Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλές οι τιμές, αν και ο Ε είναι λίγο πιο φθηνός αν το ψάξεις, κανα 40άρι μαξ.

Αλλά ναι, μην βάλεις Χ, θα την τηγανίσεις!

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

για να βαλω x δεν θα πρεπει να εχω και καλο συστημα ψυξης? μ φαινεται υπερβολικο αυτό που μ λεει ο τυπος αν και φαινεται πολύ ψαγμένος...λες ν παρω τον Ε?

Δημοσ.

Ο σχολιασμός αγγελιων δεν απαγορεύεται?

Τυπικα ναι, αλλα μερικες φορες ειναι τοσο γελοιες μερικες αγγελιες που ειναι απολυτα κατανοητη αντιδραση να απορησει η να θυμωσει με την ασχετοσυνη μερικων καποιος και να κανει μια απλη αναφορα εδω.Δεν εγινε εκτενης σχολιασμος εξαλλου.

• Like 9
Δημοσ.

Ο σχολιασμός αγγελιων δεν απαγορεύεται?

Σιωπή εσύ μωρέ, άσε μας να γελάσουμε λίγο. ;)

Aπαγορεύεται αν βάλει λινκ, και σχολιάζει συγκεκριμένη αγγελία.

Τώρα απλά "κάπου κάποτε είδε κάποια κάρτα". Δεν στοχοποιεί την αγγελία ή τον αγοραστή. ;)

• Like 6
Δημοσ.

Τυπικα ναι, αλλα μερικες φορες ειναι τοσο γελοιες μερικες αγγελιες που ειναι απολυτα κατανοητη αντιδραση να απορησει η να θυμωσει με την ασχετοσυνη μερικων καποιος και να κανει μια απλη αναφορα εδω.Δεν εγινε εκτενης σχολιασμος εξαλλου.

όπως αυτό ας πούμε.? :'D βέβαια μπορεί να είναι κάνα μαιμού όπως το polystation 64 και να πέρνει όντως κασέτες..

loooolzz.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Εχω κατι παλια παιχνιδια γνησια με το κουτι legend ( age of the empires) , ποσο μπορω να τα δωσω πακετο ; Ειναι το 2 και το expansion.

Δημοσ.

Εχω κατι παλια παιχνιδια γνησια με το κουτι legend ( age of the empires) , ποσο μπορω να τα δωσω πακετο ; Ειναι το 2 και το expansion.

Αυτα μπορει να εχουν συλλεκτικη αξια που εχει μεγαλη διαφοροποιηση.Οποτε δες ποσο πουλιουνται στο εξωτερικο και κρινε.

• Like 2
Δημοσ.

Corsair Obsidian 650D σε πολυ καλη εξωτερική και εσωτερική κατάσταση με μόνο αρνητικό την μη ύπαρξη του δεύτερου cage σκληρών μπορώ να το δωσω ως εχει 50-55 ευρω;

Αγορασμενο καλοκαιρι 2012 πρεπει να ειναι.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...