teotsiposg4 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Που μπορώ να βρω ένα cherry mx tester kit για να δοκιμάσω όλα τα switches πριν καταλήξω σε κάποιο πληκτρολόγιο;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kondoras Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Παιδια καλημερα,ποσο να πουλησω το συστημα της υπογραφης μου..?δεν υπαρχει εγγυηση..ειναι πληρως λειτουργικο εκτος απο τις επανω θυρες του κουτιου που θελουν λιγο κουνημα για να πιασουν!!!δινω και την οθονη μαζι.... 350€-380€ χωρίς κουτί και οθόνη. Το κουτί είναι καταπληκτικό αλλά πρέπει να βρεις αγοραστή για τα 120€ που αξίζει και περίπου το ίδιο ισχύει για την οθόνη που λογικά πιάνει γύρω στα 160€-170€. Αν την βάλεις 150€ θα φύγει άμεσα. Καλημέρα, μια νέα ιστορία τρέλας. Η κορυφαία στιγμή που ζητάς 2.5άρη δίσκο στην αγγελία ξεκάθαρα (ακόμη και στον τίτλο) και σου στέλνει κάποιος "έχω έναν 250GB", τον αγοράζεις και σου εμφανίζεται 3.5αρης. Τι κάνεις?... Παίρνεις ένα μαχαίρι και... κόβεις λίγο λίγο τις ακρούλες, μέχρι να γίνει 2,5άρης... Επεξ/σία 25 Απριλίου 2016 από kondoras 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Φιλε μου σε τετοιους γυφτους δεν θα απαντας,θα τους βαζεις κατευθειαν σε λιστα αγνοησης. Εγω 200 θα την εβαζα,καμμια oυσιαστικη διαφορα σε επιδοσεις δεν εχουν οι δυο πλατφορμες για τον μεσο χρηστη και gamer. Μην χανεις χρονο με γυφτους και απατεωνες που δεν σεβονται τα χρηματα σου, να πανε να βρουνε αλλου κοροιδα.Επισης θα σε συμβουλευα να δοκιμασεις και σε καποιο Ευρωπαικο ebay αν εχεις paypal. Δεν εχει γυφτικα,μεσανατολιτικα παζαρια εκει και οι προσφορες ειναι καλες και λογικες. Και εγω σκεφτομαι να κανω το ιδιο και να μην ξαναβαλω εδω γιατι εχει μαζευτει πολυ σκουπιδι. Πρεπει να βρει πολυ συγκεκριμενο user για να την πουλησει ομως. Το σοκετ ειναι παλιο και στην ουσια εκτως απο φρου φρου και ισως το κατι παραπανω σε οβερκλοκ η μητρικη αυτη δε προσφερει κατι παραπανω απο μια που μπορεις να βρεις 100 ευρω μεταχειρισμενη (την hero της υπογραφης μου την πηρα 80 ευρω πριν 8 μηνες, φανταζομαι εχουν πεσει ακομα παραπανω οι τιμες και σε καλυτερες μητρικες). Ακομα και εγω οταν εψαχνα για Z87/Z97 ειχα πει οχι σε μητρικες των 150 + ευρω γιατι νομιζω δεν αξιζει. Οποτε πρεπει να βρει πολυ συγκεκριμενο ανθρωπο που να την χρειαζεται αλλιως θα καθεται για πολυ καιρο αυτη η μητρικη σε αυτη τη τιμη. Εαν ειναι να δωσει κανεις 180 σε μητρικη ζ97 και 250-300 για ι7 τοτε με τα ιδια λεφτα περιπου παει και σε Χ99. Το θεμα με τα παλια σοκετ ειναι οτι ειναι φθηνα, με αυτη τη μητρικη δε χτιζεις φθηνο συστημα οταν στα ιδια λεφτα εχει Χ99 και Ζ170. Οι μονες μητρικες που ηταν και ειναι ακριβες για καποιο λογο ηταν οι χ58 λογω ΧΕΟΝ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir_platanight Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 350€-380€ χωρίς κουτί και οθόνη. Το κουτί είναι καταπληκτικό αλλά πρέπει να βρεις αγοραστή για τα 120€ που αξίζει και περίπου το ίδιο ισχύει για την οθόνη που λογικά πιάνει γύρω στα 160€-170€. Αν την βάλεις 150€ θα φύγει άμεσα. Παίρνεις ένα μαχαίρι και... κόβεις λίγο λίγο τις ακρούλες, μέχρι να γίνει 2,5άρης... Ευχαριστω πολυ kondoras...Θελω να το πουλησω ολο μαζι..κι εγω καπου εκει ελεγα!!!θα κανω αγγελια και οπου το πει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Πρεπει να βρει πολυ συγκεκριμενο user για να την πουλησει ομως. Το σοκετ ειναι παλιο και στην ουσια εκτως απο φρου φρου και ισως το κατι παραπανω σε οβερκλοκ η μητρικη αυτη δε προσφερει κατι παραπανω απο μια που μπορεις να βρεις 100 ευρω μεταχειρισμενη (την hero της υπογραφης μου την πηρα 80 ευρω πριν 8 μηνες, φανταζομαι εχουν πεσει ακομα παραπανω οι τιμες και σε καλυτερες μητρικες). Ακομα και εγω οταν εψαχνα για Z87/Z97 ειχα πει οχι σε μητρικες των 150 + ευρω γιατι νομιζω δεν αξιζει. Οποτε πρεπει να βρει πολυ συγκεκριμενο ανθρωπο που να την χρειαζεται αλλιως θα καθεται για πολυ καιρο αυτη η μητρικη σε αυτη τη τιμη. Εαν ειναι να δωσει κανεις 180 σε μητρικη ζ97 και 250-300 για ι7 τοτε με τα ιδια λεφτα περιπου παει και σε Χ99. Το θεμα με τα παλια σοκετ ειναι οτι ειναι φθηνα, με αυτη τη μητρικη δε χτιζεις φθηνο συστημα οταν στα ιδια λεφτα εχει Χ99 και Ζ170. Οι μονες μητρικες που ηταν και ειναι ακριβες για καποιο λογο ηταν οι χ58 λογω ΧΕΟΝ. μαλιστα το 11150 παλιο socket δλδ το 775 ειναι αρχαιολογια ? δεν προσφερει τπτ ? μοναδικη καρτα ηχουν,gold connectors.dual sli σε ιδια x στο pci ,αλλα ναι δεν προσφερει τπτ περισοτερο απο μια των 100-120ευρω. ενταξει εγω θα την αφησω να καθεται μεχρι να βρεθει καποιος που να κατανοει γιατι αυτη η τιμη και δεν θα την τσουβαλιαζει με τις αλλες των 100-150ευρω ειπαμε να την δωσω αλλα αδυνατω να κατανοησω προς τι ο μηδενισμος της επειδη ειναι high end και καποιοι δεν ξερουν... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Μάλλον αυτό είπε στον άλλον για να πάρει την Hero στα 80€ πριν από μήνες!!!! Τι να πω.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Συγνωμη αλλα αυτο το post δεν αξιζει σχολιασμο. Απο αυριο περιμενω να σε δω στις αναβαθμισεις να προτεινεις παλιους Xeon. Ακουγεται λογικη τιμη. Εσυ κρινεις αν αξιζει να σχολιασεις . δεν ειπα οτι θα προτεινω ποτε παλιο xeon ως αναβαθμιση αντι για καινουργιο αν καποιος εχει τα χρηματα για καινουργιο. ΑΛΛΑ υπο συνθηκες ειναι καλη επιλογη : παραδειγμα: εχεις 200 ευρω. τι συμφερει στα μτχ να παρεις? αποψη μου ειναι οτι ενα συστημα 6-πυρηνο χεον 1366 ειναι κομπλε. προφανως ρισκαρεις με παλιο hardware αλλα ειναι ιδιαιτερως γρηγοροτερο απο οτι νομιζεις και στεκεται σοβαρα καλα ακομη. ΘΑ σου προτεινα να δεις καποια benchmarks. Με την ιδια λογικη Χ99 θα ειναι καλο για πολυ πολυ καιρο ακομη Το δικο μου pc (μητρικη -cpu )τα πηρα λιγοτερο απο 200 ευρω και εχει 6πυρηνο (cinebench 1000 points, ενημερωτικα δεν υπαρχει ι5 με πανω απο 600-700στοκ ) και τα παντα απο usb3 sata 3 με asus rampage III μητρικη κτλ μια χαρα επιλογη κρινω οτι ηταν. Δεν θα την προτεινω σε κανενα γιατι μητρικη ηταν σχεδον 5ετιας αλλα οκ οτι νομιζει κανεις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arrows Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Συγνωμη αλλα αυτο το post δεν αξιζει σχολιασμο. Απο αυριο περιμενω να σε δω στις αναβαθμισεις να προτεινεις παλιους Xeon. Ακουγεται λογικη τιμη. Και στο insomnia (στο αντίστοιχο θέμα) και στο νετ υπάρχουν οι αντίστοιχες πληροφορίες για τις επιδόσεις τη πλατφόρμας συνδυαζόμενης με τους westmere-ep O λόγος που κρατάνε τιμές είναι ακριβώς αυτός το vfm όπου τις επιδόσεις τους δεν τις προσφέρει κανένα mainstream socket 15.., ;όπου για αντίστοιχες επιδόσεις πάς ή σε ι7/Χ79 (Οχι xeon σε αυτό το socket) ή σε Χ99/ι7 (Επίσης όχι Χeon,) όπου και στις δύο αυτές περιπτώσεις θα πρέπει να πληρώσεις ανάλογα, αν εσένα ΔΕΝ σε ενδιαφέρουν τέτοιες επιδόσεις και θέλεις το υψηλότερο single thread performance και τα pci-x 3.0, sata 3.0 και usb 3.0 είναι κεφαλαιώδους σημασίας go for it Δεν χρειάζεται όμως να γίνεσαι ειρωνικός αποκαλώντας αποφάγια μια κορυφαία extreme πλατφόρμα ακόμα και σήμερα, την ηλικία του socket την γνωρίζουμε, ΔΕΝ είναι παστεριωμένο γάλα για να λήξει καθώς και επίσης αν δεν έχουν ανέβει τόσο οι επιδόσεις την τελευταία 7 ετία τα παράπονα σου στην ιντελ που χρησιμοποιεί ακόμα βελτιωμένες εκδοχές του nahalem εν έτη 2016. Αν κάποιος θέλει τις αντίστοιχες επιδόσεις θα τις πληρώσει τόσο σε μτχ, αν δεν μπορεί συμβιβάζεται με κάτι λιγότερο, αν θέλει το τελευταίο καινούριο μοντέλο πάει και σκάει τα 3 πλάσια σε Χ99, έτσι πάει (προσφορά και ζήτηση) όχι πότε βγήκε να σου πώ πόσο πάει, Αν έβγαινε ένας νέος core 2 duo την επόμενη μέρα το πρωί οι netburst δεν έπιαναν μία ή τέλος πάντων πωλούνταν σε κλάσμα κόστους από την προσφερόμενη προηγούμενη τιμή τους. Αυτό φυσικά και το γνωρίζουν οι διάφοροι πωλητές και καλώς (εκμεταλλεύονται αυτήν την κατάσταση) όποιος μπορεί τα δίνει όποιος δεν μπορεί ή δεν θέλει ο δρόμος ανοικτός και τα σκυλιά δεμένα δεν νομίζω να υποχρέωσε κανείς κάποιον να αγοράσει κάτι ΟΠΟΤΕ αφού σε καπιταλισμό ζούμε ή έχεις και αγοράζεις ή κάνεις την όποια επιλογή σου και προχωράς, δεν κοπανιέσαι στα φόρα γιατί πωλούν τόσο και γιατί κλπ( δεν το αναφέρω προσωπικά σε σένα, σχολίασα μόνο την άποψη σου για την πλατφόρμα 1366 τίποτα άλλο) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Πρεπει να βρει πολυ συγκεκριμενο user για να την πουλησει ομως. Το σοκετ ειναι παλιο και στην ουσια εκτως απο φρου φρου και ισως το κατι παραπανω σε οβερκλοκ η μητρικη αυτη δε προσφερει κατι παραπανω απο μια που μπορεις να βρεις 100 ευρω μεταχειρισμενη (την hero της υπογραφης μου την πηρα 80 ευρω πριν 8 μηνες, φανταζομαι εχουν πεσει ακομα παραπανω οι τιμες και σε καλυτερες μητρικες). Ακομα και εγω οταν εψαχνα για Z87/Z97 ειχα πει οχι σε μητρικες των 150 + ευρω γιατι νομιζω δεν αξιζει. Οποτε πρεπει να βρει πολυ συγκεκριμενο ανθρωπο που να την χρειαζεται αλλιως θα καθεται για πολυ καιρο αυτη η μητρικη σε αυτη τη τιμη. Εαν ειναι να δωσει κανεις 180 σε μητρικη ζ97 και 250-300 για ι7 τοτε με τα ιδια λεφτα περιπου παει και σε Χ99. Το θεμα με τα παλια σοκετ ειναι οτι ειναι φθηνα, με αυτη τη μητρικη δε χτιζεις φθηνο συστημα οταν στα ιδια λεφτα εχει Χ99 και Ζ170. Οι μονες μητρικες που ηταν και ειναι ακριβες για καποιο λογο ηταν οι χ58 λογω ΧΕΟΝ. Τα κριτηρια με τα οποια καποιος επιλεγει να αγορασει μια μεταχειρισμενη μητρικη δεν ειναι οπως τα οριζεις εσυ,η εγω,αλλα η αγορα του μεταχειρισμενου που ειναι το κοινωνικο συνολο και η αποψη που επικρατει και οχι καποιος Ελληναρας απατεωνισκος που θελει να αγορασει ακριβο υλικο φτηνα στην χωρα της καταντιας. Δεν του το επιτρεπω εγω να το κανει αυτο και ολοι τα μελη εδω που δεν τρωμε κουτοχορτο και δεν προκειται να σκοτωσουμε το υλικο που αγορασαμε με τον κοπο μας. Στην συντριπτικη τους πλειοψηφια λοιπον επειδη ειμαι παλιο και εμπειρο μελος στις αγοραπωλησιες εδω στο ινσομνια ο κοσμος θελει να αγορασει μεταχειρισμενο με εγγυηση,το πιο σημαντικο για να εχει καλυψη και να μην πεταξει τα λεφτα του που τα βγαζει με κοπο,και σε μια προφανως φτηνοτερη τιμη απο οτι αν ηταν καινουργιο,σε λογικα πλαισια ομως. Στο τi προσφερει μια τετοια μητρικη ειναι θεμα του καθε αγοραστη.Εγω ανεφερα ηδη οτι εμενα προσωπικα, δεν με ενδιαφερει το ακριβο hardware,αλλα αφου ειναι μονο φρου φρου και κατι λιγο παραπανω στο overclocking οπως λες, να μην ασχοληθει καν,και να παει να παρει μητρικη μεχρι εκει που τον παιρνει χρηματικα.Αυτο εγραψα πριν και εγω. Αρα λες οτι οσοι αγοραζουν ακριβες καινουργιες μητρικες των 300 ευρω παιρνουν μονο φρου,φρου και κατι λιγο περισσοτερο στο overclocking μονο?Ενδιαφερον. Μπορει και να ειναι κοροιδα δηλαδη. Και θα ξαναπω για τους Xeon για τελευταια φορα οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των αγοραστων στα μεταχειρισμενα,θελει να αγορασει καλο υλικο,απο καλο και αξιοπιστο μελος με πολλες θετικες,με υπαρκτη εγγυση ακομη, και σε δικαια φτηνοτερη τιμη ,ωστε ουτε ο πωλητης να χασει ουτε ο αγοραστης. Οι Xeon και οι μητρικες που αναφερθηκαν ανηκουν σε παλιες ενεργοβορες πλατφορμες,εχουν φαει χρονια,και αυτοι που τις πουλανε δεν δινουν εγγυηση αρα ειναι ρισκο και μπορει να χασουν τα λεφτα τους. Για αυτο και ειναι αδιαφοροι ενω προσωπικα δεν χαραμιζω ουτε ενα ευρω απο τον κοπο μου σε αρχαιο υλικο χωρις εγγυηση ποσο μαλλον ποσα γυρω στα 200 ευρω. Προσωπικα τους εχω χεσμενους τους Xeon μου ειναι παντελως αδιαφοροι γιατι με το υλικο που αγοραζω,κανω την δουλεια μου αριστα και καλυπτομαι και με εγγυηση. Δεν χρειάζεται όμως να γίνεσαι ειρωνικός αποκαλώντας αποφάγια μια κορυφαία extreme πλατφόρμα ακόμα και σήμερα, την ηλικία του socket την γνωρίζουμε Δεν καταλαβα, θα προσβληθει η πλατφορμα αν ειμαι ερωνικος μαζι της? Δεν εβρισα κανενα μελος προσωπικα. Αλλα για μενα ειναι τουλαχιστον ανοητος οποιος περιμενει οτι θα μου πουλησει υλικο που το εχει 8 χρονια σε ποσο της ταξης των 200 ευρω και θα βγει ξυπνιος,χωρις να εχω εγγυηση. Το 99% του κοσμου θα προτιμησει να δωσει κατι παραπανω και να παρει καινουργιο για να ειναι εξασφαλισμενος. Ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του αναλογα με τα κριτηρια του για τις αγορες στα μεταχειρισμενα. Το πρισμα της συζητησης σε αυτο το νημα,ειναι τι συμφερει τον αγοραστη μεταχειρισμενου και οχι τι επιδοσεις κρατανε ακομη οι Xeon. Ο μεσος χρηστης ειναι υπερκαλυμενος με καινουργια πλατφορμα Skylake η μεταχειρισμενου Haswell με εγγυηση και για gaming και για οτι θελει, δεν εχει κανενα λογο να ρισκαρει ουτε ενα ευρω σε ξεζουμισμενο υλικο χωρις εγγυηση. Tο hardware δεν ειναι αιωνιο χαλαει καποτε,για αυτο και λεω εγω προσωπικα,οτι υλικο 8αετιας δεν πρεπει να πουλιεται αλλα να κρατιεται η να δινεται πολυ φτηνες τιμες. Αναρωτιεμαι γιατι αραγε οι εχοντες τους wow Xeon θελουν να τους πουλησουν και μετα τους βλεπω στις υπογραφες με Haswell η Skylake? H ερωτηση ειναι ρητορικη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) καλημερα το συστημα της υπογραφης μ απο περιεργεια ποσο ποιανει ?? benign Επεξ/σία 25 Απριλίου 2016 από life is music Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arrows Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δεν παρεξηγήθηκα αν είπες το οτιδήποτε για αυτήν την πλατφόρμα (δεν εχω κάν χ58 πλέον) προσπαθώ όμως να καταλάβω το σκεπτικό σου, Η λογική χρήση πολυπύρηνων επεξεργασών (ας πούμε ) hexacore και όχι quad αφού αυτοί θεωρούνται πλέον mainstream, δεν είναι απαραίτητα μόνο τα παιχνίδια (που και αυτό το κάνουν πολύ καλά), αλλά βαρύτερες εργασίες τύπου rendering klp.... Αυτό ούτε ο 6700Κ δεν μπορεί να το κάνει το ίδιο καλά σε multi στο cinebench ένας xeon 4.4, 4,5 μπου μπορεί να δουλεύει 24/7 ξεπερνά άνετα τα 1000 cbus στο R15 ενώ ο quad θέλει για να πιάσει την αντίστοιχη επίδοση 4,9 γίγα με πολύ μεγάλη τάση vcore και φυσικά είναι μόνο για benching αφού σταθερό δεν πρόκειται να είναι με κανένα τρόπο. Ανάλογα με την εργασία του ο xeon παραμένει κορυφαίος, οι westmere-ep βγήκαν απο το 2010 μέχρί το 2011, οπότε 8 ετίας δεν είναι εκτός και αναφέρεσαι σε ηλικία μητρικών ή quad xeon http://ark.intel.com/products/family/28144/Intel-Xeon-Processor-5000-Sequence#@Server Eπίσης αφού γίνεται πολύς λόγος για το single thread performance, κλοκαρισμένος σε συχνότητες άνω των 4 ghz είναι γρηγορότερος απο sandy bgidge, και αν συγκρίνεις και τον ανταγωνισμό λεγε με amd είναι η πλατφόρμα 1366 γρηγοροτερη σε όλους τους τομείς και φυσικά και στο single thread performance και στο multi που υποτίθεται οτι είναι το δυνατό σημείο των FX. Επίσης με triple chanel ΙΜC το memory bandwith κάνει σκόνη οτιδήποτε mainstrean dual chanel και μόνο ο skylake me DDR4 στέκεται ικανοποιητικά συγκρινόμενος με 1366. ΤΩΡΑ πώς όλα αυτά είναι σκουπίδια και αρχαιολογίες ενώ ενα ολοκαίνουριο σύσημα με locked 1151 ή ΑΜ3+ είναι καταλληλότερο εσύ γνωρίζεις, αν η χρήση που κάνεις είναι π.χ. για να βλέπεις μόνο ταινίες ναί τότε θα σου έκανε και νετμπουκ με atom δεν σημαίνει αυτό όμως που κάνεις εσύ το κάνουν και όλοι Εγώ όταν έδωσα τα δικά μου με ρωτούσαν αν κάνει για παιχνίδια και πολλοί μου έκανα και χάρη κάνοντας προσφορά για ψίχουλά επειδή ντε και καλά είναι μόνο για server άλλοι εκ του πονηρού άλλοι απο ασχετοσύνη φυσικά δεν μπήκα στον κόπο να αναλύώ ή να απαντώ στο κάθε απίθανό αλλά βρέθηκε ο κατάλληλος που ήξερε τι ζητούσε και τι αγόραζε οπότε και αυτός έμεινε ικανοποιημένος και εγώ πήρα αυτό που ήθελα κι έχουμε κρατήσει και επαφή και τα λέμε, δεν το έδωσα στο πρώτο πιτσιρικά που ξέρει μόνο το WOW και επειδή είδε 6 πυρήνες 5 ετών πάμε να το το πάρουμε τζαμπέ γιατί θα πεινάει για να το δίνει 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Γιατί δε μένουμε μόνο στις τιμές και περνάμε στο σχολιασμό; για ποιο λόγο απαξιώνουμε αγοραστές και πωλητές με το να λέμε ότι αυτό δεν κάνει για κάποιον ο όποιος ξέρει γιατί το αγοράζει,χρησιμοποιούμε χαρακτηρισμούς για πλατφόρμες και μητρικές που ακόμα και σήμερα εξυπηρετούν και κάνουν τη δουλειά στον εκάστοτε αγοραστής χρήστη. Πέστε την τιμή που προτείνει ο καθένας και αφήστε αυτών που αγοράζει και αυτόν που πουλά να ξέρει καλύτερα κανείς δεν είναι ειδικός στις πωλήσεις και όλοι να λέμε τη γνώμη μας χωρίς κορώνες απαξίωσης και διάφορες άλλες παπαριές 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 προσπαθώ όμως να καταλάβω το σκεπτικό σου, Θα ελεγα οτι ειμαι κατι παραπανω απο σαφης στο σκεπτικο μου σε αυτα που εγραψα απο πανω.Απορω που δεν το καταλαβαινεις. Ας το πω αλλη μια φορα διαφορετικα λιγο. Ενας απλος ι5 ειναι μια χαρα για gaming με την σωστη καρτα γραφικων και για mid-high καταστασεις.Θεωρω οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των χρηστων ειναι με αυτη την λογικη. Οποτε δεν θα πανε να αγορασουν Xeon γιατι ειναι εκτος εγγυησης και γιατι δεν τους χρειαζονται για αυτα που θελουν να κανουν. Γιατί δε μένουμε μόνο στις τιμές και περνάμε στο σχολιασμό; για ποιο λόγο απαξιώνουμε αγοραστές και πωλητές με το να λέμε ότι αυτό δεν κάνει για κάποιον ο όποιος ξέρει γιατί το αγοράζει,χρησιμοποιούμε χαρακτηρισμούς για πλατφόρμες και μητρικές που ακόμα και σήμερα εξυπηρετούν και κάνουν τη δουλειά στον εκάστοτε αγοραστής χρήστη. Πέστε την τιμή που προτείνει ο καθένας και αφήστε αυτών που αγοράζει και αυτόν που πουλά να ξέρει καλύτερα κανείς δεν είναι ειδικός στις πωλήσεις και όλοι να λέμε τη γνώμη μας χωρίς κορώνες απαξίωσης και διάφορες άλλες παπαριές Συμφωνω οτι λεγονται πολλες παπαριες ολκης πρεπει λοιπον να βαζουμε τα πραγματα στην θεση τους για να μη λεει οτι θελει ο καθε παπαρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Προσπάθησε σε παρακαλώ να λες τη γνώμη σου χωρίς αυτό να σημαίνει τι είναι κανόνας αυτό περνάει όταν γράφεις εγώ ξέρω ότι είναι προσωπική σου άποψη αλλά επέτρεψε και στους υπόλοιπους να έχουν μία διαφορετική 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 μαλιστα το 11150 παλιο socket δλδ το 775 ειναι αρχαιολογια ? δεν προσφερει τπτ ? μοναδικη καρτα ηχουν,gold connectors.dual sli σε ιδια x στο pci ,αλλα ναι δεν προσφερει τπτ περισοτερο απο μια των 100-120ευρω. ενταξει εγω θα την αφησω να καθεται μεχρι να βρεθει καποιος που να κατανοει γιατι αυτη η τιμη και δεν θα την τσουβαλιαζει με τις αλλες των 100-150ευρω ειπαμε να την δωσω αλλα αδυνατω να κατανοησω προς τι ο μηδενισμος της επειδη ειναι high end και καποιοι δεν ξερουν... Κρατα την τιμη σου εκει που λες,ειναι καλα και γραψε στην λιστα αγνοησης τους παραπαρες παζαρακηδες. (Α και που εισαι αν σου πει ειναι ακριβη η τιμη πες του αν δεν σε παιρνει χρηματκα,τραβα παρε ενα xeon lol ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις