Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω την εν λόγω μητρική για πούλημα (5 χρονων) http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3794

Κάπoυ πρέπει να υπάρχει η απόδειξη, αλλα δεν θα μπω στον κόπο να την βρω (αγορασμενη απο Multirama)

Η εγγύηση έχει λήξει. Την αλλαξα πριν μια εβδομαδα με την εν λόγω Ζ77 της υπογραφής μου, λογω ανάγκης sata ports.

Έχω κουτι,manuals, 1 sata cable, ζελατίνα, Ι/Ο shield, όλα εκτος από CD βασικά. Βλέπω είναι από τις μοναδικες Η61 με USB 3 και στο skroutz όλες δεν έχουν usb 3 (έχει 4+1 power phase) που την αναδεικνύει λίγο στα μάτια μου. Tης άλλαξα και μπαταρια πριν 2 χρόνια.

Λέω να την βάλω ένα 35 ευρώ, και αν κάποιος την θελήσει για 30 να την δώσω. Γνώμες?

Νορμαλ τιμη παραπανω οχι γιατι δεν φαινεται να ηταν ακριβη και καινουργια,οποτε οπως το λες ειναι ενταξει.

• Like 1
  • Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

εγω παντω πηρα 5870 vapor-x απο μελος του site στα 50.

Ένα εικοσάρικο θα έδινα για 5870. Παραπάνω με τίποτα.

Για 57ΧΧ θα έδινα 15. Αυτές οι κάρτες εκτός του ότι για gaming

δεν κάνουν πια (1 gb ram) έχουν φτάσει το όριο ζωής τους.

Είναι ήδη 6 χρονών. Πόσο να ζήσει η αρχαιολογία?

Με τι προοπτική έδωσες το ωραίο σου πενηντάρικο?

Να τη δεις να μπαίνει στην εφηβεία και μετά στο πανεπιστήμιο?

• Like 5
Δημοσ.

ποσο μπορω ενα i5 για μητρικη 1155 socket?

Εξαρταται ποιος ειναι,μεταχειρισμενο η καινουργιο?Ποσα χρονια το εχει ο πωλητης,αν και ποσο εγγυηση εχει.

Δημοσ.

πόσο να δώσω αυτή αλλά με αυτό το fan.το φαν έχει 5 χρόνια ακόμα εγγύηση απο eshop.κουτί παρελκόμενα τα πάντα όλα.μόνο το εργοστασιακό φαν δεν έχω, το πέταξα γιατί ήταν άθλιο.

υγ ρωτάω συνέχεια αλλά ξεκαθαρίζω τα πράγματα που δεν χρειάζομαι    :P  :lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...