Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια πόσο να αγοράσω πάνω κάτω μια gtx970 g1 gaming , msi gaming gtx970 h asus gtx970 strix

επίσης αυτές τις οθόνες https://www.skroutz.gr/s/4287220/Dell-UltraSharp-U2414H.html?from=account_favorites

https://www.skroutz.gr/s/6233928/Dell-UltraSharp-U2515H.html?from=account_favorites ?

970 κανα 300-320 αναλογως την εγγυηση ....

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ Ghost007

Για τις οθόνες ξέρει κανείς πόσο πάνε μεταχειρισμενες? 

Τις οθονες λιγο δυσκολο να τις βρεις μεταχειρισμενες.

Να τις βρεις θελεις οχι να τις πουλησεις σωστα καταλαβα;

Δημοσ.

Παιδια πόσο να αγοράσω πάνω κάτω μια gtx970 g1 gaming , msi gaming gtx970 h asus gtx970 strix

επίσης αυτές τις οθόνες https://www.skroutz.gr/s/4287220/Dell-UltraSharp-U2414H.html?from=account_favorites

https://www.skroutz.gr/s/6233928/Dell-UltraSharp-U2515H.html?from=account_favorites ?

300 ταβάνι αν έχει και 1,5 χρόνο + εγγύηση.360 έχουν κούτα με την strix να εχει 380.

Δημοσ.

Η strix από το γερμανικό αμαζον βγαίνει πιο φθηνά γύρο στα 351.67 πάει μαζί με μεταφορικά  

δηλαδή και 300 πολλά είναι?

Ας πούμε μια πχ gtx970 g1 gaming με ένα χρόνο εγγύηση πόσα θα έδινες για να την πάρεις?  

Δημοσ.

Τον επεξεργαστή τον αγόρασα πριν 2 βδομάδες ακριβώς 47€ με τα μεταφορικά,Χωρίς τελωνείο. http://www.ebay.com/itm/Intel-Core-i5-750-i5-750-SLBLC-2-66GHz-Quad-8MB-Socket-H-1st-Gen-CPU-Processor/391408167333?_trksid=p2349526.c100391.m3853&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D31356%26meid%3D91e93f56ff5e4ba79afb301e12ebbb7e%26pid%3D100391%26rk%3D3%26rkt%3D14%26 .Ελεγε να τον βάλει στα 75€ και απλα θα περιμενε αδικα πιστευω.Βέβαια υπάρχει και 1156 σετ στα 350€ στις χθεσινες αγγελίες.

Καλά ...

Αν μπορείς να μου βρεις έναν i7-880 στα 60€ ... στείλε μου pm.

Τον αγοράζω οποιαδήποτε ώρα.

Δημοσ.

Καλά ...

Αν μπορείς να μου βρεις έναν i7-880 στα 60€ ... στείλε μου pm.

Τον αγοράζω οποιαδήποτε ώρα.

Το παλικαρι ρωτησε ποσο μπορει να δωσει τον επεξεργαστη.Αντι να απαντησεις εσυ ''που γνωριζεις τα πολλα''κανεις επιθεση στον καθε εναν εδω?Σε βαλανε χωροφυλακα?Ι5-750  αγορασα στα 45 ευρω απο τις αγγελιες εδω.

• Like 1
Δημοσ.

Το παλικαρι ρωτησε ποσο μπορει να δωσει τον επεξεργαστη.Αντι να απαντησεις εσυ ''που γνωριζεις τα πολλα''κανεις επιθεση στον καθε εναν εδω?Σε βαλανε χωροφυλακα?Ι5-750  αγορασα στα 45 ευρω απο τις αγγελιες εδω.

Εσάς βάλανε χωροφύλακες , που ορίζετε πόσο θα πουλήσουν ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ Hardware !!!!

Και κάνετε και ειρωνικά σχόλια για ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΛΛΩΝ πάλι (απαράδεκτο).

Ο καθένας ζητάει όσα θέλει.

Οι υποψήφιοι αγοραστές βλέπουν και διαλέγουν.

i5-750 στα 45€ θα μας βρείς κι άλλους ;

ι7-880 στα 70€ τι έγινε ; Προφανώς δεν έχεις διαθέσιμο έτσι ;

Από Κίνα, Σιγκαπούρη , Τατζικιστάν , Μπόρα Μπόρα , Γη του Πυρός ... όπου γουστάρεις ..

Τελική όμως τα 70€ .

Όχι να λέμε πουλάει ένας στο Τέξας έναν (καμμένο ίσως) , 70€ με άλλα 60€ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

και άλλα 80€ τελωνείο (το ebay , για χώρες εκτός Ε.Ε. αναφέρει και κάποια IMPORT TAX CHARGES ,

τα οποία τα ... ξεχνάτε μερικοί μερικοί ).

(αν δεν πιστεύεις , δες το λινκ που ΕΣΥ έβαλες παραπάνω , κάνει 30€ ο επεξεργαστής,

άλλα 30€ ταχυδρομικά και άλλα 15€ φόροι).

Α ... και πού είσαι ;;;;

TO EBAY ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ CAPITAL CONTROLS ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ PAYPAL.

Οπότε και να έρχεται κάτι τελική με 70€ , για να στείλεις τα 70€ , γίνονται αμέσως 75€ ...

Φιλάκια ...

Δημοσ.

Ότι είσαι άσχετος με το θέμα και μπήκες να πεις την εξυπνάδα σου φενεται από μακρυά.Δεν έβαλα κανένα λινκ εγώ πρώτο και δεύτερο κανείς δεν όρισε τις τιμές εδώ.Ρώτησε κάποιος κάτι κι οποίος γνώριζε απάντησε.Κανείς δεν τον υποχρέωσε να βάλει ότι τιμή του πουμε.Το πρόβλημα σου εσένα είναι ότι δεν πρέπει να έχεις ψωνισει ποτέ από έξω ή είσαι γνωστό θύμα και πληρώνεις 60€ μεταφορικά και 80€ τελωνείο.Από εμένα τέλος το off topic .

• Like 2
Δημοσ.

Οπότε τελικά δεν βλέπουμε i7-880 στα 70€ ...

Μάθαμε όμως ότι οι χρεώσεις των τελωνείων ισχύουν μόνο για "θύματα" .

Δημοσ.

Εσάς βάλανε χωροφύλακες , που ορίζετε πόσο θα πουλήσουν ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ Hardware !!!!

Και κάνετε και ειρωνικά σχόλια για ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΛΛΩΝ πάλι (απαράδεκτο).

Αν δεν γουστάρεις, μην διαβάζεις εδώ μέσα.

Το νόημα του thread είναι να ρωτάνε σε τι τιμές μπορούν να τα βάλουν.

Αν θες βάζε και Q9550 στα 180 ευρώ που είδαμε πριν μήνες, να μπεις και στο thread με τα ανέκδοτα.

Over and out.

• Like 7
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους σας πόσο μπορώ να πουλήσω cooler master storm rapid i mechanical και cooler master trigger (το ενα χρησιμοποιηθηκε ζητημα 8 φορες και απο εκει κουτί , σε αψογη κατασταση με τα παντα του και το 2 πεπίσης περίπου στην ίδια κατάσταση με το άλλο αλλα του λειπουν τα καλωδια του)????

Δημοσ.

Καλημερα στο forum,

Πόσο θα μπορούσε να πίασε αυτή η Link.png Site: R7-265 , είναι αγορασμένη πριν 1,5 χρόνο, αλλά δεν έχει λειτουργήσει πάνω απο 2-3 ώρες.

Δημοσ.

Χωρίς εγγύηση δεν θα πιάζουν πολλά,οπότε καλύτερα να μην το σκέφτεσαι καν.Αν είχαν εγγύηση θα έλεγα πως 250-270 μπορεί να τα έπιανες αλλά χωρίς δεν ξέρω.Εγώ δύσκολα θα έπερνα unlocked cpu χωρίς εγγύηση.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Οπότε για να το δώσω θα πρέπει η τιμή να είναι πολύ χαμηλά και δεν συμφέρει :(

Θα προσπαθήσω πάντως αν κάποιος το θέλει το σετ έστω και χωρίς εγγύηση όπως το πήρα και εγώ. Αλλιώς θα του βγάλω τα μάτια :P

Και πάλι ευχαριστώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...