Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δημοσ.

Και εγώ κάτι τέτοιο σκεφτόμουνα απλά δεν ξέρω και πολλά από υπολογιστές σκέφτηκα να ρωτήσω πριν κάνω καμιά κίνηση..

Ευχαριστώ πάντως.

Δημοσ.

ο αλλος πουλαει 775 μητρικη καμμενη 25 ευρω

δηλαδη αν δεν ηταν καμμενη ποσο θα την πουλουσε?

ο αλλος πουλαει καρτα γραφικων 512ΜΒ 60 ευρω

που πας ρε καραμητρο?

μερικες φορες σκεφτομαι αν αυτοι που πουλανε μπηκαν να δουν τιμες στα καινουργια στο σκρουτζ η οχι

Μια λέξη Ρισπεκτ :D

Είδα μια αγγελία και κόντεψα να πέσω απο την καρέκλα " Pentium 423 + mainboard + 128mb rambus ... μόνο 60€"

• Like 5
Δημοσ.

Λέτε να αξίζει να πουλήσω έναν Xeon Ε5420 που εχω και να πάρω έναν E5450( η και X5450, τον σηκώνει η μητρική) (35-45 ευρω) για ένα παλιο pc που χρησιμοποιουν οι δικοί μου (Q6600)? Αυτη την περιοδο δεν μπορώ να πάρω και απο Ebay, αλλιως θα το έκανα (Κατι που περνάνε κάρτες χωρίς paypal γνωρίζουμε, να δοκιμάσω αν είναι)

Επίσης, γνώμη μου πάντα, πιστεύω πρέπει να γίνεται και κάποιο ειδους έλεγχος στις αγγελίες ( είδα GTX 760 - 200 ευρω και κάηκαν τα ματια μου)

• Like 1
Δημοσ.

Θελω να πουλήσω εναν apu a4-4000, σε καλη κατάσταση ελάχιστα χρησιμοποιημενος με κουτι, ψυχτρα και manuals.

Καινουργιος εχει 28, να τον πουλήσω γυρω στα 13-15€?

Δημοσ.

Θελω να πουλήσω εναν apu a4-4000, σε καλη κατάσταση ελάχιστα χρησιμοποιημενος με κουτι, ψυχτρα και manuals.

Καινουργιος εχει 28, να τον πουλήσω γυρω στα 13-15€?

Κοιταξε ουτως η αλλως ειναι προιον πολυ φτηνο, δωστο18 αλλιως κρατα το να υπαρχει.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, ενδιαφέρομαι να πουλήσω το παρακάτω σύστημα και θέλω μια εκτίμηση για τιμή πακέτου αλλά και καθενός κομματιού χωριστά να δεν σας κάνει κόπο!!!

Case:  CoolerMaster Stacker 830 Nvidia edition

PSU:    Corsair TX650

Mobo: Asus P6T WS PRO

CPU:    Intel i7-940

Ram:    Corsair Dominator (6GB) Triple Channel DDR3 1600MHz

Driver: LG Blueray

Driver: LG DVD-RW

Disk:    2x WD 500GB black series

GPU:    2x ASUS 8800GT

Σας ευχαριστώ πολύ!!!

Κανείς???

Δημοσ.

Παίδες μια κοστολόγηση??? 

Περιγραφή:

CPU : i3 540 @ 3ghz

MB: Gigabyte H55M USB 3

MEMORY : 8GB RAM 1666mhz kingston HYPER

GFX : 1GB 5750 SAPPHIRE ATI

PSU : Power supply XIGMATIC gamer edition 500 watts 

MIDI TOWER SUPERCASE

OPTICAL DRIVE read write

HDD1: NO HDD + 60 euro SSD 240 GB OCZ

Δημοσ.

Παίδες μια κοστολόγηση??? 

Περιγραφή:

CPU : i3 540 @ 3ghz

MB: Gigabyte H55M USB 3

MEMORY : 8GB RAM 1666mhz kingston HYPER

GFX : 1GB 5750 SAPPHIRE ATI

PSU : Power supply XIGMATΕC gamer edition 500 watts 

MIDI TOWER SUPERCASE

OPTICAL DRIVE read write

HDD1: NO HDD + 60 euro SSD 240 GB OCZ

240 ευρω μαξιμουμ (τροφοδοτικο,μετριας προς χαμηλης αξιας,καρτα γραφικων για μετρια προς λιγα πραγματα,το tower δεν ξερουμε καν ποιο ειναι εχουν βγει δεκαδες τετοια ,ουτε σε τι κατασταση ειναι εμφανισιακα,χρειαζονται ολες οι λεπτομερειες.)

• Like 1
Δημοσ.

240 ευρω μαξιμουμ (τροφοδοτικο,μετριας προς χαμηλης αξιας,καρτα γραφικων για μετρια προς λιγα πραγματα,το tower δεν ξερουμε καν ποιο ειναι εχουν βγει δεκαδες τετοια ,ουτε σε τι κατασταση ειναι εμφανισιακα,χρειαζονται ολες οι λεπτομερειες.)

150 το έβαλα super CASE λέγεται MIDI, άριστο

• Like 1
Δημοσ.

150 το έβαλα

Σε χριστιανικη τιμη. :) Λογικα θα φυγει ευκολοτατα για καποιον που δεν εχει χρηματα και θελει ενα απλο αλλα αξιοπρεπες μηχανημα για internet  και light gaming. :)

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...