LLLEFTERIS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Υπαρχει αγγελια του Κοπριτη που ειναι γνωστος σε πολλους για τις καλες δουλειες που κανει στα κουτια με 2500k ολοκληρο κουτι με 280 ευρω ποιος τρελος θα δωσει 150 για μητρικη 1366 ??? Intel 2500K w/Artic Freezer cooler Gigabyte Z68X-UD3H-B3 8gb DDR3 1600 Kingston HyperX (2x4gb) 120gb SSD OCZ Agility 3 (erased & firmware updated) Asus Vento midi tower Black (new) Coolermaster Elitepower 430w PSU DVD-RW black 1
life is music Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Πείρα εχτες μια r7 370 της gigabyte me απόδειξη αγοράς στο κουτί της κ δεν έχει ανοιχτή καθόλου ποσό ν την δώσω?
AETOLOFITIS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Λευτερη αν ειχα χρυσοπληρωσει τοτε εναν ι7 καινουργιο τοτε και ημουν ακομη ευχαριστημενος με το συστημα ισως να εδινα κανενα 150αρι
LLLEFTERIS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Λευτερη αν ειχα χρυσοπληρωσει τοτε εναν ι7 καινουργιο τοτε και ημουν ακομη ευχαριστημενος με το συστημα ισως να εδινα κανενα 150αρι Το θεμα δεν ειναι ποσο τον ειχες πληρωσει τοτε αλλα ποσο αξιζει σημερα και ποσο αξιζει σε δυναμη με τους τωρα επεξεργαστες γιατι παραδειγμα ο 2500k ειναι καλυτερος απο τον 920 Εγω θα προτιμουσα να πουλησω επεξεργαστη και μνημες και να βρω ενα σετακι ποιο καινουριο (να μου πεις ποιος θα τα παρει τεσπα) παρα να σκασω 150 για μητρικη.
Glikos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Καλός η κακός οι τιμές που έχω δει να πουλιώνται τόσο ειναι περίπου. Ενας που θέλει να δώσει 100/150 για τέτοιο σοκετ θα το κάνει. Δεν καθορίζω εγω τις τιμές. Αυτό δεν είναι γνώμη, ειναι γεγονός. Όσον αφορά για την αξιοπιστία διαφωνώ. Γνώμη μου πάντα. Μπορώ να φέρω και παραδείγματα, όπως κάνατε εσείς, αναφέροντας προβληματικές 1366. Δεν ξέρω ούτε με νοιάζει τι κάνει ο κοπριτης και ο κάθε κοπριτης. Εγω λέω αυτά που έχω δει. Και όπως ανέφερα και νωρίτερα η τιμή που θα την πουλήσω, οποτε την πουλήσω, θα είναι ανάλογη της τιμής βάση τιμής αγοράς. 50,100, παραπάνω παρακάτω δεν ξέρω. Το ξαναλέω , δεν αναγκάζω κάποιον να την πάρει με το ζόρι. Εξάλλου για να πάρει κανεις αυτό το σοκετ είναι ψαγμένος, ξέρει τι παίζει απο αξιοπιστία /τιμη/ απόδοση
life is music Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Αετολοφιτη μπορείς ν μου πεις μ ρ7 370 της gigabyte πόσω ν την δώσω καινούργια είναι την αγορασα εχτες πες μ μια τιμή!
AETOLOFITIS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 αφου ξερεις την αξια του οπως λες, τι ψαχνεις σε αυτο το θεμα? δεν μπορω να καταλαβω. ποιος ψαγμενος θα επαιρνε 1366? life is music: δεν εχω ιδεα φιλε μου. κανα 15-20αρι πιο κατω?
SouLSLayeR Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Καλός η κακός οι τιμές που έχω δει να πουλιώνται τόσο ειναι περίπου. Ενας που θέλει να δώσει 100/150 για τέτοιο σοκετ θα το κάνει. Δεν καθορίζω εγω τις τιμές. Αυτό δεν είναι γνώμη, ειναι γεγονός. Όσον αφορά για την αξιοπιστία διαφωνώ. Γνώμη μου πάντα. Μπορώ να φέρω και παραδείγματα, όπως κάνατε εσείς, αναφέροντας προβληματικές 1366. Δεν ξέρω ούτε με νοιάζει τι κάνει ο κοπριτης και ο κάθε κοπριτης. Εγω λέω αυτά που έχω δει. Και όπως ανέφερα και νωρίτερα η τιμή που θα την πουλήσω, οποτε την πουλήσω, θα είναι ανάλογη της τιμής βάση τιμής αγοράς. 50,100, παραπάνω παρακάτω δεν ξέρω. Το ξαναλέω , δεν αναγκάζω κάποιον να την πάρει με το ζόρι. Εξάλλου για να πάρει κανεις αυτό το σοκετ είναι ψαγμένος, ξέρει τι παίζει απο αξιοπιστία /τιμη/ απόδοση Δικά σου είναι, τόσα σου λείπουν, τόσο θα 'θελες να τα δώσεις, τόσο προσπάθησε να τα δώσεις. Αν τα καταφέρεις, μεγειές, good for you. Αλλά μην προσπαθείς να πείσεις κόσμο -και ακόμα χειρότερα αυτό το νήμα- ότι οι τιμές σου είναι λογικές. 3
Glikos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Θελω και άλλες γνωμες,που είναι το κακό? Οταν λεω ψαγμένος ρε παλικάρι εννοώ οτι ξέρει πόσο θα πληρώσει και τι θα πάρει. Και προφανώς δεν θέλει άλλο σύστημα αλλα να κρατήσει το δικό του το 1366. Λευτέρης το σύστημα που ανέβασες btw πάνω από 200-220 δεν κάνει. Άντε πάλι...εγω καθορίζω τις τιμές? Μήπως εχω και μετοχές στην gigabyte? Οτι εχω δει στο ίντερνετ λεω. Η μήπως αναγκασα κανέναν ναντα πάρεις? Προσωπικά κλαιν αν πουληθεί ακριβά η φτηνά. Τα λεφτά τους τα έχουν βγάλει τόσα χρόνια που τα εχω. Η μήπως θα σωθώ με μερικά ευρώ παραπάνω?
SouLSLayeR Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Μάλιστα, το σετ 2500κ δεν αξίζει 200, η μητρική σου όμως σκέτη ναι! Μεχ, απογοητεύομαι με τον εαυτό μου που έκατσα και απάντησα μεσημεριάτικα.Over and out~ 5
Glikos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Προφανώς αλλάζεις νούμερα μόνος σου. Ειπα ότι αξίζει κατ εμέ μέχρι 220, όχι 280. Και πιο σύστημα μωρε, οι φθηνές ραμ ή το κουτί της κακιας ώρας? Η μήπως το optical drive. 280 για μένα για το παραπάνω ειναι υπερβολή. Και δεν είπα ότι έχει η 1366 200. Ούτε οτι αξίζει τόσο. Στο καλό.
Thanos1972 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 κοιταξε να δεις πως εχει το πραγμα. εκανες μια ερωτηση σε αυτο το νημα ποσο περιπου μπορει να πιασει η μητρικη σου. κατα την γνωμη μου προσωπικα (περα απο τις αλλες απαντησεις των αλλων μελων) η τιμη για εμενα ειναι εξωφρενικη. ναι μεν ζητανε το socket που εχεις αλλα μην ξεχνας οτι ειναι μια μεταχειρισμενη μητρικη χωρις εγγυηση που εσυ μπορει να της εκανες την καλυτερη χρηση.αλλα αυτη αυριο που λεει ο λογος μπορει να ψοφησει.και δεν θα φταις εσυ γιατι φανταζομαι οτι δεν την κοπανουδες με σφυρια.οπως φανταζομαι το ιδιο δεν θα εκαναν και οσοι ειχαν τετοιου socket μητρικες που ψοφησαν. οτι υπαρχει ζητηση υπαρχει.απο εκει και περα εξαρταται ποσο γρηγορα θελεις να φυγει και εαν εχεις αναγκη τα χρηματα.αλλα καλως η κακος επειδη διαβαζουν το νημα και ατομα που ενδεχομενος ψαχνουν τετοιες μητρικες,λεμε εμεις εδω οτι δεν αξιζει τετοια τιμη.υπαρχει η επιλογη του καινουργιου με λιγοτερα χρηματα.πολυ λιγοτερα.και με τις καταλληλες επιλογες,πιο δυνατα parts. δικη σου ειναι η μητρικη οτι θελεις την κανεις. 4
LLLEFTERIS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Θελω και άλλες γνωμες,που είναι το κακό? Οταν λεω ψαγμένος ρε παλικάρι εννοώ οτι ξέρει πόσο θα πληρώσει και τι θα πάρει. Και προφανώς δεν θέλει άλλο σύστημα αλλα να κρατήσει το δικό του το 1366. Λευτέρης το σύστημα που ανέβασες btw πάνω από 200-220 δεν κάνει. Άντε πάλι...εγω καθορίζω τις τιμές? Μήπως εχω και μετοχές στην gigabyte? Οτι εχω δει στο ίντερνετ λεω. Η μήπως αναγκασα κανέναν ναντα πάρεις? Προσωπικά κλαιν αν πουληθεί ακριβά η φτηνά. Τα λεφτά τους τα έχουν βγάλει τόσα χρόνια που τα εχω. Η μήπως θα σωθώ με μερικά ευρώ παραπάνω? http://www.cpu-world.com/Compare/446/Intel_Core_i5_i5-2500K_vs_Intel_Core_i7_i7-920.html http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i7-920-vs-Intel-Core-i5-2500K no comment
Glikos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Συμφωνώ ούτε αντιλέγω. Μάλιστα αν κάνει κάποιος νεο σύστημα και θέλει ενα στήσει ένα 1366, που δεν παίζει αλλα λέμε τώρα, εγω ο ίδιος θα τον αποτρέψω να πάει σε κάτι φθηνότερο και καλύτερο. Και η τιμή που πουλιέται όντως ειναι υψηλή, δεν έφερα αντίρρηση. Αλλα ειναι κάποιοι πορωμένοι, πες τους όπως θες που ψάχνουμε αποκλειστικά τέτοιο σοκετ. Προφανώς και σε αυτό το target group απευθύνομαι. Και δεν με καίει να την δώσω ακριβά, ούτε να κοροιδεψω θελω κανέναν ούτε τίποτα τέτοιο. Είχα βρει 2 αγοραστές σχετικά πρόσφατα αλλα για διάφορους προσωπικούς λόγους δεν την πούλησα. Και σε καμία περίπτωση δεν είπα ότι ενα νεο σοκετ όπως ο 2500κ είναι χειρότερος. Αλίμονο Λευτερη διάβασε το προηγούμενο ποδτ μου παλικαρε. Κάνε τον μικρό αυτό κόπο. Εκτός αν θες να μου βρεις ποτε ειπα ότι ο 2500κ ειναι χειρότερος απο τον 920.
Προτεινόμενες αναρτήσεις