Sheogorath Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Καλημέρα, μια νέα ιστορία τρέλας. Η κορυφαία στιγμή που ζητάς 2.5άρη δίσκο στην αγγελία ξεκάθαρα (ακόμη και στον τίτλο) και σου στέλνει κάποιος "έχω έναν 250GB", τον αγοράζεις και σου εμφανίζεται 3.5αρης. Τι κάνεις?... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 GA-Z97X-Gaming G1 δεν εχει πεσει κατω απο 300 εδω και 1 χρονο την βαζω με την εγγυηση της αγορασμενη ιουλιο 15 180ευρω και σκαει μυτη προσφορα 100 ευρω αν θες την παιρνω και ο αλλος λει την βρισκει απο αμερικη 250ευρω και αρα δεν δινει πανω απο 150 για μεταχειρισμενη.... στο τελος θα την κρατησω και θ στησω νεο συστημα,ιδιαιτερα οταν καποιοι δνε ξερουν και γιατι ειναι τοσο ακριβη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KINGLUCAS Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 το παρακάτω σύστημα αξίζει στα 350 ευρώ? Κουτί:Phanteks evolv mini-itx special editionΤροφοδοτικό:Seasonic M12II 5520wMητρική:Asrock fm2a88x-itx+retailΕπεξεργαστής:A10 7850KΜνήμες:Kingston hyper x fury 8gb 1866mhz dual channelΣύστημα ψύξης cpu:Raijintek themis evoFan:Aerocool 120mm red led Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Παίδες, ένα PS3 Slim 250GB με 2 αυθεντικά χειριστήρια και το Battlefield 4, πόσο πιάνει περίπου;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KINGLUCAS Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Παίδες, ένα PS3 Slim 250GB με 2 αυθεντικά χειριστήρια και το Battlefield 4, πόσο πιάνει περίπου;; εάν υπολογίσουμε ότι κάνει 200 καινούργιο ? 100? 130? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir_platanight Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Παιδια καλημερα,ποσο να πουλησω το συστημα της υπογραφης μου..?δεν υπαρχει εγγυηση..ειναι πληρως λειτουργικο εκτος απο τις επανω θυρες του κουτιου που θελουν λιγο κουνημα για να πιασουν!!!δινω και την οθονη μαζι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 GA-Z97X-Gaming G1 δεν εχει πεσει κατω απο 300 εδω και 1 χρονο την βαζω με την εγγυηση της αγορασμενη ιουλιο 15 180ευρω και σκαει μυτη προσφορα 100 ευρω αν θες την παιρνω και ο αλλος λει την βρισκει απο αμερικη 250ευρω και αρα δεν δινει πανω απο 150 για μεταχειρισμενη.... στο τελος θα την κρατησω και θ στησω νεο συστημα,ιδιαιτερα οταν καποιοι δνε ξερουν και γιατι ειναι τοσο ακριβη.... ειναι πακετο η αληθεια ειναι να δωσεις τοσο ακριβη μητρικη σε 1150 πλεον αφου πεζει 1151 ...νταξ η προσφορα για 100ε ειναι γελοια ... η τιμη σου καλη ειναι σχετικα απλα πρεπει να βρεθει ο καταλληλος ανθρωπος.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) GA-Z97X-Gaming G1 δεν εχει πεσει κατω απο 300 εδω και 1 χρονο την βαζω με την εγγυηση της αγορασμενη ιουλιο 15 180ευρω και σκαει μυτη προσφορα 100 ευρω αν θες την παιρνω και ο αλλος λει την βρισκει απο αμερικη 250ευρω και αρα δεν δινει πανω απο 150 για μεταχειρισμενη.... στο τελος θα την κρατησω και θ στησω νεο συστημα,ιδιαιτερα οταν καποιοι δνε ξερουν και γιατι ειναι τοσο ακριβη.... Φιλε μου σε τετοιους γυφτους δεν θα απαντας,θα τους βαζεις κατευθειαν σε λιστα αγνοησης. Εγω 200 θα την εβαζα,καμμια oυσιαστικη διαφορα σε επιδοσεις δεν εχουν οι δυο πλατφορμες για τον μεσο χρηστη και gamer. Μην χανεις χρονο με γυφτους και απατεωνες που δεν σεβονται τα χρηματα σου, να πανε να βρουνε αλλου κοροιδα.Επισης θα σε συμβουλευα να δοκιμασεις και σε καποιο Ευρωπαικο ebay αν εχεις paypal. Δεν εχει γυφτικα,μεσανατολιτικα παζαρια εκει και οι προσφορες ειναι καλες και λογικες. Και εγω σκεφτομαι να κανω το ιδιο και να μην ξαναβαλω εδω γιατι εχει μαζευτει πολυ σκουπιδι. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2016 από benign 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Εγώ πάντως εξακολουθώ να πιστεύω πως η μητρική είναι από τα parts που χάνουν μεγάλο μέρος της αρχικής τους αξίας. Για να μπορέσεις να τη δώσεις σε καλή τιμή, θα πρέπει να υπάρχει ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει το ακριβο hardware,αλλα αν καποιος θελει μητρικη τετοιου επιπεδου,να εχει και την αξιοπρεπεια να προσφερει την αντιστοιχη τιμη. Καθε χρονο η intel βγαζει την καινουργια της πλατφορμα που με εξαιρεση τα γραφικα του επεξεργαστη,εχει αμελητεα διαφορα με την προηγουμενη και για αυτο το λογο να δεχτει ο πωλητης 200 ευρω μειον οταν τωρα κοστιζει 300 ευρω καινουργια? Για ενα χρονο χρηση? Γιατι δεν παει αυτος που δινει την χαμηλη προσφορα, να αγορασει μια μεχρι εκει που τον παιρνει και προσπαθει να δωσει 100 για υλικο που καινουργιο εχει 300? Γιατι θελει να βρει κοροιδο και να την παρει τσαμπα,πολυ απλα. Αυτα μονο στην Ελλαδα γινονται.