Slothvar Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μιας και αναφέρθηκαν οι προβληματικές U2311H πιο πάνω, μια U2311H σε άριστη κατάσταση (αλλα χώρις εγγύηση γιατί έχει λήξει προφανώς) πόσα θα έπιανε τώρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μιας και αναφέρθηκαν οι προβληματικές U2311H πιο πάνω, μια U2311H σε άριστη κατάσταση (αλλα χώρις εγγύηση γιατί έχει λήξει προφανώς) πόσα θα έπιανε τώρα? Για μενα μαξιμουμ 120 ευρω και αυτο γιατι ειναι ποιοτικες οθονες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Stay on topic χωρις χαρακτηρισμους προς αλλα μελη, οποια και εαν ειναι αυτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Εχω αυτη την οθονη απο απριλιο, δεν εχει κουτι κ αποδειξη, ποσο να την δωσω; https://www.skroutz.gr/s/5631263/LG-25UB55-B.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Εχω αυτη την οθονη απο απριλιο, δεν εχει κουτι κ αποδειξη, ποσο να την δωσω; https://www.skroutz.gr/s/5631263/LG-25UB55-B.html Kαλή σου έχει βγεί? (ασχετο το ξέρω) Εγγύηση απο SN έχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Καλη απλα δεν με βολευει, τι ειναι το sn; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Serial Number Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Ολα δεν εχουν εγγυηση μεσο sn; 130 ειναι καλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Ολα δεν εχουν εγγυηση μεσο sn; 130 ειναι καλα; Λιγο μου φαινεται εφοσον την πηρες Απριλιο.Ποσο την ειχες αγορασει περιπου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 250 περιπου, αλλα αν δεν εχει κουτι κ αποδειξη πεφτει η τιμη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 250 περιπου, αλλα αν δεν εχει κουτι κ αποδειξη πεφτει η τιμη Ακομη και χωρις αποδειξη μερικα καταστηματα κρατανε τα στοιχεια σου.Οπως και να εχει,πεφτει η τιμη αλλα οχι τοσο πολυ,αν η οθονη ειναι σε καλη κατασταση, 180 ευρω το λιγοτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Για μενα μαξιμουμ 120 ευρω και αυτο γιατι ειναι ποιοτικες οθονες. Οταν εχει προβλημα παυει να ειναι ποιοτικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μιας και αναφέρθηκαν οι προβληματικές U2311H πιο πάνω, μια U2311H σε άριστη κατάσταση (αλλα χώρις εγγύηση γιατί έχει λήξει προφανώς) πόσα θα έπιανε τώρα? Τι προβλημα εχει LLLEFTERIS ? ε χαρίστε τότε εμένα ι7 2600κ ειναι λογικό; Το να μη μπορεις να διαβασεις Ελληνικα ειναι λογικο ? Post #8100,σελιδα 540 ειχα γραψει στο αρχικο μου post που διαφωνουσες : Εγω προσωπικα για αυτο δεν κανω ,ουτε προκειται να κανω σχολιο για υλικο πανω απο 4 χρονια.Θεωρω οτι δεν αξιζει τον κοπο να ασχοληθω καν. Για παραδειγμα,μονο απο Sandybridge και μετα απο intel επεξεργαστες θα εκανα εκτιμηση,για cpu. O i7 2600K ειναι Sandybridge. (Τελευταια φορα που απαντω,οσο για τα αλλα που ειπες εγω εχω σε αυτο το forum αναγνωρισμενη προσφορα σαν μελος απο το 2006 εσυ εισαι χθεσινος.) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Εχει γραψει οτι εχει κατι σκιες. Δύο U2311H, με τα εξής προβλήματα: 1. Κάποια μικρά στίγματα όπως έχω αναφέρει εδώ (ακόμη δε κατάλαβα από που προέρχονται ) 2. Στα δεξιά και στα δύο monitor, έχει εμφανιστεί μία μαύρη σκιά. Χρόνια τώρα. Είναι σχεδόν αόρατη σε κανονική χρήση. Οι μόνες στιγμές που τη προσέχω είναι όταν έχει μπροστά κάποιο χρώμα όπως πορτοκαλί, ή κάποιο τυρκουάζ ξερωγώ. 3. Τις έχω σε Dual. Χρωματικά, μεταξύ τους, διαφέρουν. Η μία είναι, ας πούμε, σαν να έχει πιο "θερμά" χρώματα από την άλλη. Αυτό από τη πρώτη μέρα που τις πήρα. Σκοτώνονται ή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Εχει γραψει οτι εχει κατι σκιες. Οχι αυτος ειναι ο προηγουμενος κυριος και ενας αλλος με το ιδιο monitor αλλα σε αριστη κατασταση,μονο εκτος εγγγυησης, ρωτησε επι τη ευκαιρια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις