Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά έχω ενα λάπτοπ Toshiba L500-1QE μαζί με τον φορτιστή του, σε πολύ καλή κατάσταση, πόσο μπορώ να το δώσω;

Ευχαριστώ

323c972d0bd64f4a2d513cd91e46ebc2.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κάποιος να μου απαντήσει;

Ανάλογα πόση εγγύηση έχει μείνει 100 με 110 μάλλον.  

Την μητρική λίγο δύσκολο να την πάρει κανείς μάλλον στράβωσες κάποια pin του επεξεργαστή της μητρικής και στο κάνει αυτό (και απο ότι θυμάμαι στο e-shop καινούρια την πούλαγαν 65 ευρώ και τον επεξεργαστή 170).

Παιδια εχω κατι ρουτερακια thomson/netfaster ειναι σχεδον αχρησιμοποιητα αλλα τα εχω στο παταρι αρκετο καιρο, τα τεσταρα και δεν ειχαν θεμα. Ποσο λετε να τα δωσω? 10 ευρω καλα ειναι?

Επισης εχω εναν χαλασμενο 120αρι σατα δισκο, λετε να τον παρει κανενας αν τον χαρισω? Η σκουπιδια, νομιζω για ανταλλακτικα μια χαρα ειναι αν θελει καποιος κατι συγκεκριμενο.

Επειδη δεν εχω ασχοληθει, εχω μια καρτα τηλεορασης της aver media, τοτε ομως δεν υπηρχαν ψηφιακα καναλια, οποτε δε ξερω αν ακομα κανει, ξερει κανενας που ασχολειται με αυτα?

Καθαριζω το παταρι οπως καταλαβατε^^

Παιδια εχω κατι ρουτερακια thomson/netfaster ειναι σχεδον αχρησιμοποιητα αλλα τα εχω στο παταρι αρκετο καιρο, τα τεσταρα και δεν ειχαν θεμα. Ποσο λετε να τα δωσω? 10 ευρω καλα ειναι?

Επισης εχω εναν χαλασμενο 120αρι σατα δισκο, λετε να τον παρει κανενας αν τον χαρισω? Η σκουπιδια, νομιζω για ανταλλακτικα μια χαρα ειναι αν θελει καποιος κατι συγκεκριμενο.

Επειδη δεν εχω ασχοληθει, εχω μια καρτα τηλεορασης της aver media, τοτε ομως δεν υπηρχαν ψηφιακα καναλια, οποτε δε ξερω αν ακομα κανει, ξερει κανενας που ασχολειται με αυτα?

Καθαριζω το παταρι οπως καταλαβατε^^

Τον δίσκο μπορείς να τον χαρίσεις εδώ:http://www.insomnia.gr/topic/353340-%CF%87%CE%AC%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%B5-%CE%BF-%CE%B4%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%B2%CE%AC%CF%86%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD/page-1Όσο αναφορά την κάρτα τηλεόρασης,μπορεί να είναι χρήσιμη σε κάποιον,που θέλει να κάνει capture από παλιές συσκευές.

Υ.Γ.Για τα routerάκια,δεν έχω γνώση πάνω στο θέμα,οπότε δε μπορώ να σε βοηθήσω.

• Like 2

Σκεφτομαι να πουλησω την Asus GTX 760 2GB GDDR5 OC DirectCU II... Με 2 χρονια ακομα εγγυηση...

Και ποια προτεινεται για αγορα, αν τελικα την πουλησω...? Nvidia

Ποσο λετε?

καλημέρα,

σε τι τιμή να βάλω (αν υπάρχει περίπτωση κάποιος να ενδιαφερθεί) την LG Flatron W2261V, full hd - 3 εισόδους hdmi-dvi-vga -   Link.png Site: http://www.lg.com/uk/support-product/lg-W2261V-PF

αγορασμένη 2010 εκτός εγγύησης προφανώς και το σημαντικό όμως έχεi εμφανίσει το πρόβλημα osd lockout, παρόλο που τα κουμπιά του menu δεν είναι κολλημένα (σχεδόν καθόλου δεν έχουν χρησιμοποιηθεί) ωστόσο πετάει ανα διαστήματα αυτό το μήνυμα στο μέσο της οθόνης, όχι συνέχεια αλλά ανα διαστήματα.

ευχαριστώ.

Μια Sparkle 8800GT PCI-E 512MB ποσο να την δωσω; Εχω αλλαξει δυο πυκνωτες.

Sparkle-Geforce-8800-GT-SF-PX88GT512D3-H

Eνα εικοσάρικο πιστεύω καλά είναι! Απλά πες στην αγγελία για την αλλαγή. Αν το βάλεις 17-18 θα φύγει σε 2 μέρες το πολύ!

Eνα εικοσάρικο πιστεύω καλά είναι! Απλά πες στην αγγελία για την αλλαγή. Αν το βάλεις 17-18 θα φύγει σε 2 μέρες το πολύ!

20 ευρω για καρτα τοσο παλια λιγο δυσκολο, ειναι γνωστο οτι αυτες χαλουσαν για πλακα.. Την παιρνεις 20 ευρω, μετα απο καποιο καιρο χαλαει, τζαμπα τα λεφτα. Καλα την εκανε και τη χαρισε, κανενας λογικος ανθρωπος δε θα την αγοραζε πιστευω.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...