benign Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Το πολυ παλιο υλικο,8 και 7 χρονια θα πρεπει κανονικα να χαριζεται σε φιλους,γνωστους,παιδακια,ανθρωπους που εχουν αναγκη κ.τ.λ. Πρεπει σαν πωλητες να σκεπτομαστε και τον αγοραστη και να αναρωτηθουμε θα αγοραζαμε ποτε εμεις υλικο χρησιμοποιημενο απο τον αλλο 8αετιας? Και μην πει κανεις παλι οτι ακομη αξιζει επειδη εχουν καποιοι μηχανηματα αρχαιολογιες.Η συντριπτικη πλειοψηφια των χρηστων θα απαντουσε οχι,σε τοσο παλιο υλικο.Μεμονωμενες περιπτωσεις υπαρχουν αλλα ειναι πολυ μικρες. Εγω προσωπικα για αυτο δεν κανω ,ουτε προκειται να κανω σχολιο για υλικο πανω απο 4 χρονια.Θεωρω οτι δεν αξιζει τον κοπο να ασχοληθω καν. Για παραδειγμα,μονο απο Sandybridge και μετα απο intel επεξεργαστες θα εκανα εκτιμηση,για cpu. Να πω επισης οτι ο λογος που το εγραψα αυτο ειναι δεν ειναι για να θιξω κανεναν, αλλα γιατι εχω λαβει πολλα προσωπικα μυνηματα,μερικα ελαφρως θυμωμενα κιολας , γιατι δεν κανω εκτιμησεις,γιατι φαινεται αρεσαν σε αρκετους αυτες που εκανα.Εγραψα εδω λοιπον τον βασικο λογο για να μην με ξαναενοχλησουν. Υλικο πανω απο 4 χρονια δεν θεωρειται για μενα μεταχειρισμενο αλλα ξεσκισμενη,παλια αρχαιολογια και προσωπικα θα ντρεπομουν να το βαλω σε αγγελια και να ζητησω λεφτα.Θα το χαριζα,αφου το καθαριζα και το προσεχα να ειναι σε καλη κατασταση σε καποιον συνανθρωπο μου που το εχει μεγαλυτερη αναγκη απο εμενα.Δεν κατηγορω κανενα,δεν κανω υποδειξεις,λεω απλα τι θα εκανα εγω.Και αν ειμουν σε πολυ δυσχερη κατασταση οικονομικα και χρειαζομουν καποια χρηματα για μια μικρη σε κοστος αναβαθμιση,θα το εδινα οσο πιο φτηνα γινεται και θα ειμουν και ευχαριστημενος αν επαιρνε το ξεζουμισμενο απο μενα υλικο μου 6,7,8, χρονων καποιος. Και παλι μην πει κανενας ανοητος,''εμενα ο δικος μου core to quad ακομη παιζει καλα'',γιατι απλα τον βιαζει ενας νεος haswell η skylake quad. Επισης αν ειναι ικανοποιημενος να τη κρατησει την αρχαιολογια. Αυτα απο εμενα peace and love. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Σωστος απο την στιγμη που κατι ειναι παλιο και δεν ειναι συλλεκτικο το πουλας σε τιμη χαρισμα ή το χαριζεις σε γνωστους οι καπου τεσπα που το χουν αναγκη....αλλα υπαρχουν ατομα που και απο σκ@τ@ θελουν να βγαλουν χρημα....βλεπω πολλες τετοιες αγγελιες και νευριαζω αφανταστα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Ναι αλλά εμένα ο... Σσσστττ, άστο παππούλη Κάτσε με την αρχαιολογία σου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Ναι αλλά εμένα ο... Σσσστττ, άστο παππούλη Κάτσε με την αρχαιολογία σου Ειναι εντελως αλλο θεμα αν σε καποιον αρεσει η παλια τεχνολογια και του αρεσει να ασχολειται,αυτο δεν ειναι κακο. Αλλα αν το πουλησει η το αγορασει απο καποιον αλλο θα πρεπει να ειναι σε συμβολικη τιμη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxlightning Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Γεια! Εχω ενα Note 3 με σπασμενη οθονη αλλα λειτουργει κανονικα κατα τα αλλα, ακομα και η αφη. Ποσο περιπου λετε να πιανει σε πωληση? Δε με ενδιαφερει να το φτιαξω διοτι θα αλλαζα ουτως η αλλως κινητο, πανε δυο χρονια που το εχω πλεον, οποτε φανταζομαι οτι θα το παρει καποιος για ανταλλακτικα (??) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Γεια! Εχω ενα Note 3 με σπασμενη οθονη αλλα λειτουργει κανονικα κατα τα αλλα, ακομα και η αφη. Ποσο περιπου λετε να πιανει σε πωληση? Δε με ενδιαφερει να το φτιαξω διοτι θα αλλαζα ουτως η αλλως κινητο, πανε δυο χρονια που το εχω πλεον, οποτε φανταζομαι οτι θα το παρει καποιος για ανταλλακτικα (??) κανα 150αρι αναλογα την κατασταση του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Εν μερη συμφωνω αλλα για μενα επειδη υπαρχουν πραγματα που ειναι 7ετιας που εχουν επιδοσεις κοντα σε φθηνες καινουργιες τεχνολογιες αρα βαζεις μια τιμη στο 1/3 με 1/4 της τιμης αναλογως το κομματι.Πχ ενας επεξεργαστης 5-7ετιας κ εχει επιδοσεις με εναν αντιστοιχο καινουργιο που τωρα στοιχιζει 100 ευρω κουτα τοτε τον πουλας τον δικο σου 30 ευρω και εισαι κομπλε.Μια τιμη χωμα για καποιον που απλα θελει ενα υπολογιστη φθηνο κ απλα να κανει την δουλεια του.