phanispal Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Πού ακριβώς το βλέπεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Αν ψάξεις σε ξένα forum και σε ξενα stores θα το δεις. Δεν καίγομαι προς το παρόν να τα δώσω αλλα οταν έρθει η στιγμή θα βάλω και την ανάλογη τιμή. Είτε ειναι 50 είτε 150 είτε 5. Επίσης εχω δει και στις αγγελίες εδω τέτοιες υψηλές τιμές , αλλα εξαφανίζονται αμέσως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Εγω παιδιά όπως ειπα μου εχουνε ζητήσει στο παρελθόν γύρω στα 150-200 την x58 με τον i7 920. Βλέπω στο ίντερνετ τόσο πάει η mobo αυτη, καλός η κακός. Κάποιοι την ζητάνε γιατί είναι δυσεύρετη. Δεν βάζω σε κανέναν το μαχαίρι στον λαιμό. Οταν με το καλό την βγάλω σε αγγελία η τιμή θα είναι ανάλογη των υπόλοιπων του ιδιου σοκετ. Ετσι ναι! Αλλά κάπου είχα δει καινούριες στα 150-230 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Παίζουνε οι τιμές. Περισσότερο σε κάτι Αμερικάνικα sites είχα δει. Και αυτή η Intel, σαν τα πουκάμισα τα socket. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DigitalElf Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Πόσο να αγοράσω μια 6950 2gb? Είναι υλοποίηση της Sapthire με reference cooler. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Εγω παιδιά όπως ειπα μου εχουνε ζητήσει στο παρελθόν γύρω στα 150-200 την x58 με τον i7 920. Βλέπω στο ίντερνετ τόσο πάει η mobo αυτη, καλός η κακός. Κάποιοι την ζητάνε γιατί είναι δυσεύρετη. Δεν βάζω σε κανέναν το μαχαίρι στον λαιμό. Οταν με το καλό την βγάλω σε αγγελία η τιμή θα είναι ανάλογη των υπόλοιπων του ιδιου σοκετ. Άλλο οι τιμές του παρελθόντος και άλλο του παρόντος. Άλλο 150-200 για mobo+cpu και άλλο 150-200 για σκέτη mobo. Άλλο οι τιμές που πιάνει κάτι στο εξωτερικό και άλλο οι τιμές που πιάνει κάτι εδώ. Και το κυριότερο, άλλο το τι τιμή ζητάνε και άλλο τι τιμή μπορεί να πιάσει οτιδήποτε. Επίσης κανείς δεν βάζει σε κανέναν το μαχαίρι στο λαιμό, γνώμες λέμε σε όποιον το ζητήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δεν αντιλέγω αλλα απο την στιγμή που έχω δει σχετικά πρόσφατα να φεύγουνε τέτοια σοκετ σε αυτές τις τιμές Ελλάδα δεν είναι απίθανο. Αν θέλει κάποιος θα τα σκάσει. Η τιμή φυσικά θα κυμαίνεται. Τίποτα δεν είναι fix. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δεν αντιλέγω αλλα απο την στιγμή που έχω δει σχετικά πρόσφατα να φεύγουνε τέτοια σοκετ σε αυτές τις τιμές Ελλάδα δεν είναι απίθανο. Αν θέλει κάποιος θα τα σκάσει. Η τιμή φυσικά θα κυμαίνεται. Τίποτα δεν είναι fix. Όταν λες "έχω δει", εννοείς πως ήσουν μπροστά στη συναλλαγή? Μόνο έτσι θα μπορούσες να ξέρεις σε τι ακριβώς τιμή έφυγαν, αλλιώς δεν ξέρεις καν αν υπήρξε συναλλαγή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellwarrior Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα ρε παιδια επειδη σκεφτομαι σιγα σιγα αμα βρω καλο offer να αλλαξω gpu και να δωσω τη παλια ποσο θα κοστολογουσατεHD 7850 Sapphire 2gb (χωρις εγγυηση) αριστη λειτουργικα HD 5850 1gb (αυτες που ειχε βγαλει πριν κατι χρονια το πλαισιο 129€) επισης αριστη αλλα χωρις εγγυηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Γυρω στα 90e η 7850 και κανα 50αρι η 5850e Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Με την λογική αυτή το ίδιο ισχύει και για κάθε προϊόν σε αγγελίες /sites κλπ. Μπορεί να είναι παλιό σοκετ αλλα ψόφιο δεν είναι. Ειδικά σε κλοκαρισμένο CPU με ανάλογο hardware κανει παπάδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Το κακο ειναι οτι αυτες οι 1366 τα τιναζουν πολυ ευκολα για αυτο βλεπεις αγγελιες 100 επεξεργαστες και μονο 5-10 μητρικες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Ούτε καν..σορρυ κιόλας αλλα εισαι εντελώς λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Υπολογιστες φτιαχνω και οι 9 στους 10 που μου εχουν ερθει με αυτο το socket ειχαν προβλημα στην μητρικη τωρα αν εσενα σου εχει βγει καλη δεν παει να πει οτι ειναι ολες καλες. Και ενταξει να πουλανε στις αγγελιες τους i3 i5 1366 αλλα να πουλανε τοσους πολλους i7 920 930 950 δεν το βρισκεις λιγο παραξενο συν οτι υπαρχουν πολλες αγγελιες αναζητησης μητρικης. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Ούτε καν..σορρυ κιόλας αλλα εισαι εντελώς λάθος. φιλε μου δεν μπορω να σε καταλαβω. μπηκες εδω να ρωτησεις ποσο πανε αυτες οι μητρηκες. σου λενε τα παιδια την γνωμη τους και εσυ προσπαθεις να τους πεισεις για το αντιθετο. ΜΑκαρι να βρεις να την δωσεις 400 ευρω. αλλα απλα σου λεμε οτι ειναι δυσκολο. Οσο για τις μητρηκες 1366 το εχω παρατηρησει και εγω. δεν ειναι προβληματικες απλα δεν αντεχουν τοσο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις