Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

αξιζει να δωσω το g2030;;ποσο πιανει;;θελω να μπορω να παιζω 4k βιντεο και σκεφτομε κανενα i5

Εγω αγορασα απο εδω απο αγγελιες πριν 2 εβδομαδες εναν g2030 και μια μητρικη Gigabyte μεσης εμβελειας,στα 70 ευρω. Οποτε θα ελεγα στα 35 ευρω το πολυ.

Δημοσ.

Γεια σαΣ, δε ξερω αν ειναι το σωστο φορουμ για αυτη την ερωτηση .

Εχω ενα msi gs70 με 8ραμ Ι7 ,970m, 128ssd kai 1T HDD.

Το εχω ενα χρονο οποτε η εγγυηση τελειωσε,θελω να μαθω ποσο μπορω να το πουλησω περιπου...

Το θεμα ειναι εναΣ απο τους 2 ανεμιστηρες χαλασε και θελει 100+Ε για επισκευη, αλλιως δουλευει μια χαρα, αξιζει ακομα η οχι ?(σαν λαπτοπ).Αν αξιζει πανω απο 600ε οκ αλλιως μπα... Τον ειχα παρει 1500.

Ευχαριστω

Δημοσ.

ποσο να δωσω μια gigabyte h61m-s2pv μαζι με  PENTIUM G2130 ? ο επεξεργαστης εχει εγγυηση μεχρι 05-03-2017 (αν και πρεπει να ψαξω να βρω την αποδειξη ) και η μητρικη μεχρι 14/03/17 ( αλλα παλι πρεπει να βρω την αποδειξη ) 

ευχαριστω

ΥΣ Λιγο που εψαξα δεν βρισκω τις αποδειξεις , εχω ομως τα κουτια υπαρχει περιπτωση να καλύψουν την εγγυηση χωρις αποδειξη ;η μητρικη ειναι απο getitnow και ο επεξεργαστης απο e-shop

Δημοσ.

Το eshop εκτυπωνει νεα αποδειξη με το ονομα οποτε δεν θα εχεις θεμα.

ωραια ,μηπως εχεις να προτεινεις καποια τιμη :) ;

Δημοσ.

Πόσο να δώσω ένα laptop acer 17" 1+ετων,ι3 4030υ,6gb ram,nvidia 840m 2gb,1tb σκληρο;

Δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Tα 17άρια φεύγουν δύσκολα. Κανα 350-370άρι?

Δημοσ.

Να δώσω μαζί και τη βάση αέρα να φύγει πιο εύκολα;

Ε καλά δεν είναι αυτό το θέμα, αλλά αν ναι υπολόγιζε πχ +15-20 ευρώ

Δημοσ.

Πόσο να δώσει φίλος ένα MacBook pro 2007 σε άψογη κατάσταση;

100-150 ευρω(δεν ξερουμε και ακριβεις προδιαγραφες βεβαια)
Διορθώνω και συγγνώμη για το λάθος. Είναι late 2006 και χωρίς μπαταρία με το αυθεντικό τροφοδοτικό η έκδοση με τα 2 γίγα μνήμη και νέο σκληρό στα 500 γίγα. Πιάνει 100;Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App
Δημοσ.

Διορθώνω και συγγνώμη για το λάθος. Είναι late 2006 και χωρίς μπαταρία με το αυθεντικό τροφοδοτικό η έκδοση με τα 2 γίγα μνήμη και νέο σκληρό στα 500 γίγα. Πιάνει 100;Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App

100€ δύσκολα , κάπου στα 60€ θα φύγει  σχετικά ευκολα

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...