Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω ειμαι χαζος που ναι μεν ασχολουμαι με τις αγγελιες αλλα εχω μονο ενα προφιλ εδω και σχεδον 10 χρονια;

http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=search&do=search&fromMainBar=1

Δεν φαίνεται η αναζήτηση. Τι έβαλες?

Δημοσ.

Το κινητο που εχει αν το βαλεις σαν αναζητηση στις αγγελιες θα σου βγαλει πολλα προφιλ που φυσικα ειναι ο ιδιος.

Αυτό το μέλος δεν είναι πλέον ενεργό.

:devil:

• Like 2
Δημοσ.

Oσοι πόσταρα πριν είναι ενεργοί. Αναφορά λοιπόν Όλοι.

Συγνώμη που "χάλασα" αυτό το thread για λίγο αλλά εδώ είμαστε όλοι οι αγγελιονόμοι μαζεμένοι ;)

• Like 2
Δημοσ.

Oσοι πόσταρα πριν είναι ενεργοί. Αναφορά λοιπόν Όλοι.

Συγνώμη που "χάλασα" αυτό το thread για λίγο αλλά εδώ είμαστε όλοι οι αγγελιονόμοι μαζεμένοι ;)

Sheogorath φίλε μου , διαβάζοντας το πάθημά σου , έχω να σου ένα πράμα , εγώ έχω εξαπατηθεί 2 φορές , οι οποίοι βρίσκονται Αθήνα ( και εγώ Πειραιά από τους οποίους έχασα ένα πολύ αστείο ποσό , συνολικά 35 ευρώ) , αλλά κατάφερα να γυρίσω κάποια από τα χρήματα αυτά . Τι θέλω να πω υπάρχουν παντού ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΥΤΩΝ!!!! Κατά τα άλλα , φίλε μου τι κάνεις όλα καλά???? B)

Δημοσ.

Κάπου το είχα διαβάσει αυτό πιο πριν.

Με κοίταξα στον καθρέφτη, είπα είσαι μακάκας, και τελείωσε.

Και μέσα μου άκουγα την φωνή, μην, μην, μην.

Μου κάνει εντύπωση που το έστειλε το αντικείμενο κιόλας.

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Εδώ και καιρό σκέφτομαι να βάλω μια αγγελία ώστε να πούλησε ένα Quad Core και κάποια αλλά πράγματα μαζί που τα χω και κάθονται.Δεν το χω όμως με τις τιμές στα pc και πολυ

Για να μην γελάει ο κόσμος λοιπόν τα βάζω εδώ μαζεμένα και αν μπορείτε προτεινετε μια τιμή για όλα παρακαλώ. Όλα είναι σε πολυ προσεγμενη κατάσταση.

Κουτι: Cooler master Cosmos

M/B : Intel P35

VGA : AMD 5850 1Gb (δεν θυμάμαι τώρα μάρκα)

RAM : 4x2gb DDR2 667

CPU : Intel Q8300 με ένα ήπιο overclock στα 3 ghz

HDD : 4x250 Sata + 2x320 IDE

OS. : Win 10 Pro 64 Original

Μαζί θέλω να δώσω πακέτο τα εξής:

Οculus Rift DK1 - Έχει κάποιες γρατσουνιές στον ένα Α φακό που δεν ενοχλούν ιδιαίτερα. Όλοι οι υπόλοιποι φακοί είναι άριστοι.

Leap Motion άριστο.

Belkin Nostromo n52te gaming keyboard άριστο.

Επειδή θέλω να τα διωξω πακέτο για προτεινετε κάποια τιμή βρε παιδιά.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Καλησπερα.
Σκεφτομαι να πουλησω ενα PS3 320GB που εχω για να παρω ενα PS4.
Η κονσολα εχει το τελευταιο CFW. Δεν  εχει ανοιχτει ποτε. Το cfw περαστηκε με software χωρις κολλησεις κλπ γιατι ειχε μαμισιο FW 3.55. Δεν ειχε ποτε προβλημα με θερμοκρασιες, YLOD, Blu ray drive,κλπ. Eπισης δεν εχει ΒΑΝ.
Εχει τα εξης παρελκομενα:
- Aυθεντικο component καλωδιο (http://www.amazon.co.uk/Sony-Component-AV-Cable-PS3/dp/B000L35Z8I) και HDMI

-Ασυρματο χειριστηριο (μαμισιο) και 2ο χειριστηριο το οποιο ειναι ενσυρματο.
-Παιχνιδια:

Original                                                                     -               Backups (non original)
1) Buzz Mουσικο Quiz μαζι με 4 buzzers                            1) Ace combat : Assault Horizon

2) Assasin's Creed Brotherhood & Revelations                  2)Burnout Paradise : Ultimate box
3)Batman Arkham City (Game of the year Edition)             3) Buzz World Quiz
4) Super Street fighter 4                                                      4)Fifa 13
5)Grand Theft Auto 4                                                           5)Fifa 15
6) Battlefield 4                                                                      6) Gran Turismo 5
7)Call of Duty: Ghosts                                                          7) Infamous
8)Hitman: Absolution                                                            8) Infamous 2
9) The Bureau                                                                      9) Little big planet
10) Pro Evolution Soccer 14                                                10) Metal gear Solid 4 : Guns of the patriots
11) Just Cause 2                                                                  11) Splinter Cell Blacklist
12)Prototype                                                                         12) Metal Gear Solid HD Collection
13)Sleeping dogs                                                                  13) Pro Evolution Soccer 13
14) Beyond: 2 souls                                                              14) The last of us
15) LA Noire                                                                          15) Splinter cell Trilogy
16) Uncharted 2 ( platinum - bundle)                                    16) Virtua Tennis 4
17) God of war 2 ( platinum - bundle)                                    17) Watch dogs

Oλα τα original παιχνιδια ειναι στο κουτι τους με τις οδηγιες τους χωρις απολυτως καμια γρατζουνια. Η κονσολα επισης στο κουτι της σε αριστη κατασταση. Μπορειτε να μου πειτε τι τιμη πιανει;

Δημοσ.

Η 5850 περιεργως ειχε καλυτερες επιδοσεις απο την 6850.Αλλα η τιμη ειναι υψηλη και εξαρταται αν σου δινουν τουλαχιστον ενα χρονο εγγυηση.Προσεξτε γιατι υπαρχουν και καταστηματα που κανουν reballing.

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα!

Εδώ και καιρό σκέφτομαι να βάλω μια αγγελία ώστε να πούλησε ένα Quad Core και κάποια αλλά πράγματα μαζί που τα χω και κάθονται.Δεν το χω όμως με τις τιμές στα pc και πολυ

Για να μην γελάει ο κόσμος λοιπόν τα βάζω εδώ μαζεμένα και αν μπορείτε προτεινετε μια τιμή για όλα παρακαλώ. Όλα είναι σε πολυ προσεγμενη κατάσταση.

Κουτι: Cooler master Cosmos

M/B : Intel P35

VGA : AMD 5850 1Gb (δεν θυμάμαι τώρα μάρκα)

RAM : 4x2gb DDR2 667

CPU : Intel Q8300 με ένα ήπιο overclock στα 3 ghz

HDD : 4x250 Sata + 2x320 IDE

OS. : Win 10 Pro 64 Original

Μαζί θέλω να δώσω πακέτο τα εξής:

Οculus Rift DK1 - Έχει κάποιες γρατσουνιές στον ένα Α φακό που δεν ενοχλούν ιδιαίτερα. Όλοι οι υπόλοιποι φακοί είναι άριστοι.

Leap Motion άριστο.

Belkin Nostromo n52te gaming keyboard άριστο.

Επειδή θέλω να τα διωξω πακέτο για προτεινετε κάποια τιμή βρε παιδιά.

Ευχαριστώ!

Is there anybody listening? (που λενε και οι Queensryche) :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...