Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει εδω και καιρο αγγελια στα 350 ευρω μαζι με το block για υδροψυξη και δεν εχει πουληθει.

Μπορείς να το παραθέσεις να το κοιτάξω και εγώ μία ????

Δημοσ.

Δεν μπορω να την βρω αλλα θυμαμαι οτι την ειχα δει και ημουν σε σκεψη να την παρω αλλα θα επρεπε να βαλω υδροψυξη στον υπολογιστη και εκει εκανα πισω.

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις αν είναι εύκολο μια εκτίμηση ακόμη για gtx680 phantom 4gb.Αγορά το 2013 χωρίς απόδειξη.

250 ευρώ. Όσον αφορά την TITAN άμα δεν δεις ενδιαφέρον τότε κατεβάζεις την τιμή.

Δεν μπορω να την βρω αλλα θυμαμαι οτι την ειχα δει και ημουν σε σκεψη να την παρω αλλα θα επρεπε να βαλω υδροψυξη στον υπολογιστη και εκει εκανα πισω.

Δεν πειράζει αν τα βρει σκούρα θα κατεβάσει την τιμή

• Like 1
Δημοσ.

Με ποια λογική κοστολογείς 250€ μια 680 (για να μην πιάσουμε τον c2d στα 300 που είναι άλλη ιστορία)?

Εκτίμηση έκανα , αν εσύ νομίζεις κάτι λιγότερο το αναφέρεις . Τον c2d στα 250-300 ευρώ του είπα να τα βάλει λόγω του υπόλοιπου hardware . Aν πάλι κρίνεις εσύ λιγότερο μπορείς να το αναφέρεις και αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Βγαίνουμε λίγο off, απλά θέλω να μου εξηγήσεις πώς έφτασες σε αυτό το συμπέρασμα, καθαρά από περιέργεια.
Γιατί ναι, μια 680 -κάρτα σχεδόν 4ετίας πια- να είναι ακριβότερη από μια 960, θεωρείται λίιιγο τσιμπημένη.

Όσο για τον c2d, είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση.
Από τη μία έχει μερικά περιφερειακά που ακόμα αξίζουν, όπως η 6870, οι μνήμες, ο ssd, το κουτί.
Όμως, με τη λογική μου τουλάχιστον, παρ' όλο που μπορεί όλα αυτά να αξίζουν και 300€, στην τελική ο αγοραστής θα έχει δώσει τόσα λεφτά για c2d.

Όσο ποιοτικά και να είναι τα υπόλοιπα.

Οπότε θα ήταν πιο λογικό να τα δώσει σε κομμάτια.

• Like 4
Δημοσ.

Η 680 4gb ναι είναι πολλά τα 250 όταν η 960 κοστίζει περίπου τα ίδια.

Θα έλεγα κάπου 180-190 μαξ, απόλυτα.

Η υπόθεση με τον C2D ας φύγει καλύτερα σε κομμάτια γιατί αν και αξίζει 300 ευρώ σύνολο δύσκολα να φύγει όλο μαζί.

• Like 2
Δημοσ.

Στο range 160-180 υπάρχει πιθανότητα να πουληθεί η gtx 680 διότι όταν βγαίνουν σε αγγελίες σίγουρα δυνατότερες gpu όπως 280Χ στα 180-200 ευρώ δυσχαιρένουν την μεταπώληση της πράσινης.

• Like 1
Δημοσ.

160 εδωσα εγω 280X  της ASUS και ηταν η ποιο δυνατη υλοποιηση της.

Ήταν λίγα, στο είχαμε πεί. Καλώς την έδωσες τόσα αλλά θα έπαιρνες και 180 ;)

Δημοσ.

Ήταν λίγα, στο είχαμε πεί. Καλώς την έδωσες τόσα αλλά θα έπαιρνες και 180 ;)

Τωρα που χαζευα αγγελιες στην ΧΕ εχει μια με 160 Gigabyte και εχει και μια 290Χ στα 260 πιστευω αρκετα καλη τιμη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...