Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σοβαρα τωρα θα αγορασεις καρτα που εχει δουλεψει ενα χρονο για να γλυτωσεις ενα 8-10% και για να μην περιμενεις 15 μερες?

Φιλε μου καρτα θα αγορασεις δεν θα αγορασεις ζωτικο οργανο για να κανεις εγχειρηση! (χτυπα ξυλο)

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Εντάξει, εκτροχιαστήκαμε...

Back on topic.

Για ξαναρίχτε τις ερωτήσεις για τις τιμές μιας που ήμουν διακοπές και δεν πρόσεχα. :)

Δεν αγοραζεις το φορητο που πουλαω 160 ευρω  να το πουλησεις 200 μην σου πω και 220 γιατι εχει 250 ευρω. :-)

Πρωτον δεν το χρειαζομαι εχω ηδη φορητο δευτερον δεν ειμαι απο αυτους εδω μεσα που κανουν την αγοραπωλησια δουλεια τους στο ινσομνια εγω οταν πουλαω εδω μεσα η αγοραζω κατι το κανω για προσωπικη χρηση.Αυτα Ευχομαι να το πουλησεις συντομα.

Και ενα λογος που δεν πουλιεται ειναι και το αγοραστικο κοινο οπως αναφερε και ενα φιλος πιο πανω.

Οι ανταλλαγες ειναι αλλο θεμα να βαλεις τα γελια-κλαματα αστο λεφτερη μην το ψαχνεις.

Εγω οπως ειπα συμφωνω με Icenex δεν μπορεις να δωσει καποιος 700e για 980ti και να την πουλησει 1 μηνα μετα 180e κατω...Οποτε δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις ιδιες....Λευτερη μπορει να θες 390 ή 970 στα 280e το θεμα ειναι ποιος δινει τοσο;

Εγω οπως ειπα συμφωνω με Icenex δεν μπορεις να δωσει καποιος 700e για 980ti και να την πουλησει 1 μηνα μετα 180e κατω...Οποτε δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις ιδιες....Λευτερη μπορει να θες 390 ή 970 στα 280e το θεμα ειναι ποιος δινει τοσο;

Και γενικα οσο ποιο ακριβα αγοραζει κανεις τοσο πιο πολυ χανει οταν το πουλησει μεταχειρισμενο,γιατι και εχει προχωρησει η τεχνολογια και αλλαζουν οι τιμες.Δεν συμφερει να αγοραζει κανεις ακριβα πλεον αν ειναι μεσαιος οικονομικα ανθρωπος.

• Like 1

Δεν θα την δωσει μετα απο ενα μηνα 180 κατω αλλα οταν εγω βρηκα μια 11 μηνων και ζητουσε 330 και του προσφερα 300 γιατι 350 εχει καινουρια και μου ειπε "σιγα μην στην χαρισω" τοτε προτιμω να μην βρω ποτε και να σκασω 350 στο μαγαζι.

Το φορητο που δινω εχει 250 η καρτα που θελω εχει 350 αρα η λογικη λεει 100 ευρω διαφορα, εγω εχω γραψει οτι δινω 150 ευρω και μου στελνουν pm για 200 και 250 και λεω για 12χρονο με περνανε;

• Like 1

Και γενικα οσο ποιο ακριβα αγοραζει κανεις τοσο πιο πολυ χανει οταν το πουλησει μεταχειρισμενο,γιατι και εχει προχωρησει η τεχνολογια και αλλαζουν οι τιμες.Δεν συμφερει να αγοραζει κανεις ακριβα πλεον αν ειναι μεσαιος οικονομικα ανθρωπος.

ένας σοφός συμφορουμίτης είχε γράψει κάποτε "το hardware πρέπει να είναι φθηνό και να αλλάζει συχνά" :)

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρώτο μου ποστ στο site, αν και σας παρακολουθώ σχεδόν καθημερινά (ειδικά τα νήματα "πόσο να αγοράσω" και "βοήθεια σχετικά με την αγορά φορητού υπολογιστή"). Επειδή θεωρώ οτι αξιολογείτε σωστά τα μηχανήματα, να σας κάνω κι εγώ την ερώτησή μου:

Έχω ένα φορητό ALIENWARE M17x R5 (4800MQ, 780M, 16GB DDR3L, 2x750GB WD caviar black sata + 80GB mSATA, κλπ..) αγορασμένο το 2014. Στην κανονική αυτή σύνθεση έχω αλλάξει τους 2 sata δίσκους με SSD, έναν Samsung EVO 840 1TB και έναν Samsung EVO 850 1TB καθώς και την ram (από 4x4 που είχε, του έβαλα 4x8).

Έχω έναν γνωστό/φίλο που επειδή το laptop φυσάει και είναι alienware με τα ανάλογα bling-bling, μου τα έχει κάνει ..... να του τον πουλήσω (παρότι εγώ δεν "καίγομαι" να τον δώσω - είμαι μια χαρά ικανοποιημένος). 

α) Πόσο θα έπρεπε να του πω για το παρόν σύστημα;

β) Σκέφτομαι οτι αν είναι να το δώσω, θα ήθελα να κρατήσω τον έναν ssd 850 (στην θέση του θα βάλω πίσω τον "μαμίσιο" 750), καθώς και τα 32 GΒ ram (θα ξαναβάλω τα 16 που είχε) - πόσο να κόψω από την τιμή του α ερωτήματος;

Είναι σε άριστη κατάσταση, έχει εγγύηση next business day μέχρι το 2017, και νόμιμη άδεια windows 8.1 pro (που αναβαθμίζεται σε 10 pro - άλλο αν δεν το έχω κάνει ακόμη).

Keep in mind πως δεν το σκέφτομαι από ανάγκη να το πουλήσω (για καινούριο ή για τα χρήματα πχ). Θέλω ένα τίμιο evaluation γιατι οτι τιμή και να του πω, δεν την πιστεύει. 

ΥΓ: Καταλαβαίνω οτι φαίνεται για troll το όλο post αλλά πιστέψτε με, οτι το λαπτοπ και η πίεση να του το πουλήσω είναι πολύ αληθινά.

Επεξ/σία από johnstr

Πρώτο μου ποστ στο site, αν και σας παρακολουθώ σχεδόν καθημερινά (ειδικά τα νήματα "πόσο να αγοράσω" και "βοήθεια σχετικά με την αγορά φορητού υπολογιστή"). Επειδή θεωρώ οτι αξιολογείτε σωστά τα μηχανήματα, να σας κάνω κι εγώ την ερώτησή μου:

Έχω ένα φορητό ALIENWARE M17x R5 (4800MQ, 780M, 16GB DDR3L, 2x750GB WD caviar black sata + 80GB mSATA, κλπ..) αγορασμένο το 2014. Στην κανονική αυτή σύνθεση έχω αλλάξει τους 2 sata δίσκους με SSD, έναν Samsung EVO 840 1TB και έναν Samsung EVO 850 1TB καθώς και την ram (από 4x4 που είχε, του έβαλα 4x8).

Έχω έναν γνωστό/φίλο που επειδή το laptop φυσάει και είναι alienware με τα ανάλογα bling-bling, μου τα έχει κάνει ..... να του τον πουλήσω (παρότι εγώ δεν "καίγομαι" να τον δώσω - είμαι μια χαρά ικανοποιημένος). 

α) Πόσο θα έπρεπε να του πω για το παρόν σύστημα;

β) Σκέφτομαι οτι αν είναι να το δώσω, θα ήθελα να κρατήσω τον έναν ssd 850 (στην θέση του θα βάλω πίσω τον "μαμίσιο" 750), καθώς και τα 32 GΒ ram (θα ξαναβάλω τα 16 που είχε) - πόσο να κόψω από την τιμή του α ερωτήματος;

Είναι σε άριστη κατάσταση, έχει εγγύηση next business day μέχρι το 2017, και νόμιμη άδεια windows 8.1 pro (που αναβαθμίζεται σε 10 pro - άλλο αν δεν το έχω κάνει ακόμη).

Keep in mind πως δεν το σκέφτομαι από ανάγκη να το πουλήσω (για καινούριο ή για τα χρήματα πχ). Θέλω ένα τίμιο evaluation γιατι οτι τιμή και να του πω, δεν την πιστεύει. 

ΥΓ: Καταλαβαίνω οτι φαίνεται για troll το όλο post αλλά πιστέψτε με, οτι το λαπτοπ και η πίεση να του το πουλήσω είναι πολύ αληθινά.

Για μενα δεν αξιζει να το πουλησεις του το λες οτι δεν το πουλαω κ τελος, οποτε επειδη δεν εχω ιδεα ποσο το πηρες θα βοηθουσε να βαλεις τιμη αγορας για το λαπτοπ, τις μνημες για τους ssd υποθετω εσκασες κανα 800αρι συνολο πανω κατω για τους ssd...Οποτε και η εκτιμηση μου ειναι αναλογη

Οποτε για μενα α) -250 ευρω κ πολλα ειναι..(μειον απο οσα εδωσες εννοω) αφου δεν καιγεσαι κ αμα θελει πες του αλλιως να μην σου ζαλιζει τα @@ να παει να παρει καινουργιο

β)για μενα αφηνεις πανω τις μνημες και τους παλιους σκληρους κ κρατας τους ssd και αφαιρεις παλι το ιδιο ποσον.

Για να σου δωσω να καταλαβεις σε περιπτωση που δεν εγινε κατανοητος γιατι το εχω αυτο το ελαττωμα.

Αν πχ στην α' περιπτωση εσκασες συνολο μαζι με ssd-μνημες 3000 αφαιρεσε 250-300 ευρω και εισαι κομπλε κ αμα θελει

και στην β περιπτωση χωρις τους ssd εδωσες 2200 αφαιρεσε παλι 250-300 κ πολλα του ειναι αλλιως οπως σου ειπα να μην σου ζαλιζει τα @@.

Και η εκτιμηση μου ειναι με γνωμονα οτι δεν καιγεσαι(το τονιζω) μην σου πω οτι θα ελεγα κ πιο μικροτερη εκπτωση αλλα δεν θελω να με βριζουν εδω μεσα.

Δεν μας λες ποσο καιρο τα εχεις τεσπα..

75 mb

105 ο επεξεργαστης

με τα παζαρια πες 170 συνολο και για να φυγει στα μπαμ 150

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...