volos27 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 To phanteks ethno luxe με ενα https://www.skroutz.gr/s/5125984/NZXT-Sentry-LX.htmlπανω ,ποσο να το βαλω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gogos47 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 ΜΗΤΡΙΚΗ GIGABYTE GA-970A-DS3P με υπολοιπο αλλα 2 χρονια εγγυηση ποσο να την δωσω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Navu Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 280 ευρω. Το λειτουργικο και το antivirus δεν βοηθανε για μεγαλυτερη τιμη γιατι ο χρηστης δεν θα πρεπει να ειναι υποχρεωμενος να τα αγορασει απο εσας,για διαφορους λογους.Μπορει να εχει ηδη στην κατοχη του για παραδειγμα,Windows 8.1 η 10 και free antivirus η αλλο δικο του. ΔΕΝ θα τα χρέωνα παραπάνω, αποτελούν τμήμα του "πακέτου". Υπάρχει ήδη κάποιος ενδιαφερόμενος γονέας, ο οποίος αναζητά κάτι σε στυλ "plug'n'play", δεν κατέχει ο ίδιος από λειτουργικά και ιστορίες, ούτε θέλει να ασχοληθεί. Ήθελα μια γνώμη περί τιμών για να πω και γω με τη σειρά μου κάτι ρεαλιστικό στον άνθρωπο. Καθαρά ως gaming-RIG θα λειτουργήσει, για μένα η φάση gaming έχει πεθάνει εδώ και 2-3 χρόνια, οπότε το θεωρώ καλό deal. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 ΔΕΝ θα τα χρέωνα παραπάνω, αποτελούν τμήμα του "πακέτου". Υπάρχει ήδη κάποιος ενδιαφερόμενος γονέας, ο οποίος αναζητά κάτι σε στυλ "plug'n'play", δεν κατέχει ο ίδιος από λειτουργικά και ιστορίες, ούτε θέλει να ασχοληθεί. Ήθελα μια γνώμη περί τιμών για να πω και γω με τη σειρά μου κάτι ρεαλιστικό στον άνθρωπο. Καθαρά ως gaming-RIG θα λειτουργήσει, για μένα η φάση gaming έχει πεθάνει εδώ και 2-3 χρόνια, οπότε το θεωρώ καλό deal. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Αν του σεταρετε Windows και εφαρμογες ,μπορειτε να του πειτε 300 για μια στρογγυλη τιμη.Το μηχανημα ακομη ειναι αξιοπρεπες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eliaskat Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 To phanteks ethno luxe με ενα https://www.skroutz.gr/s/5125984/NZXT-Sentry-LX.htmlπανω ,ποσο να το βαλω; 120-130 χωρις το controller +20 με αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Navu Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Αν του σεταρετε Windows και εφαρμογες ,μπορειτε να του πειτε 300 για μια στρογγυλη τιμη.Το μηχανημα ακομη ειναι αξιοπρεπες. Δεν έχω την πολυτέλεια χρόνου να εμπλακώ περισσότερο, υπάρχουν ήδη εγκατεστημένα (γνήσια και σπασμένα) FarCry I/II, Crysis, Crysis Warhead και τέλος. Το μόνο που θα μπορούσα να κάνω είναι να του κουμπώσω την παροπλισμένη Prolimatech MK-13 στην 660Τi για να στρογγυλέψω το ποσό, δεν νομίζω πως με τόσο ήσυχες κάρτες σήμερα υπάρχει ενδιαφέρον για αυτή την ψήκτρα. Thanx 4 the tips. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mickey_25 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Χωρίς μόνιτορ 420-400 ευρώ. Το monitor πόσο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Λοιπόν να σας γράψω το ανέκδοτο που έμαθα σήμερα το βραδάκι. GTX 560 1gb στα 90 ευρώ YOLO και από το ίδιο άτομο όταν του είπα ότι η 560 δεν αξίζει πάνω απο 50 ευρώ, λέει με 50 έχω μια 4870. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 τσαμπα θα την παρεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Λοιπόν να σας γράψω το ανέκδοτο που έμαθα σήμερα το βραδάκι. GTX 560 1gb στα 90 ευρώ YOLO και από το ίδιο άτομο όταν του είπα ότι η 560 δεν αξίζει πάνω απο 50 ευρώ, λέει με 50 έχω μια 4870. ειναι special edition. Την ειχε αυτος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 τσαμπα θα την παρεις... Ξεράθηκα στα γέλια και του είπα ότι είναι τραγικός Η πλάκα είναι ότι έχω πάρει πλήρως λειτουργική 560 με 30 ευρώ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisAttart Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα , την εχω βαλει ηδη την αγγελια για το σετακι αλλα μπας και κανω λαθος για τα παρακατω ... Cpu : i7 920 Mobo : Gigabyte g1 sniper Cpu Cooler : Asus Triton 88 Ram : 6gb adata ddr3 1333 Αυτα τα εχω στα 280 . Επισης αν αποφασισω να τα δοσω σετ με Case : haf 932 Gpu : gtx 580 twin frozr 2 Psu : XFX 850w black edition Ssd : Adata x-25m Hdd : 500gb wd blue Πόσο θα μπορούσα να ζητησω ? Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Λοιπόν να σας γράψω το ανέκδοτο που έμαθα σήμερα το βραδάκι. GTX 560 1gb στα 90 ευρώ YOLO και από το ίδιο άτομο όταν του είπα ότι η 560 δεν αξίζει πάνω απο 50 ευρώ, λέει με 50 έχω μια 4870. Στο Μπλα.Μπλα στα ανεκδοτα παει αυτο ,μηπως και γελασει λιγο ο κοσμος με τις κρυαδες που γραφουν εκει περα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mickey_25 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Sorry που θα το ξαναγράψω αλλά επειδή δεν έχω μέρες μπροστά μου πρέπει να φύγει και δυστυχώς δε βρίσκω τιμή κάπου στο net. Monitor LG DM2350D 3D 23" Πόσο μπορεί να πάει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Sorry που θα το ξαναγράψω αλλά επειδή δεν έχω μέρες μπροστά μου πρέπει να φύγει και δυστυχώς δε βρίσκω τιμή κάπου στο net. Monitor LG DM2350D 3D 23" Πόσο μπορεί να πάει ; Δυσκολο να σας πει καποιος γιατι οι περισσοτεροι χρηστες δεν αγοραζουν τετοιου τυπου οθονες επειδη δεν θεωρουν το 3D κατι το ενδιαφερον σαν τεχνικο χαρακτηριστικο,τουλαχιστον μεχρι στιγμης,οποτε επειδη δεν ειναι με ips panel αλλα με TN που ειναι υποδεεστερο και επειδη η οθονη ειναι 4ετιας δεν ξερω ποσο θα μπουρουσε να φυγει.Το μονο που μπορω να πω ειναι πολυ χαμηλα,γιατι μπορει καποιος με 140 ευρω περιπου να παρει καινουργια LG με ips panel και 2 χρονια εγγυηση. Ισως 90 με 100 ευρω? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις