Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπα δεν με ενδιαφέρει γιατί φίλος είχε την ίδια και ξέρω τη γίνεται με αυτό το μοντέλο πολύ καλά και ειδικά της asus αλλα η 7950 ειναι σε οκ τιμή ; 

Στα 140e χωρις εγγυηση ειναι σχετικα πολλα

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

έχω ενα note 2 ταλαιπωρημένο :

> Σπασμένο γυαλί

> Μικρογρατζουνίες περιμετρικά

> Σε λευκό φόντο η οθόνη φένεται ελάχιστο ρόζ στην πάνω αριστερή γωνία (σε επιφάνεια όσο ενα νύχι του δέικτη).

Λειτουργικά κτλ δεν έχει πρόβλημα. Έλεγα να το πάνω για ένα service αλλα μου ζητούν 200+ για όλα. Αξίζει να το δώσω ή οχι?

Δημοσ.

Πόσο θα ήταν καλά περίπου ; 

Η τιμη εξαρταται απο το αν υπαρχουν παρελκομενα και τη χρηση εκανε ο χρηστης....Τι να σου πω γυρω στα 120e-130e...Εγω δεν θα εδινα προσωπικα 140e για 7950 οταν με 150e μπορεις να παρεις 280Χ και με εγγυηση....Αλλα αυτο εξαρταται απο τον καθενα

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια χρειαζομαι τις αποψεις σας.

Ενας συνεργατης μου ψαχνει να αναβαθμισει τον υπολογιστη του, απο 1366 σοκετ. Προσωπικα πιστευω οτι για τη χρηση που θα κανει ειναι σωστοτερο να δωσει κατι παραπανω και να παει σε Χ99.

Οποτε πειτε μου λιγο γνωμες ποσο μπορει να αγορασει απο τις αγγελιες

5820κ

5930κ - οποιο βρει απο τα δυο, κατα προτιμηση το πρωτο ομως

Μια μητρικη Χ99

Και για αρχη 16γιγα ddr4 ram (αυτο ισως και να μη χρειαστει γιατι αν βρω εγω ραμ που ψαχνω θα του πουλησω τις δικες μου).

Τι λετε?

Δημοσ.

Πόσο να δώσω:

• wd green 1tb sata2 άριστο 
  • wd av-gp 1tb sata2 άριστο
  • seagate 7200.10 500gb sata 2 άριστο

Πόσο να πάρω:

• ssd sandisk extreme ii 240gb
  • ssd sandisk ultra ii 240gb
  • ram 2 gb so-dimm 667mhz
Δημοσ.
καλησπέρα σας παίδες. ζητώ συγγνώμη αν είναι off topic (γιατί υπάρχει άλλος sector για οθόνες) 

πόσο θα μπορούσα να πουλήσω την συγκεκριμένη οθόνη? 

λειτουργεί άψογα δεν έχει κανένα πρόβλημα  υπάρχουν όλα τα παρελκόμενα μαζί με το κουτί τις και απόδειξη αγοράς με 1 χρόνο και 2 μήνες ακόμα εγγύηση

ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας εκ των προτέρων

Δημοσ.

Πόσο να πουλήσω το παρακάτω laptop;

HP Pavilion dv7-6010ev (i3 2310M/4GB/320GB)

CPU: Intel Core i3 2310M @ 2.1 GHz

RAM: 4GB DDR3

HDD: 320GB

DVDRW: Ναι

Οθόνη: LED LCD 17,3'' (1600x900)

GPU: AMD Radeon HD 6770M (1GB)

Λειτουργικό: Windows 7 Home Premium 64bit (Greek)

Να προσθέσω ότι το laptop είναι σε άριστη κατάσταση και δεν έχει το παραμικρο εξωτερικό σημάδι. Επίσης έχει εγγύηση μέχρι 15/01/2016 (είχε αγοραστεί μαζί με την επέκταση εγγύησης πριν 2+ χρόνια).

Εννοείται πως δίνεται μέσα στην αρχική του συσκευασία μαζί με όλα τα παρελκόμενα (μπαταρίες, καλώδιο τροφοδοσίας, βιβλιαράκια) καθώς και τα CD των Windows 7 για την επαναφορά του συστήματος στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Δημοσ.

Πόσο να δώσω:

Πόσο να πάρω:

• ssd sandisk extreme ii 240gb
  • ssd sandisk ultra ii 240gb
  • ram 2 gb so-dimm 667mhz

γράψε κατι περισσότερο για τους δίσκους αν έχουν λιώσει στη χρηση δεν πουλιούνται,για τους ssd και ram περιμενε κάποιο άλλο παιδί να σου πει 

καλησπέρα σας παίδες. ζητώ συγγνώμη αν είναι off topic (γιατί υπάρχει άλλος sector για οθόνες) 
πόσο θα μπορούσα να πουλήσω την συγκεκριμένη οθόνη? 
λειτουργεί άψογα δεν έχει κανένα πρόβλημα  υπάρχουν όλα τα παρελκόμενα μαζί με το κουτί τις και απόδειξη αγοράς με 1 χρόνο και 2 μήνες ακόμα εγγύηση
ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας εκ των προτέρων

90e πρέπει να τα πιάνει αν ειναι στην κατάσταση που λες 

Πόσο να πουλήσω το παρακάτω laptop;

HP Pavilion dv7-6010ev (i3 2310M/4GB/320GB)

CPU: Intel Core i3 2310M @ 2.1 GHz

RAM: 4GB DDR3

HDD: 320GB

DVDRW: Ναι

Οθόνη: LED LCD 17,3'' (1600x900)

GPU: AMD Radeon HD 6770M (1GB)

Λειτουργικό: Windows 7 Home Premium 64bit (Greek)

Να προσθέσω ότι το laptop είναι σε άριστη κατάσταση και δεν έχει το παραμικρο εξωτερικό σημάδι. Επίσης έχει εγγύηση μέχρι 15/01/2016 (είχε αγοραστεί μαζί με την επέκταση εγγύησης πριν 2+ χρόνια).

Εννοείται πως δίνεται μέσα στην αρχική του συσκευασία μαζί με όλα τα παρελκόμενα (μπαταρίες, καλώδιο τροφοδοσίας, βιβλιαράκια) καθώς και τα CD των Windows 7 για την επαναφορά του συστήματος στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

17αρι πληρωμένο αρκετα χρηματα ,ξεκινάς από 300e με τάση προς τα κάτω 

Δημοσ.

Πόσο να δώσω:

γράψε κατι περισσότερο για τους δίσκους αν έχουν λιώσει στη χρηση δεν πουλιούνται,για τους ssd και ram περιμενε κάποιο άλλο παιδί να σου πει 

Και οι τρεις είναι αποθήκες. (health/performance 100%)

Ο av-gp εσωτερικός, ~440 μέρες λειτουργίας, ~2500 start/stop.

Οι άλλοι δύο δούλευαν εξωτερικοί με ~200 μέρες λειτουργίας και ~1000 start/stop.

Δημοσ.

Ένα Xperia T με καινούργια μπαταρία,σε σχετικά καλή εξωτερική κατάσταση (χωρίς σπασίματα όμως,και η οθόνη άριστη) αλλά με προβληματικό μικρόφωνο,πιάνει κάνα 50άρικο;;

Δημοσ.

Ποσο μπορω να πουλησω μητρικη gigabyte z68ap-d3 μαζι με intel core i5-3740; Ολα ειναι αψογα μαζι με τα κουτια τους εκτως του οτι στην μητρικη δουλευουν τα 2 πρωτα (τα δυο δεξια μονο) σλοτς απο ραμ (εργοστασιακο προβλημα, δεν το χαλασα εγω) και δεν υπαρχει δυνατοτητα dual channel.

Ένα Xperia T με καινούργια μπαταρία,σε σχετικά καλή εξωτερική κατάσταση (χωρίς σπασίματα όμως,και η οθόνη άριστη) αλλά με προβληματικό μικρόφωνο,πιάνει κάνα 50άρικο;;

Οταν λες προβληματικο μικροφωνο; Εγω θεωρω οτι δεν νομιζω να δωσει κανεις λεφτα για κινητο που δεν μπορεις να μιλησεις.. Ισως 35-40 ευρω για καποιον που μπορει να το φτιαξει..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια μια γενικη ,φιλικη προτροπη. Καλο ειναι να πουλαμε πραγματα, που να ειναι το πολυ 3 χρονια παλια και ακομη καλυτερα να εχει μεινει λιγες μηνες εγγυηση,αν θελουμε να επιτυχουμε μια καλουτσικη τιμη. Ας πουμε ο φιλος που ρωταει για τους δισκους,ο seagate 7200.10 500gb ειχε βγει το 2006!!! Ακομη και αν ειναι σε καλη κατασταση ποιος θα επαιρνε δισκο σχεδον δεκαετιας? Εγω πανω απο 5 ευρω δεν θα εδινα λογω παλαιοτητας και μονο αν ηθελα να φτιαξω ενα δευτερο φτηνιαρικο συστημα.

Αυτα να τα εχουμε υποψη μας, γιατι 7,8,9,10 ετων πραγμα περισσοτερο παει για αρχαιολογια παρα για τεχνολογια και καλυτερα να χαριζεται αν δεν εχουμε οικονομικο προβλημα ,σε καποιους που εχουν , η να αξιοποιειται απο εμας,φτιαχνοντας ενα δευτερο συστημα.

Επεξ/σία από benign
  • Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...