Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σας

αγορασα κατι μνημες απο το eshop και τις επεστρεψα σε 2 μερες γιατι ηταν κυριακη για να παρω κατι αλλο που μου

ειναι πολυ χρησιμο και βιαστικο. αυτοι με παιδευουν απο την δευτερα μεχρι και σημερα 5 μερες για να μου

δωσουν πιστωτικο. Ελενξαν τις μνημες λενε ειναι ενταξει αλλα δεν πηγαν ακομα στο τμημα επιστροφων απο την τριτη

λογο φορτου εργασιας λενε.δηλαδη εμεις δεν εουμε φορτο εργασιας?

Εσεις  εχετε αντιμετωπισει τετοιο προβλημα απο το εν λογο μαγαζι?

Εισαι σε λαθος τοπικ και αγοραζεις απο λαθος μαγαζι!

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπερα και παλι.ποσο πιανει ενα acer aspire G5935 15,6" αλλαγμενος δισκος με ssd kingston v300 120gb old filmware.ευχαριστω.

Επειδη ειναι 2009 μοντελο καλο ειναι να γραψεις την εξωτερικη του κατασταση και αν και ποσο κραταει η μπαταρια.

Δημοσ.

Καλη εξωτερικη κατασταση αν και οχι αριστη.μπαταρια δεν ξερω ποσο κραταει δεν την εχω πανω σχεδον ποτε.η χρηση που κανει ειναι αποκλειστικα youtube-onlinefilmer και αντε και κανα angrybirds.Θα δωθει με αλλαγμενες θρρμοαγωγιμες-καθαρισμενο εσωτερικα.ελεγα στα 200 λες να τα πιασω?

Δημοσ.

Ισως 150 αλλα και παλι πρεπει να βαλεις την μπαταρια πανω για να δεις διαρκεια

Η μαλλον λογω δισκου ξεκινα απο 180 και βλέπεις.

Δημοσ.

Οκ να σαι καλα.θα το κανω μολις γυρισω σπιτι ειμαι δουλεια τωρα.κατι ακομα.....δεν μετραει πολυ το ξερω αλλα ειναι απο φρεσκο φορματ μολις την τριτη το κανα και εκανα update καπακια τα 10 ρια τα win.... 64bit pro.τωρα κατι αλλο...το βραδυ....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...