Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες

Πόσο θα μπορούσα να πουλήσω αυτή την κάρτα?

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814131484

Μαζί με το κουτί του και τα πάντα μέσα, το έχω 1-1.5 χρόνο δεν

ασχολήθηκα ποτέ με overclock και ούτε έπαιξα κανα απαιτητικό παιχνίδι να το ζορίζει μόνο LoL

κανα Smite αυτά 

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες

Πόσο θα μπορούσα να πουλήσω αυτή την κάρτα?

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814131484

Μαζί με το κουτί του και τα πάντα μέσα, το έχω 1-1.5 χρόνο δεν

ασχολήθηκα ποτέ με overclock και ούτε έπαιξα κανα απαιτητικό παιχνίδι να το ζορίζει μόνο LoL

κανα Smite αυτά 

Υποθέτω έχει ακόμα εγγύηση...γύρω στα 110-120 ευρώ.

Δημοσ.

Υποθέτω έχει ακόμα εγγύηση...γύρω στα 110-120 ευρώ.

Αν θες να φύγει εύκολα στα 100.Αλλιως βαλε 120 και οπότε φύγει αν δεν βιάζεσαι

Δημοσ.

Έχω ακόμα την απόδειξη :-D

Κάτι τελευταίο επειδή θέλω να αγοράσω αυτή: https://www.skroutz.gr/s/5589117/MSI-GeForce-GTX970-4GB-Gaming-GTX-970-GAMING-4G.html?from=adam_recent

η αυτή: https://www.skroutz.gr/s/5610199/EVGA-GeForce-GTX970-4GB-FTW-ACX-2-0-04G-P4-2978-KR.html?from=adam_recent η αυτή: https://www.skroutz.gr/s/5580574/Asus-GeForce-GTX970-4GB-Strix-OC-90YV07F0-M0NA00.html σε μεταχειρισμενες τι τιμές παίζουν? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι τιμες καλες ειναι που εχω βαλει;

Κουτι μαυρο
Τροφοδοτικο DR-8460BTX 450W
Μητρικη MSI H81M-P33
Επεξεργαστης i3-4130 3.4Ghz
Μνημη 8GB (2X4GB G.Skill sniper 1866 C9)
Καρτα γραφικων Sapphire HD 6450 2GB HDMI
Σκληρος Seagate 500GB sata III 100% υγεια
DVD-RW sata
Windows 10 X64 Ελληνικα ενεργοποιημενα οχι σπασμενα

Τιμη 250 ευρω η 220 χωρις καρτα γραφικων (εχει η μητρικη και DVI και VGA) η 170 ευρω σετ μητρικη επεξεργαστης και μνημες

Επεξ/σία από LLLEFTERIS
Δημοσ.

Οι τιμες καλες ειναι που εχω βαλει;

Κουτι μαυρο

Τροφοδοτικο 450W

Μητρικη MSI H81M-P33

Επεξεργαστης i3-4130 3.4Ghz

Μνημη 8GB (2X4GB G.Skill sniper 1866 C9)

Καρτα γραφικων Sapphire HD 6450 2GB HDMI

Σκληρος Seagate 500GB sata III 100% υγεια

DVD-RW sata

Windows 10 X64 Ελληνικα ενεργοποιημενα οχι σπασμενα

Τιμη 250 ευρω η 220 χωρις καρτα γραφικων (εχει η μητρικη και DVI και VGA) η 170 ευρω σετ μητρικη επεξεργαστης και μνημες

Γραψε αν υπαρχει εγγγυηση για καθε part του συστηματος και για ποσο χρονικο διαστημα ακομη, επισης ποιο ακριβως τροφοδοτικο ειναι?

Κοιτα η τιμη μαλλον πρεπει να πεσει.Το κουτι ειναι των 5 ευρω αν και το τροφοδοτικο ειναι των 15, ο δισκος παλιουρας, η μητρικη της φτηνιας, ουσιαστικα το μονο που αξιζει ειναι το cpu.Εγω αυτο θα το εδινα στα 200. Αν και οτι δινω εγω συνηθως παντα εχει εγγυηση.Αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη. :) (Τα Windows δεν προσθετουν τιποτε στην αξια του υπολογιστη.Βρισκονται ευκολοτατα και γνησια.)

• Like 1
Δημοσ.

Γραψε αν υπαρχει εγγγυηση για καθε part του συστηματος και για ποσο χρονικο διαστημα ακομη, ποιο ακριβως τροφοδοτικο ειναι.

Κοιτα η τιμη μαλλον πρεπει να πεσει.Το κουτι ειναι των 5 ευρω αν και το τροφοδοτικο ειναι των 15, ο δισκος παλιουρας, η μητρικη της φτηνιας, ουσιαστικα το μονο που αξιζει ειναι το cpu.Εγω αυτο θα το εδινα στα 200. Αν και οτι δινω εγω συνηθως παντα εχει εγγυηση.Αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη. :)

Εγγυση εχουν μονο οι μνημες για τα υπολοιπα δεν ξερω αν εχουν βαση serial number αλλα το υπολογιζω ολο χωρις εγγυηση.

Ο δισκος πωλειται ακομα στα καταστηματα sata 3 ειναι 6mbps

http://www.skroutz.gr/s/353489/Seagate-Barracuda-500GB-7200rpm-SATA-6GB-s-16MB.html?keyphrase=st500dm002

Πες μου τιμες για ξεχωριστα μπας και το σπασω.

Τιμη για μητρικη επεξεργαστη και 8GB μνημες σαν πακετο

Τιμη για κουτι τροφοδοτικο κια dvd-rw sata σαν πακετο

Τιμη για την Sapphire HD6450 2GB

Τιμη για τον σκληρο Seagate 500GB sata 3

Δημοσ.

Εγγυση εχουν μονο οι μνημες για τα υπολοιπα δεν ξερω αν εχουν βαση serial number αλλα το υπολογιζω ολο χωρις εγγυηση.

Κουτι με τροφοδοτικο εγω εδω σε αγγελια δεν εχω βρει κατω απο 20 ευρω και οχι 450W αλλα 300-350W και καινουριο το ποιο φθηνο κουτι  εχει 20 ευρω χωρις το τροφοδοτικο που εχει 19 ευρω DR-8460BTX

150 μου εδωσαν για μητρικη επεξεργαστη και μνημες, τα υπολοιπα κουτι τροφοδοτικο dvd-rw σκληρος και καρτα γραφικων για 50 ευρω κανουν;

Μην κοιτας εδω στις αγγελιες σαν μετρο αξιολογησης,ο καθενας γραφει οτι του κατεβει.  Εγω μπορω σου βρω απο εισαγωγεα στην περιοχη μου,οχι κατι το ιδιαιτερο, μικρος ειναι, κουτι ιδιο ακριβως και τροφοδοτικο 450W στα 25 ευρω και τα δυο μαζι. Εχω φτιαξει ενα τετοιο για ενα γειτονα που ειναι ανεργος και παιζει LOL μονο με μια μικρη καρτουλα εδω και 3 χρονια χωρις προβλημα.

Για cpu/ram/mobo χωρις εγγυηση 150 ευρω ειναι πολυ καλη τιμη, γιατι καινουργια εχουν 120 το cpu, κανενα 45-50 η μητρικη και 35 εχουν παει τα 8 gigs ram αλλα ολα με εγγυηση. Την καρτα γραφικων δεν την εχω υποψη μου αλλα ειναι της φτηνιας λογικα(κανενα 30αρι) ενω ο σκληρος μπορει να λεει τωρα υγεια 100% αλλα λογω παλαιοτητας μπορει να πεθανει αυριο.

Το κακο ειναι πως οταν δινεις μεταχειρισμενο χωρις εγγυηση,εστω λιγους μηνες,ουσιστικα ζητας απο τον αγοραστη να ρισκαρει 250 ευρω.(Οχι εσυ,ο καθενας). Γιατι αν σου ερθει μετα απο ενα τριμηνο και σου πει δεν μου δουλευει,θα του πεις οτι λυπασαι αλλα δεν μπορεις να κανεις τιποτε. Επομενως για μενα προσωπικα, μεταχειρισμενο χωρις εγγυηση μονο σε πολυ φτηνες τιμες αξιζει.Γι αυτον ακριβως τον λογο το 90% των μεταχειρισμενων που δινω ειναι με εγγυηση για να μπορω να εχω καλυτερη τιμη.

Επισης ο αγοραστης υποκειται στις επιλογες σου,κατι που ριχνει την αξια.Π.χ. εγω προσωπικα,δεν εμπιστευομαι μητρικες της MSI ειδικα φτηνες,γιατι εχουν μεγαλο ποσοστο αστοχιας. Ολα αυτα με οδηγουν στην εκτιμηση μου.Αν ειχες εγγυηση τοτε θα σου ελεγα 250. Αλλα ενταξει αυτη ειναι η δικη μου αποψη δεν σημαινει οτι εχω δικιο. :)

• Like 2
Δημοσ.

Να σκεφτεις οτι μοναδα με Q6600 και 4GB ram συν 500αρης σκληρος sata 2 εφυγε για πλακα στα 140 που κατα την γνωμη μου δεν εχει απολυτως καμια σχεση με αυτο που δινω τωρα.

Δημοσ.

Να σκεφτεις οτι μοναδα με Q6600 και 4GB ram συν 500αρης σκληρος sata 2 εφυγε για πλακα στα 140 που κατα την γνωμη μου δεν εχει απολυτως καμια σχεση με αυτο που δινω τωρα.

Για πληρη μοναδα ειναι καλη τιμη.  Προσωπικα παντως, δεν αγοραζω τιποτε χωρις εγγυηση ,εκτος και αν ειναι καποιος πολυ καλο και παλιο μελος οπως εσυ και μου δωσει προσωπικη εγγυηση 6 μηνες. Γιατι με την κριση που υπαρχει και ο κοσμος υποφερει,250 ευρω για εμας τους μη προνομιουχους,ειναι χρυσος.

Δημοσ.

Μαλλον με συμφερει να δωσω το σετ και τα αλλα να τα κρατησω γιατι οταν μου μενει κανενα σετακι core 2 duo η quad απο αναβαθμιση σε φιλο η πελατη και ψαχνω κουτι με τροφοδοτικο και σκληρο για να τα βαλω μεσα αυτα δεν τα βρισκω κατω απο 50 ευρω συνολο συν το τρεχα να τα παρεις.

Με εγγυηση στις τιμες που πουλανε καλυτερα να παρεις καινουρια, θυμαμαι οταν εψαχνα καρτα γραφικων αυτη που ειχε 350 μου την πουλουσαν 330 και ηταν και 8-10 μηνων! :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Με εγγυηση στις τιμες που πουλανε καλυτερα να παρεις καινουρια, θυμαμαι οταν εψαχνα καρτα γραφικων αυτη που ειχε 350 μου την πουλουσαν 330 και ηταν και 8-10 μηνων! :lol:

Μονο ηλιθιος θα αγοραζε απο αυτους τους τυπους.  Υπαρχουν και καλες ευκαιριες στις αγγελιες απλα πρεπει να εχεις μεγαλη υπομονη.

Εγω ειχα δωσει ενα haswell συστηματακι,σαν το δικο σου περιπου,περσι νομιζω, με ssd 120αρη αντι για συμβατικο, ,με pentium αντι για τον δικο σου, χωρις καρτα γραφικων,αλλα με καλο κουτακι με καθετο φατνιο δισκων, 8 giga ram,asrock mobo,καινουργιο τροφοδοτικο και επωνυμο,dvd-writer,ολα με εγγυηση 1.5 χρονο τουλαχιστον γυρω στα 230 ευρω.

Δημοσ.

Ποσο μπορω να δωσω ενα zalman z11 σε πολυ καλη κατάσταση

και μια Gigabyte Ga970ud3 a rev3 με εγγύηση μεχρι τελος Αυγούστου με το κουτι της σε άριστη κατάσταση;

Επισεις εναν western digital 1tb blue οπου του εχει σπασει το πλαστικο απο τα σατα πινσ και ενα σατα πιν λογο ταλαιπωρίας (βαλε βγαλε), αλλα δουλευει κανονικά και κάποιος ''χειρούργος'' μπορει να κολλήσει το καλώδιο κατευθείαν πανω, με εγγύηση μπορει να πιασει τίποτα αμα βρω ατομο να φύγει η έστω ανταλλακτικά;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...