Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να πας σε Nepton 240αρα,νόμιζα ότι είχες τιποτα παλιό στην άκρη και ήθελες να το φτάσεις στο τέρμα 

edit

Η napton σε wat θα σε κάλυψη μια χαρα και με κάποιο περιθώριο η zalman οριακά 

να πω βεβαία ότι η zalman ειναι ερωτάς έτσι 

Επεξ/σία από sotos 1
Δημοσ.

Να πας σε Nepton 240αρα,νόμιζα ότι είχες τιποτα παλιό στην άκρη και ήθελες να το φτάσεις στο τέρμα 

Ναι για το pc της υπογραφής και θέλω να το φτάσω στο τέρμα, είδα ότι η ψύκτρα αντέχει μέχρι 210βαττ περίπου. Το δίνει και φίλος οπότε θα του κάνω εξυπηρέτηση αν το πάρω. Αξίζει σε σχέση με 240άρα ΑΙΟ όμως?

Συγνώμη που τραβήξαμε το τοπικ λιγάκι  :ph34r:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα καθώς έκανα ξεσκαρταρισμα στην αποθήκη μου, έπεσα πάνω στην συγκεκριμένη κάρτα(Audigy 2 platinum) με το εξωτερικό της πάνελ και ήθελα να ρωτήσω αν αυτή είναι λειτουργική με τα σημερινά μηχανήματα και Windows.

http://support.creative.com/kb/ShowArticle.aspx?sid=2596

*γνωρίζει κανείς πόσο μπορεί να πουληθεί ?

Επεξ/σία από iced07
Δημοσ.

Καλησπέρα καθώς έκανα ξεσκαρταρισμα στην αποθήκη μου, έπεσα πάνω στην συγκεκριμένη κάρτα(Audigy 2 platinum) με το εξωτερικό της πάνελ και ήθελα να ρωτήσω αν αυτή είναι λειτουργική με τα σημερινά μηχανήματα και Windows.

http://support.creat...e.aspx?sid=2608

*γνωρίζει κανείς πόσο μπορεί να πουληθεί ?

Σε μητρική που διαθέτει PCI και σε windows 7 και 8.1 δουλεύει σίγουρα.

Θα έλεγα γύρω στα 60€, εφόσον υπάρχουν όλα και λειτουργεί σωστά.

ΥΓ: Φτιάξε και το λινκ που παραπέμπει... στο παρόν θέμα! ;)

Δημοσ.

ΥΓ: Φτιάξε και το λινκ που παραπέμπει... στο παρόν θέμα! ;)

Το έφτιαξα το link. Ξέρεις μήπως είναι καλύτερη από μια on-board τωρινής motherboard? Θα μου χρησίμευε για ένα htpc ή θα ήταν υπεραρκετή και η on-board?

Δημοσ.

Ειναι σιγουρο αυτο? Γιατι στην σελιδα που εβαλε ο φιλος, της Creative για την σχετικη καρτα,αναφερεται υποστηριξη μονο μεχρι Windows XP.

Δημοσ.

Intel® Core™ i7-3770 Processor 
(8M Cache, up to 3.90 GHz)

GA-Z77X-D3H (rev. 1.1)

Vengeance® — 16GB Quad Channel DDR3 Memory Kit (CMZ8GX3M2A1866C9) 4 x 4 GB 1866mhz

ποσο λετε να τα δωσω?

Δημοσ.

Γύρω στα 400-450

Intel® Core™ i7-3770 Processor 
(8M Cache, up to 3.90 GHz)

GA-Z77X-D3H (rev. 1.1)

Vengeance® — 16GB Quad Channel DDR3 Memory Kit (CMZ8GX3M2A1866C9) 4 x 4 GB 1866mhz

ποσο λετε να τα δωσω?

Γύρω στα 400-450.

Δημοσ.

Μητρικη Asus Sabertooth 990FX R2.0 Με υπολοιπο εγγυησης 4+ ετη σχεδον καινουρια,με ολα τα βιβλιαρακια και το κουτι ποσο να τη δωσω?

Δημοσ.

Ειναι σιγουρο αυτο? Γιατι στην σελιδα που εβαλε ο φιλος, της Creative για την σχετικη καρτα,αναφερεται υποστηριξη μονο μεχρι Windows XP.

Για 7 το έψαξα και είδα ότι έχουν βγάλει και drivers

• Like 1
Δημοσ.

Μητρικη Asus Sabertooth 990FX R2.0 Με υπολοιπο εγγυησης 4+ ετη σχεδον καινουρια,με ολα τα βιβλιαρακια και το κουτι ποσο να τη δωσω?

Κανα 150άρι μαξ. Ιδανικά 130. Μην την δώσεις 100 εκτός αν έχεις κότα που κάνει χρυσά αυγά.

matheostsik σου δινω 100 euro και την στελνεις αμεσα

Next time στείλε π.μ

• Like 1
Δημοσ.

Κανα 150άρι μαξ. Ιδανικά 130. Μην την δώσεις 100 εκτός αν έχεις κότα που κάνει χρυσά αυγά.

Μη χαλας το παζαρι ρε!

Δημοσ.

Μη χαλας το παζαρι ρε!

Μηνύματα με υφάκι νταβατζή "50 ευρώ και το παίρνω σήμερα" δεν μου αρέσουν και δεν έχουν θέση εδώ στο φόρουμ. Όποιος θέλει ας το κάνει με π.μ

• Like 8
Δημοσ.

Γύρω στα 400-450

Πολλά μου φαίνονται καινούρια αυτά έκαναν περίπου 470 ευρώ

4770 + 1150 mobo +  16 gb ram καινούρια τα αγοράζεις με 510 ευρώ σήμερα. Εγώ θα έλεγα περίπου 350 με 380 μαξ.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...