kalvar Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μια χαρά λοιπόν ! Το ίδιο έχεις και κάποιος φίλος μου. Το πήγαμε στα 6γιγα μνήμη και του αλλάξαμε τον δίσκο με ένα 2terabyte υβριδικό, εκεί να δεις βολίδα, εννοείται El Capitan. Ανέβασε ram, και αξίζει. Ακόμα και σαν οθόνη είναι καλό, αλλά θέλει μνήμη. Βρε παιδιά τι είναι το el capitan και που πως θα το βρω? Μνήμη πόση λέτε? Και πόσο στοιχιζει? Θέλει ειδικά για imac μνήμη ή παίζουν όλες?
johninio Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Παιδια ενας kingston v300 60 gb μεταχειρισμενος με ζωη και επιδοσεις 100 % sentinel και υπολοιπο εγγυησης ποσο μπορει να δοθει;25ε ειναι καλα;
~Palpatin~ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Παιδια ενας kingston v300 60 gb μεταχειρισμενος με ζωη και επιδοσεις 100 % sentinel και υπολοιπο εγγυησης ποσο μπορει να δοθει;25ε ειναι καλα; Πολύ αργός SSD και μικρός αλλά καλή τιμή απο μένα.
johninio Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Αντε να πεσω 20ε. Μετα δεν αξιζει να τον δωσω
nick0lis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Βρε παιδιά τι είναι το el capitan και που πως θα το βρω? Μνήμη πόση λέτε? Και πόσο στοιχιζει? Θέλει ειδικά για imac μνήμη ή παίζουν όλες? ο φιλος μου πήρε ενα στικ 4γιγα οχι για ιμακ el capitan ειναι το τελευταίο osx
kalvar Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 ο φιλος μου πήρε ενα στικ 4γιγα οχι για ιμακ el capitan ειναι το τελευταίο osx Τι εννοεις όχι για imac. Ξέρεις ποσό το πήρε? Παιδιά νομίζω οτι δεν αξίζει η αγορά του. Αν ήταν μοντελο του 2010 τότε ναι θα αξιζε. Το el capital δεν θα σέρνεται σε μοντέλο του 2009? Νομίζω ότι για να πεις οκ για το μηχάνημα αυτό πρέπει να του βάλεις ram και ssd. Άρα ποσό θα στοιχίσει γενικά όλο το κουστούμι? Γι αυτό εξαρχής ρώτησα αν αξίζει. Περιμένω απόψεις.
arrows Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά πήγα και το είδα το imac. Τελικά είναι μοντέλο του 2009 Κορ του ντου ντουος με 2 γκίκα ραμ. Το μηχάνημα είναι στην πένα. Ολοκαίνουργιο εμφανισιακά χωρίς το παραμικρό ψεγάδι.Και καθόλου ταλαιπωρημένο.Του έχει κάνει και σερβίς και φορμάτ. Και τρέχει βολίδα. Τα αξίζει τα 300 ευρώ???? Απο που να το πιασει κανεις διαβαζω ενα thread που συνηθως προσπερνω αλλα εδω δε μπορω να μην το πω Σε πολλους τους φταινε αγγελιες για 775 πλατφορμα και κατακρινουν τους πωλητες για υψηλες τιμες σε αρχαια συστηματα ομως αν βαλουμε εναν αρχαιο wolfdale με δυο γιγα μνημης σε ενα περιτυλιγμα με το μηλαρακι ΑΜΕΣΩΣ δικαιολογειται η τρακοσαρου και λεμε οτι βγαζει και δεκαετια......Δε θα σχολιασω ουτε τη φαιδροτητα των ανωτερω αλλα αναλογικα (με αυτο τον τροπο σκεψης) ενας q9550 με μια p5w dh deluxe θα επρεπε να κανει 600€. Και το οτι ο mac δεν κολαει και τα windows κολλανε ειναι επιχειρημα χαζογκομενας δεν αντεχει καν αναλυση τετοια παπαρια γιατι αυτο ειναι 5
~Palpatin~ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Απο που να το πιασει κανεις διαβαζω ενα thread που συνηθως προσπερνω αλλα εδω δε μπορω να μην το πω Σε πολλους τους φταινε αγγελιες για 775 πλατφορμα και κατακρινουν τους πωλητες για υψηλες τιμες σε αρχαια συστηματα ομως αν βαλουμε εναν αρχαιο wolfdale με δυο γιγα μνημης σε ενα περιτυλιγμα με το μηλαρακι ΑΜΕΣΩΣ δικαιολογειται η τρακοσαρου και λεμε οτι βγαζει και δεκαετια......Δε θα σχολιασω ουτε τη φαιδροτητα των ανωτερω αλλα αναλογικα (με αυτο τον τροπο σκεψης) ενας q9550 με μια p5w dh deluxe θα επρεπε να κανει 600€. Και το οτι ο mac δεν κολαει και τα windows κολλανε ειναι επιχειρημα χαζογκομενας δεν αντεχει καν αναλυση τετοια παπαρια γιατι αυτο ειναι Κοίτα, αν ήταν του 2011 με i3 θα άντεχε όπως είπα και 3 και 5 χρόνια για απλή χρήση. Και ναι τα mac είναι πολύ πιο fluid απο windows. Ο μόνος λόγος που πιθανόν να αξίζει πλέον είναι όπως τόνισα η ποιότητα οθόνης αλλά δεν έχω δει μοντέλο του 2009 απο κοντά. Ο λόγος που αρπάζεσαι δεν κατάλαβα. 3
kalvar Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Απο που να το πιασει κανεις διαβαζω ενα thread που συνηθως προσπερνω αλλα εδω δε μπορω να μην το πω Σε πολλους τους φταινε αγγελιες για 775 πλατφορμα και κατακρινουν τους πωλητες για υψηλες τιμες σε αρχαια συστηματα ομως αν βαλουμε εναν αρχαιο wolfdale με δυο γιγα μνημης σε ενα περιτυλιγμα με το μηλαρακι ΑΜΕΣΩΣ δικαιολογειται η τρακοσαρου και λεμε οτι βγαζει και δεκαετια......Δε θα σχολιασω ουτε τη φαιδροτητα των ανωτερω αλλα αναλογικα (με αυτο τον τροπο σκεψης) ενας q9550 με μια p5w dh deluxe θα επρεπε να κανει 600€. Και το οτι ο mac δεν κολαει και τα windows κολλανε ειναι επιχειρημα χαζογκομενας δεν αντεχει καν αναλυση τετοια παπαρια γιατι αυτο ειναι Τώρα αυτός είναι σωστός τρόπος συμπεριφοράς και έκφρασης? Εγώ μια ερώτηση εκανα. Ούτε σε εβρισα ούτε σε κακοχαρακτηρισα. Προς τι λοιπόν αυτή η επίθεση. Εξάλλου ένα φόρουμ είναι που εκφράζουμε τις απορίες μας, μαθαίνουμε πραγματα και διορθώνουμε λάθη. Δεν νομιζω εξάλλου και οι διαχειριστές του φόρουμ να θέλουν τέτοιου είδους απαντήσεις. Δεν υπάρχει κανένας λόγος προστριβής γι αυτό ας χαμηλώσουν οι τόνοι.
~Palpatin~ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Τώρα αυτός είναι σωστός τρόπος συμπεριφοράς και έκφρασης? Εγώ μια ερώτηση εκανα. Ούτε σε εβρισα ούτε σε κακοχαρακτηρισα. Προς τι λοιπόν αυτή η επίθεση. Εξάλλου ένα φόρουμ είναι που εκφράζουμε τις απορίες μας, μαθαίνουμε πραγματα και διορθώνουμε λάθη. Δεν νομιζω εξάλλου και οι διαχειριστές του φόρουμ να θέλουν τέτοιου είδους απαντήσεις. Δεν υπάρχει κανένας λόγος προστριβής γι αυτό ας χαμηλώσουν οι τόνοι. Keep it down, μην αρχίσουμε Ξέρω ότι δεν το εννοούσε όπως ακούστηκε
Alexaras1991 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δεν ξέρω αν αυτό είναι το σωστό thread για κονσόλες αλλά πόσο πάει να πουλήσω ένα PS3 Slim με 500GB και 2 χειριστήρια; Το PS3 Slim είναι σε άριστη κατάσταση αγρατσούνιστο και το καθάρισα εσωτερικά με πεπιεσμένο αέρα για σκόνες κτλ. Τα 2 χειριστήρια δεν είναι στις καλύτερες τους αλλά κάνουν την δουλειά τους (oi αριστεροί μοχλοί τους είναι λίγο ευαίσθητοι με αποτέλεσμα καμιά φορά να προχωρά λίγο μόνο του) Το πουλάω γιατί... glorious PC gaming master race και τα μυαλά στα κάγκελα
Fanistop Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά πόσο μπορώ να δώσω το λάπτοπ; http://www.toshiba.eu/discontinued-products/satellite-l500-1qe/Είναι σε αρκετά καλή κατάσταση..
Pontikaskorinthos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά πόσο μπορώ να δώσω το λάπτοπ; http://www.toshiba.eu/discontinued-products/satellite-l500-1qe/ Είναι σε αρκετά καλή κατάσταση.. Είναι ακριβώς αυτά τα χαρακτηριστικά ;;; γιατί έχω πετύχει l500 με t3100 και 4 gb DDR 2... Αν είναι όντως αυτά, προσωπικά, πάνω από 100-120 δεν θα έδινα
bananakos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Εχω και εγω ενα l505 10v με Ε6600 8gb ram αψωγο το ειχα βαλει παλια 130 ευρω και δεν ειχε φυγει.Τετοια λαπτοπ δεν αξιζουν αφου με 200 περνεις καινουργιο.Ουτε εγω θα εδινα πανω απο 120 ευρω.Κρατα το για καμια εκδρομουλα οπως εγω. 1
arrows Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Τώρα αυτός είναι σωστός τρόπος συμπεριφοράς και έκφρασης? Εγώ μια ερώτηση εκανα. Ούτε σε εβρισα ούτε σε κακοχαρακτηρισα. Προς τι λοιπόν αυτή η επίθεση. Εξάλλου ένα φόρουμ είναι που εκφράζουμε τις απορίες μας, μαθαίνουμε πραγματα και διορθώνουμε λάθη. Δεν νομιζω εξάλλου και οι διαχειριστές του φόρουμ να θέλουν τέτοιου είδους απαντήσεις. Δεν υπάρχει κανένας λόγος προστριβής γι αυτό ας χαμηλώσουν οι τόνοι. Δεν σε έβρισα προφανώς, ούτε ήταν αυτός ο στόχος μου ήταν έντονο το πόστ μου μόνο και μόνο για να σου δείξω οτι είναι πραγματικό πέταμα χρημάτων η αγορά ενός αρχαίου μηχανήματος με μόνο επιχείρημα το brand, και μην παρασυρθείς "εδω είμαι κατηγορηματικός" από ανεύθυνα ποστ που μιλάνε για κορόιδα που αγοράζουν ι7 και 'εξυπνους που κρατούν imac 10 ετία (αυτό είναι προσβλητικό και ανεύθυνο ποστ" Ακόμα και καινούριος ο imac έιχε στην εποχή του low end hardware σε ενα ελκυστικό πακέτο τίποτε άλλο, τα 300€ είναι διαστημικό ποσο, και επειδή έχω παράδειγμα πρόσφατο με γνωστό που απέκτησε "παρά τις υποδείξεις μου για το αντίθετο All in one με touchscren με τον τρομερό ι5-5200U (διπύρηνος ναι) και μετά αφου έχασε ουσιαστικά 1000€ αναρωτιέται γιατί δεν σηκώνει (oculus rift) που το προγραμμάτιζε για αγορά Δεν είναι κρίμα να πάρεις κάτι και μετα αφου έχεις χαλάσει τα χρήματα σου να μην έχεις να το αντικαταστήσεις? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις