Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά πόσο λέτε ότι μπορεί να πιάσει ένα παλιό pc desktop που έχω με Intel quad q6600, 2gb ram, 8400gs και 500gb σκληρό αν θυμάμαι καλά?

Δημοσ.

Παιδιά πόσο λέτε ότι μπορεί να πιάσει ένα παλιό pc desktop που έχω με Intel quad q6600, 2gb ram, 8400gs και 500gb σκληρό αν θυμάμαι καλά?

150€

• Like 1
Δημοσ.

150€

Πολλά δεν λες? Η κάρτα είναι μόνο για ταινίες. Πρακτικά μόνο ο επεξεργαστής αξίζει.

Εγώ θα έλεγα μαξ 110-120.

• Like 1
Δημοσ.

Πολλά δεν λες? Η κάρτα είναι μόνο για ταινίες. Πρακτικά μόνο ο επεξεργαστής αξίζει.

Εγώ θα έλεγα μαξ 110-120.

Ναι άκυρο , 8800gt διάβασα ούτε 100€ τοτε

Δημοσ.

O άλλος λέει πύργος απο το eshop (εποχής c2d) αξίας πάνω απο χίλια ευρώ, με την απόδειξη να γράφει 500κάτι.

Seems legit.

• Like 7
Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα γύρω στα 250 πολύ βαριά 300€

Το εβαλα 250 και εφυγε σε χρονο μηδεν.

Αντε σιγα σιγα να μαζεψω λεφτα για 4k οθονη. :rolleyes:

• Like 2
Δημοσ.

O άλλος λέει πύργος απο το eshop (εποχής c2d) αξίας πάνω απο χίλια ευρώ, με την απόδειξη να γράφει 500κάτι.

Seems legit.

και γω πέτυχα τούμπανο gaming pc.....χωρίς gpu..Mε τα γραφικά του cpu έπαιζε...

Δημοσ.

Σαν τελικη τιμη ποσο μπορω να δωσω μια gigabyte windforce gtx 750 ti 2x oc αγορασμενη τον δεκεμβρη με αποδειξη αγορας  και εγγυηση?Καινουργια εχει 128 απο οτι βλεπω.

Δημοσ.

Σαν τελικη τιμη ποσο μπορω να δωσω μια gigabyte windforce gtx 750 ti 2x oc αγορασμενη τον δεκεμβρη με αποδειξη αγορας  και εγγυηση?Καινουργια εχει 128 απο οτι βλεπω.

90-100

και μια τελευτεα ερωτηση εναν σκληρο δισκο seagate barracuda  320 gb sata 2 7200 strofes ποσο να των δωσο ??

15-20.?

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...