Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ισως η μονη ενσταση μου ειναι στον επεξεργαστη.πιο πολυ για 35 τον κοβω.ενω ειναι ικανος σαν επεξεργαστης,δεν απευθυνεται σε μεγαλο κοινο μιας και ουτε θα τον δωσεις 25 για να πεις οτι θα τον παρει καποιος λογω τιμης αλλα ουτε και σε καποιον που τον θελει για αναβαθμιση μιας και δεν ειναι high end.δηλαδη δεν μπορω να φανταστω τον λογο που ενας σε socket 775 θα δωσει 40 για εναν επεξεργαστη χωρις ψυχτρα εαν εχεις ας πουμε τον 6300.στα 2400 δεν ειναι αυτος?

τωρα οσον αφορα τις μνημες,ειναι καλη τιμη σαν σετ να φυγουν εαν παιζουν μαζι ολες ετσι.

την ψυχτρα.30 εχει η καινουργια true 120.εαν ειναι πιο καλη η extreme απο αυτη τοτε ναι αλλα εαν ειναι λιγο καλυτερη τοτε ισως να σκεφτοσουν και 25 να την δωσεις.

γενκοτερα δεν ειναι λαθος οι τιμες σου αλλα...θα φυγουν σε αυτες τις τιμες?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

H TRUE Spirit που πωλειται τωρα δεν εχει και πολυ σχεση με την Ultra 120 extreme, δες εδω: http://www.thermalright.com/new_a_page/product_page/cpu/u120ex/product_cpu_cooler_u120ex.htm

Επινικελωμενα heatpipes, περισσοτερα heatpipes και γενικα αλλη κλαση. Και φυσικα την Spirit δεν θα τη βρει κανεις με κατω απο 35, εκτος αν ειναι πατρα.

Ο επεξεργαστης τωρα, μην ξεχνας οτι ειναι απο την πρωτη "φουρνια" Core 2, οταν παρα πολλες μητρικες τον υποστηριζαν, ιδιως οι τοτε low end με chipset 945/946. Να φανταστεις εχω κι εγω μια που ειχα αγορασει τοτε με... Pentium 4 και τον υποστηριζει με ενα απλο BIOS update. (Εκει εκανα τα τεστ για να σιγουρευτω οτι ειναι οκ ο επεξεργαστης εξ' αλλου). Οποτε ο επεξεργαστης στοχευει κυριως εκει.

Γενικα δεν κοφτομαι να φυγουν και ολα μαζι (που εκοψα ενα 10ρικακι ακομα και δινω και μια μητρικη με ενα χαλασμενο πινακι αν καποιος θελει να ασχοληθει ;)), αλλα ουτε και να φυγουν αμεσως, οποτε τα εβαλα εκει και βλεπουμε. :)

Καλησπέρα.

Θα ήθελα την γνώμη σας για μια λογική τιμή στο εξής σταθερό pc, το οποίο αγοράστηκε πριν 3 χρόνια και 2 μήνες. Δεν υπάρχει εγγύηση.

Αυτά τα πήρα απο το e-shop:

scaled.php?server=33&filename=80423872.jpg&res=landing

Ενώ αυτά αγοράστηκαν απο το πλαίσιο:

Δυο Σκληροί Δίσκοι των 640GB της Western Digital:

- HDD WD SATA II 640 GB 16MB Caviar Blue - 52.30E

- HDD SATA 640 GB 32MB Caviar Black - 72E

Και ένα ασύρματο πληκτρολόγιο & ποντίκι:

Μs Wireless Desktop 1000 - 40 ευρώ

Τέλος και μια οθόνη για την οποία δεν έχω όμως ούτε απόδειξη, ούτε τίποτα. Είναι η:

Philips - Brilliance 190SW

Έχω για όλα αποδείξεις και όλα τα χαρτιά που μου δώσαν, εκτός απο την οθόνη.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας.

ΕΔΙΤ:

Ξεχάστηκα, όσον αφορά την κατάσταση.

