Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χωρίς παρεξήγηση και εγώ..... :devil:

Γενικώς οι αγγελίες είναι τσιμπημένες σε ότι έχει να κάνει με μεταχειρισμένα parts. Και δεν αναφέρομαι μόνο σε πράγματα υπολογιστών αλλά και σε άλλα είδη....

Δεν είναι κάτι το οποίο το έχω παρατηρήσει εδώ στο Insomnia, αλλά γενικότερα στα ελληνικά sites που δημοπρατούν/πωλούν μεταχειρισμένα πράγματα οι ιδιώτες.

Μπορεί να είμαι λάθος αλλά αυτή την άποψη έχω....

Πάντα φιλικά προς όλους τους πωλητές! :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ετσι απο περιεργεια,μιας και προκειται να κανω μια αναβαθμιση,εχετε καποια γνωμη για τον επεξεργαστη,μητρικη,καρτα γραφικων και ram του συστηματος μου?(βλεπε υπογραφη)

edit: ειναι ολα αγορασμενα καλοκαιρι 2009

Xμμμ Συμβαίνει ένα παράδοξο στην περίπτωσή σου. Ενώ ο δίσκος σου καινούριος βρίσκεται ακόμα στα 100 ευρώ, ο νεότερος force 3 series ξεκινάει επίσης καινούριος από 85. Οπότε η τιμή του δικού σου θα κριθεί με βάση τον force 3 γιατί και sata3 μητρική να μην έχει κάποιος δεν εχει λόγο να προτιμήσει sata2 δίσκο καθώς μπορεί να του μείνει.

Με τα παραπάνω δεδομένα και αν θεωρήσουμε ότι ο force 3 μεταχειρισμένος θα πιάσει 65 (85 καινούριος) βλέπω τον δικό σου στο 50αρικο.

Αφεντικο με σκοτωνεις!!! :-D Περα απο την πλακα νομιζω οτι η καρτα αξιζει κατι παραπανω.140 πωλειται ακομα η 250.

Bασικά είναι λίγο κάτω από gts 450 σε επιδόσεις με gddr3 μνήμες (αντί 5) και δεν υποστηρίζει dx11. Ίσως το 40 να είναι λίγο αυστηρό. Κάπου 50-60 εκτιμώ εγώ. (125 πωλείται αλλά αυτό από μόνο του δεν λέει κάτι. Υπάρχει η 6770 που είναι αρκετά καλύτερη στα 100. Και στα 70-80 μεταχειρισμένη. Αν κάποιος δεν θέλει να κάνει sli δεν θα προτιμήσει 250 και 450. Δεν έχει λογική. Άρα πρέπει να έχεις ανταγωνιστική τιμή).

Πάντα προσωπική μου άποψη.

Bασικά είναι λίγο κάτω από gts 450 σε επιδόσεις με gddr3 μνήμες (αντί 5) και δεν υποστηρίζει dx11. Ίσως το 40 να είναι λίγο αυστηρό. Κάπου 50-60 εκτιμώ εγώ. (125 πωλείται αλλά αυτό από μόνο του δεν λέει κάτι. Υπάρχει η 6770 που είναι αρκετά καλύτερη στα 100. Και στα 70-80 μεταχειρισμένη. Αν κάποιος δεν θέλει να κάνει sli δεν θα προτιμήσει 250 και 450. Δεν έχει λογική. Άρα πρέπει να έχεις ανταγωνιστική τιμή).

Πάντα προσωπική μου άποψη.

Ναι εχεις δικιο και λαθος μου γιατι υπολογισα την δευτερη επιλογη απο το skroutz επειδη εχει παρομοια ψυξη.Οταν λες οτι δεν υποστηριζει dx11 εισαι σιγουρος?Στο dxdiag μου γραφει dx version 11.... :unsure:

Ναι εχεις δικιο και λαθος μου γιατι υπολογισα την δευτερη επιλογη απο το skroutz επειδη εχει παρομοια ψυξη.Οταν λες οτι δεν υποστηριζει dx11 εισαι σιγουρος?Στο dxdiag μου γραφει dx version 11.... :unsure:

Μα τα windows 7 έχουν ούτως ή άλλως dx11. Η κάρτα δεν το εκμεταλλεύεται, υποστηρίζει. Είδα 2,3 reviews οπότε είμαι σίγουρος.

cpu : i5 750

mobo : http://www.gigabyte.com.gr/products/page/mb/ga-p55-ud3_10/

ram : 4 gb kingston 1333

gpu : gts 250

case : http://www.skroutz.gr/s/59302/Antec-Three-Hundred.html

psu : thermaltake 700 w toughpower

hdd : wd 1 tb green caviar

οθονη : dell 19" vga /dvi 1440x900

ποσο κοστολογειται ??

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...