Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειπαμε οχι και 40. Είναι πολύ καλό μηχανικό πληκτρολόγιο ,αν δεν φύγει στα 70-80€ άπλα μην το δίνεις 

Παντως 3 χρονια τωρα φουλ χρηση και ειναι αψογο

Οτύπος τώρα μου λέει ότι έχει μια άλλη πρόταση . Αν συμφωνήσω μαζί του στα 40 θα αρνηθεί την άλλη πρόταση αν δεν συμφωνήσουμε τότε θα πάει στην άλλη. Εγώ του πρότεινα να πάει στην άλλη αν δεν μπορεί να κάνει κάτι. Τελευταίο offtopic από εμένα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω έναν Ι3-2100 με μητρική Gigabyte GA-H67MA-USB3-B3 (USB 3, CROSSFIRE X, HDMI, 4 RAM SLOTS) και 4gb ram 1333mHz (2χ2) 

Το pc το εφτιαξα καινούριο από το Πλαίσιο  το 2012, το δούλεψα 3 μήνες και έφυγα για εξωτερικό . Από τότε το δουλεύει ο πατέρας μου για να λύνει σταυρόλεξα και να χαζεύει 
στο videoman.

Tο σύστημα το καθαρίζω ανά δίμηνο από σκόνες όταν επισκέπτομαι τους γονείς και άλλαξα και πάστα στη cpu το 2015.

Πόσο μπορώ να το πουλήσω θεωρείτε? (mobo+cpu+ram)

Επεξ/σία από koliri
Δημοσ.

Έχω έναν Ι3-2100 με μητρική Gigabyte GA-H67MA-USB3-B3 (USB 3, CROSSFIRE X, HDMI, 4 RAM SLOTS) και 4gb ram 1333mHz (2χ2) 

Το pc το εφτιαξα καινούριο από το Πλαίσιο το δούλεψα 3 μήνες και έφυγα για εξωτερικό . Από τότε το δουλεύει ο πατέρας μου για να λύνει σταυρόλεξα και να χαζεύει 

στο videoman.

Tο σύστημα το καθαρίζω ανά δίμηνο από σκόνες όταν επισκέπτομαι τους γονείς και άλλαξα και πάστα στη cpu το 2015.

90-100 ισως λεω πολλα ..περιμενε να σου πουν και αλλοι.

• Like 1
Δημοσ.

Το pc το εφτιαξα καινούριο από το Πλαίσιο το δούλεψα 3 μήνες και έφυγα για εξωτερικό . Από τότε το δουλεύει ο πατέρας μου για να λύνει σταυρόλεξα και να χαζεύει 

στο videoman.

Ένα 100αρι νομίζω εύκολα το έχεις. Πόση εγγύηση έχει μείνει??

• Like 1
Δημοσ.

Tο έφτιαξα το 2012 οπότε δεν νομίζω ότι έχει μείνει εγγύηση. Αλλά η cpu ανάθεμα αν έχει πιάσει 45 βαθμούς κελσίου και usage πάνω από 60%  εδώ και 3 χρόνια. Το σύστημα δουλεύει με ssd και σε κουτί coolemaster elite 430 να προσθέσω (δεν πωλούνται- μην μπερδευτεί κανείς).

Δημοσ.

Οτύπος τώρα μου λέει ότι έχει μια άλλη πρόταση . Αν συμφωνήσω μαζί του στα 40 θα αρνηθεί την άλλη πρόταση αν δεν συμφωνήσουμε τότε θα πάει στην άλλη. Εγώ του πρότεινα να πάει στην άλλη αν δεν μπορεί να κάνει κάτι. Τελευταίο offtopic από εμένα.

βλακείες σε λέει μην το κάνεις.

• Like 1
Δημοσ.

βλακείες σε λέει μην το κάνεις.

Βρήκα ένα άλλο παλικάρι από Σαλαμίνα που θέλει το πληκτρολόγιο μαζί με μεταφορικά δικά μου περίπου στα 70 ευρώ . Να συμφωνήσω παιδιά , γιατί αυτός μου φαίνεται καλός τύπος.

• Like 1
Δημοσ.

Operating System
 Windows 10 Pro 32-bit

CPU
 Intel Pentium T3200 @ 2.00GHz 
 Merom 65nm Technology

RAM
 4.00GB Single-Channel DDR2 @ 333MHz (5-5-5-15)

Motherboard
 clevo M7x0S (uPGA 479M) 

Graphics
 Generic Non-PnP Monitor (1280x768@64Hz)
 SiS Microsoft Basic Display Adapter (CLEVO/KAPOK Computer)

Storage
 149GB Western Digital WDC WD1600BEVT-22ZCT0 ATA Device (SATA) 

Optical Drives
 TSSTcorp CDDVDW TS-L632H ATA Device

Audio
 High Definition Audio Device

ποσο να το πουλησω ρε παιδια αυτό το λαπτοπ?

Δημοσ.

Είναι τοσο παλιό με τόσο μικρό σκληρό δίσκο που κατα την γνώμη μου δεν αξίζει τον κόπο να το πουλήσεις καθώς ουσιαστικά θα το χαρίσεις, τώρα αν καίγεσαι για 50 με 70 στην καλύτερη €υρώ οκ προσπάθησε δεν χάνεις κάτι

• Like 1
Δημοσ.

Βρήκα ένα άλλο παλικάρι από Σαλαμίνα που θέλει το πληκτρολόγιο μαζί με μεταφορικά δικά μου περίπου στα 70 ευρώ . Να συμφωνήσω παιδιά , γιατί αυτός μου φαίνεται καλός τύπος.

Θα ζητησεις 70 καθαρα δικα σου και τα μεταφορικα του αγοραστη.Σε οποιανδηποτε αλλη συμφωνια αδικεισαι,οποτε ευγενικα ξεκοψε τα παζαρια στους ενδιαφερομενους.Αν δεν τους αρεσει,να πανε να ριξουν 120 ευρω.. Και μην αγχωνεσαι,θα φυγει σιγουρα

• Like 2
Δημοσ.

Θα ζητησεις 70 καθαρα δικα σου και τα μεταφορικα του αγοραστη.Σε οποιανδηποτε αλλη συμφωνια αδικεισαι,οποτε ευγενικα ξεκοψε τα παζαρια στους ενδιαφερομενους.Αν δεν τους αρεσει,να πανε να ριξουν 120 ευρω.. Και μην αγχωνεσαι,θα φυγει σιγουρα

Σε ευχαριστώ για τα λόγια σου. Συγγνώμη για το offtopic, τελείωσε

Δημοσ.

Λιγο off topic αυτο που θα γραψω αλλα θελω να παρω αυτο και δεν εχω αγορασει ποτε στην ζωη μου απο ebay και απο εξωτερικο.

http://www.ebay.it/itm/SAMSUNG-WIRELESS-KEYBOARD-AA-SK8PWUW-MOUSE-AA-SM9PWRW-DP515A2G-K02US-WHITE-/221824765801

Υπάρχει παιδί στο φόρουμ που αγοράζει πράγματα από eBay και σου τα στέλνει με 1,5 ευρω επιπλέον με ελτα.Δεν θυμάμαι το name του ψάξε στις αγγελίες θα τον βρεις

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...