sotos 1 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Εγω τραβαω τα μαλλια μου με τα μονοπυρηνα PC. Ενα Pentium 4, οτι OS και να εχει, οση ραμ και να εχει, δε νοειται να φευγει 100+ ευρω! Ειναι πληρως και παντελως ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ. Και εχω δει και 160 και 180 και 200+ μονοπυρηνα P4 8-10 ετιας! Δεν ξερω πως την εχουν δει οι πωλητες, αλλα.... όπως θα έχεις καταλάβει τα καλά Ρ4 είναι πλέων λίγα όμως μην νομίζεις ότι όλοι αυτοί που πουλούν σε αυτές τις τιμές τα δίνουν κιόλας Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2012 από sotos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δεν ξερω πως την εχουν δει οι πωλητες, αλλα.... Προφανως οπως την εχει δει και το μνημονιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggeluska Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 οι τιμες ειναι τετοιες γιατι ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ και 2 ευρο να το βαλεις το πισι ΠΑΝΤΑ θα σου κανουνε παζαρι. οποτε το βαζεις λιγο παραπανω και το πουλας λιγο πιο κατω οσο ηθελες δηλαδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Αλήθεια, πώς και λειτουργει ακόμα; Την ιδια ερώτηση θα σου έκανα για το vaio... Συνήθως μετα τα 4 χρόνια γίνονται σεσουάρ... Δε θυμάμαι πάντως ποτέ ποιοτικά vaio, θυμαμαι μονο αχρήστως ακριβα vaio... Επίσης, λειτουργει ακόμα και μάλιστα άψογα γιατι πολυ απλα ειναι προσεγμένο... Τέλος αγαπητε μου, μονο τα Win 7 Professional 64bit που εχω πάνω γνήσια πάνε 130€... http://www.skroutz.gr/s/404888/Microsoft-Windows-7-Professional-Gr-64bit-DSP.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 οι τιμες ειναι τετοιες γιατι ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ και 2 ευρο να το βαλεις το πισι ΠΑΝΤΑ θα σου κανουνε παζαρι. οποτε το βαζεις λιγο παραπανω και το πουλας λιγο πιο κατω οσο ηθελες δηλαδη μεγάλη κουβέντα είπες φίλε Ελληνικό στοιχειό το παζάρι(οκ και λίγο τούρκικο) Την ιδια ερώτηση θα σου έκανα για το vaio... Συνήθως μετα τα 4 χρόνια γίνονται σεσουάρ... Δε θυμάμαι πάντως ποτέ ποιοτικά vaio, θυμαμαι μονο αχρήστως ακριβα vaio... Επίσης, λειτουργει ακόμα και μάλιστα άψογα γιατι πολυ απλα ειναι προσεγμένο... Τέλος αγαπητε μου, μονο τα Win 7 Professional 64bit που εχω πάνω γνήσια πάνε 130€... http://www.skroutz.gr/s/404888/Microsoft-Windows-7-Professional-Gr-64bit-DSP.html άχρηστα δεν τα λες υπερτιμημένα σίγουρα είναι και για να το κλείσουμε όταν η HP έφτιαχνε laptop στην sony δεν υπήρχε σχετικό τμήμα κατασκευής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 μεγάλη κουβέντα είπες φίλε Ελληνικό στοιχειό το παζάρι(οκ και λίγο τούρκικο) άχρηστα δεν τα λες υπερτιμημένα σίγουρα είναι και για να το κλείσουμε όταν η HP έφτιαχνε laptop στην sony δεν υπήρχε σχετικό τμήμα κατασκευής soto, αχρήστως ακριβα, με τίποτα άχρηστα... Και ναι οταν η HP έφτιαχνε laptop στην sony βγάζανε 14άρες CRT με τελετεξτ...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Παιδιά, αν θέλετε να μάθετε την αξία των πραγμάτων που πουλάτε, γράψτε εδώ. Αν θέλετε να μετρήσετε τις διαδυκτιακες τσουτσουνες σας, τα πμ είναι η καλύτερη λύση. Αν πάλι θελετε να ανακυρηξετε το fanboy of the year απλά κάντε scroll down και πηγαίντε στο μπλα-μπλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Παιδιά, αν θέλετε να μάθετε την αξία των πραγμάτων που πουλάτε, γράψτε εδώ. Αν θέλετε να μετρήσετε τις διαδυκτιακες τσουτσουνες σας, τα πμ είναι η καλύτερη λύση. Αν πάλι θελετε να ανακυρηξετε το fanboy of the year απλά κάντε scroll down και πηγαίντε στο μπλα-μπλα. δεν νομιζω οτι ηταν αυτός ο σκοπός αλλα τελος παντων. Θα την εκτιμούσα μία τιμή για το δικο μου (μερικά ποστ παραπάνω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 ^Κάτι λιγότερο από 400 εκτιμούσα για εκείνο - κάτι στο 480 για το δικό σου. Αν δείτε τι παίρνεις σήμερα με 599-650e @ dell θα εκπλαγείτε :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 ^Κάτι λιγότερο από 400 εκτιμούσα για εκείνο - κάτι στο 480 για το δικό σου. Αν δείτε τι παίρνεις σήμερα με 599-650e @ dell θα εκπλαγείτε :/ thanks, θα το εχω κατα νου γιατι σκέφτομαι μετάβαση σε macbook. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Παιδιά, αν θέλετε να μάθετε την αξία των πραγμάτων που πουλάτε, γράψτε εδώ. Αν θέλετε να μετρήσετε τις διαδυκτιακες τσουτσουνες σας, τα πμ είναι η καλύτερη λύση. Αν πάλι θελετε να ανακυρηξετε το fanboy of the year απλά κάντε scroll down και πηγαίντε στο μπλα-μπλα. :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APsD Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Παιδιά ποσα πιανει ενα ps3 χωρις κουτί, χωρίς χαρτιά αποδείξεις κλπ, χωρίς χειριστήρια με καλώδιο ρεύματος και RCA καλώδια. Χρησιμοποιημένο κανα 2ωρο με τις ζελατίνες ακόμα πάνω του, μοντέλο FAT 60GB (που παίζει και τα ps2 games) με 3.55cfw και κανένα απολύτως πρόβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 ~120-140 νομίζω - με το πάνω όριο να ισχύει μόνο αν είναι registered/@εγγύηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APsD Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Τι εννοείς "registered/@εγγύηση"? Αν βάλω και ενα sixaxis μεταχειρισμένο ανεβαινει καθόλου η τιμή? Πάντω μου φαινονται λίγα τα 120 για την συγκεκριμενη κονσόλα που θεωρείται απο τις σπάνιες. Δηλαδη ενα fat 40αρι που δεν παίζει ps2 games και δεν έχει cfw ποσο πωλείται? 80-90 ευρώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Περίμενε και μία δεύτερη γνώμη γιατί στις κονσόλες δεν το έχω ιδιαίτερα, και δεν ξέρω πόσο "σπάνια" θεωρείται για να είμαι ειλικρινής, απλά bear in mind Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις