BabisTs Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Παιδια καλησπερα και απο μενα,ποσο λετε να πιασει ο i7 4770k ακλοκαριστος (στο λογο μου,για αυτο τον δινω αλλλωστε),εντος εγγυησης για 1,5 χρονια,μητρικη gigabyte z87x D3H 2+ χρονια εγγυηση και 16 giga ram corsair vengeance 1600mhz 4χ4g εγγυηση life time?ολα με τις συσκευασιες τους ειναι Γύρω στα 420-450 κατοστάρικα.
TEOKOS Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 .Επισης οι K επεξργαστες της intel η οι αντιστοιχοι black edition της amd δυσκολα θα φυγουν γιατι οτι και να ορκιζεται ο πωλητης,μπορει να τον εχει ξεσκισει στο overclocking και δεν υπαρχει τροπος ο αγοραστης να βεβαιωθει αν εχει γινει αυτο η οχι.Προσωπικη αποψη μου ειναι οτι δεν χρειαζεται και δεν πρεπει,αν σε καποιον δεν του περισσευουν τα χρηματα,να παιρνει τετοιους επεξεργαστες αν σκοπευει να κανει αναβαθμιση μεσα σε 2 η 3 χρονια. Για να ακριβολογούμε μια χαρά μπορείς να ελέγξεις αν ένας Κ επεξεργαστής είναι ταλαιπωρημένος η έχει φάει degrade αν έχεις τις γνώσεις και σε αφήνει και ο πωλητής βέβαια. Βασικά και ένας non K μπορεί να είναι τρελά ταλαιπωρημένος από διάφορες αιτίες όπως το να δουλεύει στο όριο των θερμοκρασιών για πολύ καιρό λόγω κακής ψύξης κ.λ.π
icenex Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Ο καθενας πουλαει οτι ναναι κ ζηταει οτι ναναι τιμες.Σιγα μην πουλησω την 970 στα 280 να παει να την παρει απο το μαγαζι που ειναι στα 390 και να τους πει να του την αφησουν στα 280. Εγω αν την πουλουσα τωρα την καρτα μου μονο στα 340-350 θα την εδινα αλλιως καλυτερα να την κρατησω δεν υπαρχει λογος να την σκοτωσω γιατι ξερω τι εχω και την προσεχω μεχρι που καθε τοσο καθαριζω και τι σκονες που πιανει + οτι δεν εχει φαει oc. Ολα αυτα τα λεω με αφορμη αυτα που διαβασα πιο πανω + οτι ψηνομουν για αναβαθμιση σε 980τι και χαζευα να δω τιμες.
~Palpatin~ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Ο καθενας πουλαει οτι ναναι κ ζηταει οτι ναναι τιμες.Σιγα μην πουλησω την 970 στα 280 να παει να την παρει απο το μαγαζι που ειναι στα 390 και να τους πει να του την αφησουν στα 280. Εγω αν την πουλουσα τωρα την καρτα μου μονο στα 340-350 θα την εδινα αλλιως καλυτερα να την κρατησω δεν υπαρχει λογος να την σκοτωσω γιατι ξερω τι εχω και την προσεχω μεχρι που καθε τοσο καθαριζω και τι σκονες που πιανει + οτι δεν εχει φαει oc. Ολα αυτα τα λεω με αφορμη αυτα που διαβασα πιο πανω + οτι ψηνομουν για αναβαθμιση σε 980τι και χαζευα να δω τιμες. Kοίτα, ο χρήστης δεν είναι υποχρεωμένος να σε πιστέψει. Εγώ μπορεί ναι, ο άλλος όχι. Αμα ανοιχτεί η συσκευασία και 0 χρήση να έχει η τιμή πέφτει τουλάχιστον 15-20% Και οχι δεν σας θυμίζω κάποιον, I get that a lot. 3
benign Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Για να ακριβολογούμε μια χαρά μπορείς να ελέγξεις αν ένας Κ επεξεργαστής είναι ταλαιπωρημένος η έχει φάει degrade αν έχεις τις γνώσεις και σε αφήνει και ο πωλητής βέβαια. Βασικά και ένας non K μπορεί να είναι τρελά ταλαιπωρημένος από διάφορες αιτίες όπως το να δουλεύει στο όριο των θερμοκρασιών για πολύ καιρό λόγω κακής ψύξης κ.λ.π Εναν Κ τον αγοραζεις για να τον ταλαιπωρησεις ευθυς εξαρχης,πειραματιζεσαι να δεις μεχρι που αντεχει για να φτασεις το ανωτερο σταθερο overclock,ειναι επομενως δεδομενο και σιγουρο οτι θα φαει degrade το θεμα ειναι ποτε και οχι αν. Μειωνεται η ζωη του επεξεργαστη κατα το μισο περιπου σε τετοιο περιβαλλον. Γνωστος μου πηρε εναν K, του εκανε ολα τα διαγνωστικα τεστ,δεν εδειξε τοτε σημαδια degradation και του τα εμφανισε 3-4 μηνες μετα την αγορα χωρις να εχει κανει ο φιλος μου μεγαλο overclock αλλα αρκετα ηπιο. Γενικα το overclock εχει καταντησει μια γελοια κατασταση.Οταν γεννηθηκε σαν ιδεα ,ηταν απο ατομα που δεν ειχαν πολλα χρηματα ,και που επαιρναν μαξιμουμ αποδοση απο φτηνους επεξεργαστες και ετσι εφταναν σε αποδοση ακριβοτερους. Εξυπηρετουσε μια λογικη,πρακτικη αναγκη. Τωρα πλουσιοπαιδια με καταστροφικες τασεις,τεχνολαγνοι και μαζοχιστες που θελουν να σκοτωσουν την ωρα τους,αγοραζουν πανακριβους επεξεργαστες ,τους αλλαζουν τα φωτα και αισθανονται οτι καταφεραν και κατι σπουδαιο ενω αμφιβαλλω αν τρεχουν κατι δημιουργικο στο PC τους. Ειναι σε ενα φαυλο κυκλο συνεχους αγορας και τεστ για να δουν αν ο επεξεργαστης που αγορασαν τους κατατασσει σε υψηλη κατηγορια σε μια ιστοσελιδα στο ιντερνετ και κατι τρεχει στα γυφτικα. Οταν υπαρχουν πανισχυροι επεξεργαστες,πολυ εξελιγμενοι που εχουν αριστη αποδοση σε ολα και χαμηλη καταναλωση,το overclock περιττευει.Αλλα ασφαλως καθενας εχει δικαιωμα να κανει οτι θελει ,απλα προσωπικα δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στο τρις να αγορασω Κ η black edition επεξεργαστη μεταχειρισμενο.Αν με πιασει η φαυλοτητα και η ανωμαλια και εμενα,θα αγορασω ολοκαινουργιο. (Αυτη η αποψη μου δεν ειναι προσωπικη επιθεση σε κανεναν,αλλα απλα,ειλικρινης αποψη μου οτι το oveclock στην εποχη μας ειναι κακη συνηθεια και ψυχολογικος εθισμος.) Βασικά και ένας non K μπορεί να είναι τρελά ταλαιπωρημένος από διάφορες αιτίες όπως το να δουλεύει στο όριο των θερμοκρασιών για πολύ καιρό λόγω κακής ψύξης κ.λ.π Αυτο μονο αν καποιος ειναι εντελως ασχετος απο υπολογιστες και δεν φροντιζει η καθαριζει τον υπολογιστη του μπορει να συμβει,αρα ειναι σχετικα σπανια περιπτωση και εξαιρεση. 50-60 ευρω η καρτα, ο δισκος δεν εχει εγγυηση? Οταν ενας δισκος αρχιζει και δειχνει 98% υγεια,αυριο μπορει να ειναι νεκρος.Ειναι δειγμα οτι εχει προβλημα και αν δεν εχει εγγυηση καλυτερα να το κρατησεις οσο αντεξει. Αυτο που λες ισχυει για τους hdd δισκους ,στους ssd οσο περισσοτερους κυκλους κανει ο δισκος πεφτει και η υγεια του . Απλα ο συγκεκριμενος δισκος εχει χρησιμοποιηθει πολυ οποτε η φθορα θεωρειται φυσιολογικη διαφορετικα θα το ειχα παει πισω χτες μιας και εχει πολυ εγγυηση ακομα Παντως δυσκολο να φυγει κατα την γνωμη μου,ευχομαι να κανω λαθος. 2
LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Ο καθενας πουλαει οτι ναναι κ ζηταει οτι ναναι τιμες.Σιγα μην πουλησω την 970 στα 280 να παει να την παρει απο το μαγαζι που ειναι στα 390 και να τους πει να του την αφησουν στα 280. Εγω αν την πουλουσα τωρα την καρτα μου μονο στα 340-350 θα την εδινα αλλιως καλυτερα να την κρατησω δεν υπαρχει λογος να την σκοτωσω γιατι ξερω τι εχω και την προσεχω μεχρι που καθε τοσο καθαριζω και τι σκονες που πιανει + οτι δεν εχει φαει oc. Ολα αυτα τα λεω με αφορμη αυτα που διαβασα πιο πανω + οτι ψηνομουν για αναβαθμιση σε 980τι και χαζευα να δω τιμες. Kαι γιατι να σου δωσει καποιος 350 και να μην δωσει αλλα 30 ευρω και να την παρει σφραγισμενη με την αποδειξουλα στο ονομα του και να ειναι σιγουρος οτι δεν εχει φαει OC ? Λες καποιος να εχει τα 350 και να μην μπορει να βρει αλλα 30 ευρω; συν οτι δεν εχεις γραψει αν την εχεις ενα μηνα εξι μηνες ενα χρονο. Εγω που ψαχνω την 390 μου εστειλε ενας μηνυμα οτι μου την πουλαει 330 ευρω και την εχει 11 μηνες και οταν του ειπα οτι 350 εχει στο μαγαζι μου ειπε την εξυπναδα οτι και η δικια του καινουρια ειναι. Οπως σου ειπαν απο την στιγμη που ειναι μεταχειρισμενο χανει ενα 15-20% Λες εγω να ειμαι χαζος και να πουλαω φορητο που εχει 250 ευρω με μονο δυο φορτισεις για 160 ευρω; Για να εχω πανω απο 200 αξιολογησεις μονο χαζος δεν ειμαι. 3
TZANNSPY Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Αν και είμαστε πολλές σελίδες οφ τοπικ... Και πολλοί φίλοι μεταξύ των οποίων κι εγώ περιμένουμε κάποια προτεινόμενη τιμή... Το σίγουρο είναι πως από την 1η μέρα και αφού ανοιχτεί η συσκευασία το "προιόν" χάνει σίγουρα ένα 23% και από εκεί και πέρα ένα ποσοστό κάθε μήνα/χρόνο, εξαρτάται από το τι είναι αυτό...
icenex Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Kοίτα, ο χρήστης δεν είναι υποχρεωμένος να σε πιστέψει. Εγώ μπορεί ναι, ο άλλος όχι. Αμα ανοιχτεί η συσκευασία και 0 χρήση να έχει η τιμή πέφτει τουλάχιστον 15-20% Μα το θεμα αν ειναι καθαρο φαινεται το oc εκει ναι..ο αλλος δεν ειναι υποχρεωμενος να με πιστεψει και περα απο αυτο 15-20% ειναι πολλα εστω και για 1 χρονο μεταχειρισμενο αν με ρωτας εμενα αν μιλαμε για καρτες που εχουν συνολο 3 χρονια εγγυηση.Για μενα το ποσοστο αυτο επηρεαζεται κατα πολυ απο την εγγυηση που απομενει σε ενα προιον.Για μενα ενα προιον χανει πολυ την αξια του οταν εχει τελειωσει η εγγυηση του η παει να τελειωσει. Και πιστεψε με αν την βαλω 350 αγγελια θα πουληθει κ οχι επειδη θα βρω κοροιδο αλλα επειδη καποιος θα θελει να γλυτωσει εστω και 40-50 ευρω και ας εχει λιγοτερη εγγυηση.Παιζει ρολο και το καταστημα που την πηρες γιατι αλλιως ειναι το παρεις απο καταστημα που ξερεις οτι στην στραβη θα σε εξυπηρετησει και αλλιως απο ενα που δεν εχει καν εδρα και λειτουργει διαδικτυακα. ps.Εσυ αν ποτε βρεθεις να δωσεις κατι απο την πρωτη μερα για τον χ,ψ λογο και εχεις σκασει 400 ευρω τοτε πολυ ευχαριστως να στο αγορασω εγω με -20% και μην στεναχωριεσαι θα το πουλησω εγω μετα στα 380 θα βγαλω και 60ευρω μεροκαματο... Αυτα διαβαζουν ορισμενοι εδω μεσα και μετα τραβαμε τα μαλλια μας στις αγγελιες. Ακου εκει day1 20% κατω δεν ειπαμε να το πουλησεις οσο το αγορασες αλλα ενα 20αρικο κατω καλα ειναι απο την τιμη καταστηματος. ps2 δεν εχω κατι μαζι σου συζητηση κανουμε κ οπως ειπα δεν ειχα σκοπο να πουλησω την καρτα σαν παραδειγμα την εφερα γιατι το σκεφτομουν πριν καιρο να μπω στην διαδικασια να την πουλησω αλλα το μετανοιωσα.
LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δεν δινει κανεις 380 για κατι που εχει 400 οχι μιας μερας να ειναι αλλα ακομα και την στιγμη που θα βγεις εξω απο το μαγαζι. Εδω πιστωτικα και δωροεπιταγες πουλανε που μπορεις αυτο που θα παρεις να το παρεις στο ονομα σου και παλι τις πουλανε 10-15% κατω απο την αξια τους. Δεν αγοραζεις το φορητο που πουλαω 160 ευρω να το πουλησεις 200 μην σου πω και 220 γιατι εχει 250 ευρω. Οσο για το καταστημα και την εγγυηση μου εχει τυχει καταστημα τρυπα να με εξυπηρετησει αμεσως και μεγαλο καταστημα να κανουν την παπια και τους Κινεζους. 2
icenex Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Kαι γιατι να σου δωσει καποιος 350 και να μην δωσει αλλα 30 ευρω και να την παρει σφραγισμενη με την αποδειξουλα στο ονομα του και να ειναι σιγουρος οτι δεν εχει φαει OC ? Λες καποιος να εχει τα 350 και να μην μπορει να βρει αλλα 30 ευρω; συν οτι δεν εχεις γραψει αν την εχεις ενα μηνα εξι μηνες ενα χρονο. Εγω που ψαχνω την 390 μου εστειλε ενας μηνυμα οτι μου την πουλαει 330 ευρω και την εχει 11 μηνες και οταν του ειπα οτι 350 εχει στο μαγαζι μου ειπε την εξυπναδα οτι και η δικια του καινουρια ειναι. Οπως σου ειπαν απο την στιγμη που ειναι μεταχειρισμενο χανει ενα 15-20% Λες εγω να ειμαι χαζος και να πουλαω φορητο που εχει 250 ευρω με μονο δυο φορτισεις για 160 ευρω; Για να εχω πανω απο 200 αξιολογησεις μονο χαζος δεν ειμαι. Μην μπω καν στην κουβεντα αν καποιος εχει τα 350 η οχι γιατι πολλοι κανουν την υπερβαση και μαζευουν αυτα τα 350 με το ζορι αν εσυ και ο καθε εσυ εχεις να σκασεις ευκολα τα 350 δεν θα κολλησεις στα 390 για καινουργια.Και μιλουσα υποθετικα για την καρτα μου btw. Θα σου πω τιμες που θεωρω λογικες για τα αντιστοιχα πραγματα για να καταλαβεις πως σκεφτομαι. την 390 εγω θα στην εδινα 300 αντε 290 το πολυ... Το φορητο με μονο 2 φορτισεις παλι 200 το πολυ αφου υποθετω για να λες 2 φορτισεις ειναι ολοκαινουργιο. Δεν λεω κανεναν χαζο απλα αναφερω οτι το μεταχειρισμενο και ποσοστο εκπτωσης ενος μεταχειριμενου για μενα επηρεαζεται απο το ποση εγγυηση εχει συνολο και ποση απομενει, το καταστημα που το πηρες οπως αναφερω πιο πανω την τιμη του και τελος η κατασταση στην οποια βρισκεται κ ολα αυτα μαζι βγαζουν μια τιμη.Οποτε δεν μπορω να ειμαι καθετος και να λεω ενα ποσοστο 20% γιατι δεν μπορει να εχεις παρει πχ 980τι που κανει 775ευρω day1 και να σου απαιτω εγω μετα να μου την δωσεις 620 επειδη ειναι 20% κατω μιλανε για 155 ευρω κατω. Για μενα κ εκει ενα 30αρι-40 κατω ειναι πολυ καλη τιμη.Αλλιως αν δεν θελεις να γλυτωσεις ενα μεροκαματο τοτε εισαι ελευθερος να το παρεις σε φουλ τιμη απο το καταστημα η να περιμενεις κανεναν στην αναγκη. Αν διαφωνειτε ακομη με την λογικη πολυ ευχαριστως να αγορασετε μια 980τι και να σας την αγορασω εγω πισω με 20% εκπτωση. και δεν θα σας κανω καθολου παζαρια μονο το 20% θελω.Αυτο το λεω γιατι αυτο το 15-20% ειναι πλασματικο οποτε μην το θεωρειται δεδομενο. Σορρυ για το οφ τοπικ αλλα πιο πολυ το εκανα για να κατατοπισω κοσμο αν ειμαι λαθος ας το κρινει ο καθενας ξεχωριστα. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2015 από icenex 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Θα σου πω τιμες που θεωρω λογικες για τα αντιστοιχα πραγματα για να καταλαβεις πως σκεφτομαι. την 390 εγω θα στην εδινα 300 αντε 290 το πολυ... Το φορητο με μονο 2 φορτισεις παλι 200 το πολυ αφου υποθετω για να λες 2 φορτισεις ειναι ολοκαινουργιο. Δηλαδη στα 160 επρεπε να ειχες φυγει απο εχθες σωστα; Γιατι εγω σου γραφω απο αυτο?
benign Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δηλαδη στα 160 επρεπε να ειχες φυγει απο εχθες σωστα; Γιατι εγω σου γραφω απο αυτο? Καλα εσυ Λευτερη αγοραζεις/πουλας καθε μερα,εχεις καποιο προβλημα προφανως.
LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Ο ποιο μεγαλος χαβαλες ειναι στις ανταλλαγες. Αν εχεις κατι που εχει 200 ευρω και σου δινουν κατι που εχει 100 ευρω η διαφορα που σου προσφερουν ειναι το πολυ μεχρι 50 ευρω και αν εχεις κατι που εχει 200 ευρω και σου δινουν κατι που εχει 300 ευρω τοτε σου ζητανε ακομα 200 ευρω! Καλα εσυ Λευτερη αγοραζεις/πουλας καθε μερα,εχεις καποιο προβλημα προφανως. Αν ηταν ετσι δεν θα εψαχνα μεταχειρισμενη 390 αλλα θα ειχα παρει 4 καινουριες 980ti 2
Inler Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Ρε παιδια οι τιμες αναλογα το harware διαφερουν...Σαφως ρε Λευτερη για το φορητο θα μειωσεις περισσοτερο την τιμη γιατι ενδεχομενως το αγοραστικο κοινο ειναι πιο περιορισμενο...Οσον αφορα την 970 εγω προσωπικα που εχω μια MSI 970 σαφως και δεν θα την δωσω με βαση τον κανονα -20% γιατι αν παμε ετσι πρεπει να τη δωσω 250e...Οι τιμες καθοριζονται αναλογα και με το τι παιζει στην αγορα....Αλλος μπορει να θελει καρτα να κλοκαρει καλα και να ειναι διαθεσιμος να τα σκασει...Εμενα για παραδειγμα εχει υψηλο Asic και με κλοκαρισμα χωρις ρευματα ανεβαινει ψηλα.... Η τιμη καθοριζεται και απο το χρηστη που την εχει την κατασταση που την εχει και αν βιαζεται να δωσει το προιον του τα εχουμε ξαναπει.... Λευτερη αν βρεις 390 λιγων μηνων σε μια τιμη της ταξης των 320e χτυπησε τη...Τωρα αν οπως λες και ειναι σεβαστο δεν εχεις θεμα να δωσεις αλλα 50e να την παρεις καινουργια(εστω και αν περιμενεις 15 μερες) προχωρησε το..Απλα αυτος ειναι ο ενας τροπος σκεψης ο αλλος οπως αναφερει και icenex και τον συμμεριζομαι και εγω για καποιον το να γλυτωσει 30-40-50e για μια καρτα λιγων μηνων ειναι σημαντικο
benign Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Το σωστο ειναι καπου στην μεση,στις τιμες που αναφερετε παιδια,αλλα εσεις ειστε απο οτι διαβαζω κοντα στην λογικη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις