Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ποσο μπορω να πουλησω εναν ssd ocz arc 100 240gb με υγεια 98% και επιδοση 100% ? Οπως επισης και μια saphire 5770 vapor x 1gb ?Ευχαριστω

Καμια ιδεα για αυτα?

Δημοσ.

Οπως ειναι βαλτο αγγελια θα φυγει ποιο ευκολα απο οτι σαν σετακι

ασε το χα βαλει 250 ευρω με τη 5870 vapor x και την οθονη ...και δε μ στειλε κανενας :P

Δημοσ.

ποιός θα αγοράσει ρε παιδιά pc πανάρχαιο, χωρίς εγγύηση, με κίνδυνο τον άλλο μήνα κάτι να χαλάσει ενώ με τα ίδια χρήματα (άντε και κάτι παραπάνω) θα αγοράσει  νέα τεχνολογία (κατανάλωση-απόδοση) και με εγγύηση για τουλάχιστον 2 χρόνια. Γιατί να δώσω 250 ευρώ για αυτό και όχι 300-400 για κάτι νέο ? ή θα ρίξετε κατά πολύ τις τιμές ή απλά θα σας μείνουν, τα λέω αυτά γιατί οι πωλητές εδω μέσα θέλουν να πουλάνε τη σαβούρα τους και με τα χρήματα που θα πάρουν να αγοράσουν νέα τεχνολογία τσαμπέ. σιγά σιγά και οι τελευταίοι ξυπνάνε.

για να μη γράψω και άλλο οφτοπικ προσθέτώ ότι δε μίλησα για κάποιον συγκεκριμένα, μη παρεξηγηθώ.

• Like 7
Δημοσ.

ποιός θα αγοράσει ρε παιδιά pc πανάρχαιο, χωρίς εγγύηση, με κίνδυνο τον άλλο μήνα κάτι να χαλάσει ενώ με τα ίδια χρήματα (άντε και κάτι παραπάνω) θα αγοράσει  νέα τεχνολογία (κατανάλωση-απόδοση) και με εγγύηση για τουλάχιστον 2 χρόνια. Γιατί να δώσω 250 ευρώ για αυτό και όχι 300-400 για κάτι νέο ? ή θα ρίξετε κατά πολύ τις τιμές ή απλά θα σας μείνουν, τα λέω αυτά γιατί οι πωλητές εδω μέσα θέλουν να πουλάνε τη σαβούρα τους και με τα χρήματα που θα πάρουν να αγοράσουν νέα τεχνολογία τσαμπέ. σιγά σιγά και οι τελευταίοι ξυπνάνε.

Καλα τα λες ,εχεις δικιο οτι πολλοι πουλανε σε τιμες οτι ναναι αλλα το συστημα που πουλαγε ο panosno1com αξιζε τα λεφτα του με την οθονη και τα περιφεριακα και αν ηταν απο ΑΘηνα θα το ειχα παρει σιγουρα .

• Like 3
Δημοσ.

Παιδια καλησπερα και απο μενα,ποσο λετε να πιασει ο i7 4770k ακλοκαριστος (στο λογο μου,για αυτο τον δινω αλλλωστε),εντος εγγυησης για 1,5 χρονια,μητρικη gigabyte z87x D3H 2+ χρονια εγγυηση και 16 giga ram corsair vengeance 1600mhz 4χ4g εγγυηση life time?ολα με τις συσκευασιες τους ειναι

Δημοσ.

Είναι γεγονός πως οι τιμές στις αγγελίες έχουν ξεφύγει.Με το που ανοιχτεί κάτι αμέσως χάνει την αξία του και ας μην δούλεψε ποτέ.Ο άλλος θέλει για κάρτα που δούλεψε 5 μήνες μόνο 5% κάτω από την τιμή καινούργιου.10 με 15% κάτω το λιγότερο.Τυχαιο το παράδειγμα για να μην παρεξηγηθώ επίσης

• Like 5
Δημοσ.

Eυχαριστω για την απαντηση! Δυσκολο να τα πουλησω εδω στην Πατρα... να στειλω σε αλλη πολη δυσκολο διοτι δεν εχω κουτι να βαλω τη μητρικη...

Όπως είπαν παραπάνω και Πάτρα μπορείς να τα πουλήσεις, εφόσον βέβαια οι τιμές είναι λογικές. Πχ κατά τη γνώμη μου ο επεξεργαστής σκέτος μπορεί να πιάσει 50, αν τον βάλεις 40 τον πούλησες χτες, αν τον βάλεις 60 θα δυσκολευτείς.

• Like 1
Δημοσ.

ασε το χα βαλει 250 ευρω με τη 5870 vapor x και την οθονη ...και δε μ στειλε κανενας :P

Τα πουλας ολα ξεχωριστα και βγαζεις και παραπανω φραγκα.Μπορει να αργησεις λιγο να τα δωσεις ολα,αλλα αξιζει το κοπο.. B)

Δημοσ.

Εγω που ψαχνω καρτα γραφικων αυτη που εχει 350 μου την πουλανε 330 και ειναι 8-10 μηνων και δεν ξερω και τι OC εχει φαει.

Ειναι και αυτοι που πουλανε οσο εχει στο μαγαζι και σου λενε εγω το εχω ετοιμοπαραδοτο ενω στο μαγαζι θα περιμενεις 5-10 μερες.

Σιγα βρε παλικαρια hardware πουλατε δεν πουλατε νερο και θα πεθανουμε απο την διψα σε 5-10 μερες που θα ερθει.

• Like 4
Δημοσ.

Nα το κρατήσεις

Εεεεε άχρηστο μου είναι κι απο το να κάθεται καλύτερα να το χαρεί κάποιος άλλος !!! Ποσό πωλούνται αυτά ;
Δημοσ.

Καμια ιδεα για αυτα?

50-60 ευρω η καρτα, ο δισκος δεν εχει εγγυηση? Οταν ενας δισκος αρχιζει και δειχνει 98% υγεια,αυριο μπορει να ειναι νεκρος.Ειναι δειγμα οτι εχει προβλημα και αν δεν εχει εγγυηση καλυτερα να το κρατησεις οσο αντεξει.

για να μη γράψω και άλλο οφτοπικ προσθέτώ ότι δε μίλησα για κάποιον συγκεκριμένα, μη παρεξηγηθώ.

Πολυ σωστη παρατηρηση.Εχουμε πει οτι τα μεταχειρισμενα ειναι καλο να πουλιουνται το πολυ σε 3 χρονια ,ακομη καλυτερα λιγους μηνες πριν ληξει η τριετης εγγυηση ωστε και ο αλλος να μην αισθανεται οτι κινδυνευουν τα λεφτα του και να εχουν ωφελος και οι δυο.

Ετσι οπως τρεχει η τεχνολογια,μετα τα 3-4 χρονια δεν συμφερει ο αλλος να ρισκαρει τα λεφτα του οποτε πρεπει να τα πουλησεις παμφτηνα.Επισης οι K επεξργαστες της intel η οι αντιστοιχοι black edition της amd δυσκολα θα φυγουν γιατι οτι και να ορκιζεται ο πωλητης,μπορει να τον εχει ξεσκισει στο overclocking και δεν υπαρχει τροπος ο αγοραστης να βεβαιωθει αν εχει γινει αυτο η οχι.Προσωπικη αποψη μου ειναι οτι δεν χρειαζεται και δεν πρεπει,αν σε καποιον δεν του περισσευουν τα χρηματα,να παιρνει τετοιους επεξεργαστες αν σκοπευει να κανει αναβαθμιση μεσα σε 2 η 3 χρονια.

• Like 1
Δημοσ.
50-60 ευρω η καρτα, ο δισκος δεν εχει εγγυηση? Οταν ενας δισκος αρχιζει και δειχνει 98% υγεια,αυριο μπορει να ειναι νεκρος.Ειναι δειγμα οτι εχει προβλημα και αν δεν εχει εγγυηση καλυτερα να το κρατησεις οσο αντεξει.

Αυτο που λες ισχυει για τους hdd δισκους ,στους ssd οσο περισσοτερους κυκλους κανει ο δισκος πεφτει και η υγεια του . Απλα ο συγκεκριμενος δισκος εχει χρησιμοποιηθει πολυ οποτε η φθορα θεωρειται φυσιολογικη διαφορετικα θα το ειχα παει πισω χτες μιας και εχει πολυ εγγυηση ακομα

Δημοσ.

Καλημέρα,

σε τί τιμή να πουλήσω το παρακάτω laptop.

Laptop HP 15-af001nv - 15.6" (A8-7410/8GB/1ΤB/R5 M330)windows 10.

Το πήρα πρίν ενάμιση μήνα και έχει ελάχιστες ώρες λειτουργίας.

Είναι σαν καινούργιο (αγρατζούνιστο κ.τ.λ.).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Κανένας ?

Πόσο να το δώσω ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...