xgol Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Σφραγισμένο macbook Pro 2015 13.3 δώρο απο εταιρία.
Sheogorath Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Ερώτηση: Έχω πρόταση να αγοράσω έναν Phenom II x6 1065t. Είναι για το μηχάνημα της υπογραφής καθώς έχω τους περιορισμούς σε ρεύμα από την μητρική. Η πρόταση αγοράς είναι στα 70 ευρώ με την ψήκτρα του. Τώρα έχω τον Phenom II x4 810. Αξίζει να γίνει η αλλαγή; Πόσο θα έπιανε ο 810; Είναι τίμια τιμή τα 70 ευρώ για τον 1065t; Το κουφό είναι μόλις είδα εδώ http://www.msi.com/product/motherboard/support/K9A2_CF.html#support-cpu που είναι το support της μητρικής μου ότι υποστηρίζει τον 1035t, 1045t, 1055t, 1075t και 1085t αλλά δεν έχει τον 1065t.... Μου φαίνεται εξαιρετικά περίεργο! Αν τον δοκιμάσω πιστεύετε θα παίξει; Εδώ σε ακριβώς ίδια περίπτωση του λένε ότι θα παίξει http://www.tomshardware.co.uk/forum/id-1959385/k9a2-phenom-1065t.html... Καλή τιμή είναι 70 ευρώ, αλλά την μητρική την φοβάμαι με 6πύρηνο. MSI και amd... Απλά μην ανοίξεις ποτέ prime95. Τωρα ειδα οτι ειναι και 3+1. Δεν ξερω κατα ποσο μετα απο τοσα χρονια σηκωνει 6πυρηνο. Με την πρωτη ευκαιρια θα την αλλαζα. Αν μπορεις βαλε ψυκτρακια στα vrm. 4
Federacion Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Πως βάζεις ψήκτρα στα vrm; Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App
SigmaDelta Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Το λάπτοπ της υπογραφής μου παιδιά,πόσο θα μπορούσε να φύγει; Λέω να κάνω μια αλλαγή,αν είναι λογική η τιμή. Κανείς για εδώ; Είναι 2ετίας,σε άριστη κατάσταση,το έχω δουλέψει μόνο εντός σπιτιού κ η μπαταρία του χρησιμοποιείται μια-δυο φορές το μήνα για συντήρηση. Να γράψω και αναλυτικά τα χαρακτηριστικά: Toshiba Satellite c855 με CPU Intel Core i5 3230M, 8GB (2X4GB) RAM (μέχρι 16) 15.6" HD οθόνη (1366Χ768), αυτόνομη AMD 7610M με 1GB,HDD Toshiba 640GB και BluRay αντιγραφικό Panasonic.WiFi & Bluetooth κλπ. ψιψιψίνια. Και αυθεντική τσάντα μεταφοράς Toshiba.
Federacion Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Ερώτηση: Έχω πρόταση να αγοράσω έναν Phenom II x6 1065t. Είναι για το μηχάνημα της υπογραφής καθώς έχω τους περιορισμούς σε ρεύμα από την μητρική. Η πρόταση αγοράς είναι στα 70 ευρώ με την ψήκτρα του. Τώρα έχω τον Phenom II x4 810. Αξίζει να γίνει η αλλαγή; Πόσο θα έπιανε ο 810; Είναι τίμια τιμή τα 70 ευρώ για τον 1065t; Το κουφό είναι μόλις είδα εδώ http://www.msi.com/product/motherboard/support/K9A2_CF.html#support-cpu που είναι το support της μητρικής μου ότι υποστηρίζει τον 1035t, 1045t, 1055t, 1075t και 1085t αλλά δεν έχει τον 1065t.... Μου φαίνεται εξαιρετικά περίεργο! Αν τον δοκιμάσω πιστεύετε θα παίξει; Εδώ σε ακριβώς ίδια περίπτωση του λένε ότι θα παίξει http://www.tomshardware.co.uk/forum/id-1959385/k9a2-phenom-1065t.html... Θεωρητικα πρεπει να τον υποστηριζει αλλα απο την στιγμη που δεν τον εχει επισημα στη λιστα,καλυτερα να ρωτησεις με email.Να ρωτήσω επίσης πόσο να δώσω τον 810;Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App
nick0lis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Να ρωτήσω επίσης πόσο να δώσω τον 810;Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App 50€ 1
Ratata Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 -Ποσο μπορω να πουλησω το case μου ( bitfenix comrade window ) ? . Μεταχειρισμενο 3 βδομαδες περιπου , σε αριστη κατασταση ( ουτε καν δαχτυλιες δεν εχει το window ) αγορασμενο στα 48 ευρω απο e-shop . -Επισης ποσο μπορω να πουλησω τον hdd μου ( seagate barracuda 1tb ) μεταχειρισμενος κι αυτος 3 βδομαδες . Αγορασμενος 50 ευρω απο skroutz αλλα απο την αρχη που τον πηρα κανει λιγο θορυβο και με ενοχλει λιγο . Ευχαριστω
benign Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 -Ποσο μπορω να πουλησω το case μου ( bitfenix comrade window ) ? . Μεταχειρισμενο 3 βδομαδες περιπου , σε αριστη κατασταση ( ουτε καν δαχτυλιες δεν εχει το window ) αγορασμενο στα 48 ευρω απο e-shop . -Επισης ποσο μπορω να πουλησω τον hdd μου ( seagate barracuda 1tb ) μεταχειρισμενος κι αυτος 3 βδομαδες . Αγορασμενος 50 ευρω απο skroutz αλλα απο την αρχη που τον πηρα κανει λιγο θορυβο και με ενοχλει λιγο . Ευχαριστω 35 ευρω το κουτι, οσο για τον δισκο,αν ο θορυβος ειναι πολυ μεγαλος ,λογικα μπορεις να τον επιστρεψεις. Αν εννοεις οτι ειναι θορυβωδης αλλα μεσα στα λογικα πλαισια απλα εσυ δεν τον αντεχεις,35 ευρω και αυτος. 1
Ratata Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 35 ευρω το κουτι, οσο για τον δισκο,αν ο θορυβος ειναι πολυ μεγαλος ,λογικα μπορεις να τον επιστρεψεις. Αν εννοεις οτι ειναι θορυβωδης αλλα μεσα στα λογικα πλαισια απλα εσυ δεν τον αντεχεις,35 ευρω και αυτος. Μπορώ να τον επιστρέψω ? Το πρωί ακούγεται έτσι κι έτσι αλλά το βράδυ ακούγεται πάρα πολύ μπορώ να πω .
MasterX Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Ποσο θα αξιζε ενα τετοιο μεταχειρισμενο;;Toshiba Satellite C50D-B-109 - 15.6" (E1-2100/4GB/500GB/HD 8210) το πουλανε σε ενα φιλο μου 250ε... σιγουρα δεν αξιζει τοσο..αλλωστε εχει αθλιο επεξεργαστη.. και με λιγα παραπανω ισως παιρνει καλυτερο καινουργιο
LLLEFTERIS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Ποσο θα αξιζε ενα τετοιο μεταχειρισμενο;; Toshiba Satellite C50D-B-109 - 15.6" (E1-2100/4GB/500GB/HD 8210) το πουλανε σε ενα φιλο μου 250ε... σιγουρα δεν αξιζει τοσο.. αλλωστε εχει αθλιο επεξεργαστη.. και με λιγα παραπανω ισως παιρνει καλυτερο καινουργιο Ουτε για 150 να μην το παρει!!!! 2
benign Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μπορώ να τον επιστρέψω ? Το πρωί ακούγεται έτσι κι έτσι αλλά το βράδυ ακούγεται πάρα πολύ μπορώ να πω . Αυτο ακουγεται περιεργο,μηπως εχει το βραδυ τα νευρα του? Σοβαρα,τωρα ,ειναι θεμα χρησης.Αν το βραδυ τρεχεις καποιες παραπανω η πιο απαιτητικες εφαρμογες,λογω χρησης ακουγεται περισσοτερο.Παντως αν κανει πολυ θορυβο ισως εχει προβλημα. Τρεξε ενα διαγνωστικο προγραμμα για δισκους να δεις αν τον βλεπει σε καλη κατασταση.Αν,ναι,τοτε χρειαζεσαι αλλον δισκο και να τον πουλησεις,η μαλλον,χρειαζεσαι ssd δισκο. Ενα απο τα πιο διαδεδομενα δωρεαν προγραμματα ελεγχου υγειας δισκων ειναι αυτο : http://crystalmark.info/software/CrystalDiskInfo/index-e.html 1
Ratata Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Αυτο ακουγεται περιεργο,μηπως εχει το βραδυ τα νευρα του? Σοβαρα,τωρα ,ειναι θεμα χρησης.Αν το βραδυ τρεχεις καποιες παραπανω η πιο απαιτητικες εφαρμογες,λογω χρησης ακουγεται περισσοτερο.Παντως αν κανει πολυ θορυβο ισως εχει προβλημα. Τρεξε ενα διαγνωστικο προγραμμα για δισκους να δεις αν τον βλεπει σε καλη κατασταση.Αν,ναι,τοτε χρειαζεσαι αλλον δισκο και να τον πουλησεις,η μαλλον,χρειαζεσαι ssd δισκο. Ενα απο τα πιο διαδεδομενα δωρεαν προγραμματα ελεγχου υγειας δισκων ειναι αυτο : http://crystalmark.info/software/CrystalDiskInfo/index-e.html Εννοω οτι το βραδυ που επικρατει νεκρικη σιγη στο σπιτι , ακουγεται μονο ο σκληρος . Ριξε μια ματια στο screenshot που εβγαλα , ολα κομπλε ? 1
johnnyman Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παδια!μια τιμη για πωληση για το desktop της υπογραφης μου μπορειται να μου πειτε.ποσο περιπου μπορει να πιασει?κουτιά και μερικές αποδείξεις υπάρχουν. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2016 από johnnyman
Chocobo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Αν και είχα ξαναρωτήσει απάντηση δεν πήρα.Πόσο να δώσω 4790,ΜSi b85 G43 ATX,16 Gb ram.Πακέτο μόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις