Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λες να βρω αγοραστη;;δεν γνωριζω λεπτομερειες για το κινητο εκτος του οτι εχει καθαρο imei (βλεπεις το βρηκε ενας φιλος και μου ζητησε να προσπαθησω να το πουλησω).αξιζει τον κοπο να βαλω αγγελια;;

Βάλε μια αγγελία πρώτα μήπως το αναζητήσει κάποιος.Σπασμένο και χωρίς χαρτια -ίσως κλεμμένο,ποιός θα το πάρει?
Δημοσ.

Μάλλον ήρθε η ώρα το παλιό σύστημα να φύγει πακέτο, μιας και θέλω να το αντικαταστήσω με ένα μικρό σύστημα τύπου media center κυρίως.

Parts

- Case Link.png Site: CoolerMaster Elite 430

Έχει γρατσουνιές στο side window και λείπει στο μπροστά μέρος ένα απο τα 3 καπάκια των θέσεων 5''

- Cpu Link.png Site: AMDFX-6100 3.3GHZ 6-CORE BLACK EDITION

- CPU Cooler Link.png Site: CoolerMasterHyper TX3 EVO

- Mobo Link.png Site: GigabyteGA-990FXA-D3

- Ram Link.png Site: CorsairVengeance 8GB DDR3-1600MHz C9

- GPU Link.png Site: SapphireRadeon HD6790 1GB

- HDD WD Caviar Green 1TB

- PSU Link.png Site: Turbo-XPSU Value II Series 550 W

- Οπτικό DVD-RW Samsung

- Λειτουργικό Windows 10 Pro 64bit

Όλα τα parts (εκτός του case) είναι σε υπεράριστη κατάσταση και δεν έχει γίνει oc ποτέ.

Ενδεικτικά αναφέρω ότι μαζί θα δωθούν και 3x120mm Corsair fans και 1x120 της Arctic (αν και αυτά δεν ανεβάζουν την τιμή ιδιαίτερα).

Εγγύηση δεν υπάρχει καθώς το σύστημα είναι αγορασμένο το 2010.

Θα ήθελα να μου πείτε ενδεικτικά τι χρήματα μπορώ να ζητήσω καθώς και αν κρίνετε πως κάποιο απο τα παραπάνω δεν αξίζει να το κρατήσω μέσα στο πακέτο. Επίσης σκέφτομαι να τα βάλω όλα σε ένα νέο και φθηνό case ώστε να μην χαλάσει η εικόνα του συστήματος απο τις γρατσουνιές του case.

Δημοσ.

Γεια χαρα Insomniacs,εχω ενα συστημα και θελω να το πουλησω εχει τα χαρακτηριστικα του signature μου +(μια Exceleram 2GB,το κουτι ειναι της Gigabyte,οπτικο μεσο) ολα ειναι αγορασμενα απο you.gr με την αποδειξη αγορα και ολα εχουν εγγυηση ακομα,τι τιμη θα λεγατε?

Δημοσ.

Ειναι 4.5 χρονων ο raptor, οποτε φανταζομαι και χωρις εγγυηση (και δεν εχω και την αποδειξη πια)

Απομειναρι μιας εποχης που ακομα δεν εμπιστευομουνα τους ssd.

Θα τον βαλω ενα 50ρι. Αν ενδιαφερεται κανεις ας ψαξει τις αγγελιες εδω

50 είναι καλή τιμή πιστεύω θα φύγει εύκολα.Βαλε και κανένα screenshot από sentinel βοηθάει στην πώληση σκληρών δίσκων.

Μάλλον ήρθε η ώρα το παλιό σύστημα να φύγει πακέτο, μιας και θέλω να το αντικαταστήσω με ένα μικρό σύστημα τύπου media center κυρίως.

Parts

- Case Link.png Site: https://www.skroutz.gr/s/278667/CoolerMaster-Elite-430-Window.html">CoolerMaster Elite 430

Έχει γρατσουνιές στο side window και λείπει στο μπροστά μέρος ένα απο τα 3 καπάκια των θέσεων 5''

- Cpu Link.png Site: http://www.e-shop.gr/cpu-amd-fx-6100-33ghz-6-core-black-edition-p-PER.525235?gclid=CJiVi6Li3ssCFeEp0wod7e0JLw">AMDFX-6100 3.3GHZ 6-CORE BLACK EDITION

- CPU Cooler Link.png Site: https://www.skroutz.gr/s/418750/CoolerMaster-Hyper-TX3-EVO.html">CoolerMasterHyper TX3 EVO

- Mobo Link.png Site: https://www.skroutz.gr/s/349175/Gigabyte-GA-990FXA-D3.html">GigabyteGA-990FXA-D3

- Ram Link.png Site: https://www.skroutz.gr/s/300458/Corsair-Vengeance-8GB-DDR3-1600MHz-CMZ8GX3M2A1600C9.html">CorsairVengeance 8GB DDR3-1600MHz C9

- GPU Link.png Site: https://www.skroutz.gr/s/331822/Sapphire-Radeon-HD6790-1GB.html">SapphireRadeon HD6790 1GB

- HDD WD Caviar Green 1TB

- PSU Link.png Site: http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/psu-trofodotika/Turbo-X-550W-Value-Series-II.htm?gclid=CJPXo5fk3ssCFS8z0wodjSgDbA">Turbo-XPSU Value II Series 550 W

- Οπτικό DVD-RW Samsung

- Λειτουργικό Windows 10 Pro 64bit

Όλα τα parts (εκτός του case) είναι σε υπεράριστη κατάσταση και δεν έχει γίνει oc ποτέ.

Ενδεικτικά αναφέρω ότι μαζί θα δωθούν και 3x120mm Corsair fans και 1x120 της Arctic (αν και αυτά δεν ανεβάζουν την τιμή ιδιαίτερα).

Εγγύηση δεν υπάρχει καθώς το σύστημα είναι αγορασμένο το 2010.

Θα ήθελα να μου πείτε ενδεικτικά τι χρήματα μπορώ να ζητήσω καθώς και αν κρίνετε πως κάποιο απο τα παραπάνω δεν αξίζει να το κρατήσω μέσα στο πακέτο. Επίσης σκέφτομαι να τα βάλω όλα σε ένα νέο και φθηνό case ώστε να μην χαλάσει η εικόνα του συστήματος απο τις γρατσουνιές του case.

Θα σου πρότεινα να τα δώσεις κομμάτι κομμάτι.Πακετο θα φύγουν πιο δύσκολα και πολύ πιο φθηνα.
  • Like 1
Δημοσ.

Θα σου πρότεινα να τα δώσεις κομμάτι κομμάτι.Πακετο θα φύγουν πιο δύσκολα και πολύ πιο φθηνα.

Έστω κι έτσι θα ήθελα να μάθω ενδεικτικές τιμές.

Δημοσ.

λες να βρω αγοραστη;;δεν γνωριζω λεπτομερειες για το κινητο εκτος του οτι εχει καθαρο imei (βλεπεις το βρηκε ενας φιλος και μου ζητησε να προσπαθησω να το πουλησω).αξιζει τον κοπο να βαλω αγγελια;;

Αν παίζεται κάτι τέτοιο να προσέχεις και εσύ , ο φίλος σου και αργότερα ο αγοραστής. Στην θέση θα έπραττα τα δέοντα κι αν δεν έβγαζα άκρη τότε το πούλαγα σαν ανταλλακτικά αν υπάρχει θέμα με το κινητό ή είναι κλειδωμένο σε πάροχο

• Like 2
Δημοσ.

Λέω να αποχωριστώ το λατρεμένο μου ντούκι λάπτοπ, Dell XPS L502X (i7-2670QM, 6GB RAM, 500GB HDD, FHD Monitor), με καινούρια μπαταρία, -- που btw έχει τα καλύτερα ηχεία που έχω δει σε λάπτοπ --. Πιάνει τίποτα ή τζάμπα θα το σκοτώσω?

Καίγομαι να το αντικαταστήσω με Ultrabook καθαρά για λόγους φορητότητας και αυτονομίας..

Δημοσ.

Αν παίζεται κάτι τέτοιο να προσέχεις και εσύ , ο φίλος σου και αργότερα ο αγοραστής. Στην θέση θα έπραττα τα δέοντα κι αν δεν έβγαζα άκρη τότε το πούλαγα σαν ανταλλακτικά αν υπάρχει θέμα με το κινητό ή είναι κλειδωμένο σε πάροχο

νομιζω εψαξε να βρει τον κατοχο αλλα τζιφος (χωρις να παιρνω και ορκο βεβαια).εμενα μου το δωσε χωρις σιμ οποτε δεν μπορω να κανω κατι.τι προτεινετε ρε παιδια να κανω;;να ψαξω να το πουλησω η να το βαλω για ανταλλακτικα;;και ποσο να το βαλω για ανταλλακτικα;

Δημοσ.

Καλησπέρα,θα άξιζε να δώσω την μητρικη+cpu+ram της υπογραφής μου για να μεταβώ σε skylake/ kabylake/zen αργότερα?

Και αν ναι , σε τι τιμή να τα έδινα?

Δημοσ.

Καλησπέρα,θα άξιζε να δώσω την μητρικη+cpu+ram της υπογραφής μου για να μεταβώ σε skylake/ kabylake/zen αργότερα?

Και αν ναι , σε τι τιμή να τα έδινα?

τι ακριβως ρωτας ? αν ειναι καλυτερη η επομενη γενια ?

καλυτερη ειναι...

αν αξιζει να τα δωσεις για να πας σε κατι αλλο ?

αναλογως αν κανουν τι δουλεια που θες και ποσο καλα...

αν θες να πεξεις καποιο παιχνιδι και σερνεται και βαραει 100αρια το cpu το αλλαζεις

αν πεζει κανονικα η κανει αυτα που θες ολα οκ τοτε δε το αλλαζεις...

• Like 3
Δημοσ.

Με ποιο κινητό θα μπορούσα να ανταλλάξω το Nokia Lumia 925 μαζί με απόδειξη και 

τα παρελκόμενα του είναι από την πρώτη μέρα με θήκη και με ζελατίνα δεν έχει ούτε γρατζουνιά 

Δημοσ.

Με ποιο κινητό θα μπορούσα να ανταλλάξω το Nokia Lumia 925 μαζί με απόδειξη και 

τα παρελκόμενα του είναι από την πρώτη μέρα με θήκη και με ζελατίνα δεν έχει ούτε γρατζουνιά 

Εδω μεσα μπορουμε να σου πουμε ποσο θα μπορουσες να το πουλησεις τωρα για το με τι να το ανταλλαξεις μην περιμενεις να παρεις απαντηση αν δεν γινει η ερωτηση σου ποιο συγκεκριμενη οπως τι περιπου σε ενδιαφερει οπως...

Θελεις παλι Windows Phone? Θελεις Android? Και πολλα αλλα που θα βοηθουσε αυτους που θα σε βοηθησουν.

• Like 1
Δημοσ.

Για android ενδιαφέρομαι και πόσο θα μπορούσα να το πουλήσω δηλαδή?

Από brand θα ήθελα για ανταλλαγή motorola,lg,samsung,htc,sony,huawaei,xiaomi 

με κάποιο που να είναι στην ίδια κατηγορία με το κινητό μου

Δημοσ.

Στις αγγελίες υπάρχει ένας τύπος που πουλάει την gtx 680 στα 90 ευρώ.Λεει ότι είναι από Πάτρα.Του είπα ότι την θέλω την κάρτα αν είναι ακόμα διαθέσιμη και μου είπε ναι(η αγγελία είχε ήδη 150 views).Του είπα αν υπάρχει η δυνατότητα να την τεσταρουμε και μου είπε την τεσταρε αυτός σε μαγαζί.Τον ρώτησα ευγενικά αν υπάρχει η δυνατότητα να την τεσταρουμε μέσω Skype με furmark και να κλείσουμε την συμφωνία και ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ!!!

Αν κάποιος είναι από Πάτρα ας ασχοληθεί για τους υπόλοιπους μυρίζει scam η υπόθεση.

Ξέχασα να αναφέρω ότι έχει 0 αξιολογήσεις.

• Like 3
Δημοσ.

Στις αγγελίες υπάρχει ένας τύπος που πουλάει την gtx 680 στα 90 ευρώ.Λεει ότι είναι από Πάτρα.Του είπα ότι την θέλω την κάρτα αν είναι ακόμα διαθέσιμη και μου είπε ναι(η αγγελία είχε ήδη 150 views).Του είπα αν υπάρχει η δυνατότητα να την τεσταρουμε και μου είπε την τεσταρε αυτός σε μαγαζί.Τον ρώτησα ευγενικά αν υπάρχει η δυνατότητα να την τεσταρουμε μέσω Skype με furmark και να κλείσουμε την συμφωνία και ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ!!!

Αν κάποιος είναι από Πάτρα ας ασχοληθεί για τους υπόλοιπους μυρίζει scam η υπόθεση.

Ξέχασα να αναφέρω ότι έχει 0 αξιολογήσεις.

Και σε μένα.

"Ελέγθηκε απο 2 μαγαζιά", του λέω κουραφέξαλα, βγάλε φωτογραφία ή να βρεθούμε απο κοντά και βγήκε.

Θα το ρισκάρει κάποιος σίγουρα και μάλλον θα την πατήσει, αλλά χρήστης απο το 2010?

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...