Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

??????????????????????????????????????????????????

:mad: :eek: :-( :whistle: :confused: :shock:

Nαι ξέρω τι σκέφτεσαι αλλά .... πρόβλημα και χρόνου αλλά και χώρου πλέον. :shifty:

Κρίμα να κάθεται. :-(

Αν και να σου πώ με πονάει αφάνταστα όπως αντιλαμβάνεσαι.

Αναβαθμίζω την tv τις επόμενες μέρες και θα κρατήσω το antec με τράμπα το hardware, ευτυχώς χωράει πράγμα το κουτάκι και για μελλοντικά. Θα παίξει και ένα δυνατό λαπτόπι επίσης, έτσι λέω.

Είδωμεν βέβαια...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θα κλάψω :cry:

Eγώ να δείς...

Βέβαια όλα έχουν το τίμημά τους τι να κάνεις.

Σωστές είναι οι τιμές σου... απλά κάν' το γρήγορα, σαν γάζα από πληγή :wub:

Να σαι καλά βρε Τάσο. B)

Το πιστεύετε ότι (και καλά) δεν βρίσκω χρόνο να ξεμοντάρω / πακετάρω?

Θα βάλει κανείς κανα χέρι? :P

Αρχές του άλλου μήνα πέρνω 1 βδομάδα άδεια και τότε θα γίνει (μάλλον) η δουλειά.

Πρέπει να ξεμοντάρω 2 Pc και να κάνω τράμπα τo hardware.

Που ναι οι καλές εποχές που τα έκανα τσάκα μπάμ ... :P

Lion, με μπέρδεψες.

Το δίνεις το 800d επειδή θες να πας σε μικρότερο κουτί ή επειδή θα αμολήσεις ολόκληρο το pc;

Όταν βλέπω να πωλούνται τέτοια πράγματα με πιάνει η καρδιά μου, οποιοσδήποτε κι αν είναι ο λόγος :fear:

Eγώ να δείς...

Βέβαια όλα έχουν το τίμημά τους τι να κάνεις.

Κανε οτι σου αρεσει χωρις τυψεις και στεναχωριες.Μια ζωη την εχουμε και ειναι και μικρη.Εσυ να περνας καλα.

Στο hardware,οπως ειναι τα πραγματα τωρα,με το τικ τοκ της intel και την παγκοσμια κριση,δεν ειναι για να αγοραζει κανεις ακριβα πραγματα,αλλα μονο value for money.

Δεν ξερουμε τι μπορει να μας ξημερωσει,γνωριζω ατομα που ειχαν καλη θεση με καλο μισθο σε ιδιωτικες εταιριες και τωρα ειναι ανεργοι.Η χωρα καταρρεει,δεν ειναι σοφο να κανει κανεις περιττα εξοδα.

Εγω εκανα υποβαθμιση και θα ξαναπαρω σοβαρο μηχνημα οταν ερθει ο Haswell σε 2 χρονια.:devil:

Lion, με μπέρδεψες.

Το δίνεις το 800d επειδή θες να πας σε μικρότερο κουτί ή επειδή θα αμολήσεις ολόκληρο το pc;

Όταν βλέπω να πωλούνται τέτοια πράγματα με πιάνει η καρδιά μου, οποιοσδήποτε κι αν είναι ο λόγος :fear:

Έχω ήδη το μικρότερο κουτί και θα κάνω τράμπα το hardware. To κουτί είναι το δεύτερο της υπογραφής και θα κρατήσω το hardware του πρώτου.

Στην ουσία ένα pc θα φύγει και στην προκειμένη το μεγαλύτερο σε όγκο.

Η οθόνη πια και τα περιφερειακά θα μου είναι άχρηστα αφού θα είναι το μικρό στην tv. Γιαυτό αν φύγει το obsidian θα φύγουν και αυτά

Aν είχα 4άρι σπίτι (ένα επιπλέον δωμάτιο δλδ) θα ήταν διαφορετικά αλλά τώρα σχεδόν όλη την ώρα την περνάω στην tv (που σας γράφω και τώρα) όπου έχω και τις κονσόλες, τα players κλπ. Άρα το γραφείο μένει ανέπαφο να μου ομορφαίνει τον χώρο. :-(

Ευχαριστώ παιδιά για την κατανόηση! B)

Κανε οτι σου αρεσει χωρις τυψεις και στεναχωριες.Μια ζωη την εχουμε και ειναι και μικρη.Εσυ να περνας καλα.

Εγω εκανα υποβαθμιση και θα ξαναπαρω σοβαρο μηχνημα οταν ερθει ο Haswell σε 2 χρονια.:devil:

Να σαι καλά Παναγιώτη, σωστά τα λές.

Ρε συ είδα την αγγελία και τρελάθηκα, είπα να σου στείλω pm. :shock:

Παιδιά ζητώ συγνώμη απο τον TS που βγήκαμε λίγο offtopic. :)

Γι' αυτό μιλάμε -> http://www.skroutz.gr/s/277373/Samsung-I5800-Galaxy-3.html ;

Αν ναι' date=' δεν νομίζω να πάιρνει > 70 ευρώ δυστυχώς...[/quote']

Και εγω καπου τοσο το υπολογιζα... ευχαριστω! :D

Sent from my GT-I5800 using Insomnia

καλημερα

εχω παρεθεσει την παρακατω αγγελια και θελω να μου πειτε αν ειμαι σε λογικα πλαισια τιμων , και αν καπου ειμαι εκτος η προς τα πανω η προς τα κατω να με βοηθησετε γιατι ειναι 5ετιας το μηχανημα και δεν μπορουσα να εχω σαν οδηγο για τις τιμες το skroutzz η καποιο αλλο τετιου ειδους site.

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/fullpc/54410-%CF%84%CE%AF%CE%BC%CE%B9%CE%BF-pc-intel-core-2-duo/

ολες οι γνωμες ευπροσδεκτες.

καλημερα

εχω παρεθεσει την παρακατω αγγελια και θελω να μου πειτε αν ειμαι σε λογικα πλαισια τιμων , και αν καπου ειμαι εκτος η προς τα πανω η προς τα κατω να με βοηθησετε γιατι ειναι 5ετιας το μηχανημα και δεν μπορουσα να εχω σαν οδηγο για τις τιμες το skroutzz η καποιο αλλο τετιου ειδους site.

http://www.insomnia....tel-core-2-duo/

ολες οι γνωμες ευπροσδεκτες.

Δεν ειναι ασχημες οι τιμες σου,εφοσον εχεις το συστημα σου σε τοσο καλη κατασταση οπως γραφεις στην αγγελια.Αλλα επειδη το hardware ειναι παρα πολυ παλιο,καλυτερη τιμη θα ηταν 180-200 ευρω.

Λεω να πουλησω εναν Athlon 64X2 4200+ 2 μνημες DDR2 απο 1gb η καθε μια.Πληρως λειτουργικα ολα αλλα χωρις εγγυηση.

Τι λεφτα πιανουν;

30 ευρω ολα μαζι αν ενδιαφερθει καποιος που το θεωρω εξαιρετικα δυσκολο γιατι δεν εχεις μητρικη.Αν καποιος με τρομερα δυσκολα οικονομικα ηθελε να φτιαξει ενα ρετρο συστηματακι για παλια παιχνιδια και ιντερνετ θα χρειαζοταν και μητρικη.

Παιδια εχετε υποψη σας οτι με 300 ευρω ,μπορει κανεις να φτιαξει AMD F1 συστηματακι ασυγκριτα καλυτερο. Να βαζετε παντα στο μυαλο σας και την τεχνολογικη εξελιξη και την παλαιοτητα του συστηματος που πουλατε,καθως και τι κινητρο θα δωσετε στον υποψηφιο αγοραστη.Μην κοιτατε μονο οτι θελετε να παρετε οσο γινεται περισσοτερα.

Προσωπικη μου γνωμη,99% των περιπτωσεων που εχετε συστημα 4 χρονων παλιο και βαλε,να το κρατατε σαν δευτερο και να εγκαταστησετε Linux για να το αξιοποιησετε καλυτερα.Παντα χρειαζεται ενα δευτερο ,φτηνο συστηματακι για εναν φανατικο ινσομνιτη.

πόσο να πουλήσω την dfi x48 LT εφόσον έχω όλα τα πράγματα της αλλά έχουν σβηστεί κάποια χάλκινα καλώδια της μητρικής....

πόσο να πουλήσω την dfi x48 LT εφόσον έχω όλα τα πράγματα της αλλά έχουν σβηστεί κάποια χάλκινα καλώδια της μητρικής....

Δηλαδή; Traces έχεις κόψει; Παίζει η μητρική; Δεν έχω καταλάβει ακριβώς... :unsure:

Δηλαδή; Traces έχεις κόψει; Παίζει η μητρική; Δεν έχω καταλάβει ακριβώς... :unsure:

Έχει κόψει κάποια δίπλα στην north bridge, λίγα απο οτι κατάλαβα. Η μητρική δεν είναι λειτουργική φυσικά. Άμα κολλάνε δεν ξέρω γιατί δεν τα είδα απο κοντά.

Παρελκόμενα έχει full εκτός CD απο οτι μου είπε. (λόγο του οτι μάλλον αύριο θα μπει τα έγραψα εγώ). Πες Caution τιμή να δω πόσο κοντά έπεσα σε αυτήν που του είπα και εγώ :P

Χρήστο ας δούλευε η μητρική και ας ήταν και λαπαρισμένη :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...