Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν το έχω μπροστά μου αλλά από ότι βλέπω με αυτόν έβγαινε το μοντέλο, Intel Core i5-3317U δεν είμαι βέβαιος μπορεί να είναι και i5-3337U

Δημοσ.

Καλημέρα.

Πόσα θα μπορούσες να πιάσει ένα καθ'όλα άριστο και κουτάτο Onda v975m με παρελκόμενα, 2 θήκες και 3 ζελατίνες οθόνης;

Δημοσ.

Μιας που μιλαμε εδω για μτχρσμενα να ζητησω την γνωμη σας.

Μου εσκασε μια καρτα 99% ψημενη, με χρηση δυο μερων και ο πωλητης κανει τον κινεζο. Αν του βαλω αρνητικη λεει θα μου βαλει και εχει και τρια προφιλ.

Το ποσο ειναι μικρο αλλα για το γαμωτο.

Τι κανουμε? Ειναι αγγελιες με το Αθηνα-ταυρος

"AUINA TAUROS"

τις εχετε δει.

Δημοσ.

Αν σου εχει στειλει pm που να λεει οτι εχει 3 προφιλ το βαλε στην συζητηση εναν Mod να τον στειλει σπιτι του.

Τηλεφωνικα δυστυχως.

Θα δειτε στις αγγελιες εχει το ιδιο μοτιβο με το AUINA TAUROS φατσα καρτα. Μακρια και αν μπορειτε αναφορα για λογαριασμους σε μοντ. Εγω ειμαι απο κινητο και νετ δεν εχω.

Δημοσ.

Ποσο αξιζει να πουληθει το σετακι fx 8320-Gigabyte 990FXA-UD3 Rev.4 + Kingston Hyperx Fury 2*4gb 1866mhz White
o Fx ειναι 1.5 χρονο χωρις καθολου oc η μητρικη και οι ραμ ειναι 3 μηνων
Εγγυησεις υπαρχουν για ολα και θα δωθουν στο κουτι της μητρικης με ολα τα παρεκλομενα
επισης εχω μια Η60 2013 edition σε καλη κατασταση αλλα μονο με το amd kit (εχω κανει ticket στην Corsair για το ιντελ κιτ) με ενα After market sp120αρι φανακι αυτο με το δαχτυλιδι αλλα μονο το ασπρο
Με εγγυηση και αυτη
Ποσο λετε να τα δωσω?

Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Ειναι αγγελιες με το Αθηνα-ταυρος

"AUINA TAUROS"

τις εχετε δει.

Τι εννοεις? Εχω καιρο να κοιταξω αγγελιες, αλλα για πες για να προσεχουμε και εμεις.

Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι, εαν ειναι απο την περιοχη σου, να φερεις κανα 2 φιλαρακια και να τα "πειτε" απο κοντα. Η αλλιως, καντον αρνητικη δε πα να χει και 100 accounts, μολεις αυτος προβει σε αρνητικες αξιολογησεις με πολλα και διαφορα accounts, θα κανεις report τις αξιολογησεις και θα πεις και τον λογο σου, και θα τις διαγραψουν οι mods. Εδω μεσα εσενα σε ξερουμε, καποιον αλλο ασχετο που ειναι εδω μονο για να βγαλει λεφτα και να κοροιδεψει κοσμο, κατα πασα πιθανοτητα οι mods να μην τον παρουν και τοσο στα σοβαρα. Αυτο ειναι ενα τεχνολογικο φορουμ, στο οποιο, δυστυχως καποιοι κανουν business και εχουν 1850 αξιολογησεις ο καθενας και ΜΗΔΕΝ ποστς. Θα επρεπε τουλαχιστον να υπαρχει ενα οριο ποστ μετα απο το οποιο θα μπορουσε να βαλει καποιος αγγελιες, το πραγμα εχει ξεφυγει εδω μεσα, και για αυτο και οι τιμες ειναι τοσο περιεργες.

• Like 3
Δημοσ.

Guys Galaxy S4 Black Edition διετιας με φυσιολογικη φθορα στο bezel αλλα οχι πεσιματα κλπ, ποσο μπορει να παει?

Άμα το βάλεις 140-150 ευρώ θα φύγει άνετα δεν λέω για 130 που θα φύγει σε χρόνο ντε ντε

Δημοσ.

Τι εννοεις? Εχω καιρο να κοιταξω αγγελιες, αλλα για πες για να προσεχουμε και εμεις.

...

Δεν είναι απο την περιοχή μου δυστυχώς. Αλλά έχω όνομα και τηλέφωνο. Η αξία του αντικειμένου δεν αξίζει την ταλαιπωρία.

Το AUINA TAVROS το είπα γιατί το βάζει σε όλα τα account του. Αν σας πω ένα όνομα δεν έχει αξία. Θα κάνει και 800ιστό προφίλ. Απλά μακριά!

Και εγώ πλέον μόνο απο γνωστά μέλη του φόρουμ, οι άλλοι να κουρεύονται!

Eλεος δηλαδή!! Έκανα αναζήτηση με την λέξη TAVROS και μου έβγαλε καμια 10αρια διαφορετικά προφίλ!

http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=search&do=search&fromMainBar=1

Δημοσ.

AUINA TAVROS

Δεν το βρισκω πουθενα αυτο

TAVROS σκέτο.

Λοιπόν.

Αναφορά και για δική σας χρηση. Στις αγγελίες έχει και το ίδιο νούμερο.

• Like 2
Δημοσ.

Το καλυτερότερο

4 προφίλ??ωιμέ!!!!!!!!!!!!!!!Πως τα κουμαντάρει ωρε professor

Δεν το βρίσκετε επικίνδυνο με τα παιδιά?

5 είχε, και έναν ANEMOS31 αλλά banned.

Αναφορά μπας και ησυχάσουμε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...