Sheogorath Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 20 ευρω για καρτα τοσο παλια λιγο δυσκολο, ειναι γνωστο οτι αυτες χαλουσαν για πλακα.. Την παιρνεις 20 ευρω, μετα απο καποιο καιρο χαλαει, τζαμπα τα λεφτα. Καλα την εκανε και τη χαρισε, κανενας λογικος ανθρωπος δε θα την αγοραζε πιστευω. Κοίτα έχω μια 9800gt απο το 2008 και δουλεύει ακόμα! Δεν χαλάνε εύκολα, μην λέμε ότι θέλουμε. Οι reference μπορεί... Αλλά καλά έκανε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kondoras Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά έχω ενα λάπτοπ Toshiba L500-1QE μαζί με τον φορτιστή του, σε πολύ καλή κατάσταση, πόσο μπορώ να το δώσω; Ευχαριστώ Γύρω στα 150€ θα έλεγα εγώ. Για 100€ ούτε κουβέντα, 130€ μου φαίνονται λίγα, αλλά αποδεκτό νούμερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Κοίτα έχω μια 9800gt απο το 2008 και δουλεύει ακόμα! Δεν χαλάνε εύκολα, μην λέμε ότι θέλουμε. Οι reference μπορεί... Αλλά καλά έκανε! Ενταξει και εσυ τα παραλες λιγο. Η σειρα 8 ειδικα, αλλα και η σειρα 9 ηταν γνωστο οτι μετα απο 2-3 χρονια σταματουσαν να λειτουργουν. Θυμαμαι υπαρχει και ενα θεμα με ολλους τους κατοχους των καρτων αυτων που σταματησαν να δουλευουν, δυστυχως δε μπορω να το βρω (ειχα ποσταρει και εγω εκει αφου μου χαλασε και εμενα^^), αν καποιος εχει λινκ ας το ποσταρει λιγο. Προσωπικα αν χρειαζομουν μια τετοια καρτα ενα 5-10 ευρω θα την επαιρνα για να εχω εικονα, αλλιως νομιζω δεν αξιζει μιας και το ρισκο ειναι πολυ μεγαλο οταν μιλαμε για τοσο παλιες καρτες. Με ενα 40αρι νομιζω βρισκει κανεις μια σωστη καρτουλα πλεον στα μεταχειρισμενα, κατι σε 7750 η με ενα 30αρι καμμια 6670 ειναι οτι πρεπει, ουτε πολυ παλιες ειναι, και ειναι μια χαρα για χαλαρο gaming κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasep Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Το Alcatel Pop C9 Site: απο Κωτσόβολο, σφραγισμένο, λόγω αντικατάστασης του Alcatel 997D.Πόσο πάνω κάτω να το δώσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μια μεταχειρισμενη μια GTX 780 Ti στα 200 ευρω, αξιζει τα λεφτα? ή λιγοτερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Αξίζει τα λευτά 1000% αλλά πολύ ύποπτη είναι! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 την είδα και γω και την προσπέρασα όπως την είδα.αν ισχύει αλήθεια είναι ευκαιριάρα, αλλά είναι υπερβολικά χαμηλή η τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Αξίζει τα λευτά 1000% αλλά πολύ ύποπτη είναι! Για αυτή στις αγγελιες λες,εεε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Ένα παιδι θελει να μου δωσει μια μεταχειρισμενη μια GTX 780 Ti στα 200 ευρω, αξιζει τα λεφτα? ή λιγοτερα? Μπορεις να την παρεις μονο εφοσον εχει εγγυηση αλλα θα ζητησεις πρωτα δοκιμη.Αν σου πει δεν γινεται αστην,μαλλον εχει προβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Τιμονιερα g25 καθοταν αρκετο καιρο και το τελευταιο 8μηνο χρησιμοποιηθηκε πιο πολυ, Ειναι καλα μια τιμη στα 80-100? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μια μεταχειρισμενη μια GTX 780 Ti στα 200 ευρω, αξιζει τα λεφτα? ή λιγοτερα? Tωρα κυκλοφορησε στις αγγελιες μια GTX 780 απλη στα 6GB στα 300 Ευρω... Υπερβολικα δεν είναι? Εχει πεσει κανεις σε φθηνη (<200 ή/και 250 Ευρω) GTX 780 (ή Τι), 770 με πολλά GB στις αγγελιες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Ενας δινει σφραγισμενη 770 με 4GB ραμ 259 ευρω αν δεν κανω λαθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Ενας δινει σφραγισμενη 770 με 4GB ραμ 259 ευρω αν δεν κανω λαθος. Ένα λινκ, θα με βοηθουσε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ξερω αν ειναι σωστο να βαλω link αλλα αν κανεις μια αναζητηση στις αγγελιες με τον ορο 770 4GB θα βρεις μια μεταχειρισμενη στα 250 και μια σφραγισμενη οπως λεει στα 259 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ξερω αν ειναι σωστο να βαλω link αλλα αν κανεις μια αναζητηση στις αγγελιες με τον ορο 770 4GB θα βρεις μια μεταχειρισμενη στα 250 και μια σφραγισμενη οπως λεει στα 259 Αξιζει τα 250... ή πολλα είναι.... Δεν παιζει να βρω μια 770, 780, 780 Τι κατω από 200 με πολλα GB? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις