Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πόσο μπορώ να πουλήσω αυτή τη μητρική?

Gigabyte GA-Z68XP-UD3

Είναι του κουτιού, ολοκαίνουρια αλλά δεν υπάρχει απόδειξη αγοράς, οπότε δεν ξέρω αν θα υπάρχει και εγγύηση.

Δημοσ.

Παιδια ερωτηση επειδη δεν ειμαι πολυ σχετικος με apple stuff.

Φιλος θελει να πουλησει ipad2 32gb wifi απο Αμερικη. Δυο μηνων περιπου. Ποσο μπορει να το βαλει?

Κοιταξα στις αγγελιες αλλα τα περισσοτερα ειναι ελληνικα και δεν μπορω να βγαλω ακρη. Ευχαριστω :)

Για να φύγει ή απλά να βάλει αγγελία και να παρηγορηθεί λέγοντας "ε, δεν φεύγει" ; Γιατί με αυτά που βλέπω στις αγγελίες πολλοί νομίζω το 2 σκέφτονται.

450€ είναι νορμάλ.

Δημοσ.

Πόσο μπορώ να πουλήσω αυτή τη μητρική?

Gigabyte GA-Z68XP-UD3

Είναι του κουτιού, ολοκαίνουρια αλλά δεν υπάρχει απόδειξη αγοράς, οπότε δεν ξέρω αν θα υπάρχει και εγγύηση.

Συγνωμη πως γινεται να ειναι ολοκαινουργια και να μην υπαρχει αποδειξη ?Κλοπιμαιο ειναι?:devil:

• Super Moderators
Δημοσ.

Συγνωμη απο πως γινεται να ειναι ολοκαινουργιο και να μην υπαρχει αποδειξη ?Κλοπιμαιο ειναι?:devil:

review sample? :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν ηταν reviewer θα ηξερε την τιμη πανω κατω γιατι θα ηταν γνωστης.:devil:

δεν είπα ότι είναι reviewer αλλά ότι η μητρική μπορεί να είναι review sample... :rolleyes:

θες να αναφέρω κι άλλες περιπτώσεις έλλειψης απόδειξης? :P

• Super Moderators
Δημοσ.

πέταξε-έχασε την απόδειξη? :rolleyes:

δώρο από κάποιον που δεν του έδωσε την απόδειξη?

Δημοσ.

θες να αναφέρω κι άλλες περιπτώσεις έλλειψης απόδειξης? :P

Oh yes please... :-D

Xωρίς πλάκα πάντως γιατί προφανώς διαβάζει το παιδί το thread νομίζω ότι μία τιμή κοντά στα €85 είναι μια χαρά (με δεδομένο την απώλεια απόδειξης-εγγύησης)...

Δημοσ.

πέταξε-έχασε την απόδειξη? :rolleyes:

δώρο από κάποιον που δεν του έδωσε την απόδειξη?

Φυσικα στεκουν οι λογοι που λες ThReSh αλλα ας δουμε τι θα μας πει και ο φιλος μας.:-D

• Super Moderators
Δημοσ.

Φυσικα στεκουν οι λογοι που λες ThReSh αλλα ας δουμε τι θα μας πει και ο φιλος μας.:-D

τι να σου πει? "ναι καβατζωμένη είναι" ! :P

facepalm.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...