Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως η Ελλάδα δεν φημίζεται και για παράδεισος των ευκαιριών!

Κάνεις μεγάλο λάθος. Και έχω άπειρα παραδείγματα με hardware σε τιμή ξεφτίλα την ώρα που στο εξωτερικό (e-bay κ.λπ.) τα βαράνε αλύπητα. Το Insomnia είναι μακράν το καλύτερο site με μεταχειρισμένα και φοβερές ευκαιρίες, αν έχει κάποιος υπομονή να περιμένει την σωστή ευκαιρία και το σωστό harware να εμφανιστεί. Υπομονή δεν έχει ο Έλληνας, και από ευκαιρίες... να φαν και οι κότες. 

Επεξ/σία από pnick
  • Like 6
Δημοσ.

Για την 970 που λετε δεν ειναι ολες οι υλοποιησεις ιδιες

Αρχικα η τιμη καθοριζεται απο τη ζητηση και τη στιγμη αυτη υπαρχει μεγαλη

Παιζει ρολο ο χρηστης που τη δινει σε τι κατασταση ειναι ποση εγγυηση εχει ακομα και αν βιαζεται να τη δωσει

Καποιους ενδιαφερει και αν κλοκαρεται καλα

Εγω που την εδωσα πριν καμια 15αρια μερες εφυγε στην τιμη που ηθελα και αξιζε η καρτα...Ειχα και προτασεις που μου εδιναν 220-250e απο μερικους που οκ δεν ασχοληθηκα

Κατα καιρους υπαρχουν και ευκαιριες αλλα εμπεριεχουν και καποιο ρισκο

Δημοσ.

Είναι συνηθισμένο θέαμα να πουλούν κάποιοι μεταχειρισμένο hardware πιο ακριβά από ... καινούργιο !

(Νόμιζα ότι τέτοιες αηδίες γίνονταν μόνο στα αυτοκίνητα κάποτε).

Π.χ. είδα σημερινή αγγελία GTX 970 στα 320 ευρώ.

Η φθηνότερη στο scroutz (καινούργια) έχει ... 315 ευρώ.

Τσιμπας τοτε την 970 καινουργια στα 315 και εισαι αρχοντας.Δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα.

Οπως πολυ σωστα αναφερθηκε,αν καποιος θελει να δωσει την https://www.skroutz.gr/s/6617468/Galax-GeForce-GTX970-4GB-HOF-97NQH6DND2TX.html η οποια βλεπεις ποσο κοστιζει,ε εκει δεν γινεται να την πουλησει κατω απο 300ευρω....

Δημοσ.

Κατα καιρους υπαρχουν και ευκαιριες αλλα εμπεριεχουν και καποιο ρισκο

Το μεταχειρισμένο έχει πάντα το ρίσκο του. Ανάλογα με την τιμή, το κομμάτι και τον πωλητή μπορεί κάποιος έμπειρος να δεί την πραγματική ευκαιρία και αν αξίζει να πάρει το ρίσκο. Για παράδειγμα, αυτή την στιγμή έχω στο pc μου έναν επεξεργαστή 5960Χ που αγόρασε ο ξάδερφός μου (με τον οποίο συνεργαζόμαστε στα μεταχειρισμένα, και συνήθως αυτός κάνει τις αγορές γιατί έχει καλύτερη ευχέρεια στο ρευστό... :P )  σχεδόν στην μισή τιμή, αλλά χωρίς εγγύηση. Υπήρχε ρίσκο, αλλά ο πωλητής ήταν γνωστός και με καλές αξιολογήσεις και το ρίσκο πέτυχε. Το κομμάτι βγήκε αστέρι. Ο ξάδερφος το πήρε για δικό του σύστημα που δεν έγινε μέχρι τώρα, και τον έχω δανεικό μέχρι να φτιάξει κάποια στιγμή το δικό του. Δεν με χάλασε καθόλου βέβαια, αλλά θέλω να πω πως μπορείς να πετύχεις καλά κομμάτια σε φοβερή τιμή. Μέχρι τώρα δεν μας έχει βγεί κάτι ελαττωματικό, ίσως λόγω εμπειρίας στο ποιός πωλητής είναι αξιόπιστος και στο αν αξίζει το ρίσκο. 

• Like 1
Δημοσ.

Ποσο να δωσω: 1.Kingston ram 1333mhz 3x1gb cl9

2. Asus Ati radeon hd4850 512mb

Kουτια δεν υπαρχουν δινονται σε αντιστατικα σακουλια. Εγγυησεις φυσικα δεν υπαρχουν!

Εδω?
Δημοσ.

20 ευρω τις ραμ και πολλα λεω

κανα 30-35αρι η καρτα

Πολλα θα ελεγα.

Απο 15 ευρω ξεκινανε τα 4 gb ποιος να δωσει 20 για 3?

Και η καρτα ειναι πολλα θα ελεγα 20-25 μαx

• Like 1
Δημοσ.

Πολλα θα ελεγα.

Απο 15 ευρω ξεκινανε τα 4 gb ποιος να δωσει 20 για 3?

Και η καρτα ειναι πολλα θα ελεγα 20-25 μαx

μαχ τιμες εβαλα , απο εκει και περα οτι πιασει 

Δημοσ.

Αγόρασα πριν λίγο καιρό το HTC One M8 από συμφορουμιτη. Το κινητό έδειχνε μια χαρά ώσπου μια μέρα σταμάτησε η οθόνη να ανταποκρινεται σε ένα σημείο. Το έστειλα για σέρβις και μου είπαν ότι η συσκευή έχει ανοιχτεί... Επειδή πλέον έχω άλλη συσκευή, λέω να το βάλω αγγελία και να το πουλησω για ανταλλακτικά. Πόσο θα ήταν μια καλή τιμή να το βάλω; Ακούω προτάσεις

Έχεις κανείς ιδέα επ'αυτού;
Δημοσ.

Για επεξεργαστες/μητρικες/ραμ πολυ απλα για να μειωσετε το ρισκο ζητατε τεστ 15 λεπτων με prime95 η intel burn test προγραμμα που χρησιμοποιει η ιδια η intel. Αν υπαρχει προβλημα θα το βρει σε 5 λεπτα το πολυ.Εγω ετσι κανω εδω και 15 χρονια με μεταχειρισμενα και ποτε δεν με προδωσε.Και οποιος αρνειται,ευχαριστω αλλα δεν αγοραζω γουρουνι στο σακι. Οταν εισαι φερεγγυος δεν εχεις προβλημα να επιτρεψεις σε καποιον 15 λεπτα δοκιμη,αν εχεις,καποιο λακκο εχει η φαβα. Να ζητατε παντα δοκιμη.

http://www.softpedia.com/get/System/Benchmarks/IntelBurnTest.shtml

• Like 2
Δημοσ.

Καλημερα στο forum,

Πόσο θα μπορούσε να πίασε αυτή η Link.png Site: R7-265 , είναι αγορασμένη πριν 1,5 χρόνο, αλλά δεν έχει λειτουργήσει πάνω απο 2-3 ώρες.

Παιδία κάποιος για αυτό;

Δημοσ.

Για οικονομία της συζήτησης , να δεχθώ ότι πουλάνε 320 ευρώ , αυτή που έχει 390 , ακριβώς όπως λες.

Μιλάμε για  πτώση τιμής του μεταχειρισμένου κατά 18% . Πωλείται δηλ. στο 82% της τιμής της.

Ξέρεις πολλά πράγματα που να κρατάνε το 82% της τιμής τους;

Έχεις ακούσει για αυτοκίνητα (ή μοτό) πολλαπλάσιας αξίας που τα επέστρεψαν σε αντιπροσωπεία ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ;

-30% στην καλύτερη .

Όχι ... -18% ...

Και γιατί γράφεις σαν να παρεξηγήθηκες, ο πωλητής ζητάει ΟΣΑ χρήματα θέλει , ΕΣΥ κρίνεις και είτε αγοράζεις ή ΟΧΙ δεν σε δούλεψε κανένας και ούτε είναι κανείς υποχρεωμένος να σου πουλήσει επίσης στην τιμή που θέλεις.

Και στο συγκεκριμένο γιατι (δεν είναι όλα Καρπουζια, μπριζόλες, μηχανάκια ή αυτοκίνητα το ίδιο) εφ' όσον μιλάμε για σειρά gtx 9xx η οποία πωλείται κανονικά στα καταστήματα χωρις να έχει αντικατασταθεί απο νέα, και λόγο του ότι για μια σχετικά καλή υλοποίηση αυτή η τιμή είναι πολύ καλη για κάρτα που προφανώς έχει εγγύηση, ΤΩΡΑ αν εσυ βρίσκεις την πιο φτηνή υλοποίηση απο κάποιο σκρουτζομάγαζο, τότε τράβα και αγορασετην απο εκεί, αλλά μάλλον θες αυτήν που σου αρέσει στην τιμή που θα σε βόλευε και επειδη τα κουκιά δεν βγαίνουν κλαψουρίζεις

Υ.Γ. Ευκαιρίες όπως τις εννοούν πολλοί απο τα σχόλια που διαβάζω εννοούν να πιάσουν κάποιο μαλάκα αγοράζοντας πολυ φτηνά εκμεταλευόμενοι την όποια χ ανάγκη που αυτός έχει. ΔΕΝ πουλάει κάποιος στα μτχ μια κάρτα γραφικών είτε γιατι χάνει το σπίτι του ή για να μαζέψει λ7 για εγχείρηση και περιμένουν πολλοί να ξεπουλάει ώστα να πέσουν πάνω σαν κοράκια, Ειτε αγοράζεις αν έχεις ή πάς και παίρνεις Jetway, ή παπί

• Like 1
Δημοσ.

Παιδία κάποιος για αυτό;

αν και δε τοχω και πολυ με τις amd απο οτι ειδα με μια γρηγορη ματια ειναι κοντα στην nvidia την 660

οποτε θα ελεγα γυρω στα 80-100 ευρω μαξ... αλλα παρε και αλλες γνωμες γιατι μπορει να κανω και λαθος...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...