Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολλά μου φαίνονται καινούρια αυτά έκαναν περίπου 470 ευρώ

4770 + 1150 mobo +  16 gb ram καινούρια τα αγοράζεις με 510 ευρώ σήμερα. Εγώ θα έλεγα περίπου 350 με 380 μαξ.

και εγω ελεγα να τα βαλω 370 με εξοδα δικα μου...πιστευω ειναι δικαιη τιμη

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια τι θα γινει με τους ssd στις αγγελιες. Ειναι σοβαροι να πουμε? Τα πουλανε πιο ακριβα απο οσο κανουν στο μαγαζι. Ειδικα κατι παλια μοντελα ssd intel/ocz τα βαζουν σε τιμες καινουριου 250gb. Ποιος θα παρει τη σαβουρα αυτη? 9 στις 10 αγγελιες ετσι ειναι, μονο λιγες εχουν νορμαλ τιμες.

Ακομα και δισκους IDE πανε να πουλησουν αντι να τα χαρισουν να καθαρισει λιγο και η αποθηκη τους. Επισης οι τιμες σε 10000rpm δισκους ειναι για γελοια, καλυτερα να παρεις ssd σε αυτη τη τιμη.

Στους επεξεργαστες και στις καρτες βλεπω νορμαλ τιμες τωρα τελευταια παντως.

• Like 2
Δημοσ.

Το Alcatel Pop C9 Link.png Site: link απο Κωτσόβολο, σφραγισμένο, λόγω αντικατάστασης του Alcatel 997D.Πόσο πάνω κάτω να το δώσω;

Δημοσ.

Ρε παιδια τι θα γινει με τους ssd στις αγγελιες. Ειναι σοβαροι να πουμε? Τα πουλανε πιο ακριβα απο οσο κανουν στο μαγαζι. Ειδικα κατι παλια μοντελα ssd intel/ocz τα βαζουν σε τιμες καινουριου 250gb. Ποιος θα παρει τη σαβουρα αυτη? 9 στις 10 αγγελιες ετσι ειναι, μονο λιγες εχουν νορμαλ τιμες.

Ακομα και δισκους IDE πανε να πουλησουν αντι να τα χαρισουν να καθαρισει λιγο και η αποθηκη τους. Επισης οι τιμες σε 10000rpm δισκους ειναι για γελοια, καλυτερα να παρεις ssd σε αυτη τη τιμη.

Στους επεξεργαστες και στις καρτες βλεπω νορμαλ τιμες τωρα τελευταια παντως.

Το ολο σκηνικο ειναι για γελια. διαβαζω συνεχεια στις αγγελιες ψαχνοντας Parts που να αξιζουν για διαφορα συστηματα που στηνω κατα καιρους και μου εχουν πεσει τα μαλλια. ειναι δυσκολος καιρος και ολοι νομιζουν οτι αξιζει πολλα αυτο που εχουν. τον Μαιο ειχα αγορασει σετ z77 με 3570κ στα 200 με τα μεταφορικα 220 ευρω (φανταστικη τιμη) δεν εκατσε η δουλεια που το ηθελα και το εδωσα στα 200. Σημερα ειδα ιδιο ακριβως σετ με 350 ευρω. δεν ειναι λογικα πραγματα αυτα.

Μονο στις καρτες εχουν ερθει σε λογικα πλαισια οι τιμες...

• Like 2
Δημοσ.

Στους επεξεργαστες και στις καρτες βλεπω νορμαλ τιμες τωρα τελευταια παντ

Μην στεναχωριεσαι, θα μαθουν σιγα σιγα και οι αδαεις. :devil:

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα σας ,επειδή αυτόν τον καιρό μπαίνω στον πειρασμό να πουλήσω το pc μου ,θα ήθελα μια εκτίμηση και απο εσάς .Έχω μια εικόνα αλλα θα ήθελα να δώ τι έχετε να πείτε και εσείς και γιατί .Το μηχάνημα αποτελείται απο :

MoBo : GA-z97x-ud5h 
CPU : i7-4790k (cpu & mobo έχουν εγγύηση κανονικά απλά είναι στο όνομα αλλουνού και δεν υπάρχει εγγράφως)

COOLER : CM hyper 212 evo εγγύηση κανονικά
RAM : 16GB (4x4GB) g.skill tridentx 2400mhz cl10 εγγύηση κανονικά
GPU : gtx 980 g1 (δεν υπάρχει εγγύηση πέρα απο αυτήν που δίνει η gigabyte ,είναι αγορασμένη απο μέλος του forum σφραγισμένη)

PSU : CM silent pro m2 1000w (δεν υπάρχει εγγύηση και αυτο αγορασμένο απο μέλος του forum)

SSD : samsung 850 evo 500GB εγγύηση κανονικά

CASE : Phanteks Enthoo Pro windowed εγγύηση κανονικά

HDD : 4x500 GB 7200 rpm WD εκτός εγγύησης .
στα extra ,έχουν προστεθεί 3 ανεμιστήρες απλοί coolermaster και μια wifi κάρτα του 20άρικου .

Τα πράγματα άρχισαν να αγοράζονται πριν κανα χρόνο και το build ολοκληρώθηκε λίγο πριν το καλοκαίρι .Όλα είναι καινούργια, ακόμα και αυτά που δεν έχουν εγγυήσεις και γενικά καθαρίζεται συχνά και είναι προσεγμένο .Για όλα εννοείται υπάρχουν κουτιά και αρχικά παρελκόμενα .

Δημοσ.

Καλησπέρα σας ,επειδή αυτόν τον καιρό μπαίνω στον πειρασμό να πουλήσω το pc μου ,θα ήθελα μια εκτίμηση και απο εσάς .Έχω μια εικόνα αλλα θα ήθελα να δώ τι έχετε να πείτε και εσείς και γιατί .Το μηχάνημα αποτελείται απο :

MoBo : GA-z97x-ud5h 

CPU : i7-4790k (cpu & mobo έχουν εγγύηση κανονικά απλά είναι στο όνομα αλλουνού και δεν υπάρχει εγγράφως)

COOLER : CM hyper 212 evo εγγύηση κανονικά

RAM : 16GB (4x4GB) g.skill tridentx 2400mhz cl10 εγγύηση κανονικά

GPU : gtx 980 g1 (δεν υπάρχει εγγύηση πέρα απο αυτήν που δίνει η gigabyte ,είναι αγορασμένη απο μέλος του forum σφραγισμένη)

PSU : CM silent pro m2 1000w (δεν υπάρχει εγγύηση και αυτο αγορασμένο απο μέλος του forum)

SSD : samsung 850 evo 500GB εγγύηση κανονικά

CASE : Phanteks Enthoo Pro windowed εγγύηση κανονικά

HDD : 4x500 GB 7200 rpm WD εκτός εγγύησης .

στα extra ,έχουν προστεθεί 3 ανεμιστήρες απλοί coolermaster και μια wifi κάρτα του 20άρικου .

Τα πράγματα άρχισαν να αγοράζονται πριν κανα χρόνο και το build ολοκληρώθηκε λίγο πριν το καλοκαίρι .Όλα είναι καινούργια, ακόμα και αυτά που δεν έχουν εγγυήσεις και γενικά καθαρίζεται συχνά και είναι προσεγμένο .Για όλα εννοείται υπάρχουν κουτιά και αρχικά παρελκόμενα .

Καλα για ποιο λογο να πουλησεις οταν ειναι ενα εξαιρετικο συστημα και οπως γραφεις ολοκληρωμενο στην αρχη του καλοκαιριου?

Επειδη δεν εχεις αποδειξεις για μερικα πραγματα,πεφτει καπως η αξια του,γιατι ο αγοραστης θα ειναι ακαλυπτος. Προσωπικα το εκτιμω περιπου στα 1250-1300 ευρω.

Δημοσ.

Καλα για ποιο λογο να πουλησεις οταν ειναι ενα εξαιρετικο συστημα και οπως γραφεις ολοκληρωμενο στην αρχη του καλοκαιριου?

Επειδη δεν εχεις αποδειξεις για μερικα πραγματα,πεφτει καπως η αξια του,γιατι ο αγοραστης θα ειναι ακαλυπτος. Προσωπικα το εκτιμω περιπου στα 1250-1300 ευρω.

Αρχικά γιατί έφτιαξα πολύ δυνατότερο σύστημα απο αυτό που χρειαζόμουνα και δεύτερον γιατι κατα πάσα πιθανότητα θα φύγω εξωτερικό του χρόνου για σπουδές και λέω να επενδύσω σε ένα δυνατό φορητό

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους,αυτο ειναι το πρωτο μου post ,εχω κανει εγγραφη πριν 5 χρονια κ αποφασισα να συμετασχω ενεργα στο φορουμ

Εχω μια gigabyte 960 4gb απο το πασχα,ειναι σε εξαιρετικη κατασταση αλλα χωρις κουτι,κ μια asus z97 pro wifi ,παλι χωρις κουτι ,εχουν τα χαρτια κ τις εγγυησεις τους ,ποσο να τις δωσω?

https://www.skroutz.gr/s/6441065/Gigabyte-GeForce-GTX960-4GB-WindForce-2X-OC-GV-N960WF2OC-4GD.html

https://www.skroutz.gr/s/4885092/Asus-Z97-Pro-Wi-Fi-ac.html

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους,αυτο ειναι το πρωτο μου post ,εχω κανει εγγραφη πριν 5 χρονια κ αποφασισα να συμετασχω ενεργα στο φορουμ

Εχω μια gigabyte 960 4gb απο το πασχα,ειναι σε εξαιρετικη κατασταση αλλα χωρις κουτι,κ μια asus z97 pro wifi ,παλι χωρις κουτι ,εχουν τα χαρτια κ τις εγγυησεις τους ,ποσο να τις δωσω?

https://www.skroutz.gr/s/6441065/Gigabyte-GeForce-GTX960-4GB-WindForce-2X-OC-GV-N960WF2OC-4GD.html

https://www.skroutz.gr/s/4885092/Asus-Z97-Pro-Wi-Fi-ac.html

Εφοσον ειναι λιγων μηνων μονο,15-20% φτηνοτερα απο την φτηνοτερη τιμη σε καταστημα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...