι πιο ασχετοι, αλλοι πιο σχετικοι. Το θεμα ειναι οτι και εγω αλλα και εσυ τη δουλεια μας μπορουμε να την κανουμε με κατι φθηνοτερο, οπως και οι περισσοτεροι εδω μεσα. Οποτε το να πουλησεις μια μητρικη 3 σοκετ πισω στα 180 οταν με τα ιδια λεφτα μπορει ο αλλος να παρει μητρικη πολυ καλη νεοτερου σοκετ απο μαγαζι, μαλλον θα το επιλεξει. Η τουλαχιστον, θα επιλεξει να παρει 1: καινουρια φθηνοτερη μητρικη σοκετ 1150, η 2: αλλη μεταχειρισμενη αυτο του σοκετ σε καλυτερη τιμη οπως μια hero η sabertooth που τις εχω δει να παιζουν στα 80-100.

Τουλαχιστον αυτη ειναι η γνωμη μου.

Ναι το 775 ειναι αρχαιολογια (ακριβως τα λογια μου αν πας πισω αρκετες σελιδες, το εχω πει πολλες φορες). Το 775 αξιζει μονο αν ειναι κανενα παλιο καλο σετ μητρικη/επεξεργαστης/μνημες στο 50ρικο. Γιατι με τις τιμες που τα πουλανε τωρα, παιρνεις και καινουριο pentium/i3 η fx.. Παλια αργα πραγματα 10 ετιας δεν εχουν καμια αξια.

Δε ξερω γιατι το λες αυτο. Καταρχας να σου πω οτι την ειχε 80 απο την αρχη, και δεν εκανα κανενα παζαρι. Πηρα μαλιστα και ενα τροφοδοτικο απο το ιδιο ατομο.

Ειχα βρει και την sabertooth στα 120 καταρχας, μετα οταν ειχα παρει ειδη την hero ενας μου την εκανε προσφορα στα 100 αλλα ηταν ειδη πολυ αργα αφου ειχα ειδη μια καλη μητρικη. Ειχα βρει και την extreme στα 220 και φυσικα δεν την αγορασα. Πανω απο 120 δε θα εδινα ΤΟΤΕ, τωρα μαλλον μεχρι 100 θα εδινα για μητρικη Ζ87/Ζ97.

Μα ναι αυτο λεω. Μια ακριβη μητρικη σε mainstream σοκετ ειναι κατα κυριο λογο φρου φρου και ενα κατι τοις + στο οβερκλοκινγκ. Τα περισσοτερα features δε θα χρειαστουν ποτε σε κανεναν χρηστη. Για αυτο και ειπα οτι εαν τη πουλησει αυτη τη μητρικη στα 180 θα πρεπει να εχει βρει πολυ συγκεκριμενο ανθρωπο για να την εκτιμησει. Δε το βλεπω μονοπλευρα το θεμα.

Η αναλυση ειναι οτι αυτη ειναι μια καλη μητρικη, που ομως κατα 99% δε τη θελει ενας μεσος χρηστης και κατα 99% και να την θελει θα μπορεσει με τα ιδια λεφτα να παρει ολοκαινουρια μητρικη απο μαγαζι χωρις το χερι-χερι η την αποστολη με οτι κυνδυνους μπορει να συνεπαγονται απο κατι τετοιο, επισης θα εχει επιλεξει να αγορασει μητρικη Χ99 η Ζ170 που ειναι καλυτερα/νεοτερο σοκετ.

Για αυτο και ειπα οτι πρεπει να βρει καποιον bencher η κατι ττετοιο, που θελει να ασχοληθει με ενα πλεον σχετικα παλιο σοκετ και εχει τα λεφτα να τα σκασει για το καλυτερο. Ουτε εγω, ουτε εσυ οπως ειπες δε θα την αγοραζαμε, ειμαστε ο μεσος χρηστης λιγο πολυ, αλλοι ειναι πιο ασχετοι, αλλοι πιο σχετικοι. Το θεμα ειναι οτι και εγω αλλα και εσυ τη δουλεια μας μπορουμε να την κανουμε με κατι φθηνοτερο, οπως και οι περισσοτεροι εδω μεσα. Οποτε το να πουλησεις μια μητρικη 3 σοκετ πισω στα 180 οταν με τα ιδια λεφτα μπορει ο αλλος να παρει μητρικη πολυ καλη νεοτερου σοκετ απο μαγαζι, μαλλον θα το επιλεξει. Η τουλαχιστον, θα επιλεξει να παρει 1: καινουρια φθηνοτερη μητρικη σοκετ 1150, η 2: αλλη μεταχειρισμενη αυτο του σοκετ σε καλυτερη τιμη οπως μια hero η sabertooth που τις εχω δει να παιζουν στα 80-100.

Τουλαχιστον αυτη ειναι η γνωμη μου.

Στα πιο πολλα συμφωνουμε,και σε αυτο το ποστ και οπως ξερεις απο το παρελθον στα περισσοτερα.Επισης στην εκτιμηση του hardware συμφωνουμε και εγω εδω και καιρο δεν αγοραζω πλεον ακριβο υλικο, δεν υπαρχει λογος οταν απλοι i5 και i7 κανουν μια χαρα την δουλεια τους ακομη και σε απαιτητικο gaming και multitasking. :)

Ξεκαθαρα ο φιλος που ρωτησε εκανε λαθος οταν ενα χρονο πριν αλλαξει το socket πηρε ακριβη μητρικη της προηγουμενης γενιας,οχι απο αποψη χρηστικοτητας αλλα γιατι σαφως χανει σε μεταπωλητικη αξια.Δηλαδη αλλο να αγοραζε μια ακριβη Ζ87 την πρωτη χρονια κυκλοφοριας του Haswell και αλλο λιγοτερο απο ενα χρονο πριν αλλαξει το socket.

Στην  πραξη ομως ,για αυτο το περιορισμενο κοινο ,οχι εμας,που θελει μια ακριβη μητρικη,για οποιους λογους την θελει,η μητρικη αυτη δεν εχει μεγαλες διαφορες και γενικα ενας ισχυρος Haswell που μπορει να φιλοξενησει,απο εναν Skylake. Εχω διαβασει εκτενως τα reviews απο σοβαρα sites. Μαλιστα στα περισσοτερα games και εφαρμογες δεν υπαρχει καμια διαφορα. Τα tick tock της intel δινουν αστεια κινητρα για αναβαθμιση απο την προηγουμενη πλατφορμα για τον μεσο η και απαιτητικο χρηστη.Γιατι ενας για παραδειγμα,γνωστος μου που εχει εναν υπεροχο i7 2700K και μια καλη μητρικη εχει προβλημα? Με την ισχυρη καρτα γραφικων του τα παιζει ολα νερο.

Ομως οταν ενας εχει δωσει 300 ευρω και εχει υλικο μονο ενα χρονο,δεν μπορει κανεις για κανενα λογο να του πει να δωσει την μητρικη του κατω απο 180 ευρω.Εγω δεν θα ενδιαφερομουν και εσυ,αυτος που ενδιαφερεται ομως κατι θελει,ετσι?Το θεωρει δελεαστικο,ενδιαφερον,τον ενοχλει,του κανει παζαρια,προσπαθει για δεκαρικο πιο κατω,εικοσαρικο πιο κατω και μια τυροπιτα και ενα ριγε βρακακι. κ.τ.λ. Που ειναι η αξιοπρεπεια? Φιλε (στον παζαρακια απευθυνομαι για να μην παρεξηγηθω) γουσταρεις τη  μητρικη? Δωσε μια προσφορα εντιμη,αλλιως πηγαινε και παρε Skylake και την αντιστοιχη ακριβη καινουργια,απλα τα πραγματα. :)

• Like 2

Θα συμφωνησω και εγω, οπως συνηθως δηλαδη μαζι σου Benign. Αυτο και ειπα απο την αρχη, θα τη δωσει οταν με το καλο βρεθει αυτος που θα την εκτιμησει. Δεν ειπα κατι αρνητικο εξ αρχης. Απλα εδωσα τους λογους για τους οποιους θα δυσκολευτει να τη δωσει σε αυτη τη τιμη. Χωρις αυτο να σημαινει οτι η μητρικη δεν αξιζει η οτι τα 180 ειναι πολλα. Απλουστατα, ο κοσμος θα προτιμησει να παει σε κατι φθηνοτερο η σε νεοτερο σοκετ. Αυτος που ξερει να την εκτιμησει θα τα δωσει τα 180 ομως.

Εδω δινουν 120-150 για 1366. Εκει θα κολλησουν οι σχετικοι? :-D

PS: Τωρα που γραφω το ποντικι μου παει να χαλασει, προσπαθω να κλικαρω "απαντηση" και δε κανει τιποτα.

• Like 2

Ενδιαφέρομαι για το ριγέ βρακάκι.

Δίνω παραπάνω αν είναι όντως μεταχειρισμένο.

Τωρα θυμηθηκα οταν επαιζα ενα ΜΜΟ παλια κατι τυποι πουλαγαν κατι και εγραφαν wtt> xxx item = Very good offer + add

wait what..

Θα συμφωνησω και εγω, οπως συνηθως δηλαδη μαζι σου Benign. Αυτο και ειπα απο την αρχη, θα τη δωσει οταν με το καλο βρεθει αυτος που θα την εκτιμησει. Δεν ειπα κατι αρνητικο εξ αρχης. Απλα εδωσα τους λογους για τους οποιους θα δυσκολευτει να τη δωσει σε αυτη τη τιμη. Χωρις αυτο να σημαινει οτι η μητρικη δεν αξιζει η οτι τα 180 ειναι πολλα. Απλουστατα, ο κοσμος θα προτιμησει να παει σε κατι φθηνοτερο η σε νεοτερο σοκετ. Αυτος που ξερει να την εκτιμησει θα τα δωσει τα 180 ομως.

Εδω δινουν 120-150 για 1366. Εκει θα κολλησουν οι σχετικοι? :-D

PS: Τωρα που γραφω το ποντικι μου παει να χαλασει, προσπαθω να κλικαρω "απαντηση" και δε κανει τιποτα.

Εαν θελεις να πεις κατι κοιτας πρωτα απο ολα να εχεις καθαρη την φωλια σου. Δεν διαφωνω μαζι σου αλλωστε ο καθενας εχει τα δικα του μετρα και σταθμα απλα εσυ εχεις δυο. Αλλα στην αγορα και αλλα στην πωληση!!! 

Βλεπεις μερικοι δεν ξεχναμε τοσο ευκολα, πριν ενα χρονο παρα κατι ειχες σετ 1366 με 920 μηπως θυμασε ποσο τα ζητουσες ή πρεπει να στο θυμισω?

Δεν με ενδιαφερει ποσο πουλαει ή ποσο αγοραζει ο καθενας αλλα οταν το παιζουν και υπερανω μερικοι εκει ειναι καπως.....

PS Εαν εχεις μια Hero στο 80αρι την αγοραζω χτες και αν σου εχει μεινει καμια Rampage II-III μιας και ειναι αρχαια κομματια δινω και 60€ γιατι με επιασαν οι απλες σημερα  :-)  :-)  :-)

• Like 1

Καλησπέρα ποσο να δωσω 

Intel Pentium G3220

Asus B85M-E

HyperX Beast 8GB DDR3-1600MHz Dual Kit (XMP)

Seagate Barracuda 1TB SATA

Cougar Spike

CHIEFTEC CFT-600-14CS

sapphire hd 6950 2gb

280-300€ max, αν φύγουν κομμάτια. Υποθέτω ότι έχουν εγγυήσεις cpu+mobo+ram και δεν έχουν psu+gpu.

Πάντα είναι θέμα να το δώσεις ως πακέτο, γιατί μπορεί ο άλλος να καλύπτεται από μητρική και επεξεργαστή, αλλά να θέλει π.χ. εντελώς άλλο τροφοδοτικό και κουτί, οπότε αν βιάζεσαι να φύγουν μαζί, κατεβάζεις την τιμή για να βάλεις κάποιον σε πειρασμό.

PS Εαν εχεις μια Hero στο 80αρι την αγοραζω χτες και αν σου εχει μεινει καμια Rampage II-III μιας και ειναι αρχαια κομματια δινω και 60€ γιατι με επιασαν οι απλες σημερα  :-)  :-)  :-)

Για κάτσε ρε φίλε, τί, ίσα κι όμοια γίναμε όλοι; :-D

Πραγματικά, κάποιες τιμές που διαβάζω εδώ, ε, μόνο εδώ τις διαβάζω, στις αγγελίες δεν υπάρχουν! Τί διάολο, μάγια τους κάνετε; :devil:

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...