Joshua21 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Στις αγγελιες του Insomnia δεν εχει μονο hardware εχει απο απλα gadgetακια μεχρι σπιτια οποτε δεν πιστευω να εχουν προβλημα οι υπευθυνοι του Insomnia αν καποιος ρωτησει-απαντησει για κατι εκτος hardware Συν οτι οι αγγελιες για κινητα ειναι περισσοτερες απο αυτες των hardware http://www.insomnia.gr/classifieds/ Ε και τι με αυτό? Επειδή οι αγγελίες του insomnia έχουν τα πάντα, σημαίνει πως όποιος θέλει έχει το ελεύθερο να βάζει σε αυτό το thread ακόμα και αγγελίες για δίτροχα?
Sheogorath Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Ε και τι με αυτό? Επειδή οι αγγελίες του insomnia έχουν τα πάντα, σημαίνει πως όποιος θέλει έχει το ελεύθερο να βάζει σε αυτό το thread ακόμα και αγγελίες για δίτροχα? Ναι, γιατί όχι, αν σε ενοχλούν, μην τις διαβάζεις 1
Joshua21 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Ναι, γιατί όχι, αν σε ενοχλούν, μην τις διαβάζεις Αμα το πάμε έτσι... αν σε ενοχλεί που ενοχλούμαι, μην διαβάζεις τι γράφω
benign Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 To να απευθύνεστε σε άλλους , προτείνοντας να επισκεφθούν ψυχίατρο , επειδή δεν συμφωνούν μαζί σας, δεν συνάδει με τα παραπάνω ... Επανερχόμενος στο θέμα, το tomshardware , κάνει συγκρισεις πραγματικές με παιχνίδια της αγοράς. Τα διάφορα benchmark , δεν νομίζω ότι έχουν σχέση με προγράμματα ή παιχνίδια της αγοράς. Τώρα αν υπάρχει κάπου καταγραφή , καλύτερων αποτελεσμάτων σε παιχνίδι , με χρήση νεότατου φθηνού επεξεργαστή όπως π.χ. Celeron ή Pentium από έναν 6ετιας i7-880 , με ενδιαφέρει να το διαβασω !!!!! Όπως και αν πωλείται κάποιος στα 25ευρώ. Για κατεβαστηράκι , καλούλης θα είναι !!!!! (Τον αγοράζω και χωρίς ψύκτρα). Σωστά. Σε 4-5 χρόνια, ο i7-6700K , που θα είναι 4-5 ετών , δηλ. αρχαιολογία , θα πωλείται 12 ευρώ . Έτσι δεν είναι ; Τελευταια απαντηση. Η παραποιηση των λεγομενων του αλλου δεν ειναι σοβαρη συζητηση,ετσι δεν ειναι? Απο 8 χρονια και πανω ειπα οτι ενας επεξεργαστης ειναι αρχαιολογια ,για αυτο πουλιουνται οι i7 920 40-50 ευρω στις μερες μας απο την συντριπτικη πλειοψηφια των χρηστων και χωρις καν να ρωτησουν εδω. Αμα το πάμε έτσι... αν σε ενοχλεί που ενοχλούμαι, μην διαβάζεις τι γράφω Αντε βρε παλιοτρολλαρες και οι δυο!
SakafliaC Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δεν ξέρω αλλά παρεξήγησαν μερικοί.Αν το λές σοβαρά και είσαι απο ηράκλειο κρήτης ευχαρίστως να το δω. Όσο για τα παιδιά που φάνηκαν να ενοχλούνται , χαλαρώστε.Δεν είναι το τέλος του κόσμου. Αθήνα είμαι πακέτο :/
LLLEFTERIS Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Ε και τι με αυτό? Επειδή οι αγγελίες του insomnia έχουν τα πάντα, σημαίνει πως όποιος θέλει έχει το ελεύθερο να βάζει σε αυτό το thread ακόμα και αγγελίες για δίτροχα? Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...; <---- γραφει δεν γραφει Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα hardware; Την ετυμηγορια οτι μιλαει αποκλειστικα για hardware πως την εβγαλες ??? 1
benign Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...; <---- γραφει δεν γραφει Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα hardware; Την ετυμηγορια οτι μιλαει αποκλειστικα για hardware πως την εβγαλες ??? http://www.insomnia.gr/topic/501899-%CF%80%CF%8C%CF%83%CE%BF-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AE%CF%83%CF%89-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%89-%CE%AD%CE%BD%CE%B1/ 2
10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 To να απευθύνεστε σε άλλους , προτείνοντας να επισκεφθούν ψυχίατρο , επειδή δεν συμφωνούν μαζί σας, δεν συνάδει με τα παραπάνω ... Mάλλον ψυχολόγο εννοούσε,έχει ουσιώδη διαφορά. Επανερχόμενος στο θέμα, το tomshardware , κάνει συγκρισεις πραγματικές με παιχνίδια της αγοράς. Τα διάφορα benchmark , δεν νομίζω ότι έχουν σχέση με προγράμματα ή παιχνίδια της αγοράς. Τα benchmark,δεν είναι προγράμματα; Τώρα αν υπάρχει κάπου καταγραφή , καλύτερων αποτελεσμάτων σε παιχνίδι , με χρήση νεότατου φθηνού επεξεργαστή όπως π.χ. Celeron ή Pentium από έναν 6ετιας i7-880 , με ενδιαφέρει να το διαβασω !!!!! Όπως και αν πωλείται κάποιος στα 25ευρώ. Για κατεβαστηράκι , καλούλης θα είναι !!!!! (Τον αγοράζω και χωρίς ψύκτρα). Εδώ βλέπω έναν πέντιουμ να έχει καλύτερο single thread από έναν i7. Σε κάτι mmo,τον γλεντάει καλά τον τετραπύρηνο με το ht. Βασικά ,μόνο σε πολύ συγκεκριμένες,ελάχιστες,εργασίες είναι γρηγορότερος ο παππούς.Αν ψάχνεις για κατεβαστήρι,πάρε καλύτερα τσέλερον. Και πιο γρήγορος,και στα ίδια λεφτά,και πιο νέος,και με εγγύηση.Πεταμένα λεφτά ο 880. Σωστά. Σε 4-5 χρόνια, ο i7-6700K , που θα είναι 4-5 ετών , δηλ. αρχαιολογία , θα πωλείται 12 ευρώ . Έτσι δεν είναι ; Εάν θα κυκλοφορούν οκταπύρηνοι με μισή κατανάλωση και υπερδιπλάσιες επιδόσεις,ναι. Και εγώ θα λέω,10 ευρώ για αι7...ούτε τσάμπα. Έχουμε πήξει στις 1156 μητρικές.Πάλι καλά που τους πείθετε να πουλάνε φθηνά επεξεργαστές με χειρότερες επιδόσεις από pentium,και γινόμαστε, εμείς οι έξυπνοι.
Joshua21 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...; <---- γραφει δεν γραφει Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα hardware; Την ετυμηγορια οτι μιλαει αποκλειστικα για hardware πως την εβγαλες ??? Από το πρώτο post του παρόντος θέματος, καθώς επίσης από το ότι το θέμα αυτό βρίσκεται στο subforum "hardware": Insomnia.gr \ Hardware \ Hardware Γενικά Αν όμως δεν υπάρχει πρόβλημα να γράφουμε ότι νάναι, τότε να αναφέρω και εγώ πως πουλάω καθαρόαιμο(με πιστοποιητικά φυσικά) μαλτέζ 3 μηνών εμβολιασμένο μόνο 450€.
stefant24 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Ε και τι με αυτό? Επειδή οι αγγελίες του insomnia έχουν τα πάντα, σημαίνει πως όποιος θέλει έχει το ελεύθερο να βάζει σε αυτό το thread ακόμα και αγγελίες για δίτροχα? Παιδιά επειδή έχω σκάσει από τα γελιά (λόγω των όσω έχετε γράψει στις 2 τελευταίες σελίδες) , να ρίξω και εγώ μια βολιά??? Λίρα αγγλική του 1890 πόσο να την αγοράσω??? Δεν έχουμε που δεν έχουμε λεφτά για να φάμε εμείς οι ίδιοι τουλάχιστον μπορούμε και γελάμε τσάμπα. 2
Chocobo Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Ε και τι με αυτό? Επειδή οι αγγελίες του insomnia έχουν τα πάντα, σημαίνει πως όποιος θέλει έχει το ελεύθερο να βάζει σε αυτό το thread ακόμα και αγγελίες για δίτροχα? Αδελφέ γιατί σκοτίζεσαι.? υπάρχει το κουμπάκι αναφορά εκεί κάτω.Αν σε ενοχλεί τόσο κάνε αναφορά και ο αρμόδιος συντονιστής θα το διαγράψει. Το να ανοίγεις διαμάχη με τόσα άτομα άσκοπο,πόσο μάλλον όταν βλέπεις πως δεν ενοχλήθηκαν άτομα που είναι ενεργά σε αυτό το νήμα καθημερινά και έχουν βοηθήσει τόσο κόσμο. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Από το πρώτο post του παρόντος θέματος, καθώς επίσης από το ότι το θέμα αυτό βρίσκεται στο subforum "hardware": Insomnia.gr \ Hardware \ Hardware Γενικά Αν όμως δεν υπάρχει πρόβλημα να γράφουμε ότι νάναι, τότε να αναφέρω και εγώ πως πουλάω καθαρόαιμο(με πιστοποιητικά φυσικά) μαλτέζ 3 μηνών εμβολιασμένο μόνο 450€. οταν γραφτηκε αυτο το Insomnia οχι μονο στις αγγελιες αλλα και γενικα ηταν αποκλειστικα για υπολογιστες και οτι εχει σχεση με αυτους πλεον δεν ειναι. Παναγια μου τοσο ακριβα ειναι τα μαλτεζ και θελω αργοτερα να παρω ενα στα παιδια μου. 1
Sheogorath Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Όποιος ψάχνει GPU, υπάρχει 290 με 150. Just to know, φαίνεται εξωπραγματικό. 2
dimitrisOP Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Όποιος ψάχνει GPU, υπάρχει 290 με 150. Just to know, φαίνεται εξωπραγματικό. τσικνισμένη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις