Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Προσπάθησε σε παρακαλώ να λες τη γνώμη σου χωρίς αυτό να σημαίνει τι είναι κανόνας αυτό περνάει όταν γράφεις εγώ ξέρω ότι είναι προσωπική σου άποψη αλλά επέτρεψε και στους υπόλοιπους να έχουν μία διαφορετική

Αυτο το κανω παντα την προσωπικη μου γνωμη λεω με επιχειρηματα και λογικη.Αν σε κατι συγκεκριμενο θελεις να διαφωνησεις πες μου. Σε κανενα σημειο δεν ειπα οτι ειναι κανονας οτι λεω,ουτε θεωρω οτι ειναι κανονας οτι λενε οι αλλοι.

Το βλεπω λουκετο το θεμα :ph34r:

Δεν βλεπω τον λογο,δεν παραβιαστηκαν οι κανονισμοι του ινσομνια Τουλαχιστον δεν καταλαβα κατι τετοιο.Αν εννοεις για off .topic, δεν νομιζω οτι να γινεται συζητηση για την σωστη εκτιμηση hardware και να εκφραζονται διαφορετικες αποψεις ειναι κακο,ισα ισα που αποκτουν τα μελη καλυτερη πληροφορηση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν σε ήξερα θα πίστευα οτι δεν καταλαβαίνεις, θα στο πω με άλλο τρόπο πάντα φιλικά προσπάθησε να μην μηδενίζεις τα πάντα, ασε ένα περιθώριο σε αυτόν που αγοράζει να γνωρίζει καλύτερα σε τεχνολογικό φόρουμ γραφεις δεν είναι όλοι ανόητοι ούτε κορόιδα

Επεξ/σία από sotos 1
  • Like 1

Παιδιά καλύτερα να τελιώσει εδώ ο ντόρος. ;-) Λοιπον πόσο μπορείτε να κοστολογίσετε αυτή εδώ? :-D

http://i.ebayimg.com/images/g/gi8AAOSwJkJWjj87/s-l300.jpg

Είναι Siemens P1278 ISA VGA CARD. Είδα παρόμοια στο ebay σε αστρονομικά ποσά των 100-200-700-900 ευρώ

• Like 1

Αν δεν σε ήξερα θα πίστευα οτι δεν καταλαβαίνεις, θα στο πω με άλλο τρόπο πάντα φιλικά προσπάθησε να μην μηδενίζεις τα πάντα, ασε ένα περιθώριο σε αυτόν που αγοράζει να γνωρίζει καλύτερα σε τεχνολογικό φόρουμ γραφής δεν είναι όλοι ανόητοι ούτε κορόιδα

Δεν πιστευω οτι μηδενισα τιποτε φιλε Σωτο ουτε ειπα κανεναν κοροιδο.  Αλλιως πες μου συγκεκριμενα με quote για να καταλάβω τι εννοεις γιατι αρχιζω και πιστευω οτι διαβασες κατι λαθος. Και εννοειται οτι παντα φιλικα πρεπει να μιλαμε ,αυτο ειναι το σωστο και να αποφευγουμε χαρακτηρισμους.

Παιδιά καλύτερα να τελιώσει εδώ ο ντόρος. ;-) Λοιπον πόσο μπορείτε να κοστολογίσετε αυτή εδώ? :-D

http://i.ebayimg.com/images/g/gi8AAOSwJkJWjj87/s-l300.jpg

Είναι Siemens P1278 ISA VGA CARD. Είδα παρόμοια στο ebay σε αστρονομικά ποσά των 100-200-700-900 ευρώ

Λες να εχουν συλλεκτικη αξια? :devil:

Χαλαρώστε λιγάκι χρονιάρες μέρες.

Ας αφήσουμε τους χαρακτηρισμούς για τους εμποράκους. Εδώ λέμε την γνώμη μας για το πόσο μπορεί να αγοραστεί-πουληθεί κάτι και όχι πόσο θα έπρεπε. Πολλοί στις αγγελίες δεν μπαίνουν καν εδώ οπότε δεν έχει νόημα.

Με μεγάλη μου λύπη βλέπω παλιά και έμπειρα μέλη να φανατίζονται τώρα τελευταία. Και λυπάμαι ειλικρινά, δεν θέλω να βλέπω διχόνοιες εδώ μέσα, τόσα προβλήματα έχουμε έξω όλοι.

Just my 2 cents.

Καλές γιορτές να έχουμε.

Να γελάσουμε λίγο, ένας ζητάει GTX680 με 50 ευρώ, να βάλω αγγελία για καμια Titan στα 70, ή είναι πολλά? :P

• Like 7

Nα εκτονώσουμε λίγο την ψηφιακή ατμόσφαιρα του thread, έχω διαβάσει σχόλια σε αγγελίες που κανονικά δεν επιτρέπονται, ΔΕΝ έχω σχολιάσει ποτέ καμία αλλά αυτό με ξεπερνά τέτοιο διαμάντι τι να πώ 

Ζητάει άνθρωπος αυτό http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/661441-nvidia-geforce-gtx-680/

Zητάει GTX 680 με ενα 50ρικο, μάλλον η παρατεταμένη καλοκαιρία κάποιους τους έχει βαρέσει στο κεφάλι ή τίποτα άλλο και γω θέλω ferrari 430 ανταλλαγή με παπι και τα μεταφορικά του αγοραστή :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

• Like 3

Να γελάσουμε λίγο, ένας ζητάει GTX680 με 50 ευρώ, να βάλω αγγελία για καμια Titan στα 70, ή είναι πολλά? :P

Φιλε την ανταλλαζεις με ενα Gaming HP Compaq CQ2300GR αριστο? Εχι 2 gb Ram, 160gb HDD, DVD-RW. Ευκαιρια σε λεω! Εκτος απο ενα μικρο χτυπημα με τσεκουρι μπροστα Α-Ρ-Ι-Σ-Τ-Ο!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

:-D  :-D  :-D

Πλακα mode /off

Ψαχνω για ενα αξιοπρεπες PCακι με γυρω στα 400 ευρω. Οχι κατι σπουδαιο αλλα σχετικα καινουριο με δυνατοτητες μελλοντικης αναβαθμισης. Επειδη δεν εχω και μεγαλη εμπειρια με τις νεες τεχνολογιες ομολογω οτι μπερδευομαι οταν κοιταζω τις αγγελιες.

Υπαρχει κανενας μπουσουλας ετσι ωστε να αποκρυπτογραφω τα τεχνικα χαρακτηριστικα και να βλεπω αν αξιζει κατι τα λεφτα (εκτος απο τις βεβαιως θετικες κριτικες του πωλητη)?

Ευχαριστω προκαταβολικα!

• Like 1

Να μην είναι νεκρό socket απλά και να μην είναι επισκευασμένο, αλλά original. Καλύτερα με τόσα λεφτά να κάνεις καινούριο, μια χαρά μπορείς ;)

• Like 2

Nα εκτονώσουμε λίγο την ψηφιακή ατμόσφαιρα του thread, έχω διαβάσει σχόλια σε αγγελίες που κανονικά δεν επιτρέπονται, ΔΕΝ έχω σχολιάσει ποτέ καμία αλλά αυτό με ξεπερνά τέτοιο διαμάντι τι να πώ 

Ζητάει άνθρωπος αυτό http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/661441-nvidia-geforce-gtx-680/

Zητάει GTX 680 με ενα 50ρικο, μάλλον η παρατεταμένη καλοκαιρία κάποιους τους έχει βαρέσει στο κεφάλι ή τίποτα άλλο και γω θέλω ferrari 430 ανταλλαγή με παπι και τα μεταφορικά του αγοραστή :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

Ενταξει μην τον αδικεις τουλαχιστον πληρωνει τα μεταφορικα το παιδι. Αρα καλα εκανα και στην ελεγα πριν. :P

• Like 2

Να μην είναι νεκρό socket απλά και να μην είναι επισκευασμένο, αλλά original. Καλύτερα με τόσα λεφτά να κάνεις καινούριο, μια χαρά μπορείς ;)

Δεν εχεις αδικο, το σκεφτηκα για καινουριο αλλα πιστευω οτι σε μτχ κατιτις παραπανω θα εχει μεσα. Καμια καλυτερη VGA πχ η περισσοτερη μνημη, κλπ.

μαλιστα το 11150 παλιο socket δλδ το 775 ειναι αρχαιολογια ? δεν προσφερει τπτ ? μοναδικη καρτα ηχουν,gold connectors.dual sli σε ιδια x στο pci ,αλλα ναι δεν προσφερει τπτ περισοτερο απο μια των 100-120ευρω.

ενταξει εγω θα την αφησω να καθεται μεχρι να βρεθει καποιος που να κατανοει γιατι αυτη η τιμη και δεν θα την τσουβαλιαζει με τις αλλες των 100-150ευρω ειπαμε να την δωσω αλλα αδυνατω να κατανοησω προς τι ο μηδενισμος της επειδη ειναι high end και καποιοι δεν ξερουν...

Αυτό που λέει ο TRILOBYTER κι εγώ, είναι ότι οι τιμές καθορίζονται (και) από τη ζήτηση.

Μπορεί η μητρική σου π.χ. να είναι αντικειμενικά η καλύτερη του socket ή η καλύτερη γενικά των τελευταίων ετών. 

Αν όμως δεν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι για τη συγκεκριμένη και εσύ θες να τη σπρώξεις οπωσδήποτε, δεν πρέπει να ρίξεις κάπως την τιμή;

Εκείνοι που αγοράζουν τους ξεκλείδωτους επεξεργαστές των 1000€ τι πρέπει να κάνουν όταν τους έρθει να τους πουλήσουν; Να ζητήσουν 800€ επειδή είναι high end/enthusiast και έδωσαν κάποτε 1000€;

Δεν είπε κανείς να τη δώσεις 80€. Βάλε την όσο θες, αλλά αν δε βλέπεις ζήτηση, μάλλον θα πρέπει να προσαρμόσεις την τιμή.

Για τεχνολογία μιλάμε. Όποιος δεν ξέρει ότι οι τιμές ξεφτιλίζονται με την πάροδο του χρόνου, λάθος χόμπυ διάλεξε.

• Like 3

τι στο καλο εχει μια καρτα γραφικων AGP 128ΜΒ και πουλιεται 25 ευρω?

ο αλλος 1GB και την δινει 50 ευρω

ο αλλος IDE δισκο 80GB τον δινει οσο εναν SSD

να σας πω την αληθεια?Ξερετε τι πιστευω?

Υπαρχουν πολλοι που πανε σε παλιατζιδικα η ακομα και παλιατσιδες που βαζουν αγγελιες εδω μεσα και μιας και ειναι ασχετοι με το θεμα βαζουν οτι τιμη τους κατεβει

δεν μπορει καποιος που ασχολειται με pc να βαζει αγγελια μεταχειρισμενου και παλιου πιο ακριβα απο ενος καινουργιου

τι στο καλο εχει μια καρτα γραφικων AGP 128ΜΒ και πουλιεται 25 ευρω?

.... 

δεν μπορει καποιος που ασχολειται με pc να βαζει αγγελια μεταχειρισμενου και παλιου πιο ακριβα απο ενος καινουργιου

Σας περνάω όλους, μου προτείναν μια 8800GTS στα 100 ευρώ και σε άγνωστη κατάσταση :P

• Like 8

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...