Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από τη στιγμή που έχει στα ~120 καινούρια IPS και εμένα τα 90 πολλά μου φαίνονται.

Στα 70 με εγγύηση μου φαίνεται καλή επιλογή για κάποιον χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις και στενό budget.

Επεξ/σία από SouLSLayeR
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα, έχω τις παρακάτω δύο οθόνες και θα ήθελα να τις πουλήσω. Μήπως μπορείτε να πείτε καμιά τιμή για την αξία τους;

1η: Philips 227ELPH 21.5'' 1080p

2η: LG FLATRON L204WS

Κατάσταση άριστη, κανένα καμένο pixel. Αποδείξεις δεν υπάρχουν.

Καλημέρα, έχω τις παρακάτω δύο οθόνες και θα ήθελα να τις πουλήσω. Μήπως μπορείτε να πείτε καμιά τιμή για την αξία τους;

1η: Philips 227ELPH 21.5'' 1080p

2η: LG FLATRON L204WS

Κατάσταση άριστη, κανένα καμένο pixel. Αποδείξεις δεν υπάρχουν.

παιδιά μια γρήγορη εκτίμηση για την LG γιατί μου την ζητάνε;

Δεν ξερω κανα 70αρι; Αν ηταν Samsung η LG θα ελεγα παραπανω αλλα δεν τις κυνηγανε τις Philips και με 80-90 εχω παρει αρκετες 24αρες και αυτη ειναι 22αρα.

Επειδη περιμενω δωρακι απο Αμερικη μια Dell 4k την δικια μου ποσο να την δωσω;

Εχω μια 27αρα LG 27MS73S που ειναι τηλεοραση εχει δορυφορικο δεκτη ειναι smart tv εχει εκτος απο lan και ενσωματωμενο wifi

Μεχρι και ποντικι και πληκτρολογιο μπορεις να συνδεσεις στα 3 usb που εχει πισω. Εχει και DLNA και MHL

Να δω αν αξιζει να την δωσω η να την βαλω στην κουζινα να βλεπει καμια συνταγη η γυναικα μου μπας και φαμε κανενα φαγητο της προκοπης.

• Like 5

Επειδη περιμενω δωρακι απο Αμερικη μια Dell 4k την δικια μου ποσο να την δωσω;

Εχω μια 27αρα LG 27MS73S που ειναι τηλεοραση εχει δορυφορικο δεκτη ειναι smart tv εχει εκτος απο lan και ενσωματωμενο wifi

Μεχρι και ποντικι κια πληκτρολογιο μπορεις ν ασυνδεσεις στα 3 usb που εχει πισω. Εχει και DLNA και MHL

Να δω αν αξιζει να την δωσω η να την βαλω στην κουζινα να βλεπει καμια συνταγη η γυναικα μου μπας και φαμε κανενα φαγητο της προκοπης.

Kράτα την. Το αποτέλεσμα, ανεκτίμητο! :D

• Like 4

Kράτα την. Το αποτέλεσμα, ανεκτίμητο! :D

Ηθελα σημερα να ζυγισω τα παιδια για να δω τι υψος θα φτασουν (χαζομαρες δηλαδη) και ειπα να ανεβω και εγω και η πουλημενη η ζυγαρια εγραψε 107 κιλα που να της καουν τα τσιπακια που εχει μεσα! :devil: :P

Ηθελα σημερα να ζυγισω τα παιδια για να δω τι υψος θα φτασουν (χαζομαρες δηλαδη) και ειπα να ανεβω και εγω και η πουλημενη η ζυγαρια εγραψε 107 κιλα που να της καουν τα τσιπακια που εχει μεσα! :devil: :P

Είναι απο την τούρτα της γιορτής σου, μην σε απασχολεί! ;) :P

• Like 2

Έχω μια gigabyte ga-990ax ud3 rev1.

Σε υπέρ άριστη κατάσταση, την αλλαξα επιδι δεν είχε uefi bios.

Ποσό λέτε να την έδινα ;

Δε με καίει να την δώσω, αλλά απ το να κάθεται καλύτερα να την πάρει κάποιος που του χρειάζονται τα χαρακτηριστικά της.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...