Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν σε έβρισα προφανώς, ούτε ήταν αυτός ο στόχος μου ήταν έντονο το πόστ μου μόνο και μόνο για να σου δείξω οτι είναι πραγματικό πέταμα χρημάτων η αγορά ενός αρχαίου μηχανήματος με μόνο επιχείρημα το brand, και μην παρασυρθείς "εδω είμαι κατηγορηματικός" από ανεύθυνα ποστ που μιλάνε για κορόιδα που αγοράζουν ι7 και 'εξυπνους που κρατούν imac 10 ετία (αυτό είναι προσβλητικό και ανεύθυνο ποστ"

Ακόμα και καινούριος ο imac έιχε στην εποχή του low end hardware σε ενα ελκυστικό πακέτο τίποτε άλλο, τα 300€ είναι διαστημικό ποσο, και επειδή έχω παράδειγμα πρόσφατο με γνωστό που απέκτησε "παρά τις υποδείξεις μου για το αντίθετο All in one με touchscren με τον τρομερό ι5-5200U (διπύρηνος ναι) και μετά αφου έχασε ουσιαστικά 1000€ αναρωτιέται γιατί δεν σηκώνει (oculus rift) που το προγραμμάτιζε για αγορά

Δεν είναι κρίμα να πάρεις κάτι και μετα αφου έχεις χαλάσει τα χρήματα σου να μην έχεις να το αντικαταστήσεις? 

Θα συμφωνήσω. Χτες συζητάγαμε για κάτι δικά μου κομμάτια, cpu q6600, p5k μητρική, 4 gb μνήμη, gpu 8800 gt!, κτλ.... Και δεν μπορώ να βγάλω ούτε 120-150 ευρώ, το μηχάνημα πετάει.....Για ένα μήλο και μόνο, δεν αξίζει να δώσεις τόσα...

• Like 2
Δημοσ.

Θα συμφωνήσω. Χτες συζητάγαμε για κάτι δικά μου κομμάτια, cpu q6600, p5k μητρική, 4 gb μνήμη, gpu 8800 gt!, κτλ.... Και δεν μπορώ να βγάλω ούτε 120-150 ευρώ, το μηχάνημα πετάει.....Για ένα μήλο και μόνο, δεν αξίζει να δώσεις τόσα...

Λέτε ρε παιδια?? Κι εγώ αυτό σκέφτηκα όμως αν του βάλω έναν ssd και μια 8αρα ram ούτε τότε θα αξίζει? Πεταμενα λεφτά θα είναι?

Δεν σε έβρισα προφανώς, ούτε ήταν αυτός ο στόχος μου ήταν έντονο το πόστ μου μόνο και μόνο για να σου δείξω οτι είναι πραγματικό πέταμα χρημάτων η αγορά ενός αρχαίου μηχανήματος με μόνο επιχείρημα το brand, και μην παρασυρθείς "εδω είμαι κατηγορηματικός" από ανεύθυνα ποστ που μιλάνε για κορόιδα που αγοράζουν ι7 και 'εξυπνους που κρατούν imac 10 ετία (αυτό είναι προσβλητικό και ανεύθυνο ποστ"

Ακόμα και καινούριος ο imac έιχε στην εποχή του low end hardware σε ενα ελκυστικό πακέτο τίποτε άλλο, τα 300€ είναι διαστημικό ποσο, και επειδή έχω παράδειγμα πρόσφατο με γνωστό που απέκτησε "παρά τις υποδείξεις μου για το αντίθετο All in one με touchscren με τον τρομερό ι5-5200U (διπύρηνος ναι) και μετά αφου έχασε ουσιαστικά 1000€ αναρωτιέται γιατί δεν σηκώνει (oculus rift) που το προγραμμάτιζε για αγορά

Δεν είναι κρίμα να πάρεις κάτι και μετα αφου έχεις χαλάσει τα χρήματα σου να μην έχεις να το αντικαταστήσεις?

Σε βρίσκω πολύ σωστό!
  • Like 2
Δημοσ.

Δηλαδη θα σου παει 4 κατοσταρικα τουλαχιστον. Και μπορεις ευκολα να αλλαξεις δισκο και μνημη η ειναι απο τα imac που θελουν βεντουζα για να βγει το panel της οθονης;

https://www.ifixit.com/Guide/iMac+Intel+21.5-Inch+EMC+2308+Hard+Drive+Replacement/1766

Ειναι πολλα τα λεφτα Αρη για core 2 duo!!! Με 4 κατοσταρικα βρισκεις καλη μοναδα με 23-24 οθονη.

• Like 3
Δημοσ.

Δηλαδη θα σου παει 4 κατοσταρικα τουλαχιστον. Και μπορεις ευκολα να αλλαξεις δισκο και μνημη η ειναι απο τα imac που θελουν βεντουζα για να βγει το panel της οθονης;

https://www.ifixit.com/Guide/iMac+Intel+21.5-Inch+EMC+2308+Hard+Drive+Replacement/1766

Ειναι πολλα τα λεφτα Αρη για core 2 duo!!! Με 4 κατοσταρικα βρισκεις καλη μοναδα με 23-24 οθονη.

Ναι θέλει βεντουζα η οθονη.Με 4 κατοσταρικα δηλαδή ποιο?
Δημοσ.

Λέτε ρε παιδια?? Κι εγώ αυτό σκέφτηκα όμως αν του βάλω έναν ssd και μια 8αρα ram ούτε τότε θα αξίζει? Πεταμενα λεφτά θα είναι?

Σε βρίσκω πολύ σωστό!

Βάλε τον ssd και 2χ4 ddr4 2133 σε μητρική του εξαμήνου, διπυρηνο skylake, με τα ίδια λεφτά, αυτό σου εξηγούμε... Εγώ αν έδινα σήμερα 400-450 € για υπολογιστή, ούτε καν σε ivy bridge και ddr3 δεν θα πήγαινα, πόσο μάλλον σε wolfdale και ddr2 στα ... 800...

• Like 2
Δημοσ.

<p>Δεν ξέρω αν αυτό είναι το σωστό thread για κονσόλες αλλά πόσο πάει να πουλήσω ένα <strong>PS3 Slim με 500GB και 2 χειριστήρια</strong>; Το PS3 Slim είναι σε άριστη κατάσταση αγρατσούνιστο και το καθάρισα εσωτερικά με πεπιεσμένο αέρα για σκόνες κτλ. Τα 2 χειριστήρια δεν είναι στις καλύτερες τους αλλά κάνουν την δουλειά τους (oi αριστεροί μοχλοί τους είναι λίγο ευαίσθητοι με αποτέλεσμα καμιά φορά να προχωρά λίγο μόνο του)</p>

<p> </p>

<p>Το πουλάω γιατί... glorious PC gaming master race και τα μυαλά στα κάγκελα :P</p>

130 ευρώ

• Like 1
Δημοσ.

Όταν πάτησα να συγκρίνω τον επεξεργαστή μου, ο οποίος ήταν πανάκριβος όταν βγήκε (Q6600 - 4πύρηνο - 8mb cache !! ), με τον g4400, 65 € σήμερα, παραλίγο να βάλω τα κλάματα !!!! Καλά στα single - threaded, αντε να το καταπιώ το 100 % παραπάνω απόδοση του G, αλλά και σε multi να τον πατάει στα αυτιά ;;; Εξ ου και η πρότασή μου..

• Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους σας ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!!!! Μια ερώτηση έχω LOGITECH X540 5.1. ηχεία πόσο να τα πουλήσω είναι σε εξαιρετική κατάσταση γιατί κάθε μήνα τα καθαρίζω και είναι προσεγμένα καθ'όλη την διάρκεια της λειτουργίας τους.Υπάρχει όμως το εξής ελλάτωμα στο μεσσαίο ηχείο , όχι το woofer , έχει σπάσει το stand του κατά τα άλλα λειτουργεί.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας παιδιά. Τελικά δεν αξίζει η αγορα του imac. Αυτό ήθελα να μάθω και πήρα πολύ σοβαρά τις απόψεις σας. Πάμε για άλλη ερευνα τωρα. Ναστε καλά.

• Like 7
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους σας ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!!!! Μια ερώτηση έχω LOGITECH X540 5.1. ηχεία πόσο να τα πουλήσω είναι σε εξαιρετική κατάσταση γιατί κάθε μήνα τα καθαρίζω και είναι προσεγμένα καθ'όλη την διάρκεια της λειτουργίας τους.Υπάρχει όμως το εξής ελλάτωμα στο μεσσαίο ηχείο , όχι το woofer , έχει σπάσει το stand του κατά τα άλλα λειτουργεί.

Παιδιά μήποως γνωρίζει κανένας να μου πει???

Δημοσ.

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση τα Logitech X540 5.1 ηχεία πόσο να τα δώσω στα 50 ευρώ είναι καλά?

Πολλά είναι κατα την γνώμη μου αφού με λίγα παραπάνω παίρνεις αυτά που δεν είναι και 5 χρονών. https://www.skroutz.gr/s/315344/Logitech-Surround-Sound-Speakers-Z506.html

Δημοσ.

Άρα φίλε μου πόσα λες να το δώσω ?? Τα ηχεία καθαρθζονται κάθε μήνα και έχουν δουλέψει προσεγμένα πότε πάνω από το 30-40% και πολλά λέω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...