Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

θα πεσει παρα πολυ ..

Ενδεικτικα κοιτα μνημες (οχι το ιδιο μοντελο αλλα..)

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Corsair-XMS-4GB-DDR3-1600-Ram-Kit%C2%A0.htm

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

NZXT Alpha Black Window 1 65.00 €

Asus P5Q3 Deluxe WIFI (S775, DDR3, P45) 1 212.11 €

Corsair 4GB DDR3-1600 Ram Kit (2 x 2GB, PC3 12800, 9-9-9-24, TW3X4G1600C9DHX) 1 154.00 €

Samsung SH-S223F/BEBE Black DVDRW +/- (Dual Layer ReWriter, Sata 22X) Bulk 1 17.00 €

Intel Core 2 Duo 8500 (s775, 3.16 GHz, Cache 6MB, Tray) 1 165.00 €

Xigmatek HDT-D1264 775/K8/AM2 1 23.00 €

Στα €220 ταβάνι το βλέπω να παίζει...

Στα €220 ταβάνι το βλέπω να παίζει...

Πώς 220 ρε συ?

30 + 60 + 15 + 10 + 40 + 10 = 165 άντε πες 170. Δεν το βλέπω παραπάνω. Οι αρχικές τιμές δεν έχουν καμία σχέση.

Πώς 220 ρε συ?

30 + 60 + 15 + 10 + 40 + 10 = 165 άντε πες 170. Δεν το βλέπω παραπάνω. Οι αρχικές τιμές δεν έχουν καμία σχέση.

θα ελεγα να κοψεις ενα 10Ε απο την μητρικη και να βαλεις κανα 20Ε στον ε8500 :rolleyes:

Όντως δεν πρόσεξα την απουσία σκληρού οπότε στα επίπεδα που είπε ο Dyno...

Πάντως συμφωνώ ότι η μητρική δεν πρέπει να ξεπεράσει το 50άρικο και ο 8500 μπορεί να παίξει στα €60-65...

γιατι δυνοσαυρε οχι 40 60 την πηρα δινω μαζι και εγγυηση πραγμμα που συμαινει οτι αν χαλασει παιρνει οτι αλλο θελει αν δεν θελει παλι μητρικη

Δεν είπα όχι 40. Είπα το πολύ 40 ενώ εσύ είπες το λιγότερο 40. Εδώ είναι η διαφορά μας. Κατά τα άλλα δεν έχει καμιά σχέση πόσο την πήρες.

καλα κοιταξε δεν ειναι και απο τις καλες μητρικες εγω δεν της πρωτεινω και πολυ αλλα οι περισσοτεροι δεν ξερουν απο μαρκες και λενε καλη θα ειναι οποτε 40Ε για να παρω και μετα κατι για μενα καταλαβες οπως ενα ρουχο μεχρι μια αναβαθμιση για τον υπολογιστη ή ακομα καλυτερα εναν δισκο εξωτερικο+δικα μου για τον δισκο

καλα κοιταξε 1)δεν ειναι και απο τις καλες μητρικες εγω δεν της πρωτεινω και πολυ 2)αλλα οι περισσοτεροι δεν ξερουν απο μαρκες και λενε καλη θα ειναι

Θα τους κοροϊδέψεις δηλαδή. Μια χαρά είναι η μητρική. Ούτε τούμπανο, ούτε άσχημη. Και 30 να σου δώσουν, πουλα την.

χμμ οχι θα κανω παζαρια για 40Ε αλα σημερα πηγα στον αγοραστη αυτος εχει μαγαζι με επισκευες υπολογιστων, ρωτησα ολα τα ασχετα για τον υπολογιστη μου και για την μητρικη αν ενδιαφερεται να την παρει το ξεχασα, εντελως ομως ειναι σαν να πηγα στο μαγαζι να τον πω θα την παρεις? αλλα ρωτησα ολα τα αλλα πραγμματα εκτος απο το πιο συμαντικο

γιατι περισεψε

ακου την ιστορια

ειχα μια turbo x καηκε, μετα την πηγα να μου την αλλαξουνε αργησανε παρα πολυ και ετσι πηρα την gigabyte γιατι ηθελα να παιξω τα παιχνιδια μετα την αλλαξανε με μια foxconn θα μου πεις αν καει η gigabyte? εχει 3 χρονια εγγυηση οποτε και να καει τον 4 θα θεωρειται παλιος ολος ο υπολογιστης αρα παμε σε καινουριο

Ρε παιδιά έλεος απλά μου την έδωσε φίλος ο οποίος έχει χάσει την απόδειξη. Και οι 2 λόγοι δηλαδή που ανέφερε κάποιος απ' ότι είδα.

Επειδή όμως αγόρασα αυτή Asus την άλλη δεν τη θέλω. Φυσικά και ξέρω πόσο κάνει άλλωστε το Link που έδωσα είναι από το skroutz απλά δεν έχω ούτε αγοράσει ούτε πουλήσει κάτι χωρίς απόδειξη και δεν ξέρω κατά πόσο μειώνεται η αξία ή πόσα διατίθεται κάποιος να δώσει για κάτι χωρίς εγγύηση.

Τίποτα παραπάνω.

Τοτε εχει εγγυηση.Πας στο καταστημα που θα σου πει ο φιλος σου οτι την πηρε και χρησιμοποιωντας το ονοματεπωνυμο του μπορουν να σου τυπωσουν ενα αντιγραφο της αποδειξης.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...