Και καπως ετσι με την ιδια λογικη πανε και τα υπολοιπα κομματια ενος pc. Βεβαια αυτη ειναι η δικη μου λογικη γιατι παιδια για ολους ειναι δυσκολες εποχες γιατι αμα ειναι να δωσω το συστημα μου και 300 ευρω ωστε να γλιτωσω και 300 απο το καινουργιο δεν το λες και τιποτα. πανε οι εποχες που δεν τα υπολογιζαμε τα λεφτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxlightning Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 κανα 150αρι αναλογα την κατασταση του Ε οκ εξωτερικες φθορες, εχει σπασμενη οθονη, προφανως και τα μπεζελ εχουν φθορες επισης. Οκ θα βαλω αγγελια, θενξ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Ε οκ εξωτερικες φθορες, εχει σπασμενη οθονη, προφανως και τα μπεζελ εχουν φθορες επισης. Οκ θα βαλω αγγελια, θενξ!! lolololol τωρα ειδα το nickname hahahahah Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Εν μερη συμφωνω αλλα για μενα επειδη υπαρχουν πραγματα που ειναι 7ετιας που εχουν επιδοσεις κοντα σε φθηνες καινουργιες τεχνολογιες αρα βαζεις μια τιμη στο 1/3 με 1/4 της τιμης αναλογως το κομματι.Πχ ενας επεξεργαστης 5-7ετιας κ εχει επιδοσεις με εναν αντιστοιχο καινουργιο που τωρα στοιχιζει 100 ευρω κουτα τοτε τον πουλας τον δικο σου 30 ευρω και εισαι κομπλε. Δηλαδή ένας i3 550 που είναι ελάχιστα πιο αργός από έναν G1840 που στοιχίζει 38€, θα πρέπει να πουληθεί κανα 10άρικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δηλαδή ένας i3 550 που είναι ελάχιστα πιο αργός από έναν G1840 που στοιχίζει 38€, θα πρέπει να πουληθεί κανα 10άρικο? Κάπου εκεί πωλείται. Και 20 ευρώ έχω δει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Εγω που θελω να δωσω απο το συστημα της υπογραφης cpu,mb,Κουτι,τροφοδοτικο και ram.Ποσο λετε να πανε??Γιατι τα υπολοιπα, την 970 θα την βαλω στο νεο συστημα το ιδιο κ την υδροψυξη καθως και τους σκληρους. 300 ολα μαζι σκεφτομουν κ δωρο το αντιγραφικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxlightning Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 lolololol τωρα ειδα το nickname hahahahah ειμαι το ιντερνετ, δε θα επρεπε να σου καμει εντυπωση Να χρεωσω παραπανω το κινητο μιας και εχει τραβηξει ιστορικα βιντεο? Δεν ανεβαινει σε συλλεκτικη αξια? Να δωκω μαζι κι ενα αυτογραφο, να εχει μεσα και ολα τα βιντεα που τραβηχτηκαν με αυτο, καθως και την ιστορια του πως εσπασε η οθονη ενα βραδυ κατα τη διαρκεια επισκεψης μου στη Θεσσαλονικη για meet&greet με φανζ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 ειμαι το ιντερνετ, δε θα επρεπε να σου καμει εντυπωση Να χρεωσω παραπανω το κινητο μιας και εχει τραβηξει ιστορικα βιντεο? Δεν ανεβαινει σε συλλεκτικη αξια? Να δωκω μαζι κι ενα αυτογραφο, να εχει μεσα και ολα τα βιντεα που τραβηχτηκαν με αυτο, καθως και την ιστορια του πως εσπασε η οθονη ενα βραδυ κατα τη διαρκεια επισκεψης μου στη Θεσσαλονικη για meet&greet με φανζ. Καλα ηρεμησε δεν εισαι κ τοσο γνωστος-η(φιλικη συμβουλη αυτο) Εγω προσωπικα σε ξερω (αν εισαι οντως εσυ και δεν τρολαρεις) απο τον booyah που σε σατυριζει. Περα απο αυτο το κινητο οτι σου ειπαν τα παιδια λογικα παει για ανταλλακτικα αν και εμενα η αποψη μου ειναι να εφτιαχνες την οθονη αν δεν ειναι πολλα τα λεφτα και να το κραταγες η να το πουλαγες και σιγουρα η πωληση του θα ηταν πιο ευκολη τοτε.Απλα δεν ξερω ποσο θα σου στοιχισει σε αυτη την περιπτωση η επισκευη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Εγω που θελω να δωσω απο το συστημα της υπογραφης cpu,mb,Κουτι,τροφοδοτικο και ram.Ποσο λετε να πανε??Γιατι τα υπολοιπα, την 970 θα την βαλω στο νεο συστημα το ιδιο κ την υδροψυξη καθως και τους σκληρους. 300 ολα μαζι σκεφτομουν κ δωρο το αντιγραφικο Επρεπε να το ειχες δωσει οταν βγηκαν οι Sandybridge. Τοτε θα επαιρνες καλα χρηματα ενω τωρα ειναι παλιο,ενεργοβορο και ακομη και αν το εχεις σε αριστη κατασταση θεωρητικα μπορει κατι να χαλασει στον αγοραστη σχετικα γρηγορα.Να επενδυσει 300 ολοκληρα ευρω και να παρει ολο το ρισκο? Δεν συμφερει, για μενα αν παιζει τα περισσοτερα games κρατησε το και οταν υστερα απο 2 χρονια η το πολυ 3 αρχιζει να τρωει μπουκαλι η καρτα γραφικων,το κρατας για δευτερο η το χαριζεις. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις