benign Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δεν είναι καθόλου ελάχιστοι. Αν κάποιος θέλει τις μνήμες θα πάρει τις μνήμες (όπως έκανα πρόσφατα για το παλιό pc της αδερφής μου), αν κάποιος θέλει να αναβαθμίσει την cpu (που είναι ακόμα εξαιρετική) θα το κάνει. Εγω παντως που λογω δουλειας κανω παρεα με νεολαια και νεους γονεις,κανενας δεν εχει πλεον core 2 duo η quad. Αν τον εχεις ακομη,κατι κανει ,αν και σε games διπυρηνοι haswell τον ξεπερνανε πλεον ,υπαρχουν σχετικα αρθρα σε καλα sites οπως του Anand.Αλλα να αγορασεις 7αετιας υλικο,ενω εστω εχεις καποιο μικρο μηνιαιο εισοδημα ,προσωπικα το θεωρω αδιανοητο. Εγώ τον επίμαχο επεξεργαστή θα τον χτυπούσα για 40€, αλλά άμα είναι να με λες φτωχό συντηρητικό παππού... θα τον χτυπήσω χωρίς να στο πω Ηθελα να πειραξω τον συμπαθεστατο σε μενα Palpatin, λογω ενος αναιδους νεαρου που τον εβρισε προσφατα στο section του overclocking αλλα δεν μασησε. 1
conkal Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Εγω παντως που λογω δουλειας κανω παρεα με νεολαια και νεους γονεις,κανενας δεν εχει πλεον core 2 duo η quad. Αν τον εχεις ακομη,κατι κανει ,αν και σε games διπυρηνοι haswell τον ξεπερνανε πλεον ,υπαρχουν σχετικα αρθρα σε καλα sites οπως του Anand.Αλλα να αγορασεις 7αετιας υλικο,ενω εστω εχεις καποιο μικρο μηνιαιο εισοδημα ,προσωπικα το θεωρω αδιανοητο. αν χρειαζεσαι μονο ενα κομματι θα αγορασεις . πχ φιλος με σαπιο core2duo προσφατως το αναβαθμισε σε Q9650 και εναν ssd συνολο λιγοτερα απο 100 ευρω. και το μηχανημα παει καλα τωρα σε αλλαγη πλατφορμας θα πηγαινε πολυ. Καποια κομματια hardware δεν χαλανε ή εχουν εγγυησεις πχ oi CPU και οι μνημες. Γιατι να μην τα παρεις αν θες μια μικροαναβαθμιση? ενας Q9XXX ή ενας i7 πρωτης γενιας ειναι μια χαρουλα επεξεργαστες 7ετιας παρεπιπτοντως για το συγκεκριμενο pc αν και μερακλιδικο (ειχα ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια συνθεση αλλα με 4 GB RAM) μπορει να ειναι και λιγο φουσκωμενες οι τιμες που εδωσαν τα παιδια. 2
sotos 1 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Εγώ παλι λόγω ηλικίας όλοι οι γνωστοί μου έχουν ακόμα 775 και δινουν χρηματα που δεν θα το πιστεύεις δεν βρίσκουμε άκρη έτσι Παναγιώτη ας μηνούμε στο θεμα και οποίος εχει μια ένσταση να το λέει αλλα να αποφεύγουμε της ουτοπίες
Joshua21 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Στην αγγελία που έβαλες για τον xeon δεν παρατήρησες οτι μια Q πουλήθηκε 65ε ας μην ανοίγουμε συνεχεία το θέμα με την παλαιότητα τις τιμές θέλουμε δεν θέλουμε τις καθορίζει η ζήτηση και όσο υπαρχει θα πωλούνται πράγματα που πολλοι απο εμας τα θεωρούν αρχαία Θα σου απαντούσα κατάλληλα, δεν μπορώ όμως γιατί απαγορεύεται ο σχολιασμός αγγελιών. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι να σκεφτείς λίγο σε τι εξυπηρετεί η προσθήκη "πουλήθηκε τόσο" σε κάτι που έχει πουληθεί αντί για τη διαγραφή του από την αγγελία. Κατά τα άλλα συμφωνούμε απόλυτα, τις τιμές πάντα τις ορίζει ο λόγος ζήτησης και προσφοράς.
benign Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 αν χρειαζεσαι μονο ενα κομματι θα αγορασεις . πχ φιλος με σαπιο core2duo προσφατως το αναβαθμισε σε Q9650 και εναν ssd συνολο λιγοτερα απο 100 ευρω. και το μηχανημα παει καλα τωρα σε αλλαγη πλατφορμας θα πηγαινε πολυ. Καποια κομματια hardware δεν χαλανε ή εχουν εγγυησεις πχ oi CPU και οι μνημες. Γιατι να μην τα παρεις αν θες μια μικροαναβαθμιση? ενας Q9XXX ή ενας i7 πρωτης γενιας ειναι μια χαρουλα επεξεργαστες 7ετιας Ενταξει,εγω στην θεση του φιλου σου,θα εδινα ενα 50αρικο παραπανω και θα επαιρνα εναν haswell διπυρηνο,μια φτηνη μητρικη H81 με καλυτερα και συγχρονα τεχνικα χαρακτηριστικα και 8gigs ddr3 ram.Και καποια στιγμη θα εβαζα εναν τετραπυρηνο αν χρειαζοταν.Αλλα εφοσον δεν ειχε 50 ευρω παραπανω,ενταξει,καταλαβαινω. 1
~Palpatin~ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Ηθελα να πειραξω τον συμπαθεστατο σε μενα Palpatin, λογω ενος αναιδους νεαρου που τον εβρισε προσφατα στο section του overclocking αλλα δεν μασησε. Αυτο που πρεπει να κατανοησουμε ειναι οτι ελαχιστοι θα επαιρναν υλικο επταετιας, οσο φτωχοι και αν ειναι.Εκτος αν ειναι τιποτε ουλτρα συντηρητικοι παππουδες. Καλά το κατάλαβα ότι πήγαινε σε μένα Μπα, εγώ θέλω σχετικά καινούρια. Ο Sheo απο την άλλη όσο τον ξέρω προσωπικά, μαζεύει κατα καιρούς τέτοια "σαβούρα" και κάνει συστήματα σε φίλους και συγγενείς 3
sotos 1 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Θα σου απαντούσα κατάλληλα, δεν μπορώ όμως γιατί απαγορεύεται ο σχολιασμός αγγελιών. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι να σκεφτείς λίγο σε τι εξυπηρετεί η προσθήκη "πουλήθηκε τόσο" σε κάτι που έχει πουληθεί αντί για τη διαγραφή του από την αγγελία. Κατά τα άλλα συμφωνούμε απόλυτα, τις τιμές πάντα τις ορίζει ο λόγος ζήτησης και προσφοράς. άσε με να γνωρίζω κατι παραπανω για τον συγκεκριμένο και για αρκετούς ακόμα και να ξέρω ποιος ειναι δήθεν και ποιος όχι
benign Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Εγώ παλι λόγω ηλικίας Τζοβενο εισαι ακομη,πιο μικρος απο τον Clooney. 1
Joshua21 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 άσε με να γνωρίζω κατι παραπανω για τον συγκεκριμένο και για αρκετούς ακόμα και να ξέρω ποιος ειναι δήθεν και ποιος όχι Δεν ξέρω για ποιον/ποιους μιλάς, εγώ απλά τροφή για σκέψη σου έδωσα. Από μένα είσαι ελεύθερος να μείνεις στις γνώσεις σου
sotos 1 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δεν ξέρω για ποιον/ποιους μιλάς, εγώ απλά τροφή για σκέψη σου έδωσα. Από μένα είσαι ελεύθερος να μείνεις στις γνώσεις σου σε ευχαριστω πολύ άλλα περισσότερη προσοχή να μην αφήνουμε υπονοούμενα όταν δεν ξέρουμε τον άλλο
alldaynews Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Επειδή μπορεί να γίνουν αλλαγές και αναβαθμίσεις θα ήθελα μια τιμή για τα παρακάτω Asus Sabertooth R 2.0 με ζελατίνες και φουλ εγγύηση Asus Sabertooth R 2.0 δουλεμένη με εγγύηση μεγάλη Amd 8370 με εγγύηση Club3D Radeon R9 290 royalQueen με ζελατίνες Sapphire Toxic 290 Tri-x G.Skill Trident 8GB DDR3-2400MHz με εγγύηση σχεδόν φουλ
~Palpatin~ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Θα δώσεις τον θρυλικό 8370? Εγώ θα κρατούσα έστω αυτό το κομμάτι. 1
alldaynews Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Το σκέφτομαι αν βγαίνει το ποσό που χρειάζομαι χωρίς αυτόν θα τον κρατήσω
Sheogorath Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Επειδή μπορεί να γίνουν αλλαγές και αναβαθμίσεις θα ήθελα μια τιμή για τα παρακάτω Asus Sabertooth R 2.0 με ζελατίνες και φουλ εγγύηση Asus Sabertooth R 2.0 δουλεμένη με εγγύηση μεγάλη Amd 8370 με εγγύηση Club3D Radeon R9 290 royalQueen με ζελατίνες Sapphire Toxic 290 Tri-x G.Skill Trident 8GB DDR3-2400MHz με εγγύηση σχεδόν φουλ Καλώς σας βρήκα και εγώ ξανά! Λοιπόν η κουτάτη Saber ~150-145. η χρησιμοποιημένη κοντά στα 130(?) Η Τοxic 200-220 Η βασίλισσα στα 260-270 Οι ραμ στο 50άρικο? Eχουν 60 καινούριες. Toν 8370 δεν θα τον έδινα κάτω απο 200 2
alldaynews Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Α η toxic πάει ασορτι με το fullcover waterblock οπότε να προσθέσω κανα 100αρικο ακόμη εε??
Προτεινόμενες αναρτήσεις