Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Corsair Obsidian 650D σε πολυ καλη εξωτερική και εσωτερική κατάσταση με μόνο αρνητικό την μη ύπαρξη του δεύτερου cage σκληρών μπορώ να το δωσω ως εχει 50-55 ευρω;

Αγορασμενο καλοκαιρι 2012 πρεπει να ειναι.

Ναι,γιατι ο μεσος χρηστης δεν θα εχει αναγκη πανω απο 3 δισκους και ξεχωριστα τον ssd.

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

Γουστάρω να τρώω και να χαζεύω τα μεταχειρισμενα για ώρες , μου φτιάχνουν το κέφι πραγματικα

Και εγώ με αυτό που τρελαίνομαι είναι οι περιγραφές.Τερμα σουρεαλιστικες.Αλλα τέλος με το off-topic ας επιστρέψουμε στο θεμα

• Like 1
Δημοσ.

Ερώτηση και επείγει , πόσο να δώσω αυτό εδώ ???

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16823129012

http://www.skroutz.gr/s/2954526/CoolerMaster-QuickFire-TK.html

Έχει τα πάντα του με κουτί και σακουλάκι . Χρησιμοποιήθηκε το πολύ 6 φορές και μετά το <<έθαψα>> έχασα . Άρα είναι σε τέλεια κατάσταση χωρίς όμως εγγύηση 

Δημοσ.

Κρίμα να το δωσεις. Δεν σε βολεψε ;

Κοίταξε και αυτό αλλά είναι και ότι δεν θέλω να κάθεται και να το χαραμίζω . Για αυτό θέλω να το πουλήσω , και δεν ξέρω ποια είναι η καλή τιμή που μπορεί να πιάσει. Αν ενδιαφέρεται κανείς από εδω΄ας μου στείλει pm

Δημοσ.

Κανα 70άρι, πάνω κάτω 10 ευρώ. Φαντάζομαι.

Υπάρχει ένα μέλος το οποίο μου το ζητά στα 40 ευρώ μαξ και αυτά επειδή είναι τέλειο εμφανισιακά τι μπορώ να κάνω??

Δημοσ.

Υπάρχει ένα μέλος το οποίο μου το ζητά στα 40 ευρώ μαξ και αυτά επειδή είναι τέλειο εμφανισιακά τι μπορώ να κάνω??

Να του πεις να πάει να πνιγεί. Προσωπική άποψη.

Πολλοί εμποράκοι μαζευτήκανε, Ίσως θέλει να το πουλήσει 70-80 ευρώ αυτός μετά. Άστονα.

Κρίμα απο 120 να το δώσεις στα 40 ευρώ, κλοπή είναι.

• Like 7
Δημοσ.

70-80 ευρώ όπως λέει και ο Sheogorath, τα μηχανικά πληκτρολόγια έχουν μεγάλη αντοχή, κι επίσης κρατάν και σε καλά επίπεδα και την τιμή τους, μη το δώσεις κάτω απο 70. Σκέψου πάντως να το κρατήσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Να του πεις να πάει να πνιγεί. Προσωπική άποψη.

Πολλοί εμποράκοι μαζευτήκανε, Ίσως θέλει να το πουλήσει 70-80 ευρώ αυτός μετά. Άστονα.

Κρίμα απο 120 να το δώσεις στα 40 ευρώ, κλοπή είναι.

Kαι ξέρεις τι , πέρα του ότι λυπάμαι που μου κάθεται έρημο και δεν θέλω να το χαραμίζω είναι και ότι τώρα έχω ανάγκη αλλιώς δεν με ενδιέφερε και τόσο πολύ να το πουλήσω. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΛΛΎΥΥΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ SHEOGPRATH ;)  ^_^  ^_^  για την άποψη σου το εκτιμώ. Άν πάντως από τα παλικάρια που παρακολουθού το θρεντ αυτό και ενδιαφέρονται ας μου στείλουν πμ. Σόρρυ για το offtopic μου

Δημοσ.

το tk άμα είναι σε άριστη κατάσταση 70-80€

Πάντως πριν 3 χρονια το ειχα παρει σε προσφορα 75€ αλιμονο οι τιμες που ανεβηκαν στον θεο

• Like 1
Δημοσ.

το tk άμα είναι σε άριστη κατάσταση 70-80€

Πάντως πριν 3 χρονια το ειχα παρει σε προσφορα 75€ αλιμονο οι τιμες που ανεβηκαν στον θεο

Με βρίσκεις σύμφωνο μαζί σου αλλά ρε παιδί στα 40 ευρώ??Δεν του ζήτησα και πολλά , μόνο 60 και αν ήταν έξω από την περιφέρεια Αττικής τα έξοδα δικά μου θα ήταν .

Δημοσ.

Με βρίσκεις σύμφωνο μαζί σου αλλά ρε παιδί στα 40 ευρώ??Δεν του ζήτησα και πολλά , μόνο 60 και αν ήταν έξω από την περιφέρεια Αττικής τα έξοδα δικά μου θα ήταν .

Ειπαμε οχι και 40. Είναι πολύ καλό μηχανικό πληκτρολόγιο ,αν δεν φύγει στα 70-80€ άπλα μην το δίνεις 

Παντως 3 χρονια τωρα φουλ χρηση και ειναι αψογο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...