Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

20 ευρω για καρτα τοσο παλια λιγο δυσκολο, ειναι γνωστο οτι αυτες χαλουσαν για πλακα.. Την παιρνεις 20 ευρω, μετα απο καποιο καιρο χαλαει, τζαμπα τα λεφτα. Καλα την εκανε και τη χαρισε, κανενας λογικος ανθρωπος δε θα την αγοραζε πιστευω.

Κοίτα έχω μια 9800gt απο το 2008 και δουλεύει ακόμα! Δεν χαλάνε εύκολα, μην λέμε ότι θέλουμε. Οι reference μπορεί...

Αλλά καλά έκανε!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Παιδιά έχω ενα λάπτοπ Toshiba L500-1QE μαζί με τον φορτιστή του, σε πολύ καλή κατάσταση, πόσο μπορώ να το δώσω;

Ευχαριστώ

Γύρω στα 150€ θα έλεγα εγώ. Για 100€ ούτε κουβέντα, 130€ μου φαίνονται λίγα, αλλά αποδεκτό νούμερο.

Κοίτα έχω μια 9800gt απο το 2008 και δουλεύει ακόμα! Δεν χαλάνε εύκολα, μην λέμε ότι θέλουμε. Οι reference μπορεί...

Αλλά καλά έκανε!

Ενταξει και εσυ τα παραλες λιγο. Η σειρα 8 ειδικα, αλλα και η σειρα 9 ηταν γνωστο οτι μετα απο 2-3 χρονια σταματουσαν να λειτουργουν. Θυμαμαι υπαρχει και ενα θεμα με ολλους τους κατοχους των καρτων αυτων που σταματησαν να δουλευουν, δυστυχως δε μπορω να το βρω (ειχα ποσταρει και εγω εκει αφου μου χαλασε και εμενα^^), αν καποιος εχει λινκ ας το ποσταρει λιγο. Προσωπικα αν χρειαζομουν μια τετοια καρτα ενα 5-10 ευρω θα την επαιρνα για να εχω εικονα, αλλιως νομιζω δεν αξιζει μιας και το ρισκο ειναι πολυ μεγαλο οταν μιλαμε για τοσο παλιες καρτες. Με ενα 40αρι νομιζω βρισκει κανεις μια σωστη καρτουλα πλεον στα μεταχειρισμενα, κατι σε 7750 η με ενα 30αρι καμμια 6670 ειναι οτι πρεπει, ουτε πολυ παλιες ειναι, και ειναι μια χαρα για χαλαρο gaming κλπ.

την είδα και γω και την προσπέρασα όπως την είδα.
αν ισχύει αλήθεια είναι ευκαιριάρα, αλλά είναι υπερβολικά χαμηλή η τιμή.

Ένα παιδι θελει να μου δωσει μια  μεταχειρισμενη μια GTX 780 Ti στα 200 ευρω, αξιζει τα λεφτα? ή λιγοτερα?

Μπορεις να την παρεις μονο εφοσον εχει εγγυηση αλλα θα ζητησεις πρωτα δοκιμη.Αν σου πει δεν γινεται αστην,μαλλον εχει προβλημα.

• Like 1

Μια  μεταχειρισμενη μια GTX 780 Ti στα 200 ευρω, αξιζει τα λεφτα? ή λιγοτερα?

Tωρα κυκλοφορησε στις αγγελιες μια GTX 780 απλη στα 6GB στα 300 Ευρω... Υπερβολικα δεν είναι?

Εχει πεσει κανεις σε φθηνη (<200 ή/και 250 Ευρω) GTX 780 (ή Τι), 770 με πολλά GB στις αγγελιες?

Δεν ξερω αν ειναι σωστο να βαλω link αλλα αν κανεις μια αναζητηση στις αγγελιες με τον ορο 770 4GB θα βρεις μια μεταχειρισμενη στα 250 και μια σφραγισμενη οπως λεει στα 259

• Like 1

Δεν ξερω αν ειναι σωστο να βαλω link αλλα αν κανεις μια αναζητηση στις αγγελιες με τον ορο 770 4GB θα βρεις μια μεταχειρισμενη στα 250 και μια σφραγισμενη οπως λεει στα 259

Αξιζει τα 250... ή πολλα είναι.... Δεν παιζει να βρω μια 770, 780, 780 Τι κατω από 200 με πολλα GB?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...