pest Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Πόσο μπορώ να πουλήσω αυτή τη μητρική? Gigabyte GA-Z68XP-UD3 Είναι του κουτιού, ολοκαίνουρια αλλά δεν υπάρχει απόδειξη αγοράς, οπότε δεν ξέρω αν θα υπάρχει και εγγύηση.
alexzzz Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Παιδια ερωτηση επειδη δεν ειμαι πολυ σχετικος με apple stuff. Φιλος θελει να πουλησει ipad2 32gb wifi απο Αμερικη. Δυο μηνων περιπου. Ποσο μπορει να το βαλει? Κοιταξα στις αγγελιες αλλα τα περισσοτερα ειναι ελληνικα και δεν μπορω να βγαλω ακρη. Ευχαριστω Για να φύγει ή απλά να βάλει αγγελία και να παρηγορηθεί λέγοντας "ε, δεν φεύγει" ; Γιατί με αυτά που βλέπω στις αγγελίες πολλοί νομίζω το 2 σκέφτονται. 450€ είναι νορμάλ.
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Ωραίος Αλεξ, θενξ. Το πρώτο θέλει, για να πάρει το 3 για κάποιον λογο
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Με τι τύπους κάνεις παρέα ρε; Εμ έλα ντε. Δε βγαζεις άκρη
benign Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Πόσο μπορώ να πουλήσω αυτή τη μητρική? Gigabyte GA-Z68XP-UD3 Είναι του κουτιού, ολοκαίνουρια αλλά δεν υπάρχει απόδειξη αγοράς, οπότε δεν ξέρω αν θα υπάρχει και εγγύηση. Συγνωμη πως γινεται να ειναι ολοκαινουργια και να μην υπαρχει αποδειξη ?Κλοπιμαιο ειναι?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Συγνωμη απο πως γινεται να ειναι ολοκαινουργιο και να μην υπαρχει αποδειξη ?Κλοπιμαιο ειναι? review sample?
benign Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 review sample? Αν ηταν reviewer θα ηξερε την τιμη πανω κατω γιατι θα ηταν γνωστης.
JIMBOAthens Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Eίστε κακοί. Both of you... Aπλά η μητρική βρέθηκε στα χέρια του, τι να κάνει ο άνθρωπος?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Αν ηταν reviewer θα ηξερε την τιμη πανω κατω γιατι θα ηταν γνωστης. δεν είπα ότι είναι reviewer αλλά ότι η μητρική μπορεί να είναι review sample... θες να αναφέρω κι άλλες περιπτώσεις έλλειψης απόδειξης?
benign Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Για πες αλλα να ειναι του κουτιου,ολοκαινουργια,ομως please.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 πέταξε-έχασε την απόδειξη? δώρο από κάποιον που δεν του έδωσε την απόδειξη?
JIMBOAthens Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 θες να αναφέρω κι άλλες περιπτώσεις έλλειψης απόδειξης? Oh yes please... Xωρίς πλάκα πάντως γιατί προφανώς διαβάζει το παιδί το thread νομίζω ότι μία τιμή κοντά στα €85 είναι μια χαρά (με δεδομένο την απώλεια απόδειξης-εγγύησης)...
benign Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 πέταξε-έχασε την απόδειξη? δώρο από κάποιον που δεν του έδωσε την απόδειξη? Φυσικα στεκουν οι λογοι που λες ThReSh αλλα ας δουμε τι θα μας πει και ο φιλος μας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Φυσικα στεκουν οι λογοι που λες ThReSh αλλα ας δουμε τι θα μας πει και ο φιλος μας. τι να σου πει? "ναι καβατζωμένη είναι" ! facepalm.jpg
Προτεινόμενες αναρτήσεις