Ghost_Man2329 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 παιδια ποσο να αγωρασω μια msi radeon hd 6950 2gb twin frozriii Site: gpu
~Palpatin~ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 παιδια ποσο να αγωρασω μια msi radeon hd 6950 2gb twin frozriii Site: gpu Γύρω στα 80 ευρώ. Όχι παραπάνω.
Ghost_Man2329 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Γύρω στα 80 ευρώ. Όχι παραπάνω. ευχαριστω και εγω εκει γυρω σκεφτω μουν
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Εχει τρελαθει ο κοσμος! Σημερα πηγα να αγορασω δυο πραγματα ενα σετακι 775 που η μητρικη αναβε μονη της και ενα ταμπλετ λευκο turbo-x απο το αγγελιοπολις που μου ειπε οτι εχει απλα μερικες ψιλες γρατσουνιες που οταν ειναι αναμμενο δεν τις βλεπεις και τελικα ηταν σαν αραχνη σπασμενο το τζαμι της οθονης και ετρεχα απο Περιστερι Καισαριανη!!! Φυσικα δεν πηρα τιποτα αλλα ελεος ειδικα στον δευτερο του ειπα "γραψε στην αγγελια σου οτι ειναι σπασμενο το τζαμι της οθονης μην κουβαλησεις και αλλους αδικα οπως κουβαλησες εμενα" και η απαντηση ηταν "θα βρω καποιον να το πουλησω" 4
~Palpatin~ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Εχει τρελαθει ο κοσμος! Σημερα πηγα να αγορασω δυο πραγματα ενα σετακι 775 που η μητρικη αναβε μονη της και ενα ταμπλετ λευκο turbo-x απο το αγγελιοπολις που μου ειπε οτι εχει απλα μερικες ψιλες γρατσουνιες που οταν ειναι αναμμενο δεν τις βλεπεις και τελικα ηταν σαν αραχνη σπασμενο το τζαμι της οθονης και ετρεχα απο Περιστερι Καισαριανη!!! Φυσικα δεν πηρα τιποτα αλλα ελεος ειδικα στον δευτερο του ειπα "γραψε στην αγγελια σου οτι ειναι σπασμενο το τζαμι της οθονης μην κουβαλησεις και αλλους αδικα οπως κουβαλησες εμενα" και η απαντηση ηταν "θα βρω καποιον να το πουλησω" Που να δεις εδώ μέσα 2
Niki_Ath Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Η 680 4gb ναι είναι πολλά τα 250 όταν η 960 κοστίζει περίπου τα ίδια. Θα έλεγα κάπου 180-190 μαξ, απόλυτα. Η υπόθεση με τον C2D ας φύγει καλύτερα σε κομμάτια γιατί αν και αξίζει 300 ευρώ σύνολο δύσκολα να φύγει όλο μαζί. 200€ την μια εδωσα πριν κάνα μήνα δύο κομμάτια που είχα (gainward phantom 680 4gb) έφυγαν σε δύο μέρες άνετα οπότε 190€ είναι πολύ καλή τιμή.
Inler Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Εγω πηγα να παρω πριν 40 μερες μια μητρικη και ειχε ενα κομμενο και ενα στραβωμενο pin χωρις να μου το εχει πει....Γενικοτερα προσοχη γιατι γινεται της τρελης...Ο αλλος πουλαει 680 4GB 300e.... 2
junior-21- Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 καλημερα. Gigabyte X79 Sniper 2 με ολα τα παρελκομενα σε κατασταση σφραγισμενης και δουλεμενη βαρια 10 ωρες μαζι με i7 3930K ποσο λέτε? Δεν εχουν εγγυηση.
SayMyNameBaby Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Εγω πηγα να παρω πριν 40 μερες μια μητρικη και ειχε ενα κομμενο και ενα στραβωμενο pin χωρις να μου το εχει πει....Γενικοτερα προσοχη γιατι γινεται της τρελης...Ο αλλος πουλαει 680 4GB 300e.... Αυτο κατι ειναι?? Ειδα 40ε να πουλαει ενας τν στοκ ψυκτρα τς AMD..αν ειναι δυνατον.
petaw-se-oneiro Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Γνήσια windows 8.1 pro πόσο μπορώ να τα πουλήσω;;
7nisiotis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Τέσσερις (4) τέτοιες μνήμες των 2 gb ( σύνολο 8GB ) πόσο μπορούμε να τις δώσουμε; 1600Mhz ( CL9 - 1.65v )
arrows Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Βγαίνουμε λίγο off, απλά θέλω να μου εξηγήσεις πώς έφτασες σε αυτό το συμπέρασμα, καθαρά από περιέργεια. Γιατί ναι, μια 680 -κάρτα σχεδόν 4ετίας πια- να είναι ακριβότερη από μια 960, θεωρείται λίιιγο τσιμπημένη. Όσο για τον c2d, είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση. Από τη μία έχει μερικά περιφερειακά που ακόμα αξίζουν, όπως η 6870, οι μνήμες, ο ssd, το κουτί. Όμως, με τη λογική μου τουλάχιστον, παρ' όλο που μπορεί όλα αυτά να αξίζουν και 300€, στην τελική ο αγοραστής θα έχει δώσει τόσα λεφτά για c2d. Όσο ποιοτικά και να είναι τα υπόλοιπα. Οπότε θα ήταν πιο λογικό να τα δώσει σε κομμάτια. Η 680 η 770 οπως μετονομαστηκε ειναι πολυ γρηγοροτερη της 960 καμμι σχεση δεν εχει οποτε το αντιτιμο αυτο ειναι λογικο, αν ειχα 680 τοσο θατην εδινα λιγοτερο θα ηταν σκοτωμα απο τη στιγμη που υπαρχουν 370 στο διακοσαρι
stefant24 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Γνήσια windows 8.1 pro πόσο μπορώ να τα πουλήσω;; 10-15 ευρώ ανάλογα την συμμετοχή Τέσσερις (4) τέτοιες μνήμες των 2 gb ( σύνολο 8GB ) πόσο μπορούμε να τις δώσουμε; 1600Mhz ( CL9 - 1.65v ) 35 ή 40 ευρώ ανάλογα την δραστηριότητα (δηλαδή πόσο δημοφιλές είναι) Παιδιά μια ερώτηση πόσο να δώσω μια CM NEPTON 240M άθικτη χωρίς τα ανεμιστηράκια της COOLERMASTER και γενικά χωρίς ανεμιστηράκια , χωρίς κουτί και παρελκόμενα και με κομμένο το κεφάλι του καλωδίου που συνδέεται πάνω μητρική ???? Και πόσο να δώσω μια CM NEPTON 120 XL με ένα πρόβλημα στην αντλία με κουτί χωρίς παρελκόμενα και χωρίς ανεμιστηράκια και κομμένο το κεφάλι του καλωδίου που συνδέεται πάνω μητρική??????? 2
stefant24 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά μια ερώτηση πόσο να δώσω μια CM NEPTON 240M άθικτη χωρίς τα ανεμιστηράκια της COOLERMASTER και γενικά χωρίς ανεμιστηράκια , χωρίς κουτί και παρελκόμενα και με κομμένο το κεφάλι του καλωδίου που συνδέεται πάνω μητρική ???? Και πόσο να δώσω μια CM NEPTON 120 XL με ένα πρόβλημα στην αντλία με κουτί χωρίς παρελκόμενα και χωρίς ανεμιστηράκια και κομμένο το κεφάλι του καλωδίου που συνδέεται πάνω μητρική??????? Πάντως όποιος ενδιαφέρεται για τις παραπάνω θα δοθούν έπειτα από συγκατάθεση φίλου στα 50 ευρώ τα δύο παραπάνω CoolerMaster
giannis295 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 καλημερα σας αγορασα κατι μνημες απο το eshop και τις επεστρεψα σε 2 μερες γιατι ηταν κυριακη για να παρω κατι αλλο που μου ειναι πολυ χρησιμο και βιαστικο. αυτοι με παιδευουν απο την δευτερα μεχρι και σημερα 5 μερες για να μου δωσουν πιστωτικο. Ελενξαν τις μνημες λενε ειναι ενταξει αλλα δεν πηγαν ακομα στο τμημα επιστροφων απο την τριτη λογο φορτου εργασιας λενε.δηλαδη εμεις δεν εουμε φορτο εργασιας? Εσεις εχετε αντιμετωπισει τετοιο προβλημα απο το εν λογο μαγαζι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις