alldaynews Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Πραγματικά όσο θέλουν ζητάνε.Εχω δει και γω τρελά νούμερα σε διάφορα που έχω ψάξει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δεν παρεξηγώ αυτό, αλλά να πει οκ δεν μπορώ παρακάτω όχι να αρχίζει τα χαζα. Πριν 2 λεπτά ο άλλος του έστειλα και λινκ με το τι είναι τι και απαντάει "ναι εκεί γράφουν ότι θέλουν, ο catalyst 14 την βλέπει σαν 7950 και αν την φλασαρεις το ίδιο θα είναι" Να κλάψω ή να βρισω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 χαχαχαχαχαχα ότι σου ρχεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Για 7970 αν ειναι καλη υλοποιηση και σε καλη κατασταση max 150e.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SouLSLayeR Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Να κλάψω ή να βρισω; Δεν γίνεσαι ελληνάρας, λες όχι ευχαριστώ και στέλνεις στον επόμενο. Και σαν ερώτηση, πόσο θεωρεί κάποιος μια λογική τιμή; 150 άντε 160 αν έχει καμιά εξωτική ψύξη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Ρε παιδιά ή εγώ έχω πρόβλημα ή κάποιοι δεν ξέρουν τι πουλάνε. Ζητάω 7970 και μου στέλνουν προσφορά 170€ οκ το δέχομαι τόσο θέλει να την δώσει. Το θέμα είναι ότι όταν απαντήσω ότι την έχω καινούργια στην πόρτα μου με 185€ έχω απάντηση του τύπου ναι αλλά δεν είναι 7970, ή 280χ είναι ή 7950 και άλλα διάφορα. Προς Θεού, ξέρω τι θέλω, ξέρω πόσο κάνει και ξέρω τι είναι τι. Και σαν ερώτηση, πόσο θεωρεί κάποιος μια λογική τιμή; Του λες πόσο δίνεις και λεει no, λές αντίο και πας παρκάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VaggD Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Πόσο αξίζει το HP Pavilion dv9690en Intel core 2 duo T7700 2.40ghz 4mb L2 cache 3gb ram (υπάρχει και το memory stick του 1gb που αντικαταστάθηκε με 2gb) Nvidia geforce 8400m 512mb 140gb hdd Dvd rw Λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα υπάρχει φορτιστής και μπαταρία αλλά ζήτημα να βγάλει 30 λεπτά. Η οθόνη λειτουργεί κανονικά. Υπάρχει επίσης και το τηλεχειριστήριο της hp. Δυστυχώς λείπει ο δεύτερος σκληρός και το πληκτρολόγιο. Και δώρο τσάντα μεταφοράς... Τίποτα κάνεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Τίποτα κάνεις ? 120-150 θαρρώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά ή εγώ έχω πρόβλημα ή κάποιοι δεν ξέρουν τι πουλάνε. Ζητάω 7970 και μου στέλνουν προσφορά 170€ οκ το δέχομαι τόσο θέλει να την δώσει. Το θέμα είναι ότι όταν απαντήσω ότι την έχω καινούργια στην πόρτα μου με 185€ έχω απάντηση του τύπου ναι αλλά δεν είναι 7970, ή 280χ είναι ή 7950 και άλλα διάφορα. Προς Θεού, ξέρω τι θέλω, ξέρω πόσο κάνει και ξέρω τι είναι τι. Και σαν ερώτηση, πόσο θεωρεί κάποιος μια λογική τιμή; 7970 ειχαν βγει δυο εκδοσεις η απλη και η ghz edition που πλεον την λενε 280X που και η 280X εχει απλη εκδοση και OC εκδοση. Με 185 αγοραζεις την 280X η την 280 χωρις το X ??? Γιατι αναμεσα στο εχει X και δεν εχει X υπαρχει μια μεγαλη διαφορα. Πλεον τελος απο τα καταστηματα οι 280Χ και οι απλες 280 Μην μου πειτε για τις 380 με επεξεργαστη στα 800κατι ενω η Gigabyte 7970 Ghz edition που ειχα ηταν στα 1100 ο επεξεργαστης. 120-150 θαρρώ Εγω θαρρω οτι ειναι πολλα γιατι με 150 το βρισκεις εχθες και πολλα ειναι και με σκληρο και με πληκτρολογιο. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2015 από LLLEFTERIS 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μια ερώτηση έτσι από περιέργεια γιατί είμαι υπο σκέψη για να κάνω μετάβαση σε fm2+ μητρική μήπως αναβαθμίσω αργότερα από a8 6600k σε κάποιον a8 kaveri, δεν είναι σίγουρο βέβαια μιας και δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι εύκολο να πουληθεί η f2 a55m le. Έχω την f2 a55m le, σαν καινούρια, λειτουργεί άψογα, την έχω με το κουτί της, με απόδειξη και με άλλα 2 χρόνια εγγύηση. Την αγόρασα τότε 53, πόσο να την δώσω αν είναι, κάνα 30αρι ή λέω πολλά ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VaggD Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Εγω θαρρω οτι ειναι πολλα γιατι με 150 το βρισκεις εχθες και πολλα ειναι και με σκληρο και με πληκτρολογιο. Πόσο πιστεύεις ότι είναι μια καλή τιμή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Το πολυ 100 ευρω να βρει και ενα πληκτρολογιο με 15 ευρω και εναν δισκο με 25 και να το φτιαξει. Αν και κατα την γνωμη μου αυτο θα στο παρει καποιος που εχει το ιδιο και του εχει καει η μητρικη η η καρτα γραφικων για να βαλει το πληκτρολογιο του και τον δισκο του στο δικο σου και να εχει και το δικο του για ανταλλακτικα. Οταν το βρισκεις με 150 ολοκληρο λιγο δυσκολο να κατσει ο αλλος να το παρει και μετα να ψαχνει για σκληρο και πληκτρολογιο για αυτο σου λεω οτι αυτος που θα στο παρει θα πρεπει να εχει το ιδιο και να του εχει χαλασει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VaggD Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Το πολυ 100 ευρω να βρει και ενα πληκτρολογιο με 15 ευρω και εναν δισκο με 25 και να το φτιαξει. Αν και κατα την γνωμη μου αυτο θα στο παρει καποιος που εχει το ιδιο και του εχει καει η μητρικη η η καρτα γραφικων για να βαλει το πληκτρολογιο του και τον δισκο του στο δικο σου και να εχει και το δικο του για ανταλλακτικα. Οταν το βρισκεις με 150 ολοκληρο λιγο δυσκολο να κατσει ο αλλος να το παρει και μετα να ψαχνει για σκληρο και πληκτρολογιο για αυτο σου λεω οτι αυτος που θα στο παρει θα πρεπει να εχει το ιδιο και να του εχει χαλασει. Σε ευχαριστώ για την βοήθεια. Να διευκρινίσω ότι υπάρχει ένας 140hhd μέσα που λειτουργεί κανονικά απλά λείπει ο δεύτερος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Τοτε εισαι ενταξει απο δισκο εγω θα σου ελεγα να βρεις απο αγγελια ενα πληκτρολογιο να το βαλεις πανω και να το δωσεις κομπλε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μια ερώτηση έτσι από περιέργεια γιατί είμαι υπο σκέψη για να κάνω μετάβαση σε fm2+ μητρική μήπως αναβαθμίσω αργότερα από a8 6600k σε κάποιον a8 kaveri, δεν είναι σίγουρο βέβαια μιας και δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι εύκολο να πουληθεί η f2 a55m le. Έχω την f2 a55m le, σαν καινούρια, λειτουργεί άψογα, την έχω με το κουτί της, με απόδειξη και με άλλα 2 χρόνια εγγύηση. Την αγόρασα τότε 53, πόσο να την δώσω αν είναι, κάνα 30αρι ή λέω πολλά ;Νομιζω θα φυγει στα 30 αλλα στα 25 αμεσα. Δεν νομιζω να αξιζει η αλλαγη ομως.Φυσικα υπαρχει η giga με την 3+2 φασικη στα 53 αλλα την αγαπας την Le Αξιζει μονο αν πας ολο μαζι σε νεα πλατφορμα. Γνωμη μου περιμενε για ζεν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις