benz0pila Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα ομάδα, ψάχνω μία από τις παρακάτω κάρτες και θέλω βοήθεια με τις τιμές: gtx 780 / 970 ή R9 290x. Με προϋπόθεση ότι υπάρχει πάντα εγγύηση και αξιολογήσεις του πωλητή πόσο πιστεύεται ότι πρέπει να απλωθώ ? Ξέρω ότι εξαρτάται από την υλοποίηση και τη χρήση αλλά θέλω ένα μπούσουλα να ξεκινήσω από κάπου. Επίσης λίγο off topic, πιστεύεται ότι θα πέσουν οι τιμές στις μεταχειρισμένες και άλλο σύντομα (λόγω 980 ti) ή το βλέπω λάθος?
Kostas93 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Ένα Xperia T με καινούργια μπαταρία,σε σχετικά καλή εξωτερική κατάσταση (χωρίς σπασίματα όμως,και η οθόνη άριστη) αλλά με προβληματικό μικρόφωνο,πιάνει κάνα 50άρικο;; με handsfree δε μπορεις να κανεις τη δουλεια σου (ή bluetooth)? λογικά θα το σκοτώσεις και είναι κρίμα, ωραίο κινητό. Παιδια μια γενικη ,φιλικη προτροπη. Καλο ειναι να πουλαμε πραγματα, που να ειναι το πολυ 3 χρονια παλια και ακομη καλυτερα να εχει μεινει λιγες μηνες εγγυηση,αν θελουμε να επιτυχουμε μια καλουτσικη τιμη. Ας πουμε ο φιλος που ρωταει για τους δισκους,ο seagate 7200.10 500gb ειχε βγει το 2006!!! Ακομη και αν ειναι σε καλη κατασταση ποιος θα επαιρνε δισκο σχεδον δεκαετιας? Εγω πανω απο 5 ευρω δεν θα εδινα λογω παλαιοτητας και μονο αν ηθελα να φτιαξω ενα δευτερο φτηναριακο συστημα. Αυτα να τα εχουμε υποψη μας, γιατι 7,8,9,10 ετων πραγμα περισσοτερο παει για αρχαιολογια παρα για τεχνολογια και καλυτερα να χαριζεται αν δεν εχουμε οικονομικο προβλημα ,σε καποιους που εχουν , η να αξιοποιειται απο εμας,φτιαχνοντας ενα δευτερο συστημα. έχεις δικιο ρε συ benign, δυσκολα το δέχεται αυτό ο κόσμος όμως. ο αλλος πούλαγε p4 + 478 mobo 100 ευρώ και μεταφορικά του αγοραστή. οι περισσότεροι θυμούνται πόσο τα αγόρασαν και θεωρούν ότι κάτι θα πιάνουν ακόμη. εγώ θα έπαιρνα μια θηκούλα και θα τον έκανα εξωτερικό και όσο ζήσει, δεν αξίζει να τον πουλήσεις.
benign Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 με handsfree δε μπορεις να κανεις τη δουλεια σου (ή bluetooth)? λογικά θα το σκοτώσεις και είναι κρίμα, ωραίο κινητό. έχεις δικιο ρε συ benign, δυσκολα το δέχεται αυτό ο κόσμος όμως. ο αλλος πούλαγε p4 + 478 mobo 100 ευρώ και μεταφορικά του αγοραστή. οι περισσότεροι θυμούνται πόσο τα αγόρασαν και θεωρούν ότι κάτι θα πιάνουν ακόμη. εγώ θα έπαιρνα μια θηκούλα και θα τον έκανα εξωτερικό και όσο ζήσει, δεν αξίζει να τον πουλήσεις. Για αυτο ειμαστε εδω για να μαθαινουν οι αδαεις. Και στο δευτερο που λες συμφωνω,για αυτο η δευτερη μου προταση ειναι να αξιοποιηθουν οι δισκοι σε καποιο δευτερο συστημα.Παντως χωρις να θελω να κανω υποδειξεις, η χαρα που νοιωθεις οταν βοηθησεις καποιον που εχει οικονομικες δυσκολιες ειναι πολυ μεγαλη.
AlienTechGR Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 με handsfree δε μπορεις να κανεις τη δουλεια σου (ή bluetooth)? λογικά θα το σκοτώσεις και είναι κρίμα, ωραίο κινητό. έχεις δικιο ρε συ benign, δυσκολα το δέχεται αυτό ο κόσμος όμως. ο αλλος πούλαγε p4 + 478 mobo 100 ευρώ και μεταφορικά του αγοραστή. οι περισσότεροι θυμούνται πόσο τα αγόρασαν και θεωρούν ότι κάτι θα πιάνουν ακόμη. εγώ θα έπαιρνα μια θηκούλα και θα τον έκανα εξωτερικό και όσο ζήσει, δεν αξίζει να τον πουλήσεις. Με handsfree το δοκίμασα και παίζει κανονικά.Το πρόβλημα υπάρχει στο μικρόφωνο της συσκευής,δηλαδή,δεν με ακούει σχεδόν καθόλου ο συνομιλητής.Βρήκα ένα μικρόφωνο από εδώ Ελλάδα,και σκέφτομαι να το πάρω και να το αλλάξω,μπας και πουληθεί λίγο πιο ακριβά αλλά δε νομίζω να αξίζει.Μάλλον θα το δώσω,όσο-όσο έτσι όπως είναι,και είναι όντως κρίμα,γιατί ακόμα και για 1ο είναι ακόμα καλό κινητό αλλά...
nikos1982 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 πρωτα πρεπει να βαλουμε τον εαυτο μας ως αγωραστες και αν εμεις θα θελαμε να αγωρασουμε καποιο πραγμα και να εχει προβλημα. πρωσοπικα εγω δεν θα πουλαγα τπτ χαλασμενο εστω και λιγο σε καποιον οπως και δεν θελω να μου πουλανε χαλασμενο . 2
AlienTechGR Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 πρωτα πρεπει να βαλουμε τον εαυτο μας ως αγωραστες και αν εμεις θα θελαμε να αγωρασουμε καποιο πραγμα και να εχει προβλημα. πρωσοπικα εγω δεν θα πουλαγα τπτ χαλασμενο εστω και λιγο σε καποιον οπως και δεν θελω να μου πουλανε χαλασμενο . Μα δεν θα το έβαζα σε αγγελία ως 100% λειτουργικό.Προφανώς θα έγραφα ότι έχει πρόβλημα με το μικρόφωνο και θα έβαζα χαμηλή τιμή.Μπορεί να χρησιμεύσει σε κάποιον για ανταλλακτικά (οθόνη,μητρική άριστα,μπαταρία ολοκαίνουργια) ή με 5-10 ευρώ (από Ελλάδα,από eBay κάνει 3 ευρώ) να πάρει το ανταλλακτικό και να έχει ένα πλήρως λειτουργικό τηλέφωνο. 1
Inler Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα ομάδα, ψάχνω μία από τις παρακάτω κάρτες και θέλω βοήθεια με τις τιμές: gtx 780 / 970 ή R9 290x. Με προϋπόθεση ότι υπάρχει πάντα εγγύηση και αξιολογήσεις του πωλητή πόσο πιστεύεται ότι πρέπει να απλωθώ ? Ξέρω ότι εξαρτάται από την υλοποίηση και τη χρήση αλλά θέλω ένα μπούσουλα να ξεκινήσω από κάπου. Επίσης λίγο off topic, πιστεύεται ότι θα πέσουν οι τιμές στις μεταχειρισμένες και άλλο σύντομα (λόγω 980 ti) ή το βλέπω λάθος? Για 780 στα 230e-250e για 970 μεταξυ 300-330e και 290Χ γυρω στα 290-300e 1
sotos 1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Ειναι πολύ δύσκολο σήμερα να αναβαθμίζει κάποιος κάθε λίγο και λιγάκι για να πουλά τα παλιά πράγματα όσο είναι σε εγγύηση, από τη στιγμή που κάνει τη δουλειά που θέλω και καλύπτει τις ανάγκες μου για ποιο λόγο να το βάλω στην άκρη;οκ η τεχνολογία προχωράει γρήγορα και σε λίγο καιρό το καινούριο γίνεται παλιό χωρίς βέβαια ναι υπάρχουν τα άλματα και οι διαφορές που υπήρχαν πιο παλιά.Φυσικά και να χαρίζονται αλλά την ίδια ικανοποίηση θα νιώσει κάποιος αν θα του αγοράζατε ένα δίσκο για πέντε-δεκα ευρώ και να τον βάλεις σε ένα δεύτερο η αποθήκη όπως είπε ο φίλος πριν,ίσως τα χρήματα φανούν πιο χρήσιμα αυτόν το καιρό
TRILOBYTER Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Ναι, το θεμα ειναι οτι αρκετοι εδω μεσα δεν ειναι γραμμενοι στο φορουμ για τον ιδιο λογο που ειμαστε εμεις. Αυτοι ειναι εδω μονο για τις αγγελιες, δηλαδη αγοραζουν φθηνα και πουλανε ακριβα, μερικοι μαλιστα εχουν και μαγαζακια. Οταν βρεθει μια λυση για αυτους, τοτε ισως κατι να αλλαξει, αλλα μεχρι τοτε θα βλεπετε σοκετ 775 μητρικη και επεξεργαστη στα 100+ ευρω. Απο την αλλη υπαρχουν και παιδια εδω μεσα που πουλανε αξιολογα πραγματα σε τιμες οχι σκοτωμα. Ειναι και κριμα να δωσεις κατι απολυτα λειτουργικο και τεχνολογικα ακομα καλο σε τιμη χωμα, ειτε τα κρατας ειτε τα πουλας σε νορμαλ τιμη, και αν φυγουν εφυγαν. Εγω θυμαμαι ειχα ενα κουτι με πληρες συστημα 775 πριν αρκετο καιρο, το ειχα βαλει ενα 50ρικο και ειχε φυγει αρκετα γρηγορα. Ναι θα μπορουσα να το ειχα δωσει και δωρεαν, αλλα δεν ειμαστε ολοι πλουσιοι και για εμενα προσωπικα και τα 50 ευρω κατι ειναι, ειδικα στην κατασταση που βρισκεται η χωρα νομιζω οι περισσοτεροι τα λεφτα τους τα βγαζουν με δυσκολια πλεον. Και μεροκαματα εχω κανει πολλα και ξερω τι θα πει να δουλευεις για 25 ευρω τη μερα,που φανταζομαι οι περισσοτεροι εδω μεσα ειναι νεα παιδια, αρκετοι ειναι και φοιτητες, μπορω να τους δικαιολογησω αν πουλανε πραγματα εστω και παλια. Απλα ολα να γινονται με μετρο. Αν ειμασταν στο αμερικα θα παιρναμε και σετακια 1150 με 150 ευρω απο microcenter/newegg κλπ, δυστυχως εδω ακομα και παλια σοκετ οπως 1150/ΑΜ3 ειναι πανακριβα για τα δικα μας δεδομενα, ειμαστε διαφορετικο αγοραστικο κοινο. Στην αγγλια τα παλια αυτοκινητα τα πετανε στη μαντρα για 100 ευρω, εδω εμεις τα opel corsa του 2001 τα πουλαμε 2500 ευρω και βαλε, καταλαβαινετε λοιπον οτι η κατασταση ειναι γενικα τραγικη, και δε φταιμε εμεις βασικα. 4
benign Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Αν ειμασταν στο αμερικα θα παιρναμε και σετακια 1150 με 150 ευρω απο microcenter/newegg κλπ, δυστυχως εδω ακομα και παλια σοκετ οπως 1150/ΑΜ3 ειναι πανακριβα για τα δικα μας δεδομενα, ειμαστε διαφορετικο αγοραστικο κοινο. Σε ολα τα αλλα συμφωνω,εδω ομως εχει γινει χοντρο λαθακι.Το 1150 ειναι του 2013 και ηταν το mainstream της intel μεχρι πριν μερικες μερες που ηρθε το 1151,ενω το AM3 ειναι απο Φεβρουαριο 2009,οποτε καμμια σχεση. 1
TRILOBYTER Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Σε ολα τα αλλα συμφωνω,εδω ομως εχει γινει χοντρο λαθακι.Το 1150 ειναι του 2013 και ηταν το mainstream της intel μεχρι πριν μερικες μερες που ηρθε το 1151,ενω το AM3 ειναι απο Φεβρουαριο 2009,οποτε καμμια σχεση. Εχεις δικιο δεν το ειπα σωστα. Εννοουσα οτι δεν ειναι πλεον της τελευταιας γεννιας. Μετα απο τους haswell βγηκαν οι broadwell ναι μεν 1150 αλλα καινουριοι επεξεργαστες, επισης το χ99 και τελος το 1151. Πλεον αν ειναι να δωσει κανεις λεφτα για νεο συστημα, μαλλον θα κοιταξει προς 1151, μερικοι σε χ99 και λιγοι σε broadwell, οποτε ο haswell που κανει τωρα 370 ευρω, ο 4790κ δεν ξερω τι ρολο βαραει ακριβως. Οταν εψαχνα για 3258 ειχα βρει ατομα στο νετ που αγορασαν τον επεξεργαστη μαζι με φθηνη Ζ97 μητρικη πακετο στα 90 δολλαρια. Και οτι αλλες προσφορες παιζουν εκει στο αμερικα, εδω δε θα τις δουμε ποτε μα ποτε. Εδω το πολυ να βγαλει κανενα eshop προσφορα, 10 ευρω κατω απο τη τιμη του σκρουτζ, wawa δηλαδη.
GiwrgosP- Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Ποσο μπορω να πουλησω μητρικη gigabyte z68ap-d3 μαζι με intel core i5-3740; Ολα ειναι αψογα μαζι με τα κουτια τους εκτως του οτι στην μητρικη δουλευουν τα 2 πρωτα (τα δυο δεξια μονο) σλοτς απο ραμ (εργοστασιακο προβλημα, δεν το χαλασα εγω) και δεν υπαρχει δυνατοτητα dual channel.
Inler Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Για τη μητρικη δεν ξερω τι ποσο εχεις στο μυαλο σου αλλα δεν νομιζω πανω απο 20-30e...Για τον cpu δεν ξερω...
GiwrgosP- Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Για τη μητρικη δεν ξερω τι ποσο εχεις στο μυαλο σου αλλα δεν νομιζω πανω απο 20-30e...Για τον cpu δεν ξερω...Πακέτο αν είναι να τα πουλησω για να πάω σε 1150 socket.
Sheogorath Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Μια P5QC (Ρ45, 16GB RAM) με όλα τα παρελκόμενα, κουτες CD, με BIOS για ΧΕΟΝ καλά την δίνω στα ~60 ευρώ? https://www.asus.com/Motherboards/P5QC/
Προτεινόμενες αναρτήσεις