Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

κλαίω.

Γιατι ? Αν αλλαξω δίσκο , βαλω ssd και βάλω 8αρα μνημη δεν θα ειναι οκ για 6-7 χρόνια? Ισως και 10 όπως λεει και ο nick0lis.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι ? Αν αλλαξω δίσκο , βαλω ssd και βάλω 8αρα μνημη δεν θα ειναι οκ για 6-7 χρόνια? Ισως και 10 όπως λεει και ο nick0lis.

Μην τους ακούς εδώ, μπες σε φόρουμ μακ που υπάρχουν ιμάκ που λειτουργούν πάνω απο 10 χρονια.

Το MacBook μου ειναι του 2007, μια χαρά δουλεύει.

Εδώ κάποιους τους δουλεύει η Ιντελ, κάθε χρόνο αλλάζουν ι7 γιατί δεν τους φτάνει ο προηγούμενος

• Like 2
Δημοσ.

Μην τους ακούς εδώ, μπες σε φόρουμ μακ που υπάρχουν ιμάκ που λειτουργούν πάνω απο 10 χρονια.

Εδώ κάποιους τους δουλεύει η Ιντελ, κάθε χρόνο αλλάζουν ι7 γιατί δεν τους φτάνει ο προηγούμενος

Αν θεωρητικά δεν χαλάσει κάτι ναι. Είναι τόσο καλή κατασκευή (θερμοκρασίες κτλ)?

Δημοσ.

Μια P5k - κάτι (αλήθεια δεν θυμάμαι lol) με τον q6600, 4 gb μνήμη (800+667), σκληρό 500 gb και την 8800 gt, πόσο λέτε να τα πουλήσω;; ... Θέλω να πάρω τίποτα καινούργιο και το σκέφτομαι..

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Απο λάπτοπ με καμένη μητρική θέλω να πουλησω επεξεργαστή, οθόνη, μνήμη Ραμ και μπαταρία τροφοδοτικό.Επεξεργαστής είναι ο core i3 3110m,μνήμη so dimm 4gb ddr3 samsung 12800 στα 1600mhz.Τα μέρη προέρχονται απο Samsung NP300E5C S03.Σε τι τιμες μπορω να τα δώσω;

Δημοσ.

Μια P5k - κάτι (αλήθεια δεν θυμάμαι lol) με τον q6600, 4 gb μνήμη (800+667), σκληρό 500 gb και την 8800 gt, πόσο λέτε να τα πουλήσω;; ... Θέλω να πάρω τίποτα καινούργιο και το σκέφτομαι..

~100-125 ε περίπου, πολύ δύσκολο όμως να βρεθεί κάποιος που να ενδιαφέρεται.

• Like 1
Δημοσ.

~100-125 ε περίπου, πολύ δύσκολο όμως να βρεθεί κάποιος που να ενδιαφέρεται.

Κι εγώ κάπου εκεί έλεγα..... Και, επίσης, έλεγα ότι θα είναι δύσκολο να ενδιαφερθεί κάποιος... Κι ας είναι σούπερ αξιοπρεπές σύστημα....

Δημοσ.

Περίπου 100 ευρώ χωρίς να ξέρουμε αν έχουν κουτιά και παρελκόμενα.

Δημοσ.

Κι εγώ κάπου εκεί έλεγα..... Και, επίσης, έλεγα ότι θα είναι δύσκολο να ενδιαφερθεί κάποιος... Κι ας είναι σούπερ αξιοπρεπές σύστημα....

Σίγουρα, είναι καλύτερο σε απόδοση από κάποια entry level i5 laptop, αξιοπρεπέστατο για απλές δουλείες αλλά δίχως εγγύηση και απαρχαιωμένο. Προσπάθησε να τα δώσεις και σαν κομμάτια ξεχωριστά.

Δημοσ.

Περίπου 100 ευρώ χωρίς να ξέρουμε αν έχουν κουτιά και παρελκόμενα.

Κουτιά;;; Αν τα είχα θα τα έκανα μουσειακά κομμάτια  :lol:

Σίγουρα, είναι καλύτερο σε απόδοση από κάποια entry level i5 laptop, αξιοπρεπέστατο για απλές δουλείες αλλά δίχως εγγύηση και απαρχαιωμένο. Προσπάθησε να τα δώσεις και σαν κομμάτια ξεχωριστά.

Ναι μάλλον κομμάτι-κομμάτι θα το πάω γιατί δεν βλέπω φως... Το multitasking το πάει τρένο πάντως, η cache και οι πυρήνες φαίνονται, δύσκολα θα μου σκαλώσει και έχω δεκάδες πράγματα ανοιχτά !

Δημοσ.

Αν θεωρητικά δεν χαλάσει κάτι ναι. Είναι τόσο καλή κατασκευή (θερμοκρασίες κτλ)?

Παιδιά πήγα και το είδα το imac. Τελικά είναι μοντέλο του 2009 Κορ του ντου ντουος με 2 γκίκα ραμ. Το μηχάνημα είναι στην πένα. Ολοκαίνουργιο εμφανισιακά χωρίς το παραμικρό ψεγάδι.Και καθόλου ταλαιπωρημένο.Του έχει κάνει και σερβίς και φορμάτ. Και τρέχει βολίδα. Τα αξίζει τα 300 ευρώ????

Δημοσ.

Παιδιά πήγα και το είδα το imac. Τελικά είναι μοντέλο του 2009 Κορ του ντου ντουος με 2 γκίκα ραμ. Το μηχάνημα είναι στην πένα. Ολοκαίνουργιο εμφανισιακά χωρίς το παραμικρό ψεγάδι.Και καθόλου ταλαιπωρημένο.Του έχει κάνει και σερβίς και φορμάτ. Και τρέχει βολίδα. Τα αξίζει τα 300 ευρώ????

Ανέβασε ram, και αξίζει.

Ακόμα και σαν οθόνη είναι καλό, αλλά θέλει μνήμη.

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά λοιπόν !

Το ίδιο έχεις και κάποιος φίλος μου. Το πήγαμε στα 6γιγα μνήμη και του αλλάξαμε τον δίσκο με ένα 2terabyte υβριδικό, εκεί να δεις βολίδα, εννοείται El Capitan.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...