Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα πριν λίγο καιρό το HTC One M8 από συμφορουμιτη. Το κινητό έδειχνε μια χαρά ώσπου μια μέρα σταμάτησε η οθόνη να ανταποκρινεται σε ένα σημείο. Το έστειλα για σέρβις και μου είπαν ότι η συσκευή έχει ανοιχτεί... Επειδή πλέον έχω άλλη συσκευή, λέω να το βάλω αγγελία και να το πουλησω για ανταλλακτικά. Πόσο θα ήταν μια καλή τιμή να το βάλω; Ακούω προτάσεις

Δημοσ.

Νέα φουρνιά λογαριασμών απο τον γνωστό reballer. Παρακαλώ report, εγώ έκανα.

jpeg.jpg

sakis.jpg

Για να καταλαβω , που ειναι γενικα το κακο στο reballing ? (εκτος αν εννοεις rework/reflow η οπως το το λενε):P 

Και ειδικα στις οθονες αν ειναι το θεμα μερικοι πυκνωτες η κανα inverter , σιγα τ'αυγα.

Βεβαια απ'οτι καταλαβα ο τυπος ΔΕΝ λεει οτι ειναι refurbished οποτε ναι ειναι π*****ς ,

αλλα απο την αλλη οταν αγοραζεις μεταχειρισμενο και εκτος εγγυησης ειναι πολυ πιθανο ο αλλος σου εχει πει ψεματα για την χρηση που εχει φαει το αντικειμενο , γιαυτο και εγω ριχνω πολυ γελιο με τις περισσοτερες αγγελιες για cpu/mobo/gpu που παιζουν γενικα.

Δημοσ.

Προφανώς ψημένα είναι μονάχα, αλλιώς δεν θα ψοφούσαν σε 4-5 μέρες χρήσης.

Και είδα το χαρακτηριστικό καμένο λάδι (ανθρώπινο λίπος απο την αφή) πάνω στα pci brackets μιας κάρτας γραφικών.

Το γεγονός ότι έχει 3 τηλέφωνα και 27 λογαριασμούς τα λέει όλα.

• Like 1
Δημοσ.

Σε πόσους θα πει κάποιος ψέματα ; κάποτε θα τον πιάσουν... Και αν τον πιάσει κάποιος σαν εμένα την έβαψε.

Δημοσ.

Σε πόσους θα πει κάποιος ψέματα ; κάποτε θα τον πιάσουν... Και αν τον πιάσει κάποιος σαν εμένα την έβαψε.

Εχω κάνει και θέμα στο insomnia site-forum, αλλά επίσημη απάντηση δεν πήρα.

Για αυτό γράφω εδώ να σας προστατεύω όσο μπορώ.

• Like 6
Δημοσ.

Εχω κάνει και θέμα στο insomnia site-forum, αλλά επίσημη απάντηση δεν πήρα.

Για αυτό γράφω εδώ να σας προστατεύω όσο μπορώ.

:P

post-73690-0-89965800-1458418719_thumb.jpg

• Like 4
Δημοσ.

Καλησπερα , εχω ενα Mad Catz Strike 7 σε αριστη κατασταση , τι τιμη περιπου να το βαλω στην αγγελια?

Δημοσ.

Επειδή είμαι θύμα scamming πρόσφατα πίστεψε με καλύτερα να μην βρεθείς από κοντά με τον κάθε απατεωνα γιατί μπορεί να πας και φυλακή.Πληροφοριακα κιόλας το παράβολο της μήνυσης για εξαπατυση μέσω ίντερνετ είναι τζάμπα οπότε για απατεωνακους μην φοβάστε να πηγαίνετε σε ένα αστυνομικό τμήμα να καταθεσετε μια μηνυσουλα να τρέχουν και να μην φτάνουν
  • Like 2
Δημοσ.

Επειδή είμαι θύμα scamming πρόσφατα πίστεψε με καλύτερα να μην βρεθείς από κοντά με τον κάθε απατεωνα γιατί μπορεί να πας και φυλακή.Πληροφοριακα κιόλας το παράβολο της μήνυσης για εξαπατυση μέσω ίντερνετ είναι τζάμπα οπότε για απατεωνακους μην φοβάστε να πηγαίνετε σε ένα αστυνομικό τμήμα να καταθεσετε μια μηνυσουλα να τρέχουν και να μην φτάνουν

Αν υπάρχει τέτοιος τρόπος τέλεια δεν θα κουραστω κιόλας, εξάλλου προσέχω στις συναλλαγές μου.

Δημοσ.

Αν υπάρχει τέτοιος τρόπος τέλεια δεν θα κουραστω κιόλας, εξάλλου προσέχω στις συναλλαγές μου.

Και εγώ.Αλλα είναι μην σου τύχει :P

Τέλος με το off-topic ας γυρίσουμε στο θέμα.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...