Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να βάλω μέσα στο κουτί μ άλλον ένα δίσκο αποφάσισα να πάρω έναν baraguda ths seagete egw thelw na mathw poso μπορωα να βρω κάτι ον συγκεκριμένο σε ενα Τέρρα Σάτα 3 7200?

Θα πάνω μια παρεμβαση εδώ φιλέ sheogorath έχω δει sapphire 5770 sta 80 και εγώ π έχω την ίδια θα την δώσω 35

• Like 1
Δημοσ.

Θέλω να βάλω μέσα στο κουτί μ άλλον ένα δίσκο αποφάσισα να πάρω έναν baraguda ths seagete egw thelw na mathw poso μπορωα να βρω κάτι ον συγκεκριμένο σε ενα Τέρρα Σάτα 3 7200?

Ανάλογα πόσο παλιός είναι, πόσο δουλεμένος, αν θα έχει εγγύηση κτλ. 30-40€ περίπου.

• Like 1
Δημοσ.

βασικα η χρηση π τον θελω ειναι γ να βαζω τραγουδια με λιγα λογια να κανω copy paste δυσκογραφιες και να της περναω εκει ...Το θεμα σαν σκληρος γ αυτην την χρηση ειναι καλος!

Δημοσ.

Με τίποτα!

Εχει παίξει και στα 120. Με 120 πάλι παίρνεις και 760 ;)

δηλαδή τα 120 είναι καλά? δεν έχουν και μεγάλες διαφορές αυτές η δυο κάρτες έτσι δεν είναι? gtx 760 vs 7950

Δημοσ.

Καλημέρα! Πόσο λέτε να δώσω περίπου ένα enthoo pro με μερικές γκρατζουνίες στο παράθυρο έχω αφαιρέσει το μπροστά μέρος που μπαίνουν οι σκληροί δίσκοι και οι 5,25 θέσεις, υπάρχουν απλά δεν ξέρω αν λείπει κάποια βίδα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...