ΤΟ pc το έχω για σταθερό εδώ και 3 χρόνια και το δουλεύω σε μόνιμη βάση. Δεν έχει προβλήματα με ταχύτητες κ.λ.π, μόνο κάποιους ενοχλητικούς θορύβους απο ανεμιστηράκι που αν αποφασίσω να το πουλήσω θα κάτσω να ασχοληθώ μαζί τους και να τους φτιάξω. Επίσης ο πύργος έχει κάποιες γρατσουνιές στο πάνω μέρος που επίσης θα δω τι μπορώ να κάνω αν τελικά το το βγάλω σε αγγελία.

Πάμε ανάποδα:

H οθόνη αν παίζει τέλεια 65-70 ευρό.

Τους δίσκους στην παρούσα κατάσταση μπορείς πανεύκολα να του δώσεις 45+50, μιας και οι τιμές ακόμα να ομαλοποιηθούν.

Ο υπολογιστής κάτι ~260 μου βγαίνει και τα MS ή τα κρατάς για το πατάρι, ή βλέπεις αν μπορούν να δώσουν ένα 20άρικο, μαζί με το PC :)

Μάλιστα.

Συνολικά δηλαδή Αν πούμε ενα 260 το πσ, μια 70αρα για την οθόνη και ας πούμε 140 οι δίσκοι, χοντρικά βγαίνει 470, πες 480 μαζί με πληκτρολόγιο κ.λ.π

Οπότε ανάμεσα σε 450 και 480 είναι μια λογική τιμή. Κάπου εκεί το υπολόγιζα κι εγώ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά.

Πείτε μια γνώμη για το πόσο θα μπορούσα να πουλήσω τα εξής parts:

1) C2D E8400 C0 60 euro

2) 4x1GB Geil Black Dragon 800MHz CL4 30 euro

3) ASUS P5QD Turbo. 50 euro

Κατα την γνωμη μου για να φυγουν.Γιατι οπως ειπε και καποιος πριν πρεπει να δωσεις κινητρο σε καποιον για να αγορασει hardware 4ετιας.

Χρόνια πολλά. Θέλω να πουλήσω το παρακάτω σύστημα. Θα παρακαλούσα να μου πείτε την τιμή ανά κομμάτι.

Οθόνη: dell s2409w

cpu: intel q8400

ram: 4gb (2x2) ddr2 ocz reaper

mobo: gigabyte GA-EP45-UD3L

vga: connect3d 4890 1,5 χρόνο ακόμα εγγύηση

hdd1: western digital 250gb

hdd2: western digital 1tb green

psu: ocz 600watt StealthXStream

case: Lian Li PC-7FB

Ευχαριστώ

Χρόνια πολλά. Θέλω να πουλήσω το παρακάτω σύστημα. Θα παρακαλούσα να μου πείτε την τιμή ανά κομμάτι.

Οθόνη: dell s2409w ~110

cpu: intel q8400 80

ram: 4gb (2x2) ddr2 ocz reaper 35

mobo: gigabyte GA-EP45-UD3L 35

vga: connect3d 4890 1,5 χρόνο ακόμα εγγύηση 70

hdd1: western digital 250gb 25

hdd2: western digital 1tb green 70

psu: ocz 600watt StealthXStream 55

case: Lian Li PC-7FB 70

Ευχαριστώ

Για πακέτο, στην κοντινότερη αθροιστική στρογγυλοποίηση ;)

Κατα την γνωμη μου για να φυγουν.Γιατι οπως ειπε και καποιος πριν πρεπει να δωσεις κινητρο σε καποιον για να αγορασει hardware 4ετιας.

Thanks, μια χαρά τιμές μου φαίνονται. Δε περίμενα να πλουτίσω απ την αρχαιολογία μου.

Έχω μπεί σε σκέψεις τελευταία ,αν και το συστηματάκι με καλύπτει.

Έχουμε λοιπόν

Mητρική: ASUS P-6T Deluxe V2

CPU: Intel I7-920

RAM: OCZ Gold 6GB 1600 MHZ

Για όλα υπάρχει εγγύηση μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2012 και φυσικά τα πάντα όλα από τα παρελκόμενα. Θα πιάσει τίποτα ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...