Εχω αγορασει και πουλησει υλικο στο Αμερικανικο ebay παλια, οταν ισχυε ο κανονισμος οτι μεχρι 2 κιλα βαρος δεματος, δεν πληρωνεις τιποτε τελωνειο,(νομιζω ακομη ισχυει) και παντα ειχα καλες προσφορες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μια Samsung SyncMaster T240HD χωρις Mpeg4 να την βαλω 60 ευρω αγγελια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Για μενα δεν εχει αλλαξει τιποτε απο τοτε.Ο πιο μικρος intel quad Haswell η Sκylake ειναι καλυτερος και κατα πολυ ανωτερος του 920. Και επεξεργαστη 7αετιας προσωπικα δεν τον θελω ουτε τσαμπα.Αλλα αυτη ειναι η δικη μου αποψη την εχω τεκμηριωσει για οποιον εχει λογικη,τωρα αν καποιος θελει να παρει τα αποφαγια ενος πωλητη δηλαδη υλικο 7,8 ετων (και χωρις εγγυηση που αυριο μπορει να καει)και να του κανει και θετικη δικαιωμα του,δεν θα μαθω εγω στον καθενα να σκεπτεται,ουτε θα επιβαλω την αποψη μου. Απο ενα σημειο και επειτα δεν θελω να καταντησω βαρετος και να λεω τα ιδια,ο καθενας με την αντιληψη του. Οριστε καινουργιο ,ισχυρο,με εγγυηση combo για midrange συστημα : Τι θα κανω υποβαθμιση για 70 ευρω και θα κανω ταξιδι στο μακρινο παρελθον ? Συνηθως κανουμε αναβαθμιση,παμε μπροστα χρονικα και τεχνολογικα. το θεμα δεν ηταν γιατι ο 920 κανει τοσο λιγο ? εννοω 40 ευρω . η μητρικη παντως σηκωνοντας εξαπυρηνο σκοτωνει οτιδηποτε ι5 καινουργιο αυτη την στιγμη. εχω 6πυρηνο xeon 1366 στα 4.4 GHZ και ειναι γρηγοροτερος απο τον 2600Κ στα 4.9 κατα 15% οποτε σιγουρα ενα στοκ ι5 τον εχει για πρωινο. Εγω τα πηρα φτηνα αλλα αξιζει να παρεις μητρικη και να βαλεις 6πυρηνο xeon πανω δεν εχεις την αξιοπιστια αλλα ειναι σαφως δυνατοτερο απο οτιδηποτε καινουργιο της κλασσης που προτεινες. και γλιτωνεις και κανα 100αρι αν ψαξεις σωστα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Και κάτι ακόμα από εμένα Έχω μία οθόνη μαζί με μερικά πλαστικά από το HP DV6000. Αξίζει να τα βάλω σε αγγελία, και αν ναι πόσο πιάνουν όλα μαζί;; Τα πλαστικά είναι γενικά σε πολύ καλή κατάσταση και η οθόνη λειτουργεί κανονικά αλλά έχει μία οριζόντια γραμμή στο κάτω μέρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 το θεμα δεν ηταν γιατι ο 920 κανει τοσο λιγο ? εννοω 40 ευρω . η μητρικη παντως σηκωνοντας εξαπυρηνο σκοτωνει οτιδηποτε ι5 καινουργιο αυτη την στιγμη. εχω 6πυρηνο xeon 1366 στα 4.4 GHZ και ειναι γρηγοροτερος απο τον 2600Κ στα 4.9 κατα 15% οποτε σιγουρα ενα στοκ ι5 τον εχει για πρωινο. Εγω τα πηρα φτηνα αλλα αξιζει να παρεις μητρικη και να βαλεις 6πυρηνο xeon πανω δεν εχεις την αξιοπιστια αλλα ειναι σαφως δυνατοτερο απο οτιδηποτε καινουργιο της κλασσης που προτεινες. και γλιτωνεις και κανα 100αρι αν ψαξεις σωστα Συγνωμη αλλα αυτο το post δεν αξιζει σχολιασμο. Απο αυριο περιμενω να σε δω στις αναβαθμισεις να προτεινεις παλιους Xeon. Μια Samsung SyncMaster T240HD χωρις Mpeg4 να την βαλω 60 ευρω αγγελια; Ακουγεται λογικη τιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 GA-Z97X-Gaming G1 δεν εχει πεσει κατω απο 300 εδω και 1 χρονο την βαζω με την εγγυηση της αγορασμενη ιουλιο 15 180ευρω και σκαει μυτη προσφορα 100 ευρω αν θες την παιρνω και ο αλλος λει την βρισκει απο αμερικη 250ευρω και αρα δεν δινει πανω απο 150 για μεταχειρισμενη.... στο τελος θα την κρατησω και θ στησω νεο συστημα,ιδιαιτερα οταν καποιοι δνε ξερουν και γιατι ειναι τοσο ακριβη.... Μια χαρά τιμή την έχεις (και συμπεριλαμβάνεις και τα μεταφορικά, σχεδόν δώρο την κάνεις).Όσο για του υποψήφιους αγοραστές που σου έχουν τύχει ουδεν σχόλιο για τις προσφορές τους.Οι αγγελίες πολλές φορές θέλουν υπομονή και να σου πέσει και το κατάλληλο άτομο που να γνωρίζει τι ακριβώς πληρώνει...Αμόλα τους τσαμπατζήδες και μην σε επηρεάζουν